2009 Mayıs Anneleri

ohhhh yemek hazır bi de makarna yapacam tamamdır
köfte patatesten vazgeçtim kıymayı tepsiye bastım yanına makarna salata misssscokacimcoook

Ahsende uyanık ama kendi kendine oynuyor şükür ki eşimde az sonra gelirrr

ohhhhhh esenciğimmm yapılmış yimek

bendede barbunya ve tazefasulye varrr

yarına şakşuka yaparız hastaneden gelecezz

Afiyet şeker olsun oğluşuma a.s.

hediyelerimizzzzzzzzzzzzzzz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii koydum resimleriiiiiiiiiiiiiiiiii

Orayada yazdım canım. Güzel günlerde kullanın inşallah a.s.

Kıymayı tepsiye basmak ne kız :uhm:

kızlar az sonra eşim gelir ben bir salata yapayım gelirimm

Afiyet olsun tatlım a.s.

Defnoş uyukluyor yine. Bende o arada makarna suyu koydum. Salatayı da yapayım eşim gelince hazır olsun. Öğlende bişey yemedim karnım acıktı cokacimcoook

Yarında annem ve babamın teyzesi kayınvalideme misafirliğe gelicekler. Bende sabahtan kahvaltıya gideceğim. Akşamdan evimi toparlayayım. Defnoş sabah kalkınca çıkarım hemen evden kaydirigubbakcemile5

Afiyet şeker olsun oğluşuma a.s.

Orayada yazdım canım. Güzel günlerde kullanın inşallah a.s.

Kıymayı tepsiye basmak ne kız :uhm:

Afiyet olsun tatlım a.s.

bizim kilis yemeği süper oluyor valla
önce kıymayı soğanla ve baharatla bir güzel yoğuruyorsun sonra tepsinin altına bir sıra ince patates dizip kıymayıda üstüne bastırıyorsun kenarlarına domates ve biber oh missss
tepsi kebabı adı dazemuszemus

kızlar kafanızı şişiriyorum ama tatili anlatayım biraz, canım sıkılıyo Masal hazır uyuyoken :) ben bu kilolarla güzel bi yere gitmek istemedim, çok lüks bi yer olmasınki fazla dikkat çekmiyim dedim, kıyafetlerimin hiç biri olmuyo, gitmeden alışverişe çıktım 48 beden pantolonlar bikaç tane şort aldım, aynalara bakamıyorum ya, nolcak bu halim bilmiyorum, neyse bodrumda üç yıldızlı bi otele gittik , sözde deniz 40 m idi, en az 1 km var :) ve heryer bich kaynıyo sadece bir yer var halkın girdiği orasıda kayalık yani deniz işi yalan oldu, otelin odalarında balkon bile yoktu.Yemeklerden benim bağırsaklarım eşimin midesi bozuldu, hal böle olunca havuzundan bile tiksindim. Hoş Masal da pek izin vericek gibi durmuyodu.Odada uyutup arabasına indiriyodum aşağı hmen uyanıyodu, gerçi eşim oyalayabilirdi ama ne bilim zaten 5 gün kaldık birinci gün akşam üstü gidebildik.ışkenceydi yani 12 saat falan yol sürdü zaten, kuzum maf oldu yollarda kılimayı açtırmıyorum terliyo, açılınca üşüyo gibi geliyo, kucağıma alıyorum emzirmeye eşim oto koltuğuna koy diye başımın etini yiyo, zaten yolar bozuk ödüm patlıyo elimden kayıvercek diye, birde milletin kaç aylık iki buçuk ay daha çok küçük ama sözleri , çok küçükte napıyosam sanki eziyet ediyorum çocuğumu düşünmüyorum gibi, ben pek dışarı çıkarmıyodum burda zaten çocuk biraz hava alsın değişiklik olur dedim. Banada tabi evde evde 2.5 aydır kafayı yiycektim. Bayramda yine gidelim bir yerlere diyo eşim ama ben bi daha zor uzun yola gitmek isterim gibi geliyo...

oyyyyyyyyy otel hüsran olmuş yaaa
arabada bende alıyorum emzirmek için yoksa dakka başı durmamız gerekir sürekli emiyor çünküü
ama kendini bebek için kısıtlama bence eşini dinle ve gez
sömestr tatilinde bende çıkıcam inşallah bir yerlere yaz tatili yapamadım kıs tatili yapıcam:)

aşımızı olduk demıstımya burak ateslendı ustelık gıtmeden bır fıtıl vermışdım
bıraz once tekrar fıtıl verdım suan ıyı gıbı bu gece yıne nobet var bana onlar ıyı olsunda ben razıyım

handeor cnm keşke 5 yıldızlı otele gitseydin genelde yabancılar var zaten türk olsa ne yazar bacım

bir dirhem et bin ayıp örter demişler.....bende 46 48 giyiyorum ne yapemmm yaniii ölekmi dombuluz

diyeee bişeycik olmaz bütün 2-3 çocuk doğuran analar bana diyoki 1 sene sonra sen göreceksin

bak nasıl gidiyor o kilolar diyeee......boşverrrr....

ülenn pınarr gene gezmelerdesinnn özeniyorum sana yaaa benimde tek olasydı bende senin gibi yapardım cnm ahhhhhhhhhhhhh ne gezentiydim iyiki gezmişim iyi gezmeketen helak olmusum zamanında

yemeğimi yedim geldim e
eşim hastalanmış yatıyor kız da uyumuyor ayagımda
ya biraz erken yatsa ne iyi olur yaaa

Ohhh harika valla fiyet şeker olsun tatlım a.s.

Kız kilolar var diye niye istediğin yere değilde uyduruk bi yere gidiyosun alemsin he. Boşver milleti. Tüh ya hüsran olmuş valla :çok üzgünüm:

Bende arabada sürekli emziriyorum. Defne ağlamaa başladı mı emzirmeden susturmak zor çünkü. Bizim arabada klima harici bide kendi fanı var. Onu 21 derece gibi açıyo eşim. Ne zararı oluyo nede terliyoruz. Yoksa bu sıcaklarda fena valla :bbo:

e ben gelene kadar kimse kalmamış amaa

kaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun canım ya :çok üzgünüm:

ülenn pınarr gene gezmelerdesinnn özeniyorum sana yaaa benimde tek olasydı bende senin gibi yapardım cnm ahhhhhhhhhhhhh ne gezentiydim iyiki gezmişim iyi gezmeketen helak olmusum zamanında

Aman bacım gezmekte bişey olsa. Kayınvalideme gidiyorum be :bbo:

yemeğimi yedim geldim e
eşim hastalanmış yatıyor kız da uyumuyor ayagımda
ya biraz erken yatsa ne iyi olur yaaa

Geçmiş olsun canım eşine a.s.

Ya Defnoş 19:30'da bi uyudu. Gece uykusuna geçti. Çok erken ya. İnşallah sabah erkenden dikmez beni ayağa kafamçokkarıştı

Bende yatayım bari. Herkese iyi geceler kızlar. Sabah giremem. Akşam görüşürüz. Öptüm kocaman a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…