günaydın kızlar sabahdan beri geçmişi okudum cevaplar yazdım hepsi uçtu gitti
aysuncum bebiş oldukdan sonra bende eşimle baya sorunlar yaşadım cnm bağzen tanımaz oldum.. ama onu ilk gün ki gibi seviyorum cnm inşallah sizinde sevginiz sorunların çözülmesinde yardımcı olur mutlu huzurlu olursunuz..
birsen erenim de ellerinden tutunca başını kadırıyo ama seninki gibi kendi yapmıyo kız aferin tontişine maşallah..
banu cnm bende eren için işi bıraktım ev almıştık borcu biraz hafifledi çok şükür de çocuğuma bakıyorum rahat rahat inşallah Rabbim sanada nasip eder cnmm.yani seni çok iyi anlıyorum borç olsa bende çalışmak zorumda kalcaktım
cnm hosgeldın sende nerelerdeydın bakayım gozukmuyordun bı suredır
bız esımle bırbırımıze cok duskunuz kus kalamayız sırılsıklam asık derler ya aynen oyle ama tek sorun var o da ailesıne laf soyletmez onlar hep cok ııı benımkıler cok kotu olur
Günaydın Kızlar
Bora bu gece cok güzel uyudu bende süper dinlendim.Oh be kendime geldim.
Tutkuncum damadın öpüyor seni ve sevgilisini.Kız bide gercek oluyomuş bu iş he hikaye ama.
Birsen bızımkınde yok daha öyle numaralar.Maşallah buyuttun sen bacım.
Banu insallah en kısa sürede alırsınız canım evinizi.Benimde annem hep calıştı bilirim annesizliği.Ben de calışıcam ama kendi işimiz olduğundan daha rahat olurum heralde.Hersey onların geleçeği için canım.
Aysuncum anne kuzuları cok zor valla bilirim.Umarım bir gün değişir.Faydada görmezler ama yine kıyamazlar analarına.
Bizde esimle sürekli tartışıyoruz ya Bora olduğundan beri.Sanırım problem bende biraz.Hep dışarda yasamaya alışmış biriyim ve ev hayatı beni cok boğdu.Saldırıyorum sürekli adama.
Ve simdiden cocuk kavgası yapıyoruz 3 ten asağı olmaz diyor cok ciddi bir sekilde.Eğer doğurmazsan uzatmadan boşanalım diyo bana bende doğurmak istemiyorum baska çoçuk.Nasıl orta yol bulucaz bilmiyorum.İkimizde cok seviyoruz birbirimizi.Baskasına anlatsam deli bunlar der daha biri 3 aylık.OFFFFF
off yaa eşim sabah para bırakmayı unutmuş hastaneye gidecez diye neyse taksicimiz var sürekli gittiğimiz onla konuşmuş eşime uğramış paayı almış adam annemi alacaktı 10.30 gibi
10,30 da tlf açtı yenge 11 de alsam olurmu dedi yok diyemedim annemler 11.30 dan aşağa gelemez 2de randevum 1.30 da orada olmam lazım
annem geleck kahvaltı edecez...ben duş alacam çocuklar giyincek çıkacazz offfffffffffffff yaa
sağol cnmYine mi ateşlendi canım ya geçmiş olsun :çok üzgünüm:
geçmiş olsun cnmaşımızı olduk demıstımya burak ateslendı ustelık gıtmeden bır fıtıl vermışdım
bıraz once tekrar fıtıl verdım suan ıyı gıbı bu gece yıne nobet var bana onlar ıyı olsunda ben razıyım
geçmiş olsun cnm,bildiğim kadarıyla sütten geçmiyo ama sen dr.a git bi an önce toparlanırsınIyiaksamlar kizlar fena sekilde grip oldum napicm kiza fazla yaklasmamaya calisiyrum ama sutten gecermi bilmiyrm napsam yarin bu drAmi gitsem
aynen cnm bazen bizde de oluyorgunaydın hanımlarra.s.
bugun rahat uyudum ohhh bee gece 12 de oglumu emzırıp yatırdım sabah 6 da kalktı emzırdım ve yattı 7 ye gelırken kalktı oynastık o babasıyla oynarken kahvaltıyı hazırladım yedık babası ıse gıttı oglusum sonra uyudu genee
kızlar ya bız dun gece yıne esımle atıstık hep ailesı yuzunden annesıne hıcbısey soyletmıyor bana yaa ne kadar kıymetlı bana o kadar deger vermıyo
daha ne kadar bu boyle gıder bılmıyorum ama artık dayanamıyorum esımle bırbırımızı delı gıbı sevıyoruz ama olmuyor
ayy kızlar yaa benim ömer yattığı yerden doğrulmaya çalışıyor yaaa kafasını omuzlarını kaldırıyor oturacakmış öle istiyor yaa sizdede varmı böle bişeyy
Günaydın Kızlar
Bora bu gece cok güzel uyudu bende süper dinlendim.Oh be kendime geldim.
Tutkuncum damadın öpüyor seni ve sevgilisini.Kız bide gercek oluyomuş bu iş he hikaye ama.
Birsen bızımkınde yok daha öyle numaralar.Maşallah buyuttun sen bacım.
Banu insallah en kısa sürede alırsınız canım evinizi.Benimde annem hep calıştı bilirim annesizliği.Ben de calışıcam ama kendi işimiz olduğundan daha rahat olurum heralde.Hersey onların geleçeği için canım.
Aysuncum anne kuzuları cok zor valla bilirim.Umarım bir gün değişir.Faydada görmezler ama yine kıyamazlar analarına.
Bizde esimle sürekli tartışıyoruz ya Bora olduğundan beri.Sanırım problem bende biraz.Hep dışarda yasamaya alışmış biriyim ve ev hayatı beni cok boğdu.Saldırıyorum sürekli adama.
Ve simdiden cocuk kavgası yapıyoruz 3 ten asağı olmaz diyor cok ciddi bir sekilde.Eğer doğurmazsan uzatmadan boşanalım diyo bana bende doğurmak istemiyorum baska çoçuk.Nasıl orta yol bulucaz bilmiyorum.İkimizde cok seviyoruz birbirimizi.Baskasına anlatsam deli bunlar der daha biri 3 aylık.OFFFFF
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?