birsencim benm kiz 3aylik daha gecn cumrtsi dugundydik davullu zurnali bisyde olmadi once korktu ama sonradan alisti sadece cok sicaktiÇok üzgünüm çoookyaaa kel alaka olacak biraz ama kızlar kafama takıldı
benim kuzenimin düğünü varrr ekim 10 da taa karşıda dudullu tarafında mı ne tam bilmiyorum
şimdi benim böcükler 6 aylık olacaklar düğüne nasıl götüreceğim o gürültüde nasıl olacak ?
bide bizim oto koltuğumuzda yok hani içine yatıralım nasıl yapacam?
bu düğüne gitmek çok istiyorum çok yakınım nişanında hastanede yatıyordum....
bakalım doktor gürültüde bişey olmazsa karaba çokk battaniyeleri götütürürz masada uyurlarr diye düşünüyorum ama bi fikri olan varmı
yaaa kel alaka olacak biraz ama kızlar kafama takıldı
benim kuzenimin düğünü varrr ekim 10 da taa karşıda dudullu tarafında mı ne tam bilmiyorum
şimdi benim böcükler 6 aylık olacaklar düğüne nasıl götüreceğim o gürültüde nasıl olacak ?
bakalım doktor gürültüde bişey olmazsa karaba çokk battaniyeleri götütürürz masada uyurlarr diye düşünüyorum ama bi fikri olan varmı
pınarcım takmıyorum zaten çevremi
böcekcim en son duru 22 temmuzda 6 kilo 62 cm di bakalım şimdi ne kadar oldu ağustos 22 de tekrar kontrolü var
pınarcım tasımaktan değil benimde bleğim ağrıyordu dr sorduk doğum sonrası normalmış.
Fotolar içinde tesekkur ederiz.
pınarcım bende akşamları yapabiliyorum çamaşır ütü falan eşim bebekle ilgilenirken bende işleri yapıyorum cumartesileri komple temizlik yapıyorum benim tek sıkıntım yağmuru duruyla yanlız bırakamamak
pınarcım regl olmadan takılmıyor
hoşbulduk pınarcım..geçmiş olsun sanırım ateşlenmiş defne?ama iyi dimi şimdi?
düğün için önerileriniz için çok sağolun araba aklıma gelmemişti iyi fikirr araba çok birine atarızz
slm kızlar
çoğu zaman okuyorum ama yazamıyorum,
Defneye geçmiş olsun Allah kuzucuklarımızı hastalıklardan korusun
Dırımkızı senin ikizlerine bayılıyorum ya bradırslar çok tatlılar maşallah
Ok canim, birkac güne kadar yollayacagim. Geciktim biliyorum, anlayisin icin sagolopuyorumnanaktan
Ben makattan ölcüyorum canim. Ayaklarini alnima dayiyorum, bir elimle de bacaklarini tutuyorum:)
QUOTE]
canımben almama rağmen hala gönderemedim ya
sende kusuruma bakma olur mu
en tembel anneler biz çıktık baksana 2 parça bişeyi yollayamadık
zeynep yine ateşlendi
zor uyuttum
biraz kendini toparlasın hemen yolluyorum cnm
geçmiş olsun cnmkızlar kemiklerim çok ağrıyor özellikle dizlerim oturup kalkınca merdiven çıkınca offf neden böyle oldu anlamadım doğumdan sonra regl olamadığım için mi
bende olmadım hala
benim de belim çok ağrıyor sabahları
hoşgeldin cnmohh şükür kavuşturana,
slm kızlar ben geldim sonunda evime,sizleri hepinizi çok özledim..Ne büyük eksiklikmiş kadınlar kulubü,yani sizler olmadan vakit geçirmek..
Çok şükür memleketten döndüm,çok güzel 35 gün geçirdim ailemle doya doya,hem oğlumun 3. ayınıda orda tamamlayıp öyle döndüm çok iyi oldu,büyüdü artık,gaz sorunuda çok çok azaldı,çok mutluyum .Bugün evimde ilk kez oğlumla yalnız kaldım,çok heyecanlandım ama şimdilik iyi gidiyor.şimdi uyuyor oğlum bende hemen sizlerle buluşmak istedim..
ne var ne yok daha hiçbişey okumadım,umarım bebişlerde,hepinizde, çok iyisinizdir..Artık paylaşıcaz herşeyi yine..hepinizi öptüm biraz geçmişten okumaya başlıyım ben..
cnm 5800,64 cnm benim kızyaa bu arada bebişlerin kiloları boyları nasıl?Dağhan en son 5900 gr.62 cm di ya sizinkiler?
ama daha çok almaıymış galiba
son 1 ayda 400 gr almış ya
offfffffffffffff
bu arada öemrde konak vardı bi türlü gitmiyor fikiyenin altında yıkanıyor çocuk gitmiyor artık banyoda yıkandıklarından şampuanları oraya götürdüm bende dalinle yıkayım dedim iki kere yıkandım saçıma konak yaptı öteki marka varya johns baby ile yıkıyorum konak manak kalmadı bee
bende dalin kullanıyorum ve zeynepte de olmuş
değiştirsemmi ki bende şampuanı
deneyelim bakalım
hoşgeldinnnn oh tatillerde yapıldı ne güzella.s.ohh şükür kavuşturana,
slm kızlar ben geldim sonunda evime,sizleri hepinizi çok özledim..Ne büyük eksiklikmiş kadınlar kulubü,yani sizler olmadan vakit geçirmek..
Çok şükür memleketten döndüm,çok güzel 35 gün geçirdim ailemle doya doya,hem oğlumun 3. ayınıda orda tamamlayıp öyle döndüm çok iyi oldu,büyüdü artık,gaz sorunuda çok çok azaldı,çok mutluyum .Bugün evimde ilk kez oğlumla yalnız kaldım,çok heyecanlandım ama şimdilik iyi gidiyor.şimdi uyuyor oğlum bende hemen sizlerle buluşmak istedim..
ne var ne yok daha hiçbişey okumadım,umarım bebişlerde,hepinizde, çok iyisinizdir..Artık paylaşıcaz herşeyi yine..hepinizi öptüm biraz geçmişten okumaya başlıyım ben..
benim ütü bitti şükürrrzemuszemusbende ütü yapıyorum iki tulum kaldı kalktılarr ama
valla en iyi kabız ilacııı zeytin yağ ömerim ikigündür kabız bugün meyve olarak kayısı verdim
bide arkadan zeytinyağ tam kıvamında yapmış kakasını kaptığım gibi banyoya gittik yıkadım onuuu giydirdim burnuda temizlendi.bi güsell
bu arada öemrde konak vardı bi türlü gitmiyor fikiyenin altında yıkanıyor çocuk gitmiyor artık banyoda yıkandıklarından şampuanları oraya götürdüm bende dalinle yıkayım dedim iki kere yıkandım saçıma konak yaptı öteki marka varya johns baby ile yıkıyorum konak manak kalmadı bee
alişi yıkayam çocukların sebebine bende ıslanıyorum bi güselll dursalarda bende yıkansamm
zeynep yine ateşlendi
zor uyuttum
biraz kendini toparlasın hemen yolluyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?