ne bileyim birsencim valla çok alındım ve üzüldüm(((((((ya arada oluyordur mutlaka ama bir bakıyorum 20 sayfa önce yazılanlar cevap bulunca ben kötü hissettim kendimi
slm kizlar nasilsiniz ben hala istanbuldayim evimi ozledim ya daha bayrama kadar burdayiz sizlerden nehaber gecmisi okuyamadim henuz okumaya caliscam
kızlar merhaba bu sabah kargocunun zılıyle uyandık bengı teyzesı kızımın hedıyelerını gondermıs cok tesekkur ederıs öle begendıkkı aksama resmını cekıp yukluyecem sıteye çok tesekkurler bengıcım kesene bereket
sevgıyle kal
Tesekkürler Pinar'cigim, gidecegim haftaya doktora. Defnos iyilesti umarim, cok gecmis olsun tekrardan
kızlar benim patronum erkek olmasına rağmen emzirme taraftarı hatta bana sürekli incir falan getirtiyor sütüm kesilmesin diye eşi avukat çok yoğun çalıştığı için ve aileleri çocuklarına bakmadığı için bu konuda çok sıkıntı yaşamışlar ağlayarak ayrılmış eşi çocuklarından oda emzirebildiğin kadar emzir diyor tabi benim süt azaldı artık birde bu düşünce var emzir emzir olsada emzirsek çok sinir bozucu kim istemezki emzirmeyi mama verme diyor herkes ee çocuk aç mı kalsın ozaman sinir oldum valla
neyse yemeğimi yedim geldim kızlar sizlerede afiyet olsun
tülaycım seni arayacağım birazdan bitanem patronum çıksın
kızlar kemiklerim çok ağrıyor özellikle dizlerim oturup kalkınca merdiven çıkınca offf neden böyle oldu anlamadım doğumdan sonra regl olamadığım için mi
ohh şükür kavuşturana,
slm kızlar ben geldim sonunda evime,sizleri hepinizi çok özledim..Ne büyük eksiklikmiş kadınlar kulubü,yani sizler olmadan vakit geçirmek..
Çok şükür memleketten döndüm,çok güzel 35 gün geçirdim ailemle doya doya,hem oğlumun 3. ayınıda orda tamamlayıp öyle döndüm çok iyi oldu,büyüdü artık,gaz sorunuda çok çok azaldı,çok mutluyum .Bugün evimde ilk kez oğlumla yalnız kaldım,çok heyecanlandım ama şimdilik iyi gidiyor.şimdi uyuyor oğlum bende hemen sizlerle buluşmak istedim..
ne var ne yok daha hiçbişey okumadım,umarım bebişlerde,hepinizde, çok iyisinizdir..Artık paylaşıcaz herşeyi yine..hepinizi öptüm biraz geçmişten okumaya başlıyım ben..
ne bileyim birsencim valla çok alındım ve üzüldüm(((((((ya arada oluyordur mutlaka ama bir bakıyorum 20 sayfa önce yazılanlar cevap bulunca ben kötü hissettim kendimi
Kızlar eklem ağrıları normalmiş doğum sonrası dr konuştum bileğim çok ağrıyorduya.
Lifler zedelenirmiş kiminde eklem ağrısı olurmuş tırnak batmasıda sık görülürmüş doğum sonrası.Gecıcı olduğunu söyledi
Böcek hoşgeldin canım.
slm kizlar nasilsiniz ben hala istanbuldayim evimi ozledim ya daha bayrama kadar burdayiz sizlerden nehaber gecmisi okuyamadim henuz okumaya caliscam
yaa bu arada bebişlerin kiloları boyları nasıl?Dağhan en son 5900 gr.62 cm di ya sizinkiler?
ya bende adet olmadim daha neZmn olucaz bbi olsam sprail taktircm korkuyrm walla hamile kalrim diye 3 aylik olduk yok :dance:
Benim 3.ayın sonunda 5716 gr - 60 cm'di canım a.s.
Aaa regli olmadan spiral olmuyo dimi :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?