2009 Mayıs Anneleri

yok gitmedim okuyorum yazdıklarınızı, bir yandan Masal dönencesinde arada gidiyorum gerçi duracağı on dakka :)

isminize bayılıyorum yaaaa şu masak kızın resmini koyda görek yawwww

kızlar iyi akşamlar

evemi bacım ohhhh git bakalım kuzuna yapışşşş ne çok özelm oluyordur dimi yaaaa

ben bazen alişin fenalıkları yüzünden ömeri hiç alamıyorum ufacak tebesümümle ömerim gülüyor ağlayasım geliyor aliyi bırakıyorum ömeri alıyorum ama ali öle bi ağlıyoki morarıyorr

ne olacak bu iş böle bilmiyorum büyünce kıskançlıkları beni tüketecek

ali daha yaramaz heralde, bağırıyo çağırıyo anneyi kapıyo galiba, ikizlerde genelde öle oluyo ama alt komşununda iki yaşında ikizleri var, bazen görüyorum biri daha uslu sakin, biri daha yaramaz, uslu sakin olan daha zayıf, yaramaz olan daha şişman :)

yaaaaa ne yapmısım neeee:1shok:çocukların battaniyelerini kıyaftelerini yere attım bezinide değiştirmiitimmm :1rolleyes:aldım çamaşırları makinaya attım

yıkandı bi güsellll ne göremm:1shok:delikafadulden birtane prima bez de yıkanmış yaaa

ne safım salağım ben yaaa heryer pamucuk pamucuk oldu

Canım benim hoşgeldin a.s.

Haklısın valla anne olanın hasta olmaya hakkı yok. İnşallah en kısa zamanda geçer bacım a.s.

Sağolasın canım şimdi iyi çok şükür a.s.

Çok teşekkürler kızlar.Birsom allah razı olsun gelirsin bilirim gönüller bir o yeter çok şükür annecimde akşama yanımda olacak.Hala perişan haldeyim yağız uyusun diye gözünün içine bakıyorum öyle halsizim ki bi yatsam bütün gün uyuyacam neyse az kaldı akşama

aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

daha yemek yok gidip markete bişeyler alayımda yapayım bari
köfte patates mi yapsam acabaa:???
of bu yemek işi beni çok kasıyooooo

sütü azalan güzel anneler benim de sütüm azalmaya başlamıştı ve üç gündür sabahları aç karnına yaklaşık yarım demet dereotu yedim ve arkasından iki büyük bardak su içtim. gün içinde de tekrarladım bir de yaklaşık 10 bardak su içtim. sütüm inanılmaz arttı. belki size de yardımcı olu diye paylaşmak istedim. sütünüz bol olsun

kızlar iyi akşamlar

İyi akşamlar canım a.s.

Evet Sebamed biraz pahalı. Biz vücuduna da onu kullanıyoruz. Doğduğundan beri büyük boylarından kaç şişe gitti valla fisfisfis

Olur bacım o kadar. Halit'in kuzenleri var ikiz. Biri sakin biri yaramazın önde gideni kaydirigubbakcemile5

Ay bende bi kere göğüs pedimi atmışım yanlışlıkla delikafadulden Tüm çamaşırlar bembeyaz pamukçuk olmuştu :çok üzgünüm:

Canım ya az kaldı neyseki. Annen bebek gibi bakar şimdi sana a.s.

Ay valla yemek yapmak değilde ne yapacağım derdi kasıyo insanı :çok üzgünüm: Ben dün biber ve kabak dolması yapmıştım. Ondan yiyeceğiz yine bu akşam zemuszemus

Ya o dereotunu hep söylüyolarda hiçde sevmem Allah'In gücüne gitmesin :çok üzgünüm:

Defnoşum uyudu. Kocişte yola çıkmış geliyomuş. Salonun yerleri şöyle bir sileyim içim rahat etmiyor :kedi:

dereotunu bende pek sevmem pınarcım ama süt yapıyorsa denemekte fayda var

mesaim bitecek ohh yarım saat var duru sabah babasının yanında yatıyordu baktım uyanmış kendi başına gülüyor :)))) hiç ses çıkarmamış bende süt sağıyordum o arada kuzum ya

pınarcım bende senin gibi sürekli vilada toz alırım eşim yeter artık ev ev olduğuna pişman olacak sile sile yıprattın der dalga geçer
akşama taze fasulye pilav yanındada salata yaparım semizotlu yoğurtta yapayım canım çekti

Evet canım ya denemek lazım ama hiçde içim almıyor valla :kedi:

Bizimkide öyle. Eğer keyifli uyanırsa yarım saat kadar kendi kendine gülüyor, oyalanıyor kaydirigubbakcemile3 Çok sevimli oluyorlar büyüdükçe a.s.

alemsin ya, sabah pilavada çok gülmüştüm sendin dimi, kadının biri ekmekleri yakmış :)

benide şekerim :) bende aynen öle yaptım, evde sebze falan kalmamış hiç, tatilden yeni geldikte ee market işi beylere kalınca böle oluyo, hazır köfte harcından biraz köfte yaptım pateslerde çiğden, annecim üşenmeden hepsini kızartır ben üşeniyorum valla bide kokuyo diye kızartma hiç uğraşmıyorum :) yanınada pilav yapcam tamam napim

benim kızımda 2 ay 22 günlük, bir hafta büyüksünüz, benimde sarı yşil üzüm yiyince çok artıyo dereotu duymuştum

maşallahhh ömüşümeee 200g hazır armutlu muhallebiden 1 çorba kaşığı kadar bıraktı

ama bu çocuk muhallebi ve meyveleri çok yiyor mamayı azalttı analmıyorum erken sofraya dahil olacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…