2009 Mayıs Anneleri

1-chicco kulanıyorum çok memnunum tek taraflı bebeğin sesini alıyorum sadece 250 mt mesafeden çekebiliyor süperrrrrr
2-arzum bebbe kullanıyorum buharlı pişirici özlelliğide var ek gıdalar için bana çok faydası olacak mutlaka al derim ayrıca biberon ısıtabiliyor yumurta haşlama özelliği bile var. kaydirigubbakcemile3
3-Sanırım 12:45 gibi buluşuruz Goncalar beni 12:20 de alıcaktı ama yetişemeyiz gibi Goncacım 12:00 gibimi çıksak acaba?

Neeeeeee :1shok: kız hele bir 2 sini büyüt ondan sonra lmaz: Kendine acımıyosun sen.

Canımmmmm hoşgeldin valla yetişemedim sana gitmişsinde :a015:

Medela elektrikli pilli.

Buda benim mehmetim 10 gün sonra 3 aylık olacak oğluşumun resmini sticer yaparmısınız ben beceremiyorum bir türlü.

Allah bağışlasın çok tatlı maşallah.

tülaycım bende öyle steril makinasına atıyorum her kullanımdan sonra

kızlar ben yemeğe çıkıyorum öptüm herkesi

Tutkun canım ben gÜnlÜk 30 cc verıyorum .benımkıde karpuz suyuna bayılıyor Şeftalıyı sevmedı.bugÜnde sırada elma suyu var.artık 4.ay bıtımınde dıĞerlerınede yavaŞ yavaŞ baŞlıcaz

Sibel geldinmi kız bugün öğleden sonra seni arıycam konuşuruz tel eşimde bugün buluşma olsaydı çok şanslıydık eşimde karşıda bugün rahat gelir giderdik.Turkcell var onuda daha açtırmadım dün yazdıklarımızı okudun mu

canım bende yavaştan başlayım bakalım.
Kız Sibel sen Goncayla konuştunda mı yazdın?beni beklemiyceksiniz yani

Tünaydınlar,opuyorumnanaktan

Bu veletle uğraşmaktan yazamadımda.Sabah Aysun'un ilk mesajından sonra girmiştim 08:30 gibi ancak yazabildim.:bbo:

Bu oğlan çıldırtacak beni uyumuyor ya 10 dk o kadar sonunda sızdı.delikafadulden

Tutkuncum Goncayla telde konuştuk Realin önünden alacaklar beni.Önce taksiye atlayıp işyerine gidecem Yağız'la.Parayı teslim edip tekrar Realin önüne ordan alacaklar beni.Sabahtan postaneye gitmem lazım parayı almak için offfff ne yoğun bir haftaydı yaaa.mafoldumben

Dünde doktora gittim kızlar kontrolümü oldum smear testi için örnek aldılar.Sonra doktorla konuştuk spiral takalım istersen ama %100 koruyuculuğu yok dedi.2 hastası spiralle hamileymiş şu anda kanamayı çoğaltabilir çok sık adet olabilirsin kasık ağrısı yapabilir falan dedi :1shok:.3 aylık iğnelerinde sadece 2 kez vurulmasını öneriyormuş daha sonrasında adet düzensizliği yapıyormuş zaten bendede vardı o şıkkı atladık.Doğum kontrol hapı kullanıcam 6 ayımız dolunca.Bebeğe bir zararı yokmuş normalde sadece sütü azaltıyormu.Ama 6 aydan sonra sütün miktarınıda etkilemiyormuş 3 tane isim yazdı hangisini istersen onu kullan dedi.Bi tane yeni çıkmış vücütta su tutmasını ve ödemi engelliyormuş.Onu kullan bence dedi böyle işte 6 ay sonra tekrar rutin kontrole gidicem.

Evimin temizliğide bitti çok şükür düp köşe kadın her yeri bal dök yala yaptı valla.Bugünde kaynana halılarımı yıkıyor allah razı olsun.hihoyyyt

Pınar'lada sabah konuşmuştum.Yarın geliyor kaynanasındaymış bugün evine geçecek.

Böyle işte sizde ne var en yok kızlar.??

ay günaydinlarrr a.s.

kizlarrrr yagmur yagdi burda az önceeee bende meteorolojiye baktim yarinda yagmurlu diyor yahu..ay eşler bakmasa bari valla killik yaparlar oyy napcaz şimdi

canım bende yavaştan başlayım bakalım.
Kız Sibel sen Goncayla konuştunda mı yazdın?beni beklemiyceksiniz yani

Bekleriz canım seni Kadıköyde sen yazmışsın ya biz direk gideriz sen goncayla geçersin diye bende Goncayı aradım telde konuştuk ayarladık.Aşkolsun seni unuturmuyum hiç.

Goncacım erken çıkalım birazda istersen 12:00 12:05 gibi buluşaım benim işim işyerinde 5 dk sonra tekrar taksiye atlayıp Realin önüne gelirim

Banucum afiyet olsun tatlım

Ay iyi sana sözümü tutamıyorum diye içim içimi yedi akşam Dedemin rahatsızlığı ciddileşince biliyorsun ara ara yazıyodum 4 aydır hastanede yatıyodu ara ara annem size geleyim yolda zor olur deyince ve bugüne bilet bulunca işler karıştı.şimdi benim korkum size yetişememek.Anneme 11 de inersin demişler gelmesi 12 yi bulur servisle geldiği gibi çıkıcaz bakalım yalnız Eminönüne geçsem bile lokantayı falan bulamam ben pek bilmiyorum oraları şimdiden stres bastı.
senin kadın nerden geliyor ve ne kadara valla kaynananda süper ah ah ne diyim
bu doğum kontrol işi çok zor Allahtan öyle derdim yok.

kzılar buda bizim 1,5 aylık halimiz yenilerini yükleyemedik pc ye
alıntı yapmayın lütfen silicem çünkü
babamız kızıyorda
ne olacaksa işte

Son düzenleme:
ay günaydinlarrr a.s.

kizlarrrr yagmur yagdi burda az önceeee bende meteorolojiye baktim yarinda yagmurlu diyor yahu..ay eşler bakmasa bari valla killik yaparlar oyy napcaz şimdi
bide terasta oturcaz dimidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
iyi bekleyin ya yalnız çok zor olur valla yağdı yağmur kız ertelenirse çok zor olur benim için cumartesi gidiyoruz ne kadar kalırız bilmiyorum.yağmurda da eşler neder ve nasıl olur oda kötü ama yazyağmuru gelip geçermiki

Yarın için gökgürültülü sağnak yağışlı diyor napıcaz :1shok:
aneyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

sibiko geçmiş olsun cnm
smera sonucunda iyi çıkar inş bende yaptırıcam en kısa zamanda
6.aydan sonra kullanılıyormuymuş doğum kont.hapı
ben emzirdiğin sürece kullanılmıyor sanıyordum
teşekkürler bilgi için
bide bize ilacın adını da yaz lütfen sorun olmayacaktır değil mi sitede yada özelden yaz cnm

aslinda ben cok severim yagmurda gezmeyi tozmayi D ama ayse serra ve okadar esya ile hangi ruh haline girerim kestiremiyorum :))))) kızlar haftayami ertelesek napsak??

Olsun canım nolcak aşkolsun bir şekilde gideriz takma sen bunları.Benim kadın Soğanlıkta oturuyor 50 ye geliyor valla süper çok uyguna buldum normalde 70-80 arası kadının ihtiyacı varmış benim kuaför buldu çok temiz yapıyor kadın.

Burdan ilaç ismi yazmamda bir sakınca varmıdır acaba?

he valla napcaz mirmirmirmir ay eşleri gectimde biz napcaz..şemsiyemi tutucaz cocugumu pusetimi cantayimi

Oy sorma bide ne giydircez biz bu çocuklara şimdik laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…