canım ya çok masum ve tatlı oluyolar hergün yeni şeyler öğrenmeleride daha bi güzel.Aman Yağmur görmesin çok üzülür canım yabizimki öpücük atıyor babası sürekli öpücük atıyordu duruya sabah bir baktım oda aynısını yapıyor çok güldüm babasıyla konuşuyor gülüyor durucuk yağmurda uyuyordu bu arada
günaydın günaydın.kızlar valal derdim den günaydın demeyi unutmuşum kusuruma bakmayın lütfen
ojefıstığım büyüyor durucuk tatlım süt olayın nasıl yapıyorsun işe başladın benim deepfreeze attıklarımla bir hafta idare ettik iki günlük kaldı :) bakalım hayırlısı
tülaycım merhaba canım nasılsın ben elektrikli almadım arkadaşım önermedi bana temizlemesi zor dedi pratik istiyorsan manuelini al dedi iyikide almışım daha kolay temizlemesi
iyi ya annene bırakman daha iyi..
Kolay gelsin cnmopuyorumnanaktan
yok :gitme::gitme::gitme:canım ya tabi sen bilmiyosun benim kız hiç emmedi ancak 1 ay sağarak sütüm geldi oda az ve giderek bitti
valla çekmişte o bebek uyusun ki büyüsün negece ne gündüz uykusuz kızım gerçi bu ara uyudumu 7 saat uyuyorda bu ay 15 saat uyuması lazımmış nerdeeee
iyi alşmış olursun işte
ooooooo zor iş
ben çalışmayı unuttum 15 gün sonra napcam bakalım
inşallah çıkmaz canım
sen yine de sık sık sağ gelir yine moralini yüksek tut
sol taraftaki kalınlaşmayı atlama çok önemsemiyo bazı drlar ama boyun eğriliğine neden olabiliyor biz 2 tane fizyoterapiste gittik film de çekildi hiçbi şey çıkmadı ama yine de egzersiz verdiler öyle kafana göre hareket yaptıramıyorsun
sen iyisin kız ben oldum varilllllllll :gitme:
Herkese günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn
canım geçmiş olsun inşallah düzelir yaaa
hoş geldiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2
merhabaaa:) off iş hiç çekilmez nasıl dayanıyorsun yaaa
hoş geldiiinnn canım
kolay mı gerçekten zor olmuyo mu sağmak ben elektrikli daha kolay diye duymuştum karar veremiyorum yaaa
beyazcım özeline yazdım tatlım bir bak istersen
bunu fuarda görmüştüm 40 liraydı orda tabi tanıtım için çok pişman olmuştum almadığıma
canım benim kullandığım bu model tatlım mandallı olandan
canım bide bebek çok ilgi istiyor ve vaktini alıyor.şimdi bizim durulara gttiğimizde hemen gardrobunu açıyor en az 5-6 elbise giyiyor Türkiz in yanına gelip bakıyor baktıki en uyumlu hangisi sonra onu giyiyor.şimdi Eskişehirde bizim Türkizin bavulunu deşer valla habire şunu giydir bunu giydir diye yandık bakalımaynen tutkuncum zaten babası yağmurla ben duruyla ben yağmurla babası duruyla ilgileniyor yani dönüşümlü duru uyuyuncada yağmurla oynuyoruz vakit geçiriyoruz dengeyi kurmak çok önemli yoksa kıskançlığı çoğalıyor oda haklı tabi tüm ilgi ondayken eve minik bir bebek geldi
güle güleeeeeeee bebişi öpkızlar ben bİrazdan Çıkıyorum kendİnİze ve bebİŞlerİnİze İİ bakın Çok ÖpÜyorum hepİnİzİ...gİdeyİmde paŞama kavuŞayım Çok Özledİm
su biberonum var miniklerden Türkiz sevmedi ve içemedi biliyosunuz emme ve içme konusunda garip benim kızım.Ben daha meyve suyu vermedim geçen gün erik ve armut yalattım bayıldı babasıda ekmeği yalatmış nerdeyse koparacaktı diyor bende dikkat et dedim sen meyve suyu ne kadar veriyosun.biz dah 3 aylık olmadık gerçi amatutkun canım güle güle kullan.bende robot aldım ek gıdalara geçince iyi olur.buharlı pişirme özelliği süper.ben su biberonu aldım minicik çok rahat içiyor suyu meyve suyunu falan.
valla bizde beğendik aldık eşim gelsin açıcam o açıcakmışta çocuk gibi yatekmele oyna olayıda çok güzel.arkadaşım bana veririm alma diyince almadım ama onun bebişi onda o kadar çok eğleniyorduki süper bişey oda
ay canım ya çok pis bişey zor temizlenir şimdiofff ya yag şişesini devirdim bnm fırın ile mutfak tezgahı yok bitişik arasına döküldü bütün yag bılaşık makç çektim fırını çektim sildim çekekerkende mineflöyü yırttım oyyyy pasaklı karıların mutfagına döndü mutfagımmmm..
annem görünce kesin öyle diyecek!!!
maşallah çok tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?