2009 Mayıs Anneleri

gunaydın hanımlarra.s.
bugun rahat uyudum ohhh bee gece 12 de oglumu emzırıp yatırdım sabah 6 da kalktı emzırdım ve yattı 7 ye gelırken kalktı oynastık o babasıyla oynarken kahvaltıyı hazırladım yedık babası ıse gıttı oglusum sonra uyudu genee
kızlar ya bız dun gece yıne esımle atıstık hep ailesı yuzunden annesıne hıcbısey soyletmıyor bana yaa ne kadar kıymetlı bana o kadar deger vermıyo
daha ne kadar bu boyle gıder bılmıyorum ama artık dayanamıyorum esımle bırbırımızı delı gıbı sevıyoruz ama olmuyor

günaydın herkese kızlar nasılsınız dün erkenden yattık valla bugün dinç kalktım eşimde bende kızlarımda uykumuzu aldık :))))))))
şimdi işteyim kokoşların içinde:))) planımız ev almak 2010 da sonra çalışmayı düşünmüyorum kızlarımla ilgileneceğim onların yanında olacağım benim annem sürekli çalıştığı için o psikolojiyi çok iyi bilirim camlarda beklerdik kardeşimle annemin gelmesini ben kızlarım böyle olsun istemiyorum ev olayını çözelim işi bırakacağım

ilgin aysun günaydın canlarr

aysun maleseffff anneleri kıymetliiii aslında güzel düşünse bizim çocuklarımız da böle olsa

ben alla izin verirse çok geç evlenmelerini istemem o zaman hep denge kuracağım benimle karısı arasında...........inş...

ilgin cnm ev konusunda çok haklısın eğer bizimde evimiz olmasaydı ben şuan bu iki bebeği bırakıp çalışıyor olacaktım rabbim olmayan herkese versin yaaa

evet birsencim ev kirası çok pahalı ev kendimizin olsa çalışmam kızlarımla ilgilenirim Allah herkese nasip etsin inşallah

aysuncum erkeklerin çoğu anakuzusu sen ne kadar üzülürsen üzül onlar annelerinden ne vazgeçerler nede laf söyletirler tatlım bizde tam tersi eşim annesinin adını bile anmıyor ve birşey dediğimdede haklısın diyor eşimi on beş yıl bu kadın ne aramış ne sormuş eşim o nedenle ailesine düşkün değil ama kızkardeşinede sahip çıkıyor bizimde burda problem var görümcemde yani ailesini sevmediğim için kardeşinide sevemiyorum tatlım

ayy kızlar yaa benim ömer yattığı yerden doğrulmaya çalışıyor yaaa kafasını omuzlarını kaldırıyor oturacakmış öle istiyor yaa sizdede varmı böle bişeyy

birsencim aynı şey dün durumdada oldu konuşuyorum aguluyor annem babam babannnem ve ben onu izliyoruz birden kalkmaya çalıştı kafasını falan kaldırmaya uğraştı ayaklarıyla destek vererek çok sevimliydi maşallah bebişlerimize tatlım yakında apalar hatta apalamadan direk yürür bebişler:))))))))))

bırsencım banucum gunaydınlar
haklısınız cok anakuzusu oluyolar ama benmkı cok fazla
cevremde benımkı gıbı yok bıde bız kendımızı huzursuz edıyoruz sadece onlar ıcın inş bı cozum bulunur

inşallah aysuncum herkese nasip etsin Rabbim kızlar bu arada ramazan geliyor ramazanınız hayırlara vesile olsun oruç tutabilcekmisiniz emzirdiğimiz için zor olacak ben tutamayacağım

günaydın kızlar sabahdan beri geçmişi okudum cevaplar yazdım hepsi uçtu gitti

aysuncum bebiş oldukdan sonra bende eşimle baya sorunlar yaşadım cnm bağzen tanımaz oldum.. ama onu ilk gün ki gibi seviyorum cnm inşallah sizinde sevginiz sorunların çözülmesinde yardımcı olur mutlu huzurlu olursunuz..

birsen erenim de ellerinden tutunca başını kadırıyo ama seninki gibi kendi yapmıyo kız aferin tontişine maşallah..

banu cnm bende eren için işi bıraktım ev almıştık borcu biraz hafifledi çok şükür de çocuğuma bakıyorum rahat rahat inşallah Rabbim sanada nasip eder cnmm.yani seni çok iyi anlıyorum borç olsa bende çalışmak zorumda kalcaktım

cnm hosgeldın sende nerelerdeydın bakayım gozukmuyordun bı suredır
bız esımle bırbırımıze cok duskunuz kus kalamayız sırılsıklam asık derler ya aynen oyle ama tek sorun var o da ailesıne laf soyletmez onlar hep cok ııı benımkıler cok kotu olur

a.s. saol bitanem hoş bulduk annemlere gitim bi haftadır temizlik vardı bi yandanda eren saolsun bu ara büyüdüğünü belli ediyo sıpa:)uğraştım anlıyacağın.

aradaki aşk olmasa zatem neler olmazdı cnm bende eşimi sevmesem..ah ah
inşallah sorunlar çözülür cnm..iyi olun emi...

Günaydın Kızlar

Bora bu gece cok güzel uyudu bende süper dinlendim.Oh be kendime geldim.

Tutkuncum damadın öpüyor seni ve sevgilisini.Kız bide gercek oluyomuş bu iş he hikaye ama.

Birsen bızımkınde yok daha öyle numaralar.Maşallah buyuttun sen bacım.

Banu insallah en kısa sürede alırsınız canım evinizi.Benimde annem hep calıştı bilirim annesizliği.Ben de calışıcam ama kendi işimiz olduğundan daha rahat olurum heralde.Hersey onların geleçeği için canım.

Aysuncum anne kuzuları cok zor valla bilirim.Umarım bir gün değişir.Faydada görmezler ama yine kıyamazlar analarına.

Bizde esimle sürekli tartışıyoruz ya Bora olduğundan beri.Sanırım problem bende biraz.Hep dışarda yasamaya alışmış biriyim ve ev hayatı beni cok boğdu.Saldırıyorum sürekli adama.
Ve simdiden cocuk kavgası yapıyoruz 3 ten asağı olmaz diyor cok ciddi bir sekilde.Eğer doğurmazsan uzatmadan boşanalım diyo bana bende doğurmak istemiyorum baska çoçuk.Nasıl orta yol bulucaz bilmiyorum.ıkimizde cok seviyoruz birbirimizi.Baskasına anlatsam deli bunlar der daha biri 3 aylık.OFFFFF

off yaa eşim sabah para bırakmayı unutmuş hastaneye gidecez diye neyse taksicimiz var sürekli gittiğimiz onla konuşmuş eşime uğramış paayı almış adam annemi alacaktı 10.30 gibi
10,30 da tlf açtı yenge 11 de alsam olurmu dedi yok diyemedim annemler 11.30 dan aşağa gelemez 2de randevum 1.30 da orada olmam lazım

annem geleck kahvaltı edecez...ben duş alacam çocuklar giyincek çıkacazz offfffffffffffff yaa

cnm bendede benden kaynaklınıyo sanırım çalışıyodum önce..şimdi hem ev hem çocuk kocişden çok ilgi bekliyorum inan akşam olsada eve gelse diye yollarda hep gözüm
ama baktım olacak gibi değil ya çocuğu alıp dışarı gidiyorum ya evle uğraşmaya çalışıyorum kafamı dağıtmaya çaloşoyorum anlıcan cnm

makina gibisin cnm maşallah:)))

Yine mi ateşlendi canım ya geçmiş olsun :çok üzgünüm:
sağol cnm
geçmiş olsun cnm
Iyiaksamlar kizlar fena sekilde grip oldum napicm kiza fazla yaklasmamaya calisiyrum ama sutten gecermi bilmiyrm napsam yarin bu drAmi gitsem
geçmiş olsun cnm,bildiğim kadarıyla sütten geçmiyo ama sen dr.a git bi an önce toparlanırsın
aynen cnm bazen bizde de oluyor
onuntarafı hep haklı benhep haksızım
böyel deiler diyorum
yok sen yanlış anlamışın öyle dememişlerdir şaka yapmışlardır falan diyo adam:mymeka:

ayy kızlar yaa benim ömer yattığı yerden doğrulmaya çalışıyor yaaa kafasını omuzlarını kaldırıyor oturacakmış öle istiyor yaa sizdede varmı böle bişeyy

cnm zeynebimde bayadır yapıyo öyle sanki kalksa ayakta durabilecek de
nerdeyse 1aydır yapıyo:lepi:

kızlar ya ateşi düştü akşam yine çom ateşlenmedi ama hiç keyfi yok yavrumun ne oynuyo ne gülüyo
nerdeyse 3 gün oldu bişey de yemeiyo
dün sadece 60 cc mama içti
bide o kadar su işte
3 gündür hep aynı
eşime de çok kızdım dr.a götürecektik
ssk ya götürmeyelim diyo
ii bakmazlarmışmış
ilaç veri yollarmış
özele gitmeye para yok
öylece bırakıp gitti bizi ya
nasıl rahat edecekse
oturdum sinirimden ağladım

günaydın cnm büyüdülermi bende anlamıyorum cnm yaa

şu son satırlarda yazdığını espiri olarak algılıyorum nedemek kız doğurmazsan boşanalım

inci cnm 8 senelik evliyim küçük yaşta evlendim ....tam 5 sene 2002 de evlendim 2007 de bebek istedim...biliyordum hayatta bana hiçbişey kolay gelmedi buda gelmeyecekti...

neysee ben evlendiğim günden tedavi göreceğim güne kadar hep gezdim dolaştım çalışıyordumda.....inan bana çarşambaya kadar beni arayıp h.sonu sana geliyorum diyen
gelebiliyordu çarşamba plan yapılıyordu ....h.içi aksam yemekler ....borwlingler ..sinemalar arkadaşlarla cafelerde gezmeler alışverişler....
h.sonu evde toplanmalar partiler gezmeler tozmalar....veeeeeee tedaviler geldi bunalıma girdim olmadı olmadıı yılmadım...dişimle tırnağımla geldiğim konumda vazgeçtim 6 senemi verdiğim işyerimden ayrılmak zorunda kaldım çünki kimse hergün doktora gitmeme izin vermiyordu....ben istifamı verdiğimde patronum 6 saat konuştu benle gitme senelik izne çık ücretsiz izne çık vs.vs.dedi durdu...hayır dedim...başarısız bir aşılama sonrası evi badana boya yaptırdım temizlik vs.yaptım bu arada eski müdürüm şirket kurdu günlük tasarımlarını yapmaya gittim.....ve tedavii 19 ağustos 2008 de ben eve girdim ve hala evdeyim geri kalan hikayemi biliyorsunuz....

şimdi gezmeyi bırak bakkala gidemiyorum.....birilerine muhtacım dışarı çıkmak içn üstüne böle rahat bi hayattan sonra manevi zorlukların dışında bide maddi zorluklar geldi.....

bazen boğuluyorum ama herşey rağmen 2 tane olsa diyorum evim büyük ve onlara bakabilecek maddiyatım olsa diyorum yani 4 çocuk olsun istiyorum deli deme bana çok güzell evlat emin sende öle diyorsun ....

bunlar benim fikrim tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…