2009 Mayıs Anneleri

benım oglumun gozu oldu canım masaj yapıyorum ılac kullanıyorum gecıyor ama yıne oluyor acaba şampuanın etkısı olabılırmı ben dalin kullanıyorum degiştırsemmı ozellıkle banyodan bır gun sonra ve arabaya bınınce klımadan etkılenınce cok fena oluyor

Canım bende aldım ama benım kız hıÇ sevmedı yÜzÜne bıle bakmadı Çorabın.bende kukla gıbı bıŞey aldım ama ona bayıldı habıre gÜlÜyor kıkır kıkır

canım benim de banyodan sonra oluyor bugün değiştircem şampuanını istersen sende dene belki iyi gelir.ben sebamed kullanıyorum şimdi unı baby denşcem.

eskisi gibi kalabalık değiliz tabi bebişlerle ilgilenmekten giremiyor annişler biz işte olunca girebiliyoruz

sibel pınar nerelerdesiniz kızlar

kızlar ikidir aliş uyurken böle nefes alamıyorrr gibiiii hiiiiii yaparak uyanıyor korktum yaaaaa çocuk nefesmi alamıyor acaba yaa yarın aşıya gittiğimizde sorayım bakayım yaa

kızlar size yeni öğrendiğim bir tatlı tarifi vereyim.evde 1-2 önceden kalan kurumuş kekleri ufalayıp (yalnız meyveli kek hariç) cam bir kaba üzerine muzlu yada kakaolu puding dökün.isterseniz bir parça kekide görüntü açısından üzerine ufalayabilirsiniz.dolapta 1 saat bekletin basit ama lezzetli bir tatlı.hemde kekler değerlenmiş oluyor

çok tatlı çoraplar gerçekten bir tane de ben alayım oğluma belki hoşuna gider esencim maşallah senin şirineninde baya hoşuna gitmiş keyfine bak

Ben geldim bacılar a.s.

2 gündür kociş işe gitmiyor. Ondan pek giremiyorum. Eeee adamla ilgileneyim azıcık dimi ama kaydirigubbakcemile3

Şaka bi yana evi topla, sabah kahvaltısı, öğleyemeği derken fırsat olmadı.

Sabah bi ara bakındım. Gözü çapaklanan kuzular varmış. Geçmiş olsun hepsine a.s.

Dün evde durmadık. Dışarıdaydım hep. Şimdide hava serinlesin diye bekliyoruz. Dışarı çıkarıcak babacık yine bizi. Yarında annemdeyim kısmetse. Bu hafta gezginim zemuszemus

Ara ara bakarım yine. Defnoş'un uyumayacağı tuttu bugün. Hepinizi ve kuzuları öptümmmmm a.s.

burcu nasılsın dünürcüm

Cnm çıkmışım göremedim dünüüürüm iyiyim sen nasılsınopuyorumnanaktan

Sağol cnmm
opuyorumnanaktan
Mucuksssopuyorumnanaktan

Kağanda hiç ama hiiiiiiiiç örttürmüyo üstünü, ben şimdilik tshirtlü sortlu zıbınını giydiriyom, tek odanın camını açık bırakıyom öyle cnm..
opuyorumnanaktan

Bengicm biz o harekete kuntakinte diyoruz bizimde babamıs hep yapıyo :))
opuyorumnanaktan

Hayırlı olsun cnm çok sevindim inş. memnun kalırlaropuyorumnanaktan
bu arada yeğenim ablamın kızda ingilizce öğretmenliğini kazandı.ısparta..

Hayırlı olsn cnm onun adına çok sevindm
opuyorumnanaktan

Geçmiş olsun cnm

Cnm bende salı günü verdim kargoyaopuyorumnanaktan
Canım bende aldım ama benİm kız hİÇ sevmedİ yÜzÜne bİle bakmadı Çorabın.bende kukla gİbİ bİŞey aldım ama ona bayıldı habİre gÜlÜyor kıkır kıkır

aa niye sevmedi gı, kağan kudurdu resmen.. demekki ilgi alanları farklı..

Kuzuuuuuuuum maş. maş.opuyorumnanaktan

çok tatlı çoraplar gerçekten bir tane de ben alayım oğluma belki hoşuna gider esencim maşallah senin şirineninde baya hoşuna gitmiş keyfine bak

evet sevdi bayaaa ayagını sallıyıp gülüyor zilliikaydirigubbakcemile3
çok ucuz bir oyuncak bence bir deneyin derim benn

akşam yemeğimi yaptım etli biber ve patlıcan dolması sarmada yapacaktım ama yaprağım bozulmuş oh mis oldu valla yoğurt çorbamda vardı zaten dolmanın yanına da bir ayran oh missssssss
bugün pek kimse uğramıyor buraya niyekineee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…