Pınarcım geçmiş olsun ya inşallah iyisinizdir aman dikkat et şimdi evi dip köşe temizliğede başlamışsın hava akımı çok olur üşütmesin Defnoş.
pınarcım gecmıs olsun defnosa ıns bıdaha yukselmez
cnm bıraz gec oldu ama bugun leptop esımdeydı iiyiz tatlım
cnm hosgeldın sende gecmıs olsun doruk pasaya
cnm hosgeldın allah kavustursun cnm cok normal bı durum benımkının el komple agızda
cnm sende hosgeldın bızımkı 2 aydan sonra gunde 1 bazen 2 gunde 1 yapmaya basladı
hepinize ii gecelerzemuszemus.benim oğlumda uyumadı anakucağında git gel yapıyo irazdan beşiğine alıcam bakalım orda uyuycak mı?kızlar hamilelikte olduğumuz aşılar vardı ya üçüncüsünüde olan varmı aranızda?
tetenozu soruyosun sanırım ben oldum üçüncü dozu 5kere yaptırınca omur boyu koruyomus ası zemuszemus
aysuncum pınarcım çok saolun...
pınar gazel de caprol verdiğim zaman bayılıyor hatta minoset ide çok seviyor ama antibiyotik hiç içmiyor hatta bugun çilekliyle değiştirmeme rağmen(
hihoyyythihoyyytGÜNNAAYYYDINNN MESAİ BAŞLADIIIhihoyyythihoyyyt
pınarcım ya ohh annne maş. nekadar düşkün sana hiç kıyamıyoe san ne güzel..
defneyede tekrardan geçmiş olsun aman dikkatli ol benm kuzenimin kızınında 3gündür ara ara ateşi çıkıyordu dr gitiikan tahlili istemiş dr ve kanında bol miktarda mikrop çıkmış o ateş yaparmış.. şuanda igne kullnaıyor ignede ateş yapıyo 40ka çıkmış geçen gece:1shok:
hergece hastanelerdeler valla allah korusun..
kahvaltı hazırlyıp markete gidicem kızlar ramazan geliyo hazırlık yapalım çok öptüm herkesleriiiopuyorumnanaktan
nurtencim günaydın canım nasılsın ramazanda geliyor hazırlıklar başlar ayrı bir huzur buluyorum ramazanda
gunaydın herkese bır selam vereyım dedım fırsat bulmuşken
hasta olan bebışler varmış gecmış olsun mevlam tez zamanda şifalarını versın ınsallah
sıbel de hastaymış Allah onada kolaylık versın hastayken cocuk bakmak işkence
bana gelınce bacılar benım oglum ıyıce yaramaz oldu durmadan mızmızlanıyor ve huy edındı her uyutmak ıcın yatırdıgımda morarcasını aglıyor devamlı kucakta gezmek ıstıyor eskıden cok sakin bır bebekdı sımdı ıse felaket yoruyor benı
bugun 4. ay aşılarımız vardı ıkı bacakdan oldular gecen karma aşıda ateşlenmışdıler ınsallah bu sefer ateşlerı olmaz
herkesı ve bebışlerı opuyorum
Günaydın Kızlar,
Hasta olan bütün bebişlere acıl sıfalar inşallah.
Kahvaltımı yaptım şimdi Borayı uyutmaya calışıyorum.Sonra bı duş alıcam fırsat bulursam.
Kızlar akık erkek cocuğuna 2 tanemi kesiliyor.Bu hafta kestırmek istıyorum.
ayy günaydınlarr alıntı yapmayacağım ......
tutkun cnm kızın bir muhetşem allah nazardan korusun ,çalışman çok zor ama sen devlet memuruydun sanırım buda iyi bişey kızının geleceği için
ilgin bacummmm nispetmi yapıyon kızzz incecik ben bekarken bilem öle değildim
ama kilo işi genetik bayanlarrr ben kendimi düşeniyorum incecik.yapım bu 9 yaşında bile göbüşüm vardı benim hiç sıska bi çocuk olmadım bir gecede 2 litre süt içersem bu olur tabiii
aysun cnm demek aynıgün doğumgünümüzzz yavaş yavaş doğumgünüme karşı duyduğum heycan gidiyor yawww
pınarımmm kuşum ohhh mis gibi olmuşş evin güle güle kirlet bende çocukalrın odasındaki halıyı
kaldırdım ...yıkatmaya verecem ama ramazandan sonra salonunkide kirlensin ikisini veririm....
benimde annem yarın gelecek hastaneye gideceğiz ömerin yumurtalıkları için tabi alişinde yumurtalıkları için ama sabha randevuyu ömere aldım alişe alamadım dolmuştur dedi ....valla ikisinide götürecem kavga dövüş ikisinede baktıracağım yaaa....birdaha gidemem hastaneye üstelik cerrahpaşanın doktorları illa cerrahpaşanın cerrahı bakacakmışşşş .....birdaha gidemem öteki bebek için
işte bu yüzden annem yarın gelecek bi gecede kalacak evimi temizleyecek sonra gidecekler
sibelimi arayamadım bugün kontrümde yokk akasama ararım eşimden .....
ayy aksam millet toplandıı yönetici seçildi bizim kokmuş apartmanı adam edecekeler
demir kapısı ,boyası boyadan önce kazıncak edilcek su saatlerin kapakları ve merdivenler cilalancak
10 senedir hiçbişey yapılmamış pok gibi içi valla utanıyordum birileri geldimi
bide aşağaya kömür yığıyolar çocuklar çiş yapıyor leşş gibi kokuyor hepisni şimdi kalkdırıyolar
iki üç daire kömürlü zaten onlarda evlerinin balkonuna koyacaklar ....
merdivenci kadında değişmiş kadın güzel silmiyordu ......ama pahalıya patladıı sormayın bizim zaten üç kuruşun üstüne üç kuruş koyacak halimiz yokken bu çıktı ....ama yapılmakda zorunda geceleri demir kapı açık kalıyor iki üç daireyi hırsız kurcalamışş....eşimde 300 demişerde başta içerden 300 çekmiş
bu ay yine sıkışacağız ......valla nasıl idare yapacağımı düşünür oldumm ...
Kızlar Günaydın;
Bende ancak toparlanmaya çalışıyorum halen kötüyüm halsizlik ve baş dönmem var.Teyzem dün akşam gitti.Annemlerde yola yeni çıktılar akşama burdalar inşallah.:sinifsinif:
Yanında birini olmaması çok kötü bir duygu kızlar kendimi resmen kimsesiz aciz hissettim.Hastanede kocamda perişan olsu çocuklamı ilgilensin benlemi şaşırdı.Yatıracaklardı bir gece ama ben kalmak istemedim.Oğluma kim bakacaktı.Ağlaya ağlaya çıktım hastaneden.:gitme:
Aman kendinize çok dikkat edin annelerin hasta olmaya hakkı yokmuş ben acıda olsa öğrendim.Hastanede tomografi çektikleri için renkli sıvılar verdiler ağız yoluyla ve damardan aldım.Oğlanıda emziremiyorum bu yüzden oğlum perişan oldu gerçi mama yiyordu ama azda olsa emmeden duramazdı kucağıma aldığımda kendini memeye gömmeye çalışıyor saldırıyor resmen yavrum.mafoldumben
Neyse böyle işte biran önce toparlanmam lazım.Arayan,mesaj çeken,burdan iyi dileklerini yazanlara herkese çokkkk teşekkürler.a.s.
tülaycım nerelerde benim :))
birsencim sana nispet yaparmıyım kardeşim benim senin kalbinin güzelliği gülüşün yete herşeye canım benim
sibelcimle görüştüm düne göre biraz daha iyiymiş halsizlik varmış tatlım yaa
mutahharracım sen nasılsın tatlım
pınarcım defne nasıl
Günaydın Kızlar,
Hasta olan bütün bebişlere acıl sıfalar inşallah.
Kahvaltımı yaptım şimdi Borayı uyutmaya calışıyorum.Sonra bı duş alıcam fırsat bulursam.
Kızlar akık erkek cocuğuna 2 tanemi kesiliyor.Bu hafta kestırmek istıyorum.
Bır tanede oluyormuş akık daha iyi 2 sı birden ağır gelicektı bize.Ramazana kadar keselim o zaman da etlerıde dağıtırım.
Evet aysuncum bende chıcconun dışlığini aldım ama cok sert canını acıtıyor.Sevmedıde zaten.
Bır tanede oluyormuş akık daha iyi 2 sı birden ağır gelicektı bize.Ramazana kadar keselim o zaman da etlerıde dağıtırım.
Evet aysuncum bende chıcconun dışlığini aldım ama cok sert canını acıtıyor.Sevmedıde zaten.
defnoşadda geçmiş olsun, zeynebede geçmiş olsun.. özlem dr götürsene tatlım ya niye kustu bu çocuk bişide yemiyo ben olsam acilde solugu almıştım...
kıvılcım gelmiş hoş gelmiş dorugada üzüldüm oda zayıflamıış off ya.
B]
cnm akşam ilk defa denedimbeyazcım uyu oynayı ben aldım çok iyi değil onun yerine ya Prima yada Evy baby daha iyi uyu oyna sızdırdı kızımın çişini ki ben 3 saatte alırım altını düşün yani
canım ağzına meme yada biberon ver eşin yada sen de ölç oyalarken çabuk oluyor
canım geçmiş olsun ben 2 aylıkken düşürdüm.Hemen soy bebeği ve başını ve vücudunu parmaklarınla kontrol ederek muayene et ve sonra biraz kucağında tut sev ağrısı olursa yada can acısı ağlar ben bigün sonra dr götürmüştüm dr benim yaptığımı yaptı zaten ağlasa devamlı anlşılırdı dedi.Geçmiş olsun aman dikkat et.
[/COLOR]
sağol cnmbeyazcım sakin olmaya çalış ama takibi de bırakma
maşallah maşallah cimcimeyekaydirigubbakcemile2
Kızlar Günaydın;
Bende ancak toparlanmaya çalışıyorum halen kötüyüm halsizlik ve baş dönmem var.Teyzem dün akşam gitti.Annemlerde yola yeni çıktılar akşama burdalar inşallah.:sinifsinif:
Yanında birini olmaması çok kötü bir duygu kızlar kendimi resmen kimsesiz aciz hissettim.Hastanede kocamda perişan olsu çocuklamı ilgilensin benlemi şaşırdı.Yatıracaklardı bir gece ama ben kalmak istemedim.Oğluma kim bakacaktı.Ağlaya ağlaya çıktım hastaneden.:gitme:
Aman kendinize çok dikkat edin annelerin hasta olmaya hakkı yokmuş ben acıda olsa öğrendim.Hastanede tomografi çektikleri için renkli sıvılar verdiler ağız yoluyla ve damardan aldım.Oğlanıda emziremiyorum bu yüzden oğlum perişan oldu gerçi mama yiyordu ama azda olsa emmeden duramazdı kucağıma aldığımda kendini memeye gömmeye çalışıyor saldırıyor resmen yavrum.mafoldumben
Neyse böyle işte biran önce toparlanmam lazım.Arayan,mesaj çeken,burdan iyi dileklerini yazanlara herkese çokkkk teşekkürler.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?