sağolun kızlar amin hayırlı cumalar bu arada kız şu kağan bir yakın olsada öpsem güzel yanaklarından annesi sen öp benim yerime şekerparemi
canım arkadaşının eşine geçmiş olsun Allah sağlık versingünaydın aysuncum burcum nasılsınız uykusuz her gece((((((((( nasıl yorgunum kızlar dün arkadaşlara gittik eşi 6 ay hastanede ölümle yaşam arasında gitti geldi kalbi ve böbrekleride değişti ameliyatla taburcu olmuş ziyarete gittik kaç kere kalbi durmuş Allahın sevgili kuluymuş şuanda hayatta çok şükür kızlar o süre zarfında ne düşünmüş biliyormusunuz büyük hayaller peşinde koşmanın gereksiz olduğunu en önemli şeyin sağlık ve ailesi olduğunu ve bugünlere kimin dost kimin düşman olduğunu hayat bazen böyle sınıyor insanları geç geldik gece duruda çok uyandı şimdi ayakta uyuyorum resmen
günaydın ve hayırlı cumalar canım
hosgeldn gunaydın banucum
cnm boyle boyle duzene gırecek ıns
cnm arkadasınını ve esını allah tyardımcısı olsun cok zor saglık hıc bıseye benzemez para pul onlar saglıgı vermıyo ınsana allahım kımseye dermansız dert vermesın
hayırlı cumalar kızlar
Bende yıkayamıyorum eşimi bekliyorum canım nasılsın kağan nasıl
Bende tek cesaret edemiyorum cnm, bide kağan atıyo kendini tek elle tutup diğer elle yıkamam imkansız, babası sıkı sıkı tutuyo ben yıkıyom anca öyle..
Günaydın cnm,herşeyin başı sağlık Allah şifa versin inş.:Saruboceq:
ya daha erken canım çok öpmeyin ondanda suyu akar benim kızın da oluyor çünküherkeze selam kızlarr !!
ya benim kızım sanırım diş çıkartacak netten baktım bazı belirtileri var hafif öksürük uykuda huzursuzluk ve uyanma ..kulak çekmek ve yanak kaşımak ve bugun ateşide 37.3 e kadar çıktı pöfff napsamki:1no2::1no2::1no2:
benim kızda yan yatmıyor nasılsın canımbenımkını mumkun degıl yan yatırmak sırt üstü yatıyo öle kusma huyu yok şükür ama tek gözüm açık uyuyorum nerdeyse:umursamaz:
sağol süt yok ama neyse diyimsütünüz bol gecenız guzel gecsın ıyı geceler kızlar...
herkeze selam kızlarr !!
ya benim kızım sanırım diş çıkartacak netten baktım bazı belirtileri var hafif öksürük uykuda huzursuzluk ve uyanma ..kulak çekmek ve yanak kaşımak ve bugun ateşide 37.3 e kadar çıktı pöfff napsamki:1no2::1no2::1no2:
ne güzel bir dilek o öyle hayırlı cumalar güzelimsütünüz bol gecenız guzel gecsın ıyı geceler kızlar...
günaydın aysuncum burcum nasılsınız uykusuz her gece((((((((( nasıl yorgunum kızlar dün arkadaşlara gittik eşi 6 ay hastanede ölümle yaşam arasında gitti geldi kalbi ve böbrekleride değişti ameliyatla taburcu olmuş ziyarete gittik kaç kere kalbi durmuş Allahın sevgili kuluymuş şuanda hayatta çok şükür kızlar o süre zarfında ne düşünmüş biliyormusunuz büyük hayaller peşinde koşmanın gereksiz olduğunu en önemli şeyin sağlık ve ailesi olduğunu ve bugünlere kimin dost kimin düşman olduğunu hayat bazen böyle sınıyor insanları geç geldik gece duruda çok uyandı şimdi ayakta uyuyorum resmen
canım arkadaşının eşine geçmiş olsun Allah sağlık versin
Siz ve kızlar nasılsınız bakalım gördüm senin melekleri çok tatlılar maşallah
günaydın ve hayırlı cumalar canım
Bende yıkayamıyorum eşimi bekliyorum canım nasılsın kağan nasıl
ya daha erken canım çok öpmeyin ondanda suyu akar benim kızın da oluyor çünkü
benim kızda yan yatmıyor nasılsın canım
sağol süt yok ama neyse diyim
aynı belirtilerbizde de varr sadece ateşi yok amanınnnnn çok erken daha yaaaalmaz:
ne güzel bir dilek o öyle hayırlı cumalar güzelim
ne güzel sağlığına kavuşmuş Allah bundan sonra sağlık ve mutluluk versin arkadaşına inşallahh
günaydın kızlarrr biz kalktık kızımı emzirdim şurubunu verdim dönencesziyle oynuyor bende kahvaltı yapıyorum
ya bu kız çok çığlıkçı yaa sizinkilerde çığlık atıyormuu baya sesli çığlığıı:))
EVET KIZLAR gezdik geldim.İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Pazar sabah yola çıktık 12 de ordaydık Türkiz araba koltuğunda hep yatarak gitti çok memnundu hayatından hemen Eskişehire gelince hastaneye gittik dedem iyiydi sonra ertesi gün çıkardılar bizi görünce daha keyiflendi herkes ordaydı çünkü.Sonra ilçede oturuyor dedemler oraya gittik misafirden başımızı kaldıramadık.hep yemeğe 20 kişi falan oturduk düşünün çaylar yemekler bulaşıklar çamaşırlar bu arada kilo aldım.Özlemişim 5 yıldır gitmiyordum.Bi gün eskişehiri gezdim çok özlemişim orda okuduğum için her yerde hatıram var okul arkadaşlarımı aradım ikisi çalışıyordu iş yerine çağırdılar yok dedim diğerleride tatildeydi görüşemedim.Aslında daha kalırdık ama kalabalıktan Türkiz sıkılmaya başladı bende gidelim dedim Yalnız orası çok serindi kışlıklarla yattık gece leri gündüz sıcaktı sadece gece fotosu gönderecem görün.
Herkes iyi sanırım
Dırım senin oğluşlar süper ya.
gunaydınnn kızlarrrr bır selam vereyım dedım bugun cok yogunum bıraz evı topluycam kuzuların kuculen kıyefetlerını ayırıcam benım dolap ıyıce karışmış onları duzeltıcem bıde bebişlerın sepetlerını kaldırcam artık yataklarında yatıyorlar evın toplanması bıttımı buyuk temızlık yapılcak cook işim var yanş cook bu arada oglumun gözu yıne akıyor cok uzuuyorum ona
tutkuncum canım hoş geldın bıtanem ozledık senı
optuk kızlar gorusuruz
hmm bu arada kuzuların yenı resımlerını eklıycem mayıs kuzularının son hallerı topıcıne
Kaynana ve Eskişehir idare edilebilir mi ki canım Eskişehire doyamadan geldim valla.Belki aşı yapabilir bekle derim bu arada mamada yapar arada veriyomusun
Sağol bitanem, bi esk. havası aldın geldin hoşgeldin :))sen nasılsın fıstık nasıl, bizde pazar sabahı ordayız, ama maalesef kaynanamda... kağana dün akşam aşı yaptırdık rotayı, kakası yaprak yeşili şu an acaba aşıdanmı ya...
Oyy kuzuum oyunlarda oynarmışşşş maş.:)) kağanda çığlık atıyo canım arkasındanda auuu yapıyo çok komik :))
Ay ben çok severim kalabalığı, ama kağan varken çok çok zor olur, fotoları bekliyoruss cnmopuyorumnanaktan
sağol canım fotoyu şimdi denedi yüklemedi hata verdi.yine deniycem seninkilerinde fotosunu bekliyoruzgunaydınnn kızlarrrr bır selam vereyım dedım bugun cok yogunum bıraz evı topluycam kuzuların kuculen kıyefetlerını ayırıcam benım dolap ıyıce karışmış onları duzeltıcem bıde bebişlerın sepetlerını kaldırcam artık yataklarında yatıyorlar evın toplanması bıttımı buyuk temızlık yapılcak cook işim var yanş cook bu arada oglumun gözu yıne akıyor cok uzuuyorum ona
optuk kızlar gorusuruz
hmm bu arada kuzuların yenı resımlerını eklıycem mayıs kuzularının son hallerı topıcıne
tunaydın tatlım sanada afıyet olsun bızmıkıde basladı artık cıglıklaraaynı belirtilerbizde de varr sadece ateşi yok amanınnnnn çok erken daha yaaaalmaz:
ne güzel bir dilek o öyle hayırlı cumalar güzelim
ne güzel sağlığına kavuşmuş Allah bundan sonra sağlık ve mutluluk versin arkadaşına inşallahh
günaydın kızlarrr biz kalktık kızımı emzirdim şurubunu verdim dönencesziyle oynuyor bende kahvaltı yapıyorum
ya bu kız çok çığlıkçı yaa sizinkilerde çığlık atıyormuu baya sesli çığlığıı:))
tunaydınlar hosgeldın tutkuncuuummma.s.EVET KIZLAR gezdik geldim.İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Pazar sabah yola çıktık 12 de ordaydık Türkiz araba koltuğunda hep yatarak gitti çok memnundu hayatından hemen Eskişehire gelince hastaneye gittik dedem iyiydi sonra ertesi gün çıkardılar bizi görünce daha keyiflendi herkes ordaydı çünkü.Sonra ilçede oturuyor dedemler oraya gittik misafirden başımızı kaldıramadık.hep yemeğe 20 kişi falan oturduk düşünün çaylar yemekler bulaşıklar çamaşırlar bu arada kilo aldım.Özlemişim 5 yıldır gitmiyordum.Bi gün eskişehiri gezdim çok özlemişim orda okuduğum için her yerde hatıram var okul arkadaşlarımı aradım ikisi çalışıyordu iş yerine çağırdılar yok dedim diğerleride tatildeydi görüşemedim.Aslında daha kalırdık ama kalabalıktan Türkiz sıkılmaya başladı bende gidelim dedim Yalnız orası çok serindi kışlıklarla yattık gece leri gündüz sıcaktı sadece gece fotosu gönderecem görün.
Herkes iyi sanırım
Dırım senin oğluşlar süper ya.
gunaydınnn kızlarrrr bır selam vereyım dedım bugun cok yogunum bıraz evı topluycam kuzuların kuculen kıyefetlerını ayırıcam benım dolap ıyıce karışmış onları duzeltıcem bıde bebişlerın sepetlerını kaldırcam artık yataklarında yatıyorlar evın toplanması bıttımı buyuk temızlık yapılcak cook işim var yanş cook bu arada oglumun gözu yıne akıyor cok uzuuyorum ona
optuk kızlar gorusuruz
Kaynana ve Eskişehir idare edilebilir mi ki canım Eskişehire doyamadan geldim valla.Belki aşı yapabilir bekle derim bu arada mamada yapar arada veriyomusun
sağol canım fotoyu şimdi denedi yüklemedi hata verdi.yine deniycem seninkilerinde fotosunu bekliyoruz
tutkun hoşgeldin canım oh havanı değiştirdin geldin ne güzell
semra kolay gelsin güzelimm ben bugün kendime boş oturma günü ilan ettim:))
Günaydın Kızlar,
Esra hoşgeldin canım dedenin iyi olmasına sevindim.Kalabalık cok güzel ya ben cok severim ama cocuklarla keyfi cıkmıyor.Havanız değişmiş iyi olmuştur canım.
Burcu ben de borayı yan yatıramıyorum.Gece beşiğe koyarken mutlaka yan koyuyorum ama o dönuyor.Gazı da eskisi gibi kolay cıkarmıyor kusucak diye aklım cıkıyor gece.Bu gece cok yedi diye yan yatırdım basının ve sırtının arkasınada yastık dayadım valla.
Sehercım kolay gelsin sana.Beninde dolap işim var ama hiçkeyfim yok onlarla uğrasmaya.
Banu,Aysun gunaydın kızlar
Bora yıne 2 gundun beri huzursuz ya.Gündüz uykusu nerdeyse hiç yok.Gecede sürekli uyanıyor.Ve uyanıkken hıç yanlız kalmıyor.Salıncak filan hıkaye kucakta ayakta iyi ama hemende sıkılıyor.Bunaldım yıne ya
Mama vermiyorum cnm, şimdi yaptı yine bu seferki sarımtraktı aşıdan olabilir diye düşünüyorumCADIARZU
Çok tuttum bunu :))):lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?