kızlar merhaba nasılsınız? sibelcim çokçok geçmiş olsun eğer haberim olsaydı mutlaka arardım.pınarcım sizede çok geçmiş olsun. banucum ben buralardayım.sen nasılsın?yağmur duru ve annen nasıl?
banucum saolasın bizde iyiyiz evet çok güzel hafta sonu geçirdik.mutlaka bende beklerim.bu arada banucum sende cevap vermesen kimse selamımıza bile cevap vermiyor.sanırım girmediğimiz için((((((((((((( unutulduk
tünaydin kizlar a.s.
hülyacim canim bugune kadar sigortali baktirmadik hiç..özel fiyatindan muayne ettirdik..bende otomatik sigortali oluyor saniyordum ama degilmiş işte :)
semrosum dün hülya söyledi burak nazlinin huyunu almiş diye :) Allah yardimcin olsun canim..oyun halisi felan alsan yada en basiti buzdolabi posetini ver eline..epey dikkatlerini cekiyor sesli,renkli seyler..
nurtencim demek kek kokusu senden geliyordu he :) insan bi dilim yollar dimi :) olan var olmayan var :)
sibelcim biraz daha iyi olmana sevindim canim..inşaAllah biran önce toparlarsin..cok sukur annenlerde geliyormus..sag salim gelsnler inşaAllah..
pinarcim defneninde atesi normale dönmüş cok sukur..bi daha cikmaz umarim..
beyazcim zeynebinde cok sukur düsmüs atesi..mama yer 1-2 güne merak etmearada böyle yapiyorlar..biberonun agzini genişlet biraz..enazindan biraz daha fazla içmiş olur
tutkuncum maşaAllah türkize cok tatlilaşmiş koreli cadi :))
aysuncum ana-ogul sizede maşaAllah cok tatlisiniz :)
banucum canim kaybol sen :))) kiz o ne öylegenc kiz gibisin valla :) maşaAllah sana kocaman :)
gulhancim allah kabul etsin şimdiden akikanizi..aman sende öyle ac mac kalma zayiflicam diye yahu..az az sürekli bişeyler atiştir canim..
kızlar merhaba nasılsınız? sibelcim çokçok geçmiş olsun eğer haberim olsaydı mutlaka arardım.pınarcım sizede çok geçmiş olsun. banucum ben buralardayım.sen nasılsın?yağmur duru ve annen nasıl?
banucum saolasın bizde iyiyiz evet çok güzel hafta sonu geçirdik.mutlaka bende beklerim.bu arada banucum sende cevap vermesen kimse selamımıza bile cevap vermiyor.sanırım girmediğimiz için((((((((((((( unutulduk
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sağol tatlım :)))))))))))))))))kayınvalideme inat kalır ikincide dedi sengözlerimebaksanab ama eski kiloma döndüm şükür kaydirigubbakcemile3
tuğbacım ve esencim teşekkür ederim.ama gerçekten öyle geçen haftalardada o kadar şey yazdım 1-2 kişi kişi dışında yorum yapan bile olmadı.1 kere kızımın resmini koydum hiçbişey bile denmedi valla( neyse sağlık olsun herkese iyi muhabbetler...
tuğbacım ve esencim teşekkür ederim.ama gerçekten öyle geçen haftalardada o kadar şey yazdım 1-2 kişi kişi dışında yorum yapan bile olmadı.1 kere kızımın resmini koydum hiçbişey bile denmedi valla( neyse sağlık olsun herkese iyi muhabbetler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?