2009 Mayıs Anneleri

Canıııııııııım yiyim ben onuuuu :)))Şeniz
selam burcucum kaynanamı ayyyyyyyyyyyy kaynana demeyin bana

benden dertlisi yoktur bu konuda sanıırım

bizde yarın izmite gidiyoruz iki gün yokuz

Ah ah bu kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun atmalı...
kötükedihüso
burcu canım sanada iyi tatiller.kendini şartlandırma canım inşallah ilk günde güzel geçer.

Sağol cnm, ama çok geç cnm çoktan şatlandırdım kendimi..kafamçokkarıştı

Cnm kağan emerken uyudu önümde yatıyo :))) bende feci acıktım yemek saatini bekliyorum bi yandanda kağana animasyonlu foto yapıyorum, sanada yapıverem içimden geldi , nerdeydi durumun fotoları ya son hallerdeydi galba:))

şuan kafayııı yemek üzereyi sadece valizi boşalttım ...oda çoraplar hala duruyor
bu ali çılgın gibi ağlıyor ayağımda sarıp sarmalayınca uyuyor ama yatağa atınca uyanıyor

biberonlarını bile zorla strelizeye attım yaaa

neden böle oldu yaaa hep bağrıyor ağlıyorrr kafayı yiyecemmmm

sanki biyerine bişey batıyor çocuğun ...............yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ömerimin ise sesi çıkmıyorrrrrrrrr ben bakınca susuyorrr istiyor hep gezelimm

burcu tatlım isterim profilimde albüm bölümünde var duru ve yağmurun resimleri banada yaparsan sevinirim madem içinden gelmiş sağol bitanem

cnm ya benmkı uykusu varsa oyle yapar ortalıgı yıkar kolay kolay uyuyamazda agladıkca aglar bence senınkının huysuzluguda bu yuzden olabılır cnm soyle bıraz uykusu kanana kadar sallasan cnm işi gucu bosver 2 taneeylede ne akıl benmkısı deme allah yardımcın olsun tatlım

aysuncum kızlar gelmeye başladı ohh şenleniyor burası ama ben çıkacağım birazdan

birsencim canım ya aliye ne oluyor böyle annesi

tülaycım senin mesaide bitecek sanırım

bigudim kaynana görümce mevzusu hiç bitmez

evet banucum çıkıcam birazdan.kızımı alıp eve gidip banyo yaptırp yemek yapmaya koyulucam.bugün eşime tatlı yapmam lazım nasıl yapcaksam bu yorgun halimle(

burcu tatlım bu cumrtesımı gıdıyosun ben kargoya bugun vermedım yarın verecem istersen annenlerın adresını ver dırek oraya gondereyım 15 gun falan kalcaksınız ya

Cnm erzurumdan uzun sürede gelir 15günü aşar gibi geliyo bana,sen yine buraya gönder diğer adres daha uzakta tekirdağda
opuyorumnanaktan
çok güzel oldu burcucum bende isterimmmopuyorumnanaktan

Yapayım cnmmmopuyorumnanaktan
burcu bende isterim ama artık sen tatilden dönünce yeni resimleri eklerim o zaman yaparsın demi teyzesi:))

Olur tabi :))
opuyorumnanaktan
burcum sağol bitanem çok güzel oldu çoık teşekkür ederim :)))))))))))))))))))))

Bişi değil şekerim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…