2009 Mayıs Anneleri

esen ve birsen saolun kızlarr.
ben yarın akşam tatile gidiyorum çeşmeye o yuzden gitmeden göndereyin dedin defnosun hediyesini :)
burcu denk gelemedik dünürüm.. senin adres ne dünürcüm?

banu gecen cvp yazamadım sana doğru düzgün cnm yaa o sırada kapı çaldı kaldı valla.. evet nasıl kızımın uzun saclı hali teyzesi??? :)

esen ve birsen saolun kızlarr.
ben yarın akşam tatile gidiyorum çeşmeye o yuzden gitmeden göndereyin dedin defnosun hediyesini :)
burcu denk gelemedik dünürüm.. senin adres ne dünürcüm?

Tatil mi yehuuu :)) bizde gidices inş. bu cts gecesi ama maalesef ilk 3 gün zehir olcak, kaynanamlarda olcas çünkü.. sonrası güzel olcak inş , fulyacm marmariste oturuyom ben buralarada bekleriz :))
opuyorumnanaktan

selam kızlar bende gezmelerdeydim bugün yeni geldim kızı koydum yatağına bağırıp duruyor ağlama değil agulamanın yüksek volumlüsünden ay bu aralar bu huyu var deli gibi bağırıyor yatak odasının perdesi ile konuşuyor bide park yatağının üstündeki uyarı yazısı ile ilginç oyuncakları var kızımın

bide elleri hep ağzında damağını acıtıyor bide o zaman kızıyor bağırıyor tam cadı oldu benim kız

herkesler iyidir inş

selam burcucum kaynanamı ayyyyyyyyyyyy kaynana demeyin bana

benden dertlisi yoktur bu konuda sanıırım

bizde yarın izmite gidiyoruz iki gün yokuz

gonca canım evet sanırım şimdiki huyları bağırmak.benimki sabahın 630 da başlıyor .ben iyice uyanıncada kendi uyuyor:)))

fulyacım merhaba tatlım çok şekerdi prenses maşallah iyi tatiller sana kayınvalide konusunda bende çok şansızım ((((((((((((

burcu nasılsın tatlım kağan nasıl

gonca hoşgeldin canım bebişler artık çevresini keşfediyor

gel banucum ne demek sana ben daha neler neler yaparımopuyorumnanaktan

oh gidin bakalım tatile gidin benim gezim zehir oldu siz eğlenin bariii((

gel banucum ne demek sana ben daha neler neler yaparımopuyorumnanaktan

oh gidin bakalım tatile gidin benim gezim zehir oldu siz eğlenin bariii((

kıyamam sana ben canım benim bak istanbula gelirim belki eşimin kardeşi evleniyor eylülde gelirsem mutlaka seninle tanışmak isterim:1hug:a.s.

esencim afiyet olsun ben daha eve gidip yemek yapıcam.ama ne yapıcamı bilmiyorum((( banucum bu arada seline aldığım oyuncaktan duruyada aldım inşallah byenir.cumartesi gelirsem eğer getiricem mutlaka.

esencim afiyet olsun ben daha eve gidip yemek yapıcam.ama ne yapıcamı bilmiyorum((( banucum bu arada seline aldığım oyuncaktan duruyada aldım inşallah byenir.cumartesi gelirsem eğer getiricem mutlaka.

tatlım sağol tabi beğenir teyzes alırda beğenmez mi cumartesi inşallah aksilik çıkmazda görüşürüz tatlım bekleriim iyi olur sohbet ederiz

burcu tatlım bu cumrtesımı gıdıyosun ben kargoya bugun vermedım yarın verecem istersen annenlerın adresını ver dırek oraya gondereyım 15 gun falan kalcaksınız ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…