bigudim neden unutalım tatlım hoşgeldin nasılsın bebeğin nasıl
selam kızlar bende gezmelerdeydim bugün yeni geldim kızı koydum yatağına bağırıp duruyor ağlama değil agulamanın yüksek volumlüsünden ay bu aralar bu huyu var deli gibi bağırıyor yatak odasının perdesi ile konuşuyor bide park yatağının üstündeki uyarı yazısı ile ilginç oyuncakları var kızımın
bide elleri hep ağzında damağını acıtıyor bide o zaman kızıyor bağırıyor tam cadı oldu benim kız
herkesler iyidir inş
selam burcucum kaynanamı ayyyyyyyyyyyy kaynana demeyin bana
benden dertlisi yoktur bu konuda sanıırım
bizde yarın izmite gidiyoruz iki gün yokuz
burcu canım sanada iyi tatiller.kendini şartlandırma canım inşallah ilk günde güzel geçer.
fulyacım merhaba tatlım çok şekerdi prenses maşallah iyi tatiller sana kayınvalide konusunda bende çok şansızım((((((((((((
burcu nasılsın tatlım kağan nasıl
gonca hoşgeldin canım bebişler artık çevresini keşfediyor
şuan kafayııı yemek üzereyi sadece valizi boşalttım ...oda çoraplar hala duruyor
bu ali çılgın gibi ağlıyor ayağımda sarıp sarmalayınca uyuyor ama yatağa atınca uyanıyor
biberonlarını bile zorla strelizeye attım yaaa
neden böle oldu yaaa hep bağrıyor ağlıyorrr kafayı yiyecemmmm
sanki biyerine bişey batıyor çocuğun ...............yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ömerimin ise sesi çıkmıyorrrrrrrrr ben bakınca susuyorrr istiyor hep gezelimm
burcu tatlım bu cumrtesımı gıdıyosun ben kargoya bugun vermedım yarın verecem istersen annenlerın adresını ver dırek oraya gondereyım 15 gun falan kalcaksınız ya
çok güzel oldu burcucum bende isterimmmopuyorumnanaktan
burcu bende isterim ama artık sen tatilden dönünce yeni resimleri eklerim o zaman yaparsın demi teyzesi:))
burcum sağol bitanem çok güzel oldu çoık teşekkür ederim :)))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?