sağol canımtutkuncum tekrardan hosgeldın ne guzel cıkmıs turkız hanım
kız senin oğlanda çok tatlı maşallah
valla sağol Dırım seninde işin zor şu apartmanın yöneticiliğini al bence o zaman muaf oluyorsun bu aidatlardan en güzeli o yoksa işin zor hergün bi masrafayy günaydınlarr alıntı yapmayacağım ......
tutkun cnm kızın bir muhetşem allah nazardan korusun ,çalışman çok zor ama sen devlet memuruydun sanırım buda iyi bişey kızının geleceği için
ilgin bacummmm nispetmi yapıyon kızzz incecik ben bekarken bilem öle değildim
ama kilo işi genetik bayanlarrr ben kendimi düşeniyorum incecik.yapım bu 9 yaşında bile göbüşüm vardı benim hiç sıska bi çocuk olmadım bir gecede 2 litre süt içersem bu olur tabiii
aysun cnm demek aynıgün doğumgünümüzzz yavaş yavaş doğumgünüme karşı duyduğum heycan gidiyor yawww
pınarımmm kuşum ohhh mis gibi olmuşş evin güle güle kirlet bende çocukalrın odasındaki halıyı
kaldırdım ...yıkatmaya verecem ama ramazandan sonra salonunkide kirlensin ikisini veririm....
benimde annem yarın gelecek hastaneye gideceğiz ömerin yumurtalıkları için tabi alişinde yumurtalıkları için ama sabha randevuyu ömere aldım alişe alamadım dolmuştur dedi ....valla ikisinide götürecem kavga dövüş ikisinede baktıracağım yaaa....birdaha gidemem hastaneye üstelik cerrahpaşanın doktorları illa cerrahpaşanın cerrahı bakacakmışşşş .....birdaha gidemem öteki bebek için
işte bu yüzden annem yarın gelecek bi gecede kalacak evimi temizleyecek sonra gidecekler
sibelimi arayamadım bugün kontrümde yokk akasama ararım eşimden .....
ayy aksam millet toplandıı yönetici seçildi bizim kokmuş apartmanı adam edecekeler
demir kapısı ,boyası boyadan önce kazıncak edilcek su saatlerin kapakları ve merdivenler cilalancak
10 senedir hiçbişey yapılmamış pok gibi içi valla utanıyordum birileri geldimi
bide aşağaya kömür yığıyolar çocuklar çiş yapıyor leşş gibi kokuyor hepisni şimdi kalkdırıyolar
iki üç daire kömürlü zaten onlarda evlerinin balkonuna koyacaklar ....
merdivenci kadında değişmiş kadın güzel silmiyordu ......ama pahalıya patladıı sormayın bizim zaten üç kuruşun üstüne üç kuruş koyacak halimiz yokken bu çıktı ....ama yapılmakda zorunda geceleri demir kapı açık kalıyor iki üç daireyi hırsız kurcalamışş....eşimde 300 demişerde başta içerden 300 çekmiş
bu ay yine sıkışacağız ......valla nasıl idare yapacağımı düşünür oldumm ...
hadi hayırlı olsun canım zamanla alşıcak rahatlıycaksın.gunaydın hanımlara.s.
olu gıbıyım yaa bu oglan sabah 5 ten 9 a kadar huysuzluk yapıyor uykusu var aglıyor annesı onu uyutsun ıstıyor ok ama besık kar etmıyor ana kucagında hızlı hızlı sallıyorum aglaya aglaya uyuyor yarım saat sonra kalkıyor aglayarak tekrar aynı seyler neyse babası ısten geldı sımdı bırlıkte uyuyorlar
dun oglusumun tekmele oynası geldı bıde dıslık sıparıs etmıstık ama dıslık cok sert kızlar hanı bızım zamanıızdakı gıbı yumusacık ısırmalık degıl artık boylemı oluyor bunlar anlamadım neyse tekmele oyna yı daha cozmeye calısıyor bellı bı sureden sonra sıkılıyor
sıbelcım cok gecmıs olsun tatlım:teselli: inş atlatırsın kısa surede
sağol canım.inşallah ateşi çıkmazcnm biliyorsudur izlemişsindir tvde bursada bi hastane yanmıştı
biz ona yakın oturuyoruz
işler tam yolunda değil hastanede o yüden oraya götüemek istemiyorum
cnm akşam ilk defa denedim
sabaha kadar almadım altını
sızma yapmamaıştı
sürekli takipteyim
bakalım ii gelmezse değiştiririz
doğru cnm biberonla kolay oldu akşam denedim ölçmeyi bende
sağol cnm
maşallah maşallah cimcimeyekaydirigubbakcemile2
geçmiş olsun cnm
kızlar tünaydın herkese
akşam düştü kuzuzmun ateşi çok şükür
çıkmadı daha fazla
sonrada emdi uyudu zaten yavrum
hala mamayı istemiyouz bakalım ne olacak bugün
sağol canım büyüyolar teyzesioyyyy maşallah ne tatlı gülmüşşş
tutkun senin cimcime ne güzel olmuş öyle maşallah barekallahh
sağol canım diyorum bu mayıs kuzuları bi başka diyetünaydin kizlar a.s.
hülyacim canim bugune kadar sigortali baktirmadik hiç..özel fiyatindan muayne ettirdik..bende otomatik sigortali oluyor saniyordum ama degilmiş işte :)
semrosum dün hülya söyledi burak nazlinin huyunu almiş diye :) Allah yardimcin olsun canim..oyun halisi felan alsan yada en basiti buzdolabi posetini ver eline..epey dikkatlerini cekiyor sesli,renkli seyler..
nurtencim demek kek kokusu senden geliyordu he :) insan bi dilim yollar dimi :) olan var olmayan var :)
sibelcim biraz daha iyi olmana sevindim canim..inşaAllah biran önce toparlarsin..cok sukur annenlerde geliyormus..sag salim gelsnler inşaAllah..
pinarcim defneninde atesi normale dönmüş cok sukur..bi daha cikmaz umarim..
beyazcim zeynebinde cok sukur düsmüs atesi..mama yer 1-2 güne merak etmearada böyle yapiyorlar..biberonun agzini genişlet biraz..enazindan biraz daha fazla içmiş olur
tutkuncum maşaAllah türkize cok tatlilaşmiş koreli cadi :))
aysuncum ana-ogul sizede maşaAllah cok tatlisiniz :)
banucum canim kaybol sen :))) kiz o ne öylegenc kiz gibisin valla :) maşaAllah sana kocaman :)
gulhancim allah kabul etsin şimdiden akikanizi..aman sende öyle ac mac kalma zayiflicam diye yahu..az az sürekli bişeyler atiştir canim..
ooooooooooo kız ne darılıyon biz burda kankiyiz bugün seni yarın beni atlarsınız ne olcak ama unutmayız birbirimizibanucum saolasın bizde iyiyiz evet çok güzel hafta sonu geçirdik.mutlaka bende beklerim.bu arada banucum sende cevap vermesen kimse selamımıza bile cevap vermiyor.sanırım girmediğimiz için((((((((((((( unutulduk
hadi güle güle kullanınkızlar merhaba bu sabah kargocunun zılıyle uyandık bengı teyzesı kızımın hedıyelerını gondermıs cok tesekkur ederıs öle begendıkkı aksama resmını cekıp yukluyecem sıteye çok tesekkurler bengıcım kesene bereket
sevgıyle kal
sağol canım hadi tatilde bitti artık rahatsındır bi boşluk olmuştur gerçi alışırsınOk canim, birkac güne kadar yollayacagim. Geciktim biliyorum, anlayisin icin sagolopuyorumnanaktan
Hosbulduk Banu'cugum, iyiyim sagol.
Bizim Doruk Pasa'da tatilden döndügümüzden beri huy degistirdi canim, tuvalete bile gitmeme izin vermiyor. Seni cok iyi anliyorum canimmafoldumben
Sagol Esen'cigim. Evet ucuz atlattim, masaj yapip sagdim sürekli. 2 gün sürdü toplam ama cok cektirdi, feci birsey.
Sagol Bengi'cigim, sabah yine civikti ama artik takmamaya calisacagim, bir tahlile götürecegim haftaya, o zamana kadar sabir...
Benim oglumda 3,5 aylik olacak Persembe günü Esra, kaka sayisi günde 1-2'yi gecmiyor. Nadiren 3 kerede yaptigi oluyor, genelde civik yapiyor, kivami hergün ayni degil, bazen üsütüyor, yapis yapis, sümüksü birseyler oluyor icinde. Rengi tam sapsari olmasa da genelde sari oluyor. Anne sütünden baska birsey vermiyorum. Doktora götür bence, icinde süphe kalmasin canim.
Ben makattan ölcüyorum canim. Ayaklarini alnima dayiyorum, bir elimle de bacaklarini tutuyorum:)
Hosbulduk Tuba'cigim
Sorma Nurten'cigim, Doruk zayifladi epey ishalden, su kaybindan. Toparlaniyor ama teyzesi birkac gündür.
Tutkun masallah Türkiz'e. Cok tatli olmus, büyümüs serpilmis cimcime
Hosbulduk Aysun'cuguma.s.
Tesekkürler Pinar'cigim, gidecegim haftaya doktora. Defnos iyilesti umarim, cok gecmis olsun tekrardan
Gecmis olsun Sibel'cigim, umarim bir daha gelmez basina.Benimde aklim cikiyor valla hasta olacagim diyesenağlama
katılıyoruuuummmmmmmmmmmmmmmmoyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tülaycığımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kuşummm alınma tatlım banada oluyo bazen ben kendi kendime yazdığımda oluyorrrr........
bizim dostluğumuz aşikar kader arkadasıyız cnm ........olmaz senin dediğin tatlımmmmmm hepimiz seviyoz birbirimiziii
hoşgeldin canım tatilciler dönüyorohh şükür kavuşturana,
slm kızlar ben geldim sonunda evime,sizleri hepinizi çok özledim..Ne büyük eksiklikmiş kadınlar kulubü,yani sizler olmadan vakit geçirmek..
Çok şükür memleketten döndüm,çok güzel 35 gün geçirdim ailemle doya doya,hem oğlumun 3. ayınıda orda tamamlayıp öyle döndüm çok iyi oldu,büyüdü artık,gaz sorunuda çok çok azaldı,çok mutluyum .Bugün evimde ilk kez oğlumla yalnız kaldım,çok heyecanlandım ama şimdilik iyi gidiyor.şimdi uyuyor oğlum bende hemen sizlerle buluşmak istedim..
ne var ne yok daha hiçbişey okumadım,umarım bebişlerde,hepinizde, çok iyisinizdir..Artık paylaşıcaz herşeyi yine..hepinizi öptüm biraz geçmişten okumaya başlıyım ben..
ooo baya uzun tatil seninkislm kizlar nasilsiniz ben hala istanbuldayim evimi ozledim ya daha bayrama kadar burdayiz sizlerden nehaber gecmisi okuyamadim henuz okumaya caliscam
yaaa kel alaka olacak biraz ama kızlar kafama takıldı
benim kuzenimin düğünü varrr ekim 10 da taa karşıda dudullu tarafında mı ne tam bilmiyorum
şimdi benim böcükler 6 aylık olacaklar düğüne nasıl götüreceğim o gürültüde nasıl olacak ?
bide bizim oto koltuğumuzda yok hani içine yatıralım nasıl yapacam?
bu düğüne gitmek çok istiyorum çok yakınım nişanında hastanede yatıyordum....
bakalım doktor gürültüde bişey olmazsa karaba çokk battaniyeleri götütürürz masada uyurlarr diye düşünüyorum ama bi fikri olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?