makina gibisin cnm maşallah:)))
kızlar ya ateşi düştü akşam yine çom ateşlenmedi ama hiç keyfi yok yavrumun ne oynuyo ne gülüyo
nerdeyse 3 gün oldu bişey de yemeiyo
dün sadece 60 cc mama içti
bide o kadar su işte
3 gündür hep aynı
eşime de çok kızdım dr.a götürecektik
ssk ya götürmeyelim diyo
ii bakmazlarmışmış
ilaç veri yollarmış
özele gitmeye para yok
öylece bırakıp gitti bizi ya
nasıl rahat edecekse
oturdum sinirimden ağladım
kız deliiiiiiiiiiiiii çabuk kalk eşine ne bakıyorsun yaaa gamzsız adam kızdım şimdi hee
hiç ücret ödemeden sağlık ocağına git orada bile muayne ediyolar benim arkadaş ne özele ne ssk ya gidiyor sağlık ocağında hep kızı 9 aylık maşşallah bişeyi yok....
olmadı en yakın sskdan randevu al kendin çık......tek bebeğin var cnm tak boynuna çık
yapma özlemciğim....ben yürüyerek çıkarım giderim
kocanı bekleme kuzuna bişey olursa affedemzsin kendini yemiyor diyorsun cnm benim iyi değil
özlemcim birsenini dediği gibi sağlık ocağına git oradada iyi muayene ediyorlar iştahsızmışta eşini boşver tatlım kızının sağlığı önemli
doğru söylüyorsun cnm ya
öğlen saati geldi
geçsin olmazsa sağlık ocağına gideyim
ssk anca yarına randevu verir
ne yapacağımı şaşırdım ya
canım çok sıkkın
deli etti beni
bu kadar mı vurdum duyma zolur insan
güya çok seviyo kzıını öptü kokladı gitti
biliyorum hasta diye çok üzüldü ama özele götüremiyo diye üzülüyo
ssk da kapıdan bakıp ilaç yazacak diyo
sağlık ocağı aklıma gelmemişti bak cnm ii söyledin bi gidelim bakalım
olmaz öyle git sağlık ocağına hatta devlet hastanesi yakınsa acilden sokmaya çalışkızlar ya ateşi düştü akşam yine çom ateşlenmedi ama hiç keyfi yok yavrumun ne oynuyo ne gülüyo
nerdeyse 3 gün oldu bişey de yemeiyo
dün sadece 60 cc mama içti
bide o kadar su işte
3 gündür hep aynı
eşime de çok kızdım dr.a götürecektik
ssk ya götürmeyelim diyo
ii bakmazlarmışmış
ilaç veri yollarmış
özele gitmeye para yok
öylece bırakıp gitti bizi ya
nasıl rahat edecekse
oturdum sinirimden ağladım
Günaydın Kızlar
Bora bu gece cok güzel uyudu bende süper dinlendim.Oh be kendime geldim.
Tutkuncum damadın öpüyor seni ve sevgilisini.Kız bide gercek oluyomuş bu iş he hikaye ama.
Birsen bızımkınde yok daha öyle numaralar.Maşallah buyuttun sen bacım.
Banu insallah en kısa sürede alırsınız canım evinizi.Benimde annem hep calıştı bilirim annesizliği.Ben de calışıcam ama kendi işimiz olduğundan daha rahat olurum heralde.Hersey onların geleçeği için canım.
Aysuncum anne kuzuları cok zor valla bilirim.Umarım bir gün değişir.Faydada görmezler ama yine kıyamazlar analarına.
Bizde esimle sürekli tartışıyoruz ya Bora olduğundan beri.Sanırım problem bende biraz.Hep dışarda yasamaya alışmış biriyim ve ev hayatı beni cok boğdu.Saldırıyorum sürekli adama.
Ve simdiden cocuk kavgası yapıyoruz 3 ten asağı olmaz diyor cok ciddi bir sekilde.Eğer doğurmazsan uzatmadan boşanalım diyo bana bende doğurmak istemiyorum baska çoçuk.Nasıl orta yol bulucaz bilmiyorum.İkimizde cok seviyoruz birbirimizi.Baskasına anlatsam deli bunlar der daha biri 3 aylık.OFFFFF
boşver bişe deme sende söyleyince değişiyorlarmıgunaydın hanımlarra.s.
bugun rahat uyudum ohhh bee gece 12 de oglumu emzırıp yatırdım sabah 6 da kalktı emzırdım ve yattı 7 ye gelırken kalktı oynastık o babasıyla oynarken kahvaltıyı hazırladım yedık babası ıse gıttı oglusum sonra uyudu genee
kızlar ya bız dun gece yıne esımle atıstık hep ailesı yuzunden annesıne hıcbısey soyletmıyor bana yaa ne kadar kıymetlı bana o kadar deger vermıyo
daha ne kadar bu boyle gıder bılmıyorum ama artık dayanamıyorum esımle bırbırımızı delı gıbı sevıyoruz ama olmuyor
inşallah canım en kısa zamanda alırsınız evinizigünaydın herkese kızlar nasılsınız dün erkenden yattık valla bugün dinç kalktım eşimde bende kızlarımda uykumuzu aldık :))))))))
şimdi işteyim kokoşların içinde:))) planımız ev almak 2010 da sonra çalışmayı düşünmüyorum kızlarımla ilgileneceğim onların yanında olacağım benim annem sürekli çalıştığı için o psikolojiyi çok iyi bilirim camlarda beklerdik kardeşimle annemin gelmesini ben kızlarım böyle olsun istemiyorum ev olayını çözelim işi bırakacağım
aminnnnevet birsencim ev kirası çok pahalı ev kendimizin olsa çalışmam kızlarımla ilgilenirim Allah herkese nasip etsin inşallah
ahsende kalkıyor öyle ayaklarınıda kaldırıyor tostoparlak oluyorrhihoyyythihoyyytayy kızlar yaa benim ömer yattığı yerden doğrulmaya çalışıyor yaaa kafasını omuzlarını kaldırıyor oturacakmış öle istiyor yaa sizdede varmı böle bişeyy
tatlım sağlık ocağı çok güsel bakıyorrr benim oğlanın ağzı pamucuk oldu aynı ilacı özel doktoruda verdii....ve ben özelden çok kazık yedim dikkatini çekerim ben devlet hastanesine gidiyorum
cnm haklısın aslında bizde özele bir kere götürdük genel muayeneydi o datatlım sağlık ocağı çok güsel bakıyorrr benim oğlanın ağzı pamucuk oldu aynı ilacı özel doktoruda verdii....ve ben özelden çok kazık yedim dikkatini çekerim ben devlet hastanesine gidiyorum
Özlem bencede götur canım.En azından bi bakarlar.Bıde muhallebi yapıp versen ne kadarlıkdı zeynep
Birsom grubuna bide esenim katıldı.Ne doğurtkan karularsınız siz be adam yanlış insanla evlenmiş.
Adama kalsa 4 cocuk benim kafayı yediğimi görünce iskonto yaptı 3 e indirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?