yok gitmedim okuyorum yazdıklarınızı, bir yandan Masal dönencesinde arada gidiyorum gerçi duracağı on dakka :)
kızlar iyi akşamlar
Sibelcim tekrar cok geçmiş olsun.İnşallah cabucak duzelirsin.Evet artık bizim hasta olmaya hakkımız yok.
Bende dun akşam üstu cok halsizlestım.Gözlerım kararmaya basladı bi anda nasıl korktum.Düşüp bayılırsam Bora nolur diye allahtan yarım saate esım yetışdi.Uykusuzluk ve sanırım ac kaldım.Cok dıkkat etmeliyız kendimize artık.
Canım benim hoşgeldin a.s.
Haklısın valla anne olanın hasta olmaya hakkı yok. İnşallah en kısa zamanda geçer bacım a.s.
Sağolasın canım şimdi iyi çok şükür a.s.
aboooo siboşcuğum geldiiiii geçmiş olsunn cnm tekrardan
evet cnm kendini insan kimsesiz hissediyorrr
ben bunu tecrübelerimle şahit oldum hastane köşelerinde
ama şinmdi çok şükür yavrularımdan koapacak bir hal olmadı olmasında benim yasadığımı onlar yasamasın....................
keşke evimiz yakın olaydı siboşcuğumm gelirdim yanına bakardım sana
tabi iki afacanla ne kadar yardımım olurdu başını şişirirdim ama bi kap yemek yapardım yağız olanada bakardım...ikiye bakan üçede bakar dimi arkadaşım
gunaydın hanımlara.s.
olu gıbıyım yaa bu oglan sabah 5 ten 9 a kadar huysuzluk yapıyor uykusu var aglıyor annesı onu uyutsun ıstıyor ok ama besık kar etmıyor ana kucagında hızlı hızlı sallıyorum aglaya aglaya uyuyor yarım saat sonra kalkıyor aglayarak tekrar aynı seyler neyse babası ısten geldı sımdı bırlıkte uyuyorlar
dun oglusumun tekmele oynası geldı bıde dıslık sıparıs etmıstık ama dıslık cok sert kızlar hanı bızım zamanıızdakı gıbı yumusacık ısırmalık degıl artık boylemı oluyor bunlar anlamadım neyse tekmele oyna yı daha cozmeye calısıyor bellı bı sureden sonra sıkılıyor
sıbelcım cok gecmıs olsun tatlım:teselli: inş atlatırsın kısa surede
günaydııınnn biz kalktık 9 da emiştik kahvaltı yaptık anca geldimm
sibel hoşgeldin canım tekrar geçmiş olsunn
pınar çok şükür düşmüş ateşi defnenin bi daha çıkmaz inşallah
kızlar merhaba nasılsınız? sibelcim çokçok geçmiş olsun eğer haberim olsaydı mutlaka arardım.pınarcım sizede çok geçmiş olsun. banucum ben buralardayım.sen nasılsın?yağmur duru ve annen nasıl?
tünaydin kizlar a.s.
hülyacim canim bugune kadar sigortali baktirmadik hiç..özel fiyatindan muayne ettirdik..bende otomatik sigortali oluyor saniyordum ama degilmiş işte :)
semrosum dün hülya söyledi burak nazlinin huyunu almiş diye :) Allah yardimcin olsun canim..oyun halisi felan alsan yada en basiti buzdolabi posetini ver eline..epey dikkatlerini cekiyor sesli,renkli seyler..
nurtencim demek kek kokusu senden geliyordu he :) insan bi dilim yollar dimi :) olan var olmayan var :)
sibelcim biraz daha iyi olmana sevindim canim..inşaAllah biran önce toparlarsin..cok sukur annenlerde geliyormus..sag salim gelsnler inşaAllah..
pinarcim defneninde atesi normale dönmüş cok sukur..bi daha cikmaz umarim..
beyazcim zeynebinde cok sukur düsmüs atesi..mama yer 1-2 güne merak etmearada böyle yapiyorlar..biberonun agzini genişlet biraz..enazindan biraz daha fazla içmiş olur
tutkuncum maşaAllah türkize cok tatlilaşmiş koreli cadi :))
aysuncum ana-ogul sizede maşaAllah cok tatlisiniz :)
banucum canim kaybol sen :))) kiz o ne öylegenc kiz gibisin valla :) maşaAllah sana kocaman :)
gulhancim allah kabul etsin şimdiden akikanizi..aman sende öyle ac mac kalma zayiflicam diye yahu..az az sürekli bişeyler atiştir canim..
Ok canim, birkac güne kadar yollayacagim. Geciktim biliyorum, anlayisin icin sagolopuyorumnanaktan
Hosbulduk Banu'cugum, iyiyim sagol.
Bizim Doruk Pasa'da tatilden döndügümüzden beri huy degistirdi canim, tuvalete bile gitmeme izin vermiyor. Seni cok iyi anliyorum canimmafoldumben
Sagol Esen'cigim. Evet ucuz atlattim, masaj yapip sagdim sürekli. 2 gün sürdü toplam ama cok cektirdi, feci birsey.
Sagol Bengi'cigim, sabah yine civikti ama artik takmamaya calisacagim, bir tahlile götürecegim haftaya, o zamana kadar sabir...
Benim oglumda 3,5 aylik olacak Persembe günü Esra, kaka sayisi günde 1-2'yi gecmiyor. Nadiren 3 kerede yaptigi oluyor, genelde civik yapiyor, kivami hergün ayni degil, bazen üsütüyor, yapis yapis, sümüksü birseyler oluyor icinde. Rengi tam sapsari olmasa da genelde sari oluyor. Anne sütünden baska birsey vermiyorum. Doktora götür bence, icinde süphe kalmasin canim.
Ben makattan ölcüyorum canim. Ayaklarini alnima dayiyorum, bir elimle de bacaklarini tutuyorum:)
Hosbulduk Tuba'cigim
Sorma Nurten'cigim, Doruk zayifladi epey ishalden, su kaybindan. Toparlaniyor ama teyzesi birkac gündür.
Tutkun masallah Türkiz'e. Cok tatli olmus, büyümüs serpilmis cimcime
Hosbulduk Aysun'cuguma.s.
Tesekkürler Pinar'cigim, gidecegim haftaya doktora. Defnos iyilesti umarim, cok gecmis olsun tekrardan
Gecmis olsun Sibel'cigim, umarim bir daha gelmez basina.Benimde aklim cikiyor valla hasta olacagim diyesenağlama
ali daha yaramaz heralde, bağırıyo çağırıyo anneyi kapıyo galiba, ikizlerde genelde öle oluyo ama alt komşununda iki yaşında ikizleri var, bazen görüyorum biri daha uslu sakin, biri daha yaramaz, uslu sakin olan daha zayıf, yaramaz olan daha şişman :)
kızlar iyi akşamlar
evet pınarcığım dalin yaptı bizede eltim hediye vermiştii kullanmayacam
johns baby kullanacağım sebamette varda açıkcası sebamet alamam birdaha pahalı çünki
markketten büyük johns baby aldım dokuzbuçuğa iyi bende onla yıkınıyorum çok güzelll
uyudular ben son iki tulumu ütüleyim mutafğı toplayım ses yapmadan
aman makinayı boşalttım bi yemek yedim tezgah talan olduu
isminize bayılıyorum yaaaa şu masak kızın resmini koyda görek yawwww
evemi bacım ohhhh git bakalım kuzuna yapışşşş ne çok özelm oluyordur dimi yaaaa
ben bazen alişin fenalıkları yüzünden ömeri hiç alamıyorum ufacak tebesümümle ömerim gülüyor ağlayasım geliyor aliyi bırakıyorum ömeri alıyorum ama ali öle bi ağlıyoki morarıyorr
ne olacak bu iş böle bilmiyorum büyünce kıskançlıkları beni tüketecek
yaaaaa ne yapmısım neeee:1shok:çocukların battaniyelerini kıyaftelerini yere attım bezinide değiştirmiitimmm :1rolleyes:aldım çamaşırları makinaya attım
yıkandı bi güsellll ne göremm:1shok:delikafadulden birtane prima bez de yıkanmış yaaa
ne safım salağım ben yaaa heryer pamucuk pamucuk oldu
Çok teşekkürler kızlar.Birsom allah razı olsun gelirsin bilirim gönüller bir o yeter çok şükür annecimde akşama yanımda olacak.Hala perişan haldeyim yağız uyusun diye gözünün içine bakıyorum öyle halsizim ki bi yatsam bütün gün uyuyacam neyse az kaldı akşama
daha yemek yok gidip markete bişeyler alayımda yapayım bari
köfte patates mi yapsam acabaa:???
of bu yemek işi beni çok kasıyooooo
sütü azalan güzel anneler benim de sütüm azalmaya başlamıştı ve üç gündür sabahları aç karnına yaklaşık yarım demet dereotu yedim ve arkasından iki büyük bardak su içtim. gün içinde de tekrarladım bir de yaklaşık 10 bardak su içtim. sütüm inanılmaz arttı. belki size de yardımcı olu diye paylaşmak istedim. sütünüz bol olsun
dereotunu bende pek sevmem pınarcım ama süt yapıyorsa denemekte fayda var
mesaim bitecek ohh yarım saat var duru sabah babasının yanında yatıyordu baktım uyanmış kendi başına gülüyor :)))) hiç ses çıkarmamış bende süt sağıyordum o arada kuzum ya
yaaaaa ne yapmısım neeee:1shok:çocukların battaniyelerini kıyaftelerini yere attım bezinide değiştirmiitimmm :1rolleyes:aldım çamaşırları makinaya attım
yıkandı bi güsellll ne göremm:1shok:delikafadulden birtane prima bez de yıkanmış yaaa
ne safım salağım ben yaaa heryer pamucuk pamucuk oldu
daha yemek yok gidip markete bişeyler alayımda yapayım bari
köfte patates mi yapsam acabaa:???
of bu yemek işi beni çok kasıyooooo
sütü azalan güzel anneler benim de sütüm azalmaya başlamıştı ve üç gündür sabahları aç karnına yaklaşık yarım demet dereotu yedim ve arkasından iki büyük bardak su içtim. gün içinde de tekrarladım bir de yaklaşık 10 bardak su içtim. sütüm inanılmaz arttı. belki size de yardımcı olu diye paylaşmak istedim. sütünüz bol olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?