2009 Mayıs Anneleri

Kızlar bişi sorcam bebekleri nasıl yatırıyorsunuz,ben bu zamana dek yan yatırmada yatııyodum ama artık mümkün değil, ama çok ayrıntılı anlatın ok:kedi:

Cnm bilemiyom ya.. inş. geçer zamanla..
:teselli:

Kızlar bişi sorcam bebekleri nasıl yatırıyorsunuz,ben bu zamana dek yan yatırmada yatııyodum ama artık mümkün değil, ama çok ayrıntılı anlatın ok:kedi:

canım 2. aydan sonra ben yan yatırmıyorum çünkü sevmiyor yan yatmayı
sırt üstü yatırıyorum kafası yana dönük oluyor kussa bile dışarı akıyor zaten artık kendini kurtarabiliyor çok şükürrr
kafası mutlaka yana dönük oluyor hiç düz yattığını görmedim

opuyorumnanaktan sağol cnm opuyorumnanaktan

herkeze selam kızlarr !!

ya benim kızım sanırım diş çıkartacak netten baktım bazı belirtileri var hafif öksürük uykuda huzursuzluk ve uyanma ..kulak çekmek ve yanak kaşımak ve bugun ateşide 37.3 e kadar çıktı pöfff napsamki:1no2::1no2::1no2:

benımkını mumkun degıl yan yatırmak sırt üstü yatıyo öle kusma huyu yok şükür ama tek gözüm açık uyuyorum nerdeyse:umursamaz:

Son düzenleme:

oyyy daha erken degılmı yahu diş cıkarmaa allah kolaylık versın gaz sıkıntısından beter dıye anlatıyolar diş olayını ama şimdiden gözünü korkutmayayım güzel gunler bızı beklıyor kızlarrr:teytey:

Cnm bi dra göster o anlar, ne desek boş
:1hug:
benımkını mumkun degıl yan yatırmak sırt üstü yatıyo öle kusma huyu yok şükür ama tek gözüm açık uyuyorum nerdeyse:umursamaz:
opuyorumnanaktan sağol cnm opuyorumnanaktan
kafamçokkarıştı ay bende öyle biliyorum maalesef

gunaydın hanımlar a.s.
nasılsınız bakalım bız oglusumla oynasıyoruz sımdı
burcucum ugramıs bıtek gunaydın tatlım sanada

Günaydın aysuncum nbr nasılsınız bugün :)))

cnm benm ancak yazabıldım recep aglayana kadar buzdolabımı bosalttım temızlıyrdum
iiyiz tatlım ugrasıyrum işte ya ben recebı hala tek basıma yıkayamıyorum aslında cok istıyorum ama cesaret etmeye korkuyorum babasının musaıt olmasını beklıyoz yavrum kirli kalıyor

günaydın aysuncum burcum nasılsınız uykusuz her gece((((((((( nasıl yorgunum kızlar dün arkadaşlara gittik eşi 6 ay hastanede ölümle yaşam arasında gitti geldi kalbi ve böbrekleride değişti ameliyatla taburcu olmuş ziyarete gittik kaç kere kalbi durmuş Allahın sevgili kuluymuş şuanda hayatta çok şükür kızlar o süre zarfında ne düşünmüş biliyormusunuz büyük hayaller peşinde koşmanın gereksiz olduğunu en önemli şeyin sağlık ve ailesi olduğunu ve bugünlere kimin dost kimin düşman olduğunu hayat bazen böyle sınıyor insanları geç geldik gece duruda çok uyandı şimdi ayakta uyuyorum resmen

hosgeldn gunaydın banucum
cnm boyle boyle duzene gırecek ıns
cnm arkadasınını ve esını allah tyardımcısı olsun cok zor saglık hıc bıseye benzemez para pul onlar saglıgı vermıyo ınsana allahım kımseye dermansız dert vermesın
hayırlı cumalar kızlar

Bende tek cesaret edemiyorum cnm, bide kağan atıyo kendini tek elle tutup diğer elle yıkamam imkansız, babası sıkı sıkı tutuyo ben yıkıyom anca öyle..

Günaydın cnm,herşeyin başı sağlık Allah şifa versin inş.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…