2009 Mayıs Anneleri

Kızlar eklem ağrıları normalmiş doğum sonrası dr konuştum bileğim çok ağrıyorduya.

Lifler zedelenirmiş kiminde eklem ağrısı olurmuş tırnak batmasıda sık görülürmüş doğum sonrası.Gecıcı olduğunu söyledi

Böcek hoşgeldin canım.

ne bileyim birsencim valla çok alındım ve üzüldüm(((((((ya arada oluyordur mutlaka ama bir bakıyorum 20 sayfa önce yazılanlar cevap bulunca ben kötü hissettim kendimi

oyyy cnm benimmm gel opuyorumnanaktanöpemmm seniiiŞeniz:1hug:a.s.:içelim:arkadaşlığımızzaaa sana kahve ısmarladım bakkk:içelim:

slm kizlar nasilsiniz ben hala istanbuldayim evimi ozledim ya daha bayrama kadar burdayiz sizlerden nehaber gecmisi okuyamadim henuz okumaya caliscam

tülaycım çok yoğun bugün gelen giden çaycıda evlendi izinde herkes lafta kendi işini kendi yapıyor ama nerde (((((( offf çok sıkıldım valla tatlım bende
havalar ne kadar nemli demi bu aralar

Ohhhh güle güle kullanın bacım a.s.

Boranın cooook kısa süren mutlu dakıkaları

Pazar günü kahvaltı keyfinde

Aliyle Ömerime hediye secerken kocişe gösteriyorum.

Maşallah canım ne güzel çıkmışsınız a.s.

Tesekkürler Pinar'cigim, gidecegim haftaya doktora. Defnos iyilesti umarim, cok gecmis olsun tekrardan

Sağolasın canım geçti çok şükür şimdi iyi kuzum a.s.

Boşcer Banu'cum ya herkes ister tabi sadece anne sütü alsın. Ama olmadımı da olmuyor. Millet de konuşmaya yer arıyor klava:

kızlar kemiklerim çok ağrıyor özellikle dizlerim oturup kalkınca merdiven çıkınca offf neden böyle oldu anlamadım doğumdan sonra regl olamadığım için mi

Bende de oluyor canım :çok üzgünüm:

Hoşgeldin canım a.s. Ohhh ne güzel tatil yapmışsın zemuszemus

ne bileyim birsencim valla çok alındım ve üzüldüm(((((((ya arada oluyordur mutlaka ama bir bakıyorum 20 sayfa önce yazılanlar cevap bulunca ben kötü hissettim kendimi

a.s. a.s. a.s.

Benimde Defnoşu taşımaktan el bileğim ağrıyor valla :bbo:

slm kizlar nasilsiniz ben hala istanbuldayim evimi ozledim ya daha bayrama kadar burdayiz sizlerden nehaber gecmisi okuyamadim henuz okumaya caliscam

Oooo buralardasın demek canım. Bizde aynı valla ne olsun işte yerimseniben

Ütümü yaptım, yerleştirdim, Siyah çamaşırlarımı astım Defnoşum uyandı Şeniz

Şimdi onu emzirdim. Şöyle bir salonun yerleri sileyim sürekli dışarıdan toz geliyor ya :çok üzgünüm:

pınarcım takmıyorum zaten çevremi

böcekcim en son duru 22 temmuzda 6 kilo 62 cm di bakalım şimdi ne kadar oldu ağustos 22 de tekrar kontrolü var

pınarcım tasımaktan değil benimde bleğim ağrıyordu dr sorduk doğum sonrası normalmış.

Fotolar içinde tesekkur ederiz.

pınarcım bende akşamları yapabiliyorum çamaşır ütü falan eşim bebekle ilgilenirken bende işleri yapıyorum cumartesileri komple temizlik yapıyorum benim tek sıkıntım yağmuru duruyla yanlız bırakamamak

yaaa kel alaka olacak biraz ama kızlar kafama takıldı

benim kuzenimin düğünü varrr ekim 10 da taa karşıda dudullu tarafında mı ne tam bilmiyorum

şimdi benim böcükler 6 aylık olacaklar düğüne nasıl götüreceğim o gürültüde nasıl olacak ?

bide bizim oto koltuğumuzda yok hani içine yatıralım nasıl yapacam?

bu düğüne gitmek çok istiyorum çok yakınım nişanında hastanede yatıyordum....

bakalım doktor gürültüde bişey olmazsa karaba çokk battaniyeleri götütürürz masada uyurlarr diye düşünüyorum ama bi fikri olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…