kaç gündür seni bekliyorum canım bana özelden adresini adını soyadını yazarsan sevinirim
Merhaba arkadaşlar , herkes çocuğunu anne sütü yetmediği yerde bir şekilde mamalarla ek gıdalarla besliyebiliyor.Benim derdime çare olacak bir formül bilen var mı acaba?
Bebeğim 3 aylık,sütüm zaman zaman yetmediği için doktorum önce aptamil önerdi 60cc verdim ancak mama bebeğimi kusturdu,ishal etti;Neredeys serumluk oldu yavrum.Tekrar doktoruma danıştım başka bir mama tavsiye etti bu sefer daha temkinli davranarak mamadan çocuğuma 2 çay kaşığı kadar verdim.Sonuç gene hüsran bebğim gene kustu hasta oldu.Bu aralar çok şükür sütüm idare ediyor ama yetmediği zaman bebeğimi ne ile doyuracağımın endişesi içindeyim.1 hafta sonra tekrar doktora götüreceğim bi takım tahliller yapılacakmış yavruma.5 aylık olana kadar az çok sütümle idare etsem bile ondan sonra vereceğim ek gıdalara da aynı tepkiyi verir diye korkuyorum.Konu hakkında bilgisi ya da tecrübesi olanlardan yanıt bekliyorum.
[/URL][/IMG]mama yiyen alişş
[/URL][/IMG]mama yiyen ömerrr
bugün çok yordular beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çokkkkkkk
Kızlar bişi sorcam bebekleri nasıl yatırıyorsunuz,ben bu zamana dek yan yatırmada yatııyodum ama artık mümkün değil, ama çok ayrıntılı anlatın ok:kedi:
selam kızlar nasılsınız bütün gün annemle temizlik yaptık dolapları yerleştirdik evle uzun zamandır ilgilenmiyordum zaten evde durmuyordum off çok yorgunum
canım 2. aydan sonra ben yan yatırmıyorum çünkü sevmiyor yan yatmayı
sırt üstü yatırıyorum kafası yana dönük oluyor kussa bile dışarı akıyor zaten artık kendini kurtarabiliyor çok şükürrr
kafası mutlaka yana dönük oluyor hiç düz yattığını görmedim
Kızlar bişi sorcam bebekleri nasıl yatırıyorsunuz,ben bu zamana dek yan yatırmada yatııyodum ama artık mümkün değil, ama çok ayrıntılı anlatın ok:kedi:
herkeze selam kızlarr !!
ya benim kızım sanırım diş çıkartacak netten baktım bazı belirtileri var hafif öksürük uykuda huzursuzluk ve uyanma ..kulak çekmek ve yanak kaşımak ve bugun ateşide 37.3 e kadar çıktı pöfff napsamki:1no2::1no2::1no2:
herkeze selam kızlarr !!
ya benim kızım sanırım diş çıkartacak netten baktım bazı belirtileri var hafif öksürük uykuda huzursuzluk ve uyanma ..kulak çekmek ve yanak kaşımak ve bugun ateşide 37.3 e kadar çıktı pöfff napsamki:1no2::1no2::1no2:
opuyorumnanaktan sağol cnm opuyorumnanaktanbenımkını mumkun degıl yan yatırmak sırt üstü yatıyo öle kusma huyu yok şükür ama tek gözüm açık uyuyorum nerdeyse:umursamaz:
kafamçokkarıştı ay bende öyle biliyorum maalesefoyyy daha erken degılmı yahu diş cıkarmaa allah kolaylık versın gaz sıkıntısından beter dıye anlatıyolar diş olayını ama şimdiden gözünü korkutmayayım güzel gunler bızı beklıyor kızlarrr:teytey:
gunaydın hanımlar a.s.
nasılsınız bakalım bız oglusumla oynasıyoruz sımdı
burcucum ugramıs bıtek gunaydın tatlım sanada
Günaydın aysuncum nbr nasılsınız bugün :)))
günaydın aysuncum burcum nasılsınız uykusuz her gece((((((((( nasıl yorgunum kızlar dün arkadaşlara gittik eşi 6 ay hastanede ölümle yaşam arasında gitti geldi kalbi ve böbrekleride değişti ameliyatla taburcu olmuş ziyarete gittik kaç kere kalbi durmuş Allahın sevgili kuluymuş şuanda hayatta çok şükür kızlar o süre zarfında ne düşünmüş biliyormusunuz büyük hayaller peşinde koşmanın gereksiz olduğunu en önemli şeyin sağlık ve ailesi olduğunu ve bugünlere kimin dost kimin düşman olduğunu hayat bazen böyle sınıyor insanları geç geldik gece duruda çok uyandı şimdi ayakta uyuyorum resmen
cnm benm ancak yazabıldım recep aglayana kadar buzdolabımı bosalttım temızlıyrdum
iiyiz tatlım ugrasıyrum işte ya ben recebı hala tek basıma yıkayamıyorum aslında cok istıyorum ama cesaret etmeye korkuyorum babasının musaıt olmasını beklıyoz yavrum kirli kalıyor
günaydın aysuncum burcum nasılsınız uykusuz her gece((((((((( nasıl yorgunum kızlar dün arkadaşlara gittik eşi 6 ay hastanede ölümle yaşam arasında gitti geldi kalbi ve böbrekleride değişti ameliyatla taburcu olmuş ziyarete gittik kaç kere kalbi durmuş Allahın sevgili kuluymuş şuanda hayatta çok şükür kızlar o süre zarfında ne düşünmüş biliyormusunuz büyük hayaller peşinde koşmanın gereksiz olduğunu en önemli şeyin sağlık ve ailesi olduğunu ve bugünlere kimin dost kimin düşman olduğunu hayat bazen böyle sınıyor insanları geç geldik gece duruda çok uyandı şimdi ayakta uyuyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?