2009 Mayıs Anneleri

ohhhh fulyacığım güle güleee ne güsell yaaaa

saol cnm benim..

Tatil mi yehuuu :)) bizde gidices inş. bu cts gecesi ama maalesef ilk 3 gün zehir olcak, kaynanamlarda olcas çünkü.. sonrası güzel olcak inş , fulyacm marmariste oturuyom ben buralarada bekleriz :))
opuyorumnanaktan

aaa görüşçekmisin yani kaynananlaaa?

fulyacım iyi tatiller sana.

saol tatlımm

evet cnm cok komik oldu :)

ohoooo bı kac gun sıteye gıremedık unutulduk hemen yazıyoruz cevap veren yok:çok üzgünüm:
hoşgeldin cnm..

bencede esen iki kızımıda görüyorum şimdi ne güzel sağolsun burcum benim
Şeniz
fıstıklar ben çıkıyorum öptüm herkesi iyi akşamlar

iyi akşamlar kızlar

İyi akşamlar kızlaropuyorumnanaktan
saol cnm benim..

aaa görüşçekmisin yani kaynananlaaa?

saol tatlımm

evet cnm cok komik oldu :)

hoşgeldin cnm..

Maalesef cnm.. eşimin hatrına...
:a015:

offff yanına bi gittim mosmorr olmuşş gözlerden yaş akıyorrr

kaptığım gibi duşa girdim yıkadım onu kakasınıda yapmış
sonra geldim muahllebi yaptım onu yedirdim ömerde ağlıyordu
şimdi sustu gözler kıpkırmızı anakucağında bakıyor öleeee

aynen birsen ya Ahsende çok ağladı şimdi babası geldi uyuttu bugün neden böyle yaaaa

tutkun hoşgeldin canım

karnım çok açççççç bugün sadece 3 orta boy kızarttığım patatesi yedimmmm ekmek ypk meyve yokkk

ayyyyy sefiller gibiyiz bidaha anneme giderken buzluğa kocam ekmekle peyniriii

selam kızlar nasılsınız bütün gün annemle temizlik yaptık dolapları yerleştirdik evle uzun zamandır ilgilenmiyordum zaten evde durmuyordum off çok yorgunum

[/URL][/IMG]mama yiyen alişş

[/URL][/IMG]mama yiyen ömerrr

bugün çok yordular beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çokkkkkkk

kaç gündür seni bekliyorum canım bana özelden adresini adını soyadını yazarsan sevinirim

Merhaba arkadaşlar , herkes çocuğunu anne sütü yetmediği yerde bir şekilde mamalarla ek gıdalarla besliyebiliyor.Benim derdime çare olacak bir formül bilen var mı acaba?
Bebeğim 3 aylık,sütüm zaman zaman yetmediği için doktorum önce aptamil önerdi 60cc verdim ancak mama bebeğimi kusturdu,ishal etti;Neredeys serumluk oldu yavrum.Tekrar doktoruma danıştım başka bir mama tavsiye etti bu sefer daha temkinli davranarak mamadan çocuğuma 2 çay kaşığı kadar verdim.Sonuç gene hüsran bebğim gene kustu hasta oldu.Bu aralar çok şükür sütüm idare ediyor ama yetmediği zaman bebeğimi ne ile doyuracağımın endişesi içindeyim.1 hafta sonra tekrar doktora götüreceğim bi takım tahliller yapılacakmış yavruma.5 aylık olana kadar az çok sütümle idare etsem bile ondan sonra vereceğim ek gıdalara da aynı tepkiyi verir diye korkuyorum.Konu hakkında bilgisi ya da tecrübesi olanlardan yanıt bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…