- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
- 363
gunaydın hanımlara.s.
olu gıbıyım yaa bu oglan sabah 5 ten 9 a kadar huysuzluk yapıyor uykusu var aglıyor annesı onu uyutsun ıstıyor ok ama besık kar etmıyor ana kucagında hızlı hızlı sallıyorum aglaya aglaya uyuyor yarım saat sonra kalkıyor aglayarak tekrar aynı seyler neyse babası ısten geldı sımdı bırlıkte uyuyorlar
dun oglusumun tekmele oynası geldı bıde dıslık sıparıs etmıstık ama dıslık cok sert kızlar hanı bızım zamanıızdakı gıbı yumusacık ısırmalık degıl artık boylemı oluyor bunlar anlamadım neyse tekmele oyna yı daha cozmeye calısıyor bellı bı sureden sonra sıkılıyor
sıbelcım cok gecmıs olsun tatlım:teselli: inş atlatırsın kısa surede
Tünaydın canım a.s.
Kayınvalidemde almış Dastini'den diş kaşıyıcı gibi bişey. Ama çok sert ya bizimki sevmedi. Sadece rengarenk bilezik gibi olduğu için dikkatini çekiyo o kadar :çok üzgünüm:
günaydııınnn biz kalktık 9 da emiştik kahvaltı yaptık anca geldimm
sibel hoşgeldin canım tekrar geçmiş olsunn
pınar çok şükür düşmüş ateşi defnenin bi daha çıkmaz inşallah
Sağolasın canım inşallahhh a.s.
kızlar tünaydın herkese
akşam düştü kuzuzmun ateşi çok şükür
çıkmadı daha fazla
sonrada emdi uyudu zaten yavrum
hala mamayı istemiyouz bakalım ne olacak bugün
Çok sevindim canım aman bi daha çıkmasın bu ateş denen illet inşallah :Saruboceq:
kızlar merhaba nasılsınız? sibelcim çokçok geçmiş olsun eğer haberim olsaydı mutlaka arardım.pınarcım sizede çok geçmiş olsun. banucum ben buralardayım.sen nasılsın?yağmur duru ve annen nasıl?
Selam canım hoşgeldin. Sağolasın bacım. İyi şimdi çok şükür düzeldi kuzum. Selin nasıl?
tekrar tünaydin kizlar a.s.
bugun hastaneye gidicez inşaAllah..annemleri bekliyorum :) serranin kilosunu cok merak ediyorum..cok sapitti bu ay..gerci ölçüm zamanina daha 1 hafta var ama şu 3 haftada ne almiş ne kadar uzamiş merak ediyorum hihoyyyt bugun doktorumuz ek besinler hakkinda bilgi vericek ve inşaAllah bugun tamamen gecmis olcaz :lepi:
Sağolasın canım indi çok şükür ateşi a.s.
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah a.s.
tuğbacım ve esencim teşekkür ederim.ama gerçekten öyle geçen haftalardada o kadar şey yazdım 1-2 kişi kişi dışında yorum yapan bile olmadı.1 kere kızımın resmini koydum hiçbişey bile denmedi valla( neyse sağlık olsun herkese iyi muhabbetler...
Bacım geçmişe bakamıyoruz ya genelde ondan gözden kaçmıştır sıkma sen canını a.s.
kızlar rotavirüs aşısı yaptırdık cuma günü
bu hastalığının kaynağı aşı olabilir mi zeynebin,
yan etkilerinde bulantı,kusma,ishal,uyku hali falan bi sürü şey var
etkisini 14 gün içinde gösteririmiş
sizde de oldu mu
Valla bizde olmadı canım ya :uhm:
Ahsen uyudu çok şükür bende ütü yapayım barii tabi sizinle birlikte pc açık:))
Aynen bende ütüye kaçıcam şimdi kaydirigubbakcemile3
Defnoş'umu yıkadım mis gibi. Kremledim. Masaj yaptım. Oyun oynadık. Uykusu geldi uyuttum kızımı. Kahvaltımı yaptım, evimi toparladım. Şimdi ütüme girişeceğim. Yavaş yavaş bitireyim bari. Takipteyim yerimseniben