2009 Mayıs Anneleri

kızlar merhaba nasılsınız? sibelcim çokçok geçmiş olsun eğer haberim olsaydı mutlaka arardım.pınarcım sizede çok geçmiş olsun. banucum ben buralardayım.sen nasılsın?yağmur duru ve annen nasıl?

Boranın cooook kısa süren mutlu dakıkaları

Pazar günü kahvaltı keyfinde

Aliyle Ömerime hediye secerken kocişe gösteriyorum.

iyiyiz tatlım sağol sen nasılsın selincim nasıl valla süper bir haftasonu geçirdik sizinle :)) yine buluşalım kaydirigubbakcemile5

tünaydin kizlar a.s.

hülyacim canim bugune kadar sigortali baktirmadik hiç..özel fiyatindan muayne ettirdik..bende otomatik sigortali oluyor saniyordum ama degilmiş işte :)

semrosum dün hülya söyledi burak nazlinin huyunu almiş diye :) Allah yardimcin olsun canim..oyun halisi felan alsan yada en basiti buzdolabi posetini ver eline..epey dikkatlerini cekiyor sesli,renkli seyler..

nurtencim demek kek kokusu senden geliyordu he :) insan bi dilim yollar dimi :) olan var olmayan var :)

sibelcim biraz daha iyi olmana sevindim canim..inşaAllah biran önce toparlarsin..cok sukur annenlerde geliyormus..sag salim gelsnler inşaAllah..

pinarcim defneninde atesi normale dönmüş cok sukur..bi daha cikmaz umarim..

beyazcim zeynebinde cok sukur düsmüs atesi..mama yer 1-2 güne merak etme arada böyle yapiyorlar..biberonun agzini genişlet biraz..enazindan biraz daha fazla içmiş olur

tutkuncum maşaAllah türkize cok tatlilaşmiş koreli cadi :))

aysuncum ana-ogul sizede maşaAllah cok tatlisiniz :)

banucum canim kaybol sen :))) kiz o ne öyle genc kiz gibisin valla :) maşaAllah sana kocaman :)

gulhancim allah kabul etsin şimdiden akikanizi..aman sende öyle ac mac kalma zayiflicam diye yahu..az az sürekli bişeyler atiştir canim..

banucum saolasın bizde iyiyiz evet çok güzel hafta sonu geçirdik.mutlaka bende beklerim.bu arada banucum sende cevap vermesen kimse selamımıza bile cevap vermiyor.sanırım girmediğimiz için((((((((((((( unutulduk

tekrar tünaydin kizlar a.s.

bugun hastaneye gidicez inşaAllah..annemleri bekliyorum :) serranin kilosunu cok merak ediyorum..cok sapitti bu ay..gerci ölçüm zamanina daha 1 hafta var ama şu 3 haftada ne almiş ne kadar uzamiş merak ediyorum hihoyyyt bugun doktorumuz ek besinler hakkinda bilgi vericek ve inşaAllah bugun tamamen gecmis olcaz :lepi:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sağol tatlım :)))))))))))))))))kayınvalideme inat kalır ikincide dedi sengözlerimebaksanab ama eski kiloma döndüm şükür kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canim sende.. cok sukur sen nasilsin?

Boranın cooook kısa süren mutlu dakıkaları

Pazar günü kahvaltı keyfinde

Aliyle Ömerime hediye secerken kocişe gösteriyorum.

oyy maşaAllahhhhh hastayim bu veledin saclarina ya :))))

banucum saolasın bizde iyiyiz evet çok güzel hafta sonu geçirdik.mutlaka bende beklerim.bu arada banucum sende cevap vermesen kimse selamımıza bile cevap vermiyor.sanırım girmediğimiz için((((((((((((( unutulduk

aşkolsun canim ya..ben yazarken sen ya daha yazmamiştin yda ben yazana kadar sen yazdin..yani görmedim canim burda kimse kimseyi unutmaz canim :) yani umarim :))))

selam tülaycım olur mu öyle şey güzelim Ahsen çok huysuz deli etti beni yaaaa
selin nası güzelimm

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sağol tatlım :)))))))))))))))))kayınvalideme inat kalır ikincide dedi sengözlerimebaksanab ama eski kiloma döndüm şükür kaydirigubbakcemile3

ay bende niye hiç inat yok yaaa mafoldumben dünya bi araya gelse bana şişkoooo şişkoooo deseler tinlamam :kedi: ancak kendim karar vericem..ki verdim inşaAllah senin kadar olamam muhtemelen ama kendi capimda fistik olcam tez zamanda kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tuğbacım ve esencim teşekkür ederim.ama gerçekten öyle geçen haftalardada o kadar şey yazdım 1-2 kişi kişi dışında yorum yapan bile olmadı.1 kere kızımın resmini koydum hiçbişey bile denmedi valla( neyse sağlık olsun herkese iyi muhabbetler...

kızlar rotavirüs aşısı yaptırdık cuma günü
bu hastalığının kaynağı aşı olabilir mi zeynebin,
yan etkilerinde bulantı,kusma,ishal,uyku hali falan bi sürü şey var
etkisini 14 gün içinde gösteririmiş
sizde de oldu mu

canım benim ya öyle şey olur mu hiç
bazen girip geçmişe bakamıyoruz ya ondandır
takma kafanı böyle şeylere
aynı şeyler bazen benimde başıma geliyor
boşver
insanın boş anına denk geliyor galiba:1hug:

öyle düşünme tülaycım kesin geçmişi okuyamamışızdır ben çok okuyamıyorum ancak yetişiyorum vallaa.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…