kızlar merhaba nasılsınız? birsencim oğluşlar uyurken mutlaka dinlen sende temizliği sonra yaparsınız.bazı bebişlerin gözleri çapak olmuş benim kızımdada oldu.gittik doktora masaj falan verdi ilaç verdi geçmişti.dün yine başladı( sanırım ellerini gözüne götürüyor sürekli ondan oluyor.. yada şampuanını değiştireyim belki faydası olur
ya coraplar cok guzel gozuluyor esencım bende ogluma alıcam ıns
burcu nasılsın dünürcüm
ıyı aksamlar kızlar bende rtık sık gıremıyom yaaa oglusum dogru duzgun uyumadı bugun neyse ıns gece ııı uyurda ya elını o kadar agzına sokuyokı kusup duruyor mıdesı bulanıyo herhalde yavrucugumun damagı kasınıyor herhalde ne bulsa agıza damaga suruyor
burcucum kaganımız yıne gozlerını konusturmus yaa cok tatlı bı bebeksende cok guzel gozukuyosun
bırsencım hosgeldın sende cnmm
ıncıhancım masalllah boraya gelısımı cok guzel
esencım ahsen ıyılesmıs cok sukur
MucuksssopuyorumnanaktanAy tüm geçmişi okudum alıntı yaptım. Defnoşla uğraşırken makinanın fişini takmamışım, şarjı bitmiş. Hepsi gitti offffklava:
Valla sabahtan beri canım çıktı. Bi daha okuyamayacağım geçmişi. Hatırladıklarım ;
Doktora giden kuzularım vardı hepsine maşallah
Kağan'ın resimleri vardı harika
Gonca ve Banu kocaman olmuş kuzularınız ya
Esen'cim Ahsen'im düzelmiş maşallah kuzuma a.s.
Nurten'cim doktoruna şaşırdım bacım ama bi bildiği vardır heralde. Hayırlı olsun ek gıdalar a.s.
şirine arkadaşım bizde 3,5 aylık olduk ama arada hala yara oluyor göğüslerim. En son damla sakızını saf zeytinyağında eritip macun şeklinde göğsüme sürdüm. Çok iyi geldi bilgin olsun a.s.
Siboş bacım bu çocuklar iyice huy değiştirdi valla. Bizi görmeden durmaz oldular yaaaa delikafadulden
Bende tüm gün evi temizledim, ütü yaptım, Defnoşla uğraştım derken canım çıktı. Defnoş cadısı da az önce uyudu. Bende son posta beyazlarımı astım kafamçokkarıştı
Yarın anneme gidip ne güzel keyif yapacaktım ama eşim işe gitmeyecekmiş yarın. Artık o gezdirir beni ne yapayım zemuszemus
Valla fena yoruldum bacılar. Ben kaçar. Sızayım bari daha fazla geç olmadan. Herkese iyi geceler. Öptüm sizi ve kuzucuklarınızı a.s.
gunaydın kızlar ben son bır kac gundur altına patılı pıjama gıydırıyorum ustu yarım kollu cunku gece bıle bayagı serın oluyor.dun ozellıkle banyosundan sonra cok usudu tıtredı.cok korktum hasta olucak dıye.kucuk hanım penye battanıyeye sarıp ısıtamıyoruzda cunkuu cok sıkıntılı hanım bu gelemz sıkıntıya.
iyiyim canım oğlum da iyi çok şükür
ben de çorap giydiriyorum mutlaka serinken de altına ince uzun bi don giydiriyorum karnını falan üşütür diye korkuyorum bi de geceleri kapı pencere açık yatıyoruz üstünü de örtüyorum sıcaksa tek zıbınla yatırıyorum
benim oğlum daha küçük ama 2 aylık başladı tam dönmeye o yüzden bırakamıyorum hiçbi yerde yalnız
kıyamam ona çok afacan bizim kuzular ya uyurken de dönüyor kolu bazen altında kalıyo uyuyuveriyo korkuyorum ben de
sıkma canını her işte bi hayır vardır
o çin malı sanırım kalitesi iyi mi ben de istiyorum babası varken sürekli eğliyo onu da yalnızken iş güç ben de istiyorum bi oyun halısı karar veremedim
ay kızlar benim oğlanı babası havaya kaldırıp avizeye değdiriyo nasıl kahkahalar atıyo sanki 6 aylık çok şaşırdım maşallah
bugün çok mutluyum ama ayrılığa değiyor mutluluğum hüzünleniyorum
çok sevdiğim görümcem ve kardeşim üniversiteyi kazandılar kardeşim erzurum tıp görümcem konya s.tarihi
erzurum konya nasıl yerler acaba bilen var mı
bu arada yeğenim ablamın kızda ingilizce öğretmenliğini kazandı.ısparta..
selam kızlar bugun ablamdayım ancak fırsat buldum bakmaya ek gıdalara cogunluk gecmeye başlamış bende haftaya başlıycam bakalım biz ne ile başlıycaz
ogluşumu bılıyorsunuz gözunden dr goturdum devamlı capaklanma yapıyor ve ıltıhap şeklınde akıyordu goz hastanesıne gıttık dr gözyası kanalı tıkalı dedı göz kenarlarına masaj yapıcakmısım ıkı tanede damla verdı agrısı gectı sanırım cunku aglamıyor ama gözu ılaclardan daha cok akmaya başladı ınsallah en kısa zamanda oda gecer
bu arada nazlı kızımın bacagında tıtreme oldugunu farkettım hanı bızım bazen kolumuz veya bacagımız boşa gelırde tıtrerya o şekılde ıkı kere oldugunu gordum şimdide canım ona sıkıldı doktorumuzda haftaya pazarttesı gelıcekmış ızındeymış gelsın hemen goturucem artık yatayım benım bıdıklar bırazdan mamaya kalkar ıyı geceler
gunaydın hanmlar
bızde 7 de kalkıp kahvaltımızı yapıp babamızııse gonderdık simdide oglusum uyuyor bende fırsat bu fırsat calısam bıraz
dun dısarı cıktık alısverış yaptık agdamı yaptırdım kaslarımı aldırdım (orman gıbı olmustu)bıyıklarımı aldırdım artık esım dalga gecıyodu askerlık arkadasım dıyekaydirigubbakcemile3
burcucum kaganımın hedıyesını aldık ıns bugun gonderırım sizde ne var ne yok kızlar
Canım bende aldım ama benİm kız hİÇ sevmedİ yÜzÜne bİle bakmadı Çorabın.bende kukla gİbİ bİŞey aldım ama ona bayıldı habİre gÜlÜyor kıkır kıkır
Kuzuuuuuuuum maş. maş.opuyorumnanaktan
çok tatlı çoraplar gerçekten bir tane de ben alayım oğluma belki hoşuna gider esencim maşallah senin şirineninde baya hoşuna gitmiş keyfine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?