2009 Mayıs Anneleri

Tünaydın canım a.s.

Kayınvalidemde almış Dastini'den diş kaşıyıcı gibi bişey. Ama çok sert ya bizimki sevmedi. Sadece rengarenk bilezik gibi olduğu için dikkatini çekiyo o kadar :çok üzgünüm:

Sağolasın canım inşallahhh a.s.

kızlar tünaydın herkese
akşam düştü kuzuzmun ateşi çok şükür
çıkmadı daha fazla
sonrada emdi uyudu zaten yavrum
hala mamayı istemiyouz bakalım ne olacak bugün

Çok sevindim canım aman bi daha çıkmasın bu ateş denen illet inşallah :Saruboceq:

Selam canım hoşgeldin. Sağolasın bacım. İyi şimdi çok şükür düzeldi kuzum. Selin nasıl?

Sağolasın canım indi çok şükür ateşi a.s.

Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah a.s.

Bacım geçmişe bakamıyoruz ya genelde ondan gözden kaçmıştır sıkma sen canını a.s.

Valla bizde olmadı canım ya :uhm:

Ahsen uyudu çok şükür bende ütü yapayım barii tabi sizinle birlikte pc açık:))

Aynen bende ütüye kaçıcam şimdi kaydirigubbakcemile3

Defnoş'umu yıkadım mis gibi. Kremledim. Masaj yaptım. Oyun oynadık. Uykusu geldi uyuttum kızımı. Kahvaltımı yaptım, evimi toparladım. Şimdi ütüme girişeceğim. Yavaş yavaş bitireyim bari. Takipteyim yerimseniben

kızlar merhaba bu sabah kargocunun zılıyle uyandık bengı teyzesı kızımın hedıyelerını gondermıs cok tesekkur ederıs öle begendıkkı aksama resmını cekıp yukluyecem sıteye çok tesekkurler bengıcım kesene bereket
sevgıyle kal

incihanım akika kıza da erkeğe de 1 tane canım

oyyyy maşallah ne tatlı gülmüşşş

tutkun senin cimcime ne güzel olmuş öyle maşallah barekallahh

bora ne kadar tatlı çıkmış maşallah annesi :)))

cok teşekkür ederim canlarım.

sağol tubişim ac kaldım ac ama kılolar yerinde sayıyor.Sizinde iyi haberlerinizi bekliyoruz.

canım borada hiç kusmazdı ama sımdı kusuyor asıdan o zaman ya

gule gule kullanın cicilerinizi

sağol cnm

tamam cnm
acelesi yok
sen işlerini hallet dr.a falan git
sonra hediyeye bakarsın

Ok canim, birkac güne kadar yollayacagim. Geciktim biliyorum, anlayisin icin sagolopuyorumnanaktan

kıvılcım hoşgeldin canım nasılsın

incihan tatlım sen nasılsın

Hosbulduk Banu'cugum, iyiyim sagol.

Bizim Doruk Pasa'da tatilden döndügümüzden beri huy degistirdi canim, tuvalete bile gitmeme izin vermiyor. Seni cok iyi anliyorum canimmafoldumben

kıvılcım hoşgeldin canım geçmiş olsun çok şükür sen mastiti ucuz atlatmışsın

bende ondan kullanıyorum ve gayet memnunum sonuçta primaaa
ve ben 12.70 e alıyorum burdan

Sagol Esen'cigim. Evet ucuz atlattim, masaj yapip sagdim sürekli. 2 gün sürdü toplam ama cok cektirdi, feci birsey.

tam okuyamadım geçmişi zeynep ve defnecik hasta sanırım geçmiş olsun meleklerime
kıvılcım hoş geldin anım sana da geçmiş olsun kakası bizim de zaman zman cıvık oluyor dr normal dedi

Sagol Bengi'cigim, sabah yine civikti ama artik takmamaya calisacagim, bir tahlile götürecegim haftaya, o zamana kadar sabir...

Benim oglumda 3,5 aylik olacak Persembe günü Esra, kaka sayisi günde 1-2'yi gecmiyor. Nadiren 3 kerede yaptigi oluyor, genelde civik yapiyor, kivami hergün ayni degil, bazen üsütüyor, yapis yapis, sümüksü birseyler oluyor icinde. Rengi tam sapsari olmasa da genelde sari oluyor. Anne sütünden baska birsey vermiyorum. Doktora götür bence, icinde süphe kalmasin canim.

bi de koltuk altından ölçmek baya zor oluyor
dijital dereceyle ölçüyorum
makattan denesem hiç durmaz
sizler nasıl ölçüyorsunuz?

Ben makattan ölcüyorum canim. Ayaklarini alnima dayiyorum, bir elimle de bacaklarini tutuyorum:)

Hosbulduk Tuba'cigim

Sorma Nurten'cigim, Doruk zayifladi epey ishalden, su kaybindan. Toparlaniyor ama teyzesi birkac gündür.

Tutkun masallah Türkiz'e. Cok tatli olmus, büyümüs serpilmis cimcime

Hosbulduk Aysun'cuguma.s.

Tesekkürler Pinar'cigim, gidecegim haftaya doktora. Defnos iyilesti umarim, cok gecmis olsun tekrardan

Gecmis olsun Sibel'cigim, umarim bir daha gelmez basina.Benimde aklim cikiyor valla hasta olacagim diyesenağlama

kızlar benim patronum erkek olmasına rağmen emzirme taraftarı hatta bana sürekli incir falan getirtiyor sütüm kesilmesin diye eşi avukat çok yoğun çalıştığı için ve aileleri çocuklarına bakmadığı için bu konuda çok sıkıntı yaşamışlar ağlayarak ayrılmış eşi çocuklarından oda emzirebildiğin kadar emzir diyor tabi benim süt azaldı artık birde bu düşünce var emzir emzir olsada emzirsek çok sinir bozucu kim istemezki emzirmeyi mama verme diyor herkes ee çocuk aç mı kalsın ozaman sinir oldum valla
neyse yemeğimi yedim geldim kızlar sizlerede afiyet olsun
tülaycım seni arayacağım birazdan bitanem patronum çıksın

kızlar kemiklerim çok ağrıyor özellikle dizlerim oturup kalkınca merdiven çıkınca offf neden böyle oldu anlamadım doğumdan sonra regl olamadığım için mi

Evet Banucum emzır dediklerı zaman tum sınırlerım tavan yapıyor.Olsa emzirıcem zaten.Mamada zehır sankı ac mı kalsınlar.
Eklem ağrılarının içinde geçmiş olsun.Yorgunluktan ağlıyordur canım.

aynen canım bende sinirleniyorum elimde makina sabah altıda kalk sağ akşam sağ gece sağ elimden geldiğince içsin istiyorum ama olmayınca olmuyor lmaz: millet anlamıyor ki

banucum insanlar anlamıyor. eklem ağrılaır bendede var canım basamıyorum bazen gece uyandığımda

evet canım aynen insanlar anlamak istemiyor yoksa mama hazırlamak daha mı kolay bende öyle oturunca kalkamıyorum tatlım kemiklerimiz iyice güçsüzleşti sanırım kalsiyum falan tüketelim bol bol :)))

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tülaycığımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kuşummm alınma tatlım banada oluyo bazen ben kendi kendime yazdığımda oluyorrrr........

bizim dostluğumuz aşikar kader arkadasıyız cnm ........olmaz senin dediğin tatlımmmmmm hepimiz seviyoz birbirimiziii

yaaaaa şun ömerin karnı aççç alininde tabi ali cazgırlıkla aldı sırayııı

ömerim ana kucağına sarılmışşş dönüyooo artıkkkkk

ohh şükür kavuşturana,
slm kızlar ben geldim sonunda evime,sizleri hepinizi çok özledim..Ne büyük eksiklikmiş kadınlar kulubü,yani sizler olmadan vakit geçirmek..
Çok şükür memleketten döndüm,çok güzel 35 gün geçirdim ailemle doya doya,hem oğlumun 3. ayınıda orda tamamlayıp öyle döndüm çok iyi oldu,büyüdü artık,gaz sorunuda çok çok azaldı,çok mutluyum .Bugün evimde ilk kez oğlumla yalnız kaldım,çok heyecanlandım ama şimdilik iyi gidiyor.şimdi uyuyor oğlum bende hemen sizlerle buluşmak istedim..
ne var ne yok daha hiçbişey okumadım,umarım bebişlerde,hepinizde, çok iyisinizdir..Artık paylaşıcaz herşeyi yine..hepinizi öptüm biraz geçmişten okumaya başlıyım ben..

yaaaaaaaaa geçen aklıma geldinn nicin aklıma gelmediğinden soramadımm demek tatil yaptınnnnnnnnnnnn

hoşgeldinnnnnnnnnnnnn cnm

böcekcim hoşgeldin canım ohh bebişin sıkıntılarıda azalmış çok şükür maşallah evet kkda öyle bir bağ kurmuşuz ki bir gün girmesek eksiklik hissediyoruz

tülaycım seni bir türlü arayamadım patron içerde olunca sürekli arıyor telsizim bozuk diğer hatta meşgul çalmasın diye arıyamıyorum sakın yanlış anlama olur mu canım arkadaşım bu arada aldığın oyuncağa duru gülerek bakıyor hoşuna gitti :)))))) teyzesinin hediyesi tatlım benim

ne bileyim birsencim valla çok alındım ve üzüldüm(((((((ya arada oluyordur mutlaka ama bir bakıyorum 20 sayfa önce yazılanlar cevap bulunca ben kötü hissettim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…