2009 Mayıs Anneleri

bizimki öpücük atıyor babası sürekli öpücük atıyordu duruya sabah bir baktım oda aynısını yapıyor çok güldüm babasıyla konuşuyor gülüyor durucuk yağmurda uyuyordu bu arada
canım ya çok masum ve tatlı oluyolar hergün yeni şeyler öğrenmeleride daha bi güzel.Aman Yağmur görmesin çok üzülür canım ya

kızlar valal derdim den günaydın demeyi unutmuşum kusuruma bakmayın lütfen
günaydın günaydın.
kızlar netten alışveriş yapmıştım geldi şimdi çok güzel şeyler almışım kızıma tekmele oyna,güneş kremi,şampuan vs. damla akıtmayan bardak daha erkenmiydiki bide şu renk değiştiren silikon kaşıklardan aldım bide şu 21 parçalık blender mikser setten aldım malum benim kız önümüzdeki ay ek besinlere başlıyor.zemuszemuszemuszemuszemuszemus

aynen tutkuncum zaten babası yağmurla ben duruyla ben yağmurla babası duruyla ilgileniyor yani dönüşümlü duru uyuyuncada yağmurla oynuyoruz vakit geçiriyoruz dengeyi kurmak çok önemli yoksa kıskançlığı çoğalıyor oda haklı tabi tüm ilgi ondayken eve minik bir bebek geldi

tutkun canım güle güle kullan.bende robot aldım ek gıdalara geçince iyi olur.buharlı pişirme özelliği süper.ben su biberonu aldım minicik çok rahat içiyor suyu meyve suyunu falan.

sütü burda öğleye kadar sağıyorum.eve gidincede onları dolaba atıyorum. Arada geceleride sağıyorum.o şekilde birikiyor valla.

iyi ya annene bırakman daha iyi..

Kolay gelsin cnmopuyorumnanaktan

sağol canımmm

ay ilahi ya kötü olmuş kız. Neyse hayırlısı bakalım. Ama emseymiş keşke üzüldüm ya inan..

hoşbuldukkk

tekmele oyna olayıda çok güzel.arkadaşım bana veririm alma diyince almadım ama onun bebişi onda o kadar çok eğleniyorduki süper bişey oda

kızlar ben bırazdan Çıkıyorum kendınıze ve bebıŞlerınıze ıı bakın Çok ÖpÜyorum hepınızı...gıdeyımde paŞama kavuŞayım Çok Özledım

canım benim kullandığım bu model tatlım mandallı olandan
bunu fuarda görmüştüm 40 liraydı orda tabi tanıtım için çok pişman olmuştum almadığıma

canım bide bebek çok ilgi istiyor ve vaktini alıyor.şimdi bizim durulara gttiğimizde hemen gardrobunu açıyor en az 5-6 elbise giyiyor Türkiz in yanına gelip bakıyor baktıki en uyumlu hangisi sonra onu giyiyor.şimdi Eskişehirde bizim Türkizin bavulunu deşer valla habire şunu giydir bunu giydir diye yandık bakalım
Aysun iş yapıyor galiba yok ortalıkta

tutkuncum fiyatı iyiymiş ben iki katına almıştım hatta daha fazlasına neyse ama işimi görüyor
valla yağmurda duruya şuınu giydir bu elbise iyi diyor bende istediğini yapıyorum hoşuna gidiyor süt sağdığımda biberonla içerken destek oluyor böylelikle alışacak kardeşine

kızlar ben bİrazdan Çıkıyorum kendİnİze ve bebİŞlerİnİze İİ bakın Çok ÖpÜyorum hepİnİzİ...gİdeyİmde paŞama kavuŞayım Çok Özledİm
güle güleeeeeeee bebişi öp
tutkun canım güle güle kullan.bende robot aldım ek gıdalara geçince iyi olur.buharlı pişirme özelliği süper.ben su biberonu aldım minicik çok rahat içiyor suyu meyve suyunu falan.
su biberonum var miniklerden Türkiz sevmedi ve içemedi biliyosunuz emme ve içme konusunda garip benim kızım.Ben daha meyve suyu vermedim geçen gün erik ve armut yalattım bayıldı babasıda ekmeği yalatmış nerdeyse koparacaktı diyor bende dikkat et dedim sen meyve suyu ne kadar veriyosun.biz dah 3 aylık olmadık gerçi ama
tekmele oyna olayıda çok güzel.arkadaşım bana veririm alma diyince almadım ama onun bebişi onda o kadar çok eğleniyorduki süper bişey oda
valla bizde beğendik aldık eşim gelsin açıcam o açıcakmışta çocuk gibi ya
Beyaz benim aldığım sitede pompa 82 lira tatlım

offf ya yag şişesini devirdim bnm fırın ile mutfak tezgahı yok bitişik arasına döküldü bütün yag bılaşık makç çektim fırını çektim sildim çekekerkende mineflöyü yırttım oyyyy pasaklı karıların mutfagına döndü mutfagımmmm..

annem görünce kesin öyle diyecek!!!

Buda benim mehmetim 10 gün sonra 3 aylık olacak oğluşumun resmini sticer yaparmısınız ben beceremiyorum bir türlü.

ay canım ya çok pis bişey zor temizlenir şimdi

Buda benim mehmetim 10 gün sonra 3 aylık olacak oğluşumun resmini sticer yaparmısınız ben beceremiyorum bir türlü.

maşallah çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…