valla kahvaltılığımız var senin çıkıp gelmene bakar hazırlamam:))esenciğim sen al kahvaltılıkları ben nasıl gelem kızzzzzzzz dünürrr
kızlar bizede hergün dünür çıkıyor babamızda kızlarımı bin kişi ister bir kiş alır diyor isteyenlere:)))))
ülen esennn iki çocukla çişe gidemiyom sen bana gl deyyonn
seherim cnm çok geçmiş olsun nazlımıza burağımıza nazarlarmı deydi
üzme sıkma canını tatlım inş.herşey güsel olur cnm
canım çok geçmiş olsun,inşallah birşey yoktur nazlı kızımızın
Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun halana
canım ya ne zor senin için off 1 ay sonrada bende aynı şeyleri yaşayacağım Allah sabır versin çalışan annelere
Günaydın Arkadaslar,
Bizde 6 da kalktık.Bu cocuk ne zaman 8 lere kadar uyuycak merak ediyorum.Simdide ayakta uyutmaya calışıyorum.
Semra gecmiş olsun canım.Çabucak iyileşirler inşallah.Neden tıtrerki merak ettım.Haber ver bizede
Birsen aynen bacım sabah bi kalktık Boranın bacakları buz gibi olmuş.Hemen ince penye tulum gıydırdım bende.Hasta yapmayalım cocukları havalar gece serinlemeye basladı artık.
Daha kahvaltı yapmadım gidip biseyler atıştırayım
günaydınnnnn bizde şimdi kalktık
benim kız gece geç yatıp sabah geç kalkıyor 10 da uyandı bende öyle tabiii,
şimdi de kahvaltı yapıcam o da dönencesiyle oyalanıyorr:))
banucum ne güzel iki çiçeğinde yanında eve gidince bol bol kokla onları Allah eksikliklerini vermesin
semracım geçmiş olsun canım nazlının ayağı neden titredi ki
gel birsencim beraber yapalım kahvaltıı:)
kızlar bebek telsizi aldım bende ev büyük bizim kışa kendi odasına alacağım duruyu rahat olur diye düşündüm bakalım bugün gelir sanırım
teşekkür ederim canım bende en kısa zamanda vericemesencim prensesin cicileri yola çıktı umarım beğenirsin tatlım
yaaaa bu ali çok huysuzlaştı yaaaa son bir haftadır bağırıyoo kucağımda dolaşınca hiçbişey yokkk ama anakucağına koyayımmmm bağrıyooooo çıldıracam yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?