2009 Mayıs Anneleri

gunaydın herkese bır selam vereyım dedım fırsat bulmuşken
hasta olan bebışler varmış gecmış olsun mevlam tez zamanda şifalarını versın ınsallah
sıbel de hastaymış Allah onada kolaylık versın hastayken cocuk bakmak işkence
bana gelınce bacılar benım oglum ıyıce yaramaz oldu durmadan mızmızlanıyor ve huy edındı her uyutmak ıcın yatırdıgımda morarcasını aglıyor devamlı kucakta gezmek ıstıyor eskıden cok sakin bır bebekdı sımdı ıse felaket yoruyor benı
bugun 4. ay aşılarımız vardı ıkı bacakdan oldular gecen karma aşıda ateşlenmışdıler ınsallah bu sefer ateşlerı olmaz
herkesı ve bebışlerı opuyorum

Günaydın Kızlar,

Hasta olan bütün bebişlere acıl sıfalar inşallah.

Kahvaltımı yaptım şimdi Borayı uyutmaya calışıyorum.Sonra bı duş alıcam fırsat bulursam.

Kızlar akık erkek cocuğuna 2 tanemi kesiliyor.Bu hafta kestırmek istıyorum.

ayy günaydınlarr alıntı yapmayacağım ......

tutkun cnm kızın bir muhetşem allah nazardan korusun ,çalışman çok zor ama sen devlet memuruydun sanırım buda iyi bişey kızının geleceği için

ilgin bacummmm nispetmi yapıyon kızzz incecik ben bekarken bilem öle değildim
ama kilo işi genetik bayanlarrr ben kendimi düşeniyorum incecik.yapım bu 9 yaşında bile göbüşüm vardı benim hiç sıska bi çocuk olmadım bir gecede 2 litre süt içersem bu olur tabiii

aysun cnm demek aynıgün doğumgünümüzzz yavaş yavaş doğumgünüme karşı duyduğum heycan gidiyor yawww

pınarımmm kuşum ohhh mis gibi olmuşş evin güle güle kirlet bende çocukalrın odasındaki halıyı
kaldırdım ...yıkatmaya verecem ama ramazandan sonra salonunkide kirlensin ikisini veririm....
benimde annem yarın gelecek hastaneye gideceğiz ömerin yumurtalıkları için tabi alişinde yumurtalıkları için ama sabha randevuyu ömere aldım alişe alamadım dolmuştur dedi ....valla ikisinide götürecem kavga dövüş ikisinede baktıracağım yaaa....birdaha gidemem hastaneye üstelik cerrahpaşanın doktorları illa cerrahpaşanın cerrahı bakacakmışşşş .....birdaha gidemem öteki bebek için
işte bu yüzden annem yarın gelecek bi gecede kalacak evimi temizleyecek sonra gidecekler

sibelimi arayamadım bugün kontrümde yokk akasama ararım eşimden .....

ayy aksam millet toplandıı yönetici seçildi bizim kokmuş apartmanı adam edecekeler

demir kapısı ,boyası boyadan önce kazıncak edilcek su saatlerin kapakları ve merdivenler cilalancak

10 senedir hiçbişey yapılmamış pok gibi içi valla utanıyordum birileri geldimi

bide aşağaya kömür yığıyolar çocuklar çiş yapıyor leşş gibi kokuyor hepisni şimdi kalkdırıyolar

iki üç daire kömürlü zaten onlarda evlerinin balkonuna koyacaklar ....

merdivenci kadında değişmiş kadın güzel silmiyordu ......ama pahalıya patladıı sormayın bizim zaten üç kuruşun üstüne üç kuruş koyacak halimiz yokken bu çıktı ....ama yapılmakda zorunda geceleri demir kapı açık kalıyor iki üç daireyi hırsız kurcalamışş....eşimde 300 demişerde başta içerden 300 çekmiş
bu ay yine sıkışacağız ......valla nasıl idare yapacağımı düşünür oldumm ...

Kızlar Günaydın;

Bende ancak toparlanmaya çalışıyorum halen kötüyüm halsizlik ve baş dönmem var.Teyzem dün akşam gitti.Annemlerde yola yeni çıktılar akşama burdalar inşallah.:sinifsinif:

Yanında birini olmaması çok kötü bir duygu kızlar kendimi resmen kimsesiz aciz hissettim.Hastanede kocamda perişan olsu çocuklamı ilgilensin benlemi şaşırdı.Yatıracaklardı bir gece ama ben kalmak istemedim.Oğluma kim bakacaktı.Ağlaya ağlaya çıktım hastaneden.:gitme:

Aman kendinize çok dikkat edin annelerin hasta olmaya hakkı yokmuş ben acıda olsa öğrendim.Hastanede tomografi çektikleri için renkli sıvılar verdiler ağız yoluyla ve damardan aldım.Oğlanıda emziremiyorum bu yüzden oğlum perişan oldu gerçi mama yiyordu ama azda olsa emmeden duramazdı kucağıma aldığımda kendini memeye gömmeye çalışıyor saldırıyor resmen yavrum.mafoldumben

Neyse böyle işte biran önce toparlanmam lazım.Arayan,mesaj çeken,burdan iyi dileklerini yazanlara herkese çokkkk teşekkürler.a.s.

Gunaydın Birsencim
Allah yardımcınız olsun hesapta yokken her ay birseyler cıkıyor zaten.Ramazan bereketıyle gelir inşallah.Burdada butun apartmanların catıları yapılıyor.Bizde tık yok.En üst katta ben oturuyorum tabı.Mıçımıza damlar yıne sular yağmurda.

tülaycım nerelerde benim :))
birsencim sana nispet yaparmıyım kardeşim benim senin kalbinin güzelliği gülüşün yete herşeye canım benim
sibelcimle görüştüm düne göre biraz daha iyiymiş halsizlik varmış tatlım yaa

mutahharracım sen nasılsın tatlım

pınarcım defne nasıl

Pınarcım geçmiş olsun ya inşallah iyisinizdir aman dikkat et şimdi evi dip köşe temizliğede başlamışsın hava akımı çok olur üşütmesin Defnoş.

Sağolasın canım a.s. Yok yok hiç ceryanda bırakmamaya çalışıyorum bacım merak etme a.s.

buda oglusumla benım bugunku halımız

Maşallah canım çok tatlı çıkmışsınız :NAZAR:

Sağolasın canım normal şimdi çok şükür a.s.

tetenozu soruyosun sanırım ben oldum üçüncü dozu 5kere yaptırınca omur boyu koruyomus ası zemuszemus

3.'sünü bende geçen hafta oldum. Hamileyken 5'e tamamlayacağız demişlerdi. Şimdi Sağlık Bakanlı'ğı değiştirmiş. Bu 3 aşı 10 yıl koruyomuş. 10 yılda bir hatırlatma aşısı yapılacakmış a.s.

aysuncum pınarcım çok saolun...

pınar gazel de caprol verdiğim zaman bayılıyor hatta minoset ide çok seviyor ama antibiyotik hiç içmiyor hatta bugun çilekliyle değiştirmeme rağmen (

Allah Allah bi değişik geldi demek ki kuzuya ya sevmediğine göre :çok üzgünüm:

Günaydın canım a.s.

Valla annamden Allah razı olsun hiç dayanamıyor. Sözüm ona çocuk sevmeye geliyor ama nerdeeeeee :çok üzgünüm: Sen tut ben temizlik yapayım diyorum bu seferde Defnoş huysuzlanıyor. Hem iş yapıyor hem arada seviyor kadın kaydirigubbakcemile3

Takipteyim bacım. Şu anda 36,7 normal vücut ısısına indi ama ben yinede bikaç gün takip edeceğim a.s.

nurtencim günaydın canım nasılsın ramazanda geliyor hazırlıklar başlar ayrı bir huzur buluyorum ramazanda

Canım günaydın a.s.

Günaydın a.s. İnşallah aşılar ateş yapmaz canım. Ya bu çocukların her ay huyları değişiyo valla :uhm:

Günaydın canım sağolasın a.s.

Valla hiç bilmiyorum onu ya :çok üzgünüm:

Canım günaydın a.s.

Valla mis yaptı anam. Seninkide temizlesin mis gibi. Çocukla çok zor ya sende iki tane hele kafamçokkarıştı

Ay öyle olur zaten. Bi yerden kısarsın bi yerden bişey çıkar klava:

Canım benim hoşgeldin a.s.

Haklısın valla anne olanın hasta olmaya hakkı yok. İnşallah en kısa zamanda geçer bacım a.s.

Sağolasın canım şimdi iyi çok şükür a.s.

cnm bende öle zannediyordum ama bir hoca söyledi bana yok böyle bişey varsa paran istediğin kadar kesersin ama kıza bir erkeğe iki diye bir ayrım yok dedi...böle bişey yok dinmizde dedii....biz birtane kestik.....elimiz rahatladığında ileride belki keseriz

Günaydınlar bacılar a.s.

Kızımla 7'de kalktık. 8'e kadar yatakta hem emiştik hem oynadık. 8'e uyumuşuz ikimizde. 10'da kalktık. Şimdi kahvaltı edicem ama kucağımda yatıyor zilli. Bıraksam basıyor çığlığı lmaz:

Defnoş'un vücut ısısı 36,7'ye yani normale döndü çok şükür. Ama yine de takipteyim bikaç gün CADIARZU

Neyse Allah'tan bugün bi ütüm var o kadar. Yemeğimde var dünden. Yavaş yavaş yaparım artık ütümü a.s

Sibelcim tekrar cok geçmiş olsun.ınşallah cabucak duzelirsin.Evet artık bizim hasta olmaya hakkımız yok.

Bende dun akşam üstu cok halsizlestım.Gözlerım kararmaya basladı bi anda nasıl korktum.Düşüp bayılırsam Bora nolur diye allahtan yarım saate esım yetışdi.Uykusuzluk ve sanırım ac kaldım.Cok dıkkat etmeliyız kendimize artık
.

aboooo siboşcuğum geldiiiii geçmiş olsunn cnm tekrardan

evet cnm kendini insan kimsesiz hissediyorrr

ben bunu tecrübelerimle şahit oldum hastane köşelerinde

ama şinmdi çok şükür yavrularımdan koapacak bir hal olmadı olmasında benim yasadığımı onlar yasamasın....................

keşke evimiz yakın olaydı siboşcuğumm gelirdim yanına bakardım sana

tabi iki afacanla ne kadar yardımım olurdu başını şişirirdim ama bi kap yemek yapardım yağız olanada bakardım...ikiye bakan üçede bakar dimi arkadaşım

ayyyy çocukların çamaşırkları kuuruudu ütüleyim dedimm iki parça ütüledim vıyakkkkkkkkk

bi makinada çıktı yıkanacak yemek var allahtan

gunaydın hanımlara.s.
olu gıbıyım yaa bu oglan sabah 5 ten 9 a kadar huysuzluk yapıyor uykusu var aglıyor annesı onu uyutsun ıstıyor ok ama besık kar etmıyor ana kucagında hızlı hızlı sallıyorum aglaya aglaya uyuyor yarım saat sonra kalkıyor aglayarak tekrar aynı seyler neyse babası ısten geldı sımdı bırlıkte uyuyorlar
dun oglusumun tekmele oynası geldı bıde dıslık sıparıs etmıstık ama dıslık cok sert kızlar hanı bızım zamanıızdakı gıbı yumusacık ısırmalık degıl artık boylemı oluyor bunlar anlamadım neyse tekmele oyna yı daha cozmeye calısıyor bellı bı sureden sonra sıkılıyor
sıbelcım cok gecmıs olsun tatlım:teselli: inş atlatırsın kısa surede

Bır tanede oluyormuş akık daha iyi 2 sı birden ağır gelicektı bize.Ramazana kadar keselim o zaman da etlerıde dağıtırım.

Evet aysuncum bende chıcconun dışlığini aldım ama cok sert canını acıtıyor.Sevmedıde zaten.

günaydııınnn biz kalktık 9 da emiştik kahvaltı yaptık anca geldimm

sibel hoşgeldin canım tekrar geçmiş olsunn

pınar çok şükür düşmüş ateşi defnenin bi daha çıkmaz inşallah

ya evet cnm zaten elınde tutmuyor daha parmaklarını agzına sokmayı tercıh edıyor

incihanım akika kıza da erkeğe de 1 tane canım

cnm biliyorsudur izlemişsindir tvde bursada bi hastane yanmıştı
biz ona yakın oturuyoruz
işler tam yolunda değil hastanede o yüden oraya götüemek istemiyorum
cnm akşam ilk defa denedim
sabaha kadar almadım altını
sızma yapmamaıştı
sürekli takipteyim
bakalım ii gelmezse değiştiririz
doğru cnm biberonla kolay oldu akşam denedim ölçmeyi bende
beyazcım sakin olmaya çalış ama takibi de bırakma
sağol cnm
TÜRKİZİM ESKİŞEHİRDE
VE TÜRKİZİM
BUDA GECELERİ SOĞUK OLAN ESKİŞEHİRDE GECELERİ BÖYLE YATAN KIZIM
maşallah maşallah cimcimeyekaydirigubbakcemile2

bmaşallah ikinizedeuda oglusumla benım bugunku halımız

geçmiş olsun cnm

kızlar tünaydın herkese
akşam düştü kuzuzmun ateşi çok şükür
çıkmadı daha fazla
sonrada emdi uyudu zaten yavrum
hala mamayı istemiyouz bakalım ne olacak bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…