2009 Mayıs Anneleri

kızlar bebek telsizi aldım bende ev büyük bizim kışa kendi odasına alacağım duruyu rahat olur diye düşündüm bakalım bugün gelir sanırım

seherim cnm çok geçmiş olsun nazlımıza burağımıza nazarlarmı deydi

üzme sıkma canını tatlım inş.herşey güsel olur cnm

sagolun kızlar bende merak edıyorum nıye tıtrer dıye ıstanbulda ıkı dr sordum bırı Allah korusun soguk havale olabılır kan tahlılı yapılmalı bıde kalsıyum eksklıgı olabılır dedı bır başka dr sorduk refleksdır merak etme dedı sımdı kendı drumuzun ızınden dönmesını beklıyoruz bakalım o ne dıycek

kızlar bebek telsizi aldım bende ev büyük bizim kışa kendi odasına alacağım duruyu rahat olur diye düşündüm bakalım bugün gelir sanırım

canım bende bebek telsızı alıcam sen ne marka aldın bıde kac tl canım
bende bebeklerle aynı odada yatıyorum ama artık yatagıma gecmek ıstıyorum

yaaa bu ali ne pasaklı bebek sabah giydirdim meyve püresini püskürte püskürteee mahfetti üstünü üstelik yakalık var yaaa....

meyveyi yemedi inat ettiii mama yaptım onuda öle yemediiiii uykusu var sanırım

sehercim ben playskoll marka aldım istanbuldan bir arkadaşım kullanmıuyordu o gönderdi geldi bile bakalım akşam deneyeceğim

yaaaa bu ali çok huysuzlaştı yaaaa son bir haftadır bağırıyoo kucağımda dolaşınca hiçbişey yokkk ama anakucağına koyayımmmm bağrıyooooo çıldıracam yaaa

esencim prensesin cicileri yola çıktı umarım beğenirsin tatlım
teşekkür ederim canım bende en kısa zamanda vericem
yaaaa bu ali çok huysuzlaştı yaaaa son bir haftadır bağırıyoo kucağımda dolaşınca hiçbişey yokkk ama anakucağına koyayımmmm bağrıyooooo çıldıracam yaaa

aynen canım Ahsende öyleee

kızlar telsiz wirless olan evlerde cızır cızır ses çıkarıyorr ben arkadaşımınkini deneyim dedim kullanamadım

valla şimdi ellerini kollarını bağladım uyudu yatağa atacam ömer xati uyuyorrr

çamaşırlarımı atayım makinaya kendime patitiss kızartayımmmm

valizi boşaltayım............

benim evde kablolu pc ama ses oluyorrr

kızlar merhaba bayadır gıremedım sıteye evde temızlıkle uğraşmaktan kızla ılgılenmekten mısafır derken anca baya konu kacırmısım şu hedıyeleşme olayını banada anlatın ben bengıyle eşleşmişim

telsız konusunda bende kullanıyorum arcelık markası 59tl te almıstım e-bebekten arada çazırtı yapıyo çok ama memnunum hem uygun hem iş görüyo alacak arkadaslara fıkır olsun opuyorum hepınızı

kızlar merhaba nasılsınız? birsencim oğluşlar uyurken mutlaka dinlen sende temizliği sonra yaparsınız.bazı bebişlerin gözleri çapak olmuş benim kızımdada oldu.gittik doktora masaj falan verdi ilaç verdi geçmişti.dün yine başladı( sanırım ellerini gözüne götürüyor sürekli ondan oluyor.. yada şampuanını değiştireyim belki faydası olur

bende gidip oğlumu yıkayayım birde bayanlar şu resimli imzalarınızı nereden ve nasıl yapıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…