2009 Mayıs Anneleri

sağolun kızlar amin hayırlı cumalar bu arada kız şu kağan bir yakın olsada öpsem güzel yanaklarından annesi sen öp benim yerime şekerparemi

canım arkadaşının eşine geçmiş olsun Allah sağlık versin
Siz ve kızlar nasılsınız bakalım gördüm senin melekleri çok tatlılar maşallah
günaydın ve hayırlı cumalar canım
Bende yıkayamıyorum eşimi bekliyorum canım nasılsın kağan nasıl

ya daha erken canım çok öpmeyin ondanda suyu akar benim kızın da oluyor çünkü

benımkını mumkun degıl yan yatırmak sırt üstü yatıyo öle kusma huyu yok şükür ama tek gözüm açık uyuyorum nerdeyse:umursamaz:
benim kızda yan yatmıyor nasılsın canım
sütünüz bol gecenız guzel gecsın ıyı geceler kızlar...
sağol süt yok ama neyse diyim

aynı belirtilerbizde de varr sadece ateşi yok amanınnnnn çok erken daha yaaaalmaz:

sütünüz bol gecenız guzel gecsın ıyı geceler kızlar...
ne güzel bir dilek o öyle hayırlı cumalar güzelim

ne güzel sağlığına kavuşmuş Allah bundan sonra sağlık ve mutluluk versin arkadaşına inşallahh

günaydın kızlarrr biz kalktık kızımı emzirdim şurubunu verdim dönencesziyle oynuyor bende kahvaltı yapıyorum
ya bu kız çok çığlıkçı yaa sizinkilerde çığlık atıyormuu baya sesli çığlığıı:))

EVET KIZLAR gezdik geldim.İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Pazar sabah yola çıktık 12 de ordaydık Türkiz araba koltuğunda hep yatarak gitti çok memnundu hayatından hemen Eskişehire gelince hastaneye gittik dedem iyiydi sonra ertesi gün çıkardılar bizi görünce daha keyiflendi herkes ordaydı çünkü.Sonra ilçede oturuyor dedemler oraya gittik misafirden başımızı kaldıramadık.hep yemeğe 20 kişi falan oturduk düşünün çaylar yemekler bulaşıklar çamaşırlar bu arada kilo aldım.Özlemişim 5 yıldır gitmiyordum.Bi gün eskişehiri gezdim çok özlemişim orda okuduğum için her yerde hatıram var okul arkadaşlarımı aradım ikisi çalışıyordu iş yerine çağırdılar yok dedim diğerleride tatildeydi görüşemedim.Aslında daha kalırdık ama kalabalıktan Türkiz sıkılmaya başladı bende gidelim dedim Yalnız orası çok serindi kışlıklarla yattık gece leri gündüz sıcaktı sadece gece fotosu gönderecem görün.
Herkes iyi sanırım
Dırım senin oğluşlar süper ya.

gunaydınnn kızlarrrr bır selam vereyım dedım bugun cok yogunum bıraz evı topluycam kuzuların kuculen kıyefetlerını ayırıcam benım dolap ıyıce karışmış onları duzeltıcem bıde bebişlerın sepetlerını kaldırcam artık yataklarında yatıyorlar evın toplanması bıttımı buyuk temızlık yapılcak cook işim var yanş cook bu arada oglumun gözu yıne akıyor cok uzuuyorum ona
tutkuncum canım hoş geldın bıtanem ozledık senı
optuk kızlar gorusuruz
hmm bu arada kuzuların yenı resımlerını eklıycem mayıs kuzularının son hallerı topıcıne

Sağol bitanem, bi esk. havası aldın geldin hoşgeldin :))sen nasılsın fıstık nasıl, bizde pazar sabahı ordayız, ama maalesef kaynanamda... kağana dün akşam aşı yaptırdık rotayı, kakası yaprak yeşili şu an acaba aşıdanmı ya...

Oyy kuzuum oyunlarda oynarmışşşş maş.:)) kağanda çığlık atıyo canım arkasındanda auuu yapıyo çok komik :))

Ay ben çok severim kalabalığı, ama kağan varken çok çok zor olur, fotoları bekliyoruss cnm
opuyorumnanaktan

Kolay gelsin cnm
opuyorumnanaktan

Kaynana ve Eskişehir idare edilebilir mi ki canım Eskişehire doyamadan geldim valla.Belki aşı yapabilir bekle derim bu arada mamada yapar arada veriyomusun

sağol canım fotoyu şimdi denedi yüklemedi hata verdi.yine deniycem seninkilerinde fotosunu bekliyoruz

tutkun hoşgeldin canım oh havanı değiştirdin geldin ne güzell

semra kolay gelsin güzelimm ben bugün kendime boş oturma günü ilan ettim:))

tunaydın tatlım sanada afıyet olsun bızmıkıde basladı artık cıglıklara
tunaydınlar hosgeldın tutkuncuuummma.s.
dedenın iii olmasına cok sevındım tatlım ne guzel gezip geldın işte

tunaydın cnm sanada kolay gelsın

Günaydın Kızlar,

Esra hoşgeldin canım dedenin iyi olmasına sevindim.Kalabalık cok güzel ya ben cok severim ama cocuklarla keyfi cıkmıyor.Havanız değişmiş iyi olmuştur canım.

Burcu ben de borayı yan yatıramıyorum.Gece beşiğe koyarken mutlaka yan koyuyorum ama o dönuyor.Gazı da eskisi gibi kolay cıkarmıyor kusucak diye aklım cıkıyor gece.Bu gece cok yedi diye yan yatırdım basının ve sırtının arkasınada yastık dayadım valla.

Sehercım kolay gelsin sana.Beninde dolap işim var ama hiçkeyfim yok onlarla uğrasmaya.

Banu,Aysun gunaydın kızlar

Bora yıne 2 gundun beri huzursuz ya.Gündüz uykusu nerdeyse hiç yok.Gecede sürekli uyanıyor.Ve uyanıkken hıç yanlız kalmıyor.Salıncak filan hıkaye kucakta ayakta iyi ama hemende sıkılıyor.Bunaldım yıne ya

Mama vermiyorum cnm, şimdi yaptı yine bu seferki sarımtraktı aşıdan olabilir diye düşünüyorumCADIARZU
tutkun hoşgeldin canım oh havanı değiştirdin geldin ne güzell

semra kolay gelsin güzelimm ben bugün kendime boş oturma günü ilan ettim:))

Çok tuttum bunu :))):lepi:

opuyorumnanaktan bende çok korkuyom kusmasından ya.. herkeste sırt üstü yatırıyomuş.. gerçi biz yan koysskta dönüyo veletler..

selam kızlar

bizde bugün izmite gidiyoruz kaynanamın evine görseniz yerinde duramıyor sevinçten

eşimin iniversiteden arkadaşı var onun oğlu sünnet oldu onada gidicez ziyarete birde bahçede mangal keyfi yaparız pazar dönücez inş

kızlar ben başından beri yan yatıyorum kzıımda alıştı doktor 8. aya kadar öle yatır dedi ben sağa sola değiştiriyorum kafasını yamukluk olmasın diye öle alışmışki sırt üstü yatsa bile kafa hep yanda

esracım hoşgeldin tekrar canım sevindim güzel geçmiş tatilin türkiz hanımda üzmemiş annesini

bende izmitten geleyim türkizime hediyesini göndercem canım

burcucum senin bu oğluşun çok yakışıklı yirim ben onun maviş gözlerini tü tü maşallah canım ya bayıldım resimlerine

şimdi braz hazırlık yapıcam kızlar öpüyorum arada bakarım

ya valla sevinsemmi sinir mi olsam eşim yine sabah kızımıza kıyafet almış

ama hep küçük bu üçüncü girişimi badylar tulumlar ayakkabı falan ama bir kere giyse bi daha giyemez oofff ölcem bu adamın elinden ben ya bilmiyor bir şeyde diyemiyorum hevesi kırıılmasın diye

birde bir sürü hikaye kitabı okuycak ya bizimm kız ya bu kadar çocuk meraklısı bir adam daha yoktur sanıırm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…