2009 Mayıs Anneleri

Iyiaksamlar kizlar fena sekilde grip oldum napicm kiza fazla yaklasmamaya calisiyrum ama sutten gecermi bilmiyrm napsam yarin bu drAmi gitsem

geçmiş olsun güzelim yaa sütten geçmiyor bildiğim kadarıyla geçen gün ablam çok hastalanmıştı da yeğenimin maşallahı vardı bişecik olmadı

tutkuncum tekrardan hosgeldın ne guzel cıkmıs turkız hanım
sağol canım

buda oglusumla benım bugunku halımız
kız senin oğlanda çok tatlı maşallah

valla sağol Dırım seninde işin zor şu apartmanın yöneticiliğini al bence o zaman muaf oluyorsun bu aidatlardan en güzeli o yoksa işin zor hergün bi masraf
hadi hayırlı olsun canım zamanla alşıcak rahatlıycaksın.
sağol canım.inşallah ateşi çıkmaz
oyyyy maşallah ne tatlı gülmüşşş

tutkun senin cimcime ne güzel olmuş öyle maşallah barekallahh
sağol canım büyüyolar teyzesi
sağol canım diyorum bu mayıs kuzuları bi başka diye
banucum saolasın bizde iyiyiz evet çok güzel hafta sonu geçirdik.mutlaka bende beklerim.bu arada banucum sende cevap vermesen kimse selamımıza bile cevap vermiyor.sanırım girmediğimiz için((((((((((((( unutulduk
ooooooooooo kız ne darılıyon biz burda kankiyiz bugün seni yarın beni atlarsınız ne olcak ama unutmayız birbirimizi
hadi güle güle kullanın
sağol canım hadi tatilde bitti artık rahatsındır bi boşluk olmuştur gerçi alışırsın
katılıyoruuuummmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin canım tatilciler dönüyor
slm kizlar nasilsiniz ben hala istanbuldayim evimi ozledim ya daha bayrama kadar burdayiz sizlerden nehaber gecmisi okuyamadim henuz okumaya caliscam
ooo baya uzun tatil seninki

canım bebek arabası en rahatı bence
İncihan kız damadım ne tatlı olmuş öyle maşallah kuzuma annesi zaten güzel maşallah diyorum yakışıklı benim damadım valla kızımın işi var
Pınarcım nasıl bittimi temizlik
İlgincim hala fotondayım maşallah valla
unuttuklarım varmı bilmiyorum hepsini alıntı yapamadım iyi bakın kendinize bugün bu arada kendime pantalon aldım 42 beden bide gömlek 2 badi bi ayakkabı oy oy kilomda 61 olmuş 4 kilom kaldı derken eşim demezmi bence 55 ol 57 de şişko sayılır diye neeee dedim inşallah ramazanda veririm.Bu arada ramazanda yoğun olucam

iyi akşamlar hanımlar ve ayaktaysa hala minik kuzucuklar. nasılsınız?ben bu saatlerden önce fazla giremiyorum .herkes iyidir inşallah.

selam canım benim minnoş hala ayakta neden uyumadı anlamadım cadı yaaa babasıda hasta zaten
dikti beni ayagaa

geçmiş olsun canım. aman fıstığa bulaşmasın inşallah.bu aralar salgınlar var ishal grip vs.
uyumayınca da zor. erken uyuyunca da. benimki şu anda balkonda hamakta sallanıyor. birazdan uyanır. önce emer sonra da oyun ister.

slm kızlar süt sagmaya kalktım yıne benım kız hıc almıyo artık mememı uyku sersemı verıyodum sımdı farkedıyo saglık olsun napalım
buaksam esımle e-bebegın camlıca magazasına gıttık amma pahalıymıs bezler sastım valla oyuncaklarla oynadık acayıp eglendık esımlezemuszemus basım cok agrıdıı dönüşte bengının hedıyesınınde cekemedım resmını artık yarına
her süte kalktıgımda atıstırıyorum ne olcak benım halim yaaaa:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…