2009 Mayıs Anneleri

hakkaten pınar nerelerde merak ettım nosu varsaa arayın bakım???

ıÇımden bı ses yrn gelmıyecek pınar dıyor (( bakalım...

gunaydın tatlımmmma.s.
evet uzene gırıyolar sankı yavas yavas

evet canım :)))

birsencim günaydın nasılsın işin çok yine kolay gelsin sana

sibelcim nerelersesin fıstık yağız nasıl

knk merhaba tatlım nasılsın

semacım merhaba canım maşallah oğluna:))

pınar nerelerde bende merak ettim fıstığı :))

ohh yine buluşuyorsunuz ne güzel bol bol eğlenin fotoğraf çekin

nurten pınar kaynanasındaymış aradım şimdi 3 gün olmuş oradaymış yarında geliyorrr

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy eb işleirmi yapayım yaaa

arkadaşlar hepinize günaydın ben işe başladım iyisiniz umarım. malum geçmişi okuyamıyorum. yarım gün çalışıyorum şu an. öğleyin 12:30 da gidiyorum eve..siz ne yapıyorsunuz bakim? girebildiğim kadarıyla girmeye çalışcam artık..
sizleri çokkkkkkkkkkkkk özledimm

merhaba canım nasılsın hoşgeldin işede başlamışsın benimde bir hafta oldu başlayalı ben tam gün çalışıyorum iznimi cumartesi kullanıyorum tatlım bebiş nasıl

hosgeldın tatlım nasılsın tosuncuk nasıl
yarım gun calısman guzel bebıse kım bakıyor

Tubişim selamını iletirim cnm başım üstüne, arçelik bebefon aldık henüz kullanmadm, chicco sterilizatörüm çok memnunum,opuyorumnanaktan

Merhaba kızlr bugün kuaföre gittim saçlarımı kısacık kestirdim güzel oldu rahat ettim kızlar doğum paralarını aldınızmı benim hala yatmamış

kızlar tatilden bir resim kaldığımız evin balkonunda kzım ve ben

[/IMG]

Güle güle kullan cnm , fotoda süper maş.

ooooooooo semracığımmm çok tatlısın yawww gözelsinde ben bitek dubayım sanırımmm heheheh varilmi desem yoksam

Bende varım birsoşşş :)))kaydirigubbakcemile5
kızlarr arada bloguma bakınnnn doygulu anlarda yazıyorum bişiiilerrr

ben aşk kadınıyım duygu kadınıyım içimdeki sevgi selini bi yere akıtmam lazım yawwww:roflol::roflol:zemuszemus

Takipçinim
alkisalkisalkis

Neeee 4 çocukmuuuuuuu
:bbo:

Hoşgeldin cnmmmm, artıkın beraberis dimekkk, paşa nasıl, öptük seniŞeniz

gunaydın tatlım sanada yıne cok ısın var senın calıs bakayım

sanada gunaydın tatlım ıns defnos ıyılesmıstır artık

KIZLAR MERHABA HERKESE.ceren canım hoşgeldin oğluşun nasıl.bende doğumdan 1 hafta sonra haftada iki gün gelmeye başladım.oğluşuna annenmi bakıyor?

Kızlar artık geceleri içerisi 27 dereceye düştü ya yaşasın, rahat uyuyos :)) dün ilk defa cam kapı kapalı yattıkzemuszemus

merhaba canım nasılsın hoşgeldin işede başlamışsın benimde bir hafta oldu başlayalı ben tam gün çalışıyorum iznimi cumartesi kullanıyorum tatlım bebiş nasıl

tşk ederim canım banucum iyi ne yapsın büyüor. senin minik nasıl oldu koliği biraz düzeldimi?

hosgeldın tatlım nasılsın tosuncuk nasıl
yarım gun calısman guzel bebıse kım bakıyor

hoşbulduk canlarım benim..bebişime annem bakıyor.evimiz çok yakın sabahları geliyor bize.ben 7 de çıkıyorum evden. öğleyin 1,5 ta da evde oluyorum şimdilik.siz nasılsınız canım?

hoşbulduk burcucummm çok şükür kavuştuk falla.paşam iyi senin pşada iyi umarım?

Kızlar artık geceleri içerisi 27 dereceye düştü ya yaşasın, rahat uyuyos :)) dün ilk defa cam kapı kapalı yattıkzemuszemus

burcu ınanmıyorum bız gecelerı donuyok her gece bazende gunduz ufo yakıyomkı oglusum usumesn dıye bıde uyurken ustunde hıcbısey bırakmıyor acık uyuyor

KIZLAR MERHABA HERKESE.ceren canım hoşgeldin oğluşun nasıl.bende doğumdan 1 hafta sonra haftada iki gün gelmeye başladım.oğluşuna annenmi bakıyor?

hoşbulduk tülaycım evet bebişime annem bakıyor zaten şimdilik yarım gün neyseki.
ay sen doğumdan 1 hafta sonra nasıl gittin işe onlarmı çağırdı ne kötü ya ..CADIARZU

günaydın kızlar biz geldik kızıma mama yediriyorum ve kızım gece 2 den beri uyuyoduuuuuuuuu maşallahhhhhhhhhh kuzuma dün sabah kızınca içlendi heralde herkeste burda sanırım.oyyyyyyyy ojeli bile gelmiş

günaydın kzılar
daha öncede sormuştum ama tekrar sorma gereği duydum
nasıl süt pompası kullanıyorsunuz
hangi marka manuel mi elektirikli mi
memnunmususnuz?
acilen almayı düşünüyorum
sütüm iyice azaldı
belki onunla normale döner

günaydın kızlar biz geldik kızıma mama yediriyorum ve kızım gece 2 den beri uyuyoduuuuuuuuu maşallahhhhhhhhhh kuzuma dün sabah kızınca içlendi heralde herkeste burda sanırım.oyyyyyyyy ojeli bile gelmiş
gunaydın tatlım masallah türkiz hanıma

mrh cnm hosgeldın ben kullanmıyorum ama genelde elektrıklı pilli mini bıtane varmıs o tercıh edılıyo gıbı medelaydı herhalde ama emzırmekle daha cok artar dıye dusunuyorum

SAGOL CNM SEN NASILSIN?? maş. duruya ne büyümüş annesi..
nurten pınar kaynanasındaymış aradım şimdi 3 gün olmuş oradaymış yarında geliyorrr

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy eb işleirmi yapayım yaaa
iyi ya merak ettik cadıyı bend eşu içimdeki sesi dışa vurmayım artıkkkk
slm cnm hoşgeldin.. çalışma saatlerin şimdilik çok iyimşş ne zman normale dönecek??
:dance:süper süper:dance::dance::dance::dance:
slm cnm maş. türkiz cadısına kızmamak lazım anasına çekmişşşş..

hoş.g. cnm sagınca çogalır diyolar dene bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…