gunaydın tatlımmmma.s.
evet uzene gırıyolar sankı yavas yavas
arkadaşlar hepinize günaydın ben işe başladım iyisiniz umarım. malum geçmişi okuyamıyorum. yarım gün çalışıyorum şu an. öğleyin 12:30 da gidiyorum eve..siz ne yapıyorsunuz bakim? girebildiğim kadarıyla girmeye çalışcam artık..
sizleri çokkkkkkkkkkkkk özledimm
arkadaşlar hepinize günaydın ben işe başladım iyisiniz umarım. malum geçmişi okuyamıyorum. yarım gün çalışıyorum şu an. öğleyin 12:30 da gidiyorum eve..siz ne yapıyorsunuz bakim? girebildiğim kadarıyla girmeye çalışcam artık..
Merhaba kızlr bugün kuaföre gittim saçlarımı kısacık kestirdim güzel oldu rahat ettim kızlar doğum paralarını aldınızmı benim hala yatmamış
ooooooooo semracığımmm çok tatlısın yawww gözelsinde ben bitek dubayım sanırımmm heheheh varilmi desem yoksam
kızlarr arada bloguma bakınnnn doygulu anlarda yazıyorum bişiiilerrr
ben aşk kadınıyım duygu kadınıyım içimdeki sevgi selini bi yere akıtmam lazım yawwww:roflol::roflol:zemuszemus
ayyyyyyyy gelmişsiniz bende vazgeçtim başka yerlede dolanıyordummm
aysun cnm haklsın yaa ne yapacam olmadı artık doktora bidaha gidecem offffffffffffffff
şirine seninkini gördüm tatlımm ne tatlı bişiii o ölee yaaaaaaaaa
ama kız çocukların hayranımmmm rabbim 3 oda bir solunlu ev ve bana 4 çocuğa bakacak maddi güç versinde şu iki bebemi koyduram belkim kız olur beee
gunaydın tatlım sanada yıne cok ısın var senın calıs bakayımayyyy günaydın günaydınnn yaaaa çok ,işim var bugünnnnn balkon silincek ev süpürülüp silinecek sonra toz alıncak çamaşır yıkanacak banyo temizlenecek ve yemek olcak .....
yarın gezmelerdeyizzz....c.tesş eski iş arkadaşlarım çaya gelecek evi şimdiden toplayımmmm dedim ....çok konuşmayın geleecemmm kahvaltı yapmam lazım hızlı hızlıı
günaydııııınnnnnnnn
bi yandan kıza mama yediriyorum v
bi yandan yazıyorum ignemizi yaptırdık bu akşamda yapıldımı son yrn kont. var inş. geçmiştir offfffff
bide öksürügü iyice balgamlı olmaya başladuı anneme göre ii atıyo hastalıgı dio ama ben endişe ediyorum inş. iyi olur kızım yaaa...
geçmiş olsun diyen tüm ark.sagolsunlar..
BULUŞMA İŞNE GELİNCE
KARŞIDAN GELENLERE GÖRE SAATİ BELİRLEYELİM 13:30 UYGUNDUR DİYOSANIZ UYARIZ..
TUTKUNCUM TUBANIN DEDİGİ GİBİ ÜST GEÇİTİN AZ İLERİSİNDE IŞIKLAR VAR ORADAN GEÇERSİNİZ GARADA GELMENİZ KOLAY OLUR..
BENİ MERAK ETMİŞSİN GELİCEM ÇÜNKİ BULUŞMA YERİNİ TEK BEN BİLİYORUM ORG. BANA AİT
VE SÖZÜMDE DURMAK İSTERİM HEM ZATEN DEFNENİN KONT. İÇİN DR GİDİCEZ YRN ORADANDA BULUŞMA YERİNE GEÇERİZ..
HÜLYA İLE SEMRA DİREK BULUŞMA YERİNE GEÇİCEKLER ADRESİ VERDİM ONLARA..
BİRSENCİM OLUR VALLA GETİR TANIŞMIŞ OLURUZ.. BENDE YİGENİMİ GETİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM:)))
ŞİMDİLİK BU KADAR TÜM LİSTE GELİYOR DİMİ EKSİZSİZ 10 KİŞİ SAYMIŞTIM???
merhaba canım nasılsın hoşgeldin işede başlamışsın benimde bir hafta oldu başlayalı ben tam gün çalışıyorum iznimi cumartesi kullanıyorum tatlım bebiş nasıl
hosgeldın tatlım nasılsın tosuncuk nasıl
yarım gun calısman guzel bebıse kım bakıyor
Tubişim selamını iletirim cnm başım üstüne, arçelik bebefon aldık henüz kullanmadm, chicco sterilizatörüm çok memnunum,opuyorumnanaktan
Güle güle kullan cnm , fotoda süper maş.
Bende varım birsoşşş :)))kaydirigubbakcemile5
Takipçinimalkisalkisalkis
Neeee 4 çocukmuuuuuuu:bbo:
Hoşgeldin cnmmmm, artıkın beraberis dimekkk, paşa nasıl, öptük seniŞeniz
KIZLAR MERHABA HERKESE.ceren canım hoşgeldin oğluşun nasıl.bende doğumdan 1 hafta sonra haftada iki gün gelmeye başladım.oğluşuna annenmi bakıyor?
Kızlar artık geceleri içerisi 27 dereceye düştü ya yaşasın, rahat uyuyos :)) dün ilk defa cam kapı kapalı yattıkzemuszemus
KIZLAR MERHABA HERKESE.ceren canım hoşgeldin oğluşun nasıl.bende doğumdan 1 hafta sonra haftada iki gün gelmeye başladım.oğluşuna annenmi bakıyor?
gunaydın tatlım masallah türkiz hanımagünaydın kızlar biz geldik kızıma mama yediriyorum ve kızım gece 2 den beri uyuyoduuuuuuuuu maşallahhhhhhhhhh kuzuma dün sabah kızınca içlendi heralde herkeste burda sanırım.oyyyyyyyy ojeli bile gelmiş
günaydın kzılar
daha öncede sormuştum ama tekrar sorma gereği duydum
nasıl süt pompası kullanıyorsunuz
hangi marka manuel mi elektirikli mi
memnunmususnuz?
acilen almayı düşünüyorum
sütüm iyice azaldı
belki onunla normale döner
SAGOL CNM SEN NASILSIN?? maş. duruya ne büyümüş annesi..evet canım :)))
birsencim günaydın nasılsın işin çok yine kolay gelsin sana
sibelcim nerelersesin fıstık yağız nasıl
knk merhaba tatlım nasılsın
semacım merhaba canım maşallah oğluna:))
pınar nerelerde bende merak ettim fıstığı :))
ohh yine buluşuyorsunuz ne güzel bol bol eğlenin fotoğraf çekin
iyi ya merak ettik cadıyı bend eşu içimdeki sesi dışa vurmayım artıkkkknurten pınar kaynanasındaymış aradım şimdi 3 gün olmuş oradaymış yarında geliyorrr
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy eb işleirmi yapayım yaaa
slm cnm hoşgeldin.. çalışma saatlerin şimdilik çok iyimşş ne zman normale dönecek??arkadaşlar hepinize günaydın ben işe başladım iyisiniz umarım. malum geçmişi okuyamıyorum. yarım gün çalışıyorum şu an. öğleyin 12:30 da gidiyorum eve..siz ne yapıyorsunuz bakim? girebildiğim kadarıyla girmeye çalışcam artık..
:dance:süper süper:dance::dance::dance::dance:Kızlar artık geceleri içerisi 27 dereceye düştü ya yaşasın, rahat uyuyos :)) dün ilk defa cam kapı kapalı yattıkzemuszemus
slm cnm maş. türkiz cadısına kızmamak lazım anasına çekmişşşş..günaydın kızlar biz geldik kızıma mama yediriyorum ve kızım gece 2 den beri uyuyoduuuuuuuuu maşallahhhhhhhhhh kuzuma dün sabah kızınca içlendi heralde herkeste burda sanırım.oyyyyyyyy ojeli bile gelmiş
günaydın kzılar
daha öncede sormuştum ama tekrar sorma gereği duydum
nasıl süt pompası kullanıyorsunuz
hangi marka manuel mi elektirikli mi
memnunmususnuz?
acilen almayı düşünüyorum
sütüm iyice azaldı
belki onunla normale döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?