2009 Mayıs Anneleri

birsencim benm kiz 3aylik daha gecn cumrtsi dugundydik davullu zurnali bisyde olmadi once korktu ama sonradan alisti sadece cok sicaktiÇok üzgünüm çoook

cnm valla ben 3 aylıkken goturdum 2 saatı geckın kaldık o gurultude bı uyudu benımkı masallah cok sevdı demekkı sımdıden dugunlerı
bebe arabanız vardı sanırım tatlım onda uyutursun daha kolay olmazmı

pınarcım takmıyorum zaten çevremi

böcekcim en son duru 22 temmuzda 6 kilo 62 cm di bakalım şimdi ne kadar oldu ağustos 22 de tekrar kontrolü var

Takma canım. Bu millet insanın olan sütünü de kaçırır kaydirigubbakcemile3

pınarcım tasımaktan değil benimde bleğim ağrıyordu dr sorduk doğum sonrası normalmış.

Fotolar içinde tesekkur ederiz.

Anladım canım. Benimde taşımaktan diye düşünüyorum ama belki de başka sebeptendir :uhm:

Bende çalışırken öyleydim canım. AKşamları parça parça yapıyordum. Haftasonu da temizlik yapıyordum. Benimde annem gelip yapmasa ben 1-2 saatlik işi 5-6 saatte ancak bitiriyorum valla :çok üzgünüm:

pınarcım regl olmadan takılmıyor

a.s.

hoşbulduk pınarcım..geçmiş olsun sanırım ateşlenmiş defne?ama iyi dimi şimdi?

Evet canım ateşlendi ama şimdi iyi çok şükür sağolasın a.s.

Arablarını götür bacım. Yatırır uyutursun. Olmadı battaniye al. 6.aylık çocuk olcaklar bişeycik olmaz a.s.

düğün için önerileriniz için çok sağolun araba aklıma gelmemişti iyi fikirr araba çok birine atarızz

slm kızlar
çoğu zaman okuyorum ama yazamıyorum,
Defneye geçmiş olsun Allah kuzucuklarımızı hastalıklardan korusun
Dırımkızı senin ikizlerine bayılıyorum ya bradırslar çok tatlılar maşallah

düğün için önerileriniz için çok sağolun araba aklıma gelmemişti iyi fikirr araba çok birine atarızz

a.s.

Sağolasın canım aminnnn a.s.

valla en iyi kabız ilacııı zeytin yağ ömerim ikigündür kabız bugün meyve olarak kayısı verdim

bide arkadan zeytinyağ tam kıvamında yapmış kakasını kaptığım gibi banyoya gittik yıkadım onuuu giydirdim burnuda temizlendi.bi güsell

bu arada öemrde konak vardı bi türlü gitmiyor fikiyenin altında yıkanıyor çocuk gitmiyor artık banyoda yıkandıklarından şampuanları oraya götürdüm bende dalinle yıkayım dedim iki kere yıkandım saçıma konak yaptı öteki marka varya johns baby ile yıkıyorum konak manak kalmadı bee

hoşgeldinnnn oh tatillerde yapıldı ne güzella.s.
bende ütü yapıyorum iki tulum kaldı kalktılarr ama
benim ütü bitti şükürrrzemuszemus

kesinlikle arabalarını götür en çok öyle rahat edersinn

kızlar beni daha çok bu gürültü rahatsız ediyor ama 6 ayımızı doldurmuş olacağızzz

arabayı götürelim efet

alişi yıkadım benle savaş veriyooo kucakta uyuyacakmış bende almıyorum anakucağında sallıyorum gözler kapalı bağrıyoo banaa

Aaaa Dalin konak mı yapıyor kız CADIARZU Bide ne iyi markadır he :uhm: Ben başından beri Sebamed kullanıyorum hiç sorun olmadı çok şükür zemuszemus

alişi yıkayam çocukların sebebine bende ıslanıyorum bi güselll dursalarda bende yıkansamm

Bende duş almak istiyorum Defnoş uyursa kaydirigubbakcemile5

zeynep yine ateşlendi
zor uyuttum
biraz kendini toparlasın hemen yolluyorum cnm

Yine mi ateşlendi canım ya geçmiş olsun :çok üzgünüm:

yok gitmedim okuyorum yazdıklarınızı, bir yandan Masal dönencesinde arada gidiyorum gerçi duracağı on dakka :)

evet pınarcığım dalin yaptı bizede eltim hediye vermiştii kullanmayacam

johns baby kullanacağım sebamette varda açıkcası sebamet alamam birdaha pahalı çünki

markketten büyük johns baby aldım dokuzbuçuğa iyi bende onla yıkınıyorum çok güzelll

uyudular ben son iki tulumu ütüleyim mutafğı toplayım ses yapmadan

aman makinayı boşalttım bi yemek yedim tezgah talan olduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…