benim kızımda 2 ay 22 günlük, bir hafta büyüksünüz, benimde sarı yşil üzüm yiyince çok artıyo dereotu duymuştum
maşallahhh ömüşümeee 200g hazır armutlu muhallebiden 1 çorba kaşığı kadar bıraktı
ama bu çocuk muhallebi ve meyveleri çok yiyor mamayı azalttı analmıyorum erken sofraya dahil olacak sanırım
hediyelerimizzzzzzzzzzzzzzz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii koydum resimleriiiiiiiiiiiiiiiiii
ohhhh yemek hazır bi de makarna yapacam tamamdır
köfte patatesten vazgeçtim kıymayı tepsiye bastım yanına makarna salata misssscokacimcoook
Ahsende uyanık ama kendi kendine oynuyor şükür ki eşimde az sonra gelirrr
kızlar az sonra eşim gelir ben bir salata yapayım gelirimm
Afiyet şeker olsun oğluşuma a.s.
Orayada yazdım canım. Güzel günlerde kullanın inşallah a.s.
Kıymayı tepsiye basmak ne kız :uhm:
Afiyet olsun tatlım a.s.
bizim kilis yemeği süper oluyor valla
önce kıymayı soğanla ve baharatla bir güzel yoğuruyorsun sonra tepsinin altına bir sıra ince patates dizip kıymayıda üstüne bastırıyorsun kenarlarına domates ve biber oh missss
tepsi kebabı adı dazemuszemus
kızlar kafanızı şişiriyorum ama tatili anlatayım biraz, canım sıkılıyo Masal hazır uyuyoken :) ben bu kilolarla güzel bi yere gitmek istemedim, çok lüks bi yer olmasınki fazla dikkat çekmiyim dedim, kıyafetlerimin hiç biri olmuyo, gitmeden alışverişe çıktım 48 beden pantolonlarbikaç tane şort aldım, aynalara bakamıyorum ya, nolcak bu halim bilmiyorum, neyse bodrumda üç yıldızlı bi otele gittik , sözde deniz 40 m idi, en az 1 km var :) ve heryer bich kaynıyo sadece bir yer var halkın girdiği orasıda kayalık yani deniz işi yalan oldu, otelin odalarında balkon bile yoktu.Yemeklerden benim bağırsaklarım eşimin midesi bozuldu, hal böle olunca havuzundan bile tiksindim. Hoş Masal da pek izin vericek gibi durmuyodu.Odada uyutup arabasına indiriyodum aşağı hmen uyanıyodu, gerçi eşim oyalayabilirdi ama ne bilim zaten 5 gün kaldık birinci gün akşam üstü gidebildik.İşkenceydi yani 12 saat falan yol sürdü zaten, kuzum maf oldu yollarda kılimayı açtırmıyorum terliyo, açılınca üşüyo gibi geliyo, kucağıma alıyorum emzirmeye eşim oto koltuğuna koy diye başımın etini yiyo, zaten yolar bozuk ödüm patlıyo elimden kayıvercek diye, birde milletin kaç aylık iki buçuk ay daha çok küçük ama sözleri , çok küçükte napıyosam sanki eziyet ediyorum çocuğumu düşünmüyorum gibi, ben pek dışarı çıkarmıyodum burda zaten çocuk biraz hava alsın değişiklik olur dedim. Banada tabi evde evde 2.5 aydır kafayı yiycektim. Bayramda yine gidelim bir yerlere diyo eşim ama ben bi daha zor uzun yola gitmek isterim gibi geliyo...
e ben gelene kadar kimse kalmamış amaa
aşımızı olduk demıstımya burak ateslendı ustelık gıtmeden bır fıtıl vermışdım
bıraz once tekrar fıtıl verdım suan ıyı gıbı bu gece yıne nobet var bana onlar ıyı olsunda ben razıyım
ülenn pınarr gene gezmelerdesinnn özeniyorum sana yaaa benimde tek olasydı bende senin gibi yapardım cnm ahhhhhhhhhhhhh ne gezentiydim iyiki gezmişim iyi gezmeketen helak olmusum zamanında
yemeğimi yedim geldim e
eşim hastalanmış yatıyor kız da uyumuyor ayagımda
ya biraz erken yatsa ne iyi olur yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?