2009 Mayıs Anneleri

Ayseeren evet canım bende saat 7 yı iple cekıyorum valla.5 dak bir saate bakıyorum.Gelincede sarıyorm adama ya.Dışarı cıkmaya calışıyorum canım ama benimki fazla yaramaz burnumdan geliyor gezmek.Ev işi yapmayada fırsat vermiyor gunduz uykusu hıç yok ve hep kucakta.Bu kışıda atlatalım.Sonra belki oyalar biraz kndini.

kız deliiiiiiiiiiiiii çabuk kalk eşine ne bakıyorsun yaaa gamzsız adam kızdım şimdi hee

hiç ücret ödemeden sağlık ocağına git orada bile muayne ediyolar benim arkadaş ne özele ne ssk ya gidiyor sağlık ocağında hep kızı 9 aylık maşşallah bişeyi yok....

olmadı en yakın sskdan randevu al kendin çık......tek bebeğin var cnm tak boynuna çık

yapma özlemciğim....ben yürüyerek çıkarım giderim

kocanı bekleme kuzuna bişey olursa affedemzsin kendini yemiyor diyorsun cnm benim iyi değil

yaa bu ek gıdadan meyve lekeleri çıkmıyor tişörtten yaaa 40 derecede kosla ve omamatikle yıkdımmm çıkmamış leke yaaaaaaaaaaa çıldıracağım çamaşır suyu koyacam valla

özlemcim birsenini dediği gibi sağlık ocağına git oradada iyi muayene ediyorlar iştahsızmışta eşini boşver tatlım kızının sağlığı önemli

doğru söylüyorsun cnm ya
öğlen saati geldi
geçsin olmazsa sağlık ocağına gideyim
ssk anca yarına randevu verir
ne yapacağımı şaşırdım ya
canım çok sıkkın
deli etti beni
bu kadar mı vurdum duyma zolur insan
güya çok seviyo kzıını öptü kokladı gitti
biliyorum hasta diye çok üzüldü ama özele götüremiyo diye üzülüyo
ssk da kapıdan bakıp ilaç yazacak diyo
sağlık ocağı aklıma gelmemişti bak cnm ii söyledin bi gidelim bakalım

özlemcim birsenini dediği gibi sağlık ocağına git oradada iyi muayene ediyorlar iştahsızmışta eşini boşver tatlım kızının sağlığı önemli

evet cnm ya haklsısn bazen insanın aklına gelmiyo işte
sağlık ocağı hiç aklıma gelmedi benim
ilk gün götürürdüm
iyiki burası var valla ya
öğlenden sonra gidicem

tatlım sağlık ocağı çok güsel bakıyorrr benim oğlanın ağzı pamucuk oldu aynı ilacı özel doktoruda verdii....ve ben özelden çok kazık yedim dikkatini çekerim ben devlet hastanesine gidiyorum

Birsencım valla helal olsun sana.Sen cok anac br kadınsın.Bende eksik biraz duygular sanırsam.

Benimde cok yoğun bı hayatım vardı.ıki ayda bir yurtdışına cıkardım.Turkıyede gırmediğim delik kalmamıştır canım.Şimdi evde kalmak ve en önemlisi şu lanet lohusalık sendromu mahvettı beni.Tekrar aynı şeylerı yasamak korkutucu geliyor bana.Belki zamanla unuturum ve tekrar isterim.

Boşanma konusuna gelince aklı sıra gözumu korkutuyor.Ciddiye almıyorum zaten canım.Sakacıdır biraz

olmaz öyle git sağlık ocağına hatta devlet hastanesi yakınsa acilden sokmaya çalış
devlette öyle eşinin dediği gibi ilaç yazıp yollamıyorlar canım tahlil yapılıyor mutlaka
asıl özellerde gereksiz birsürü şey yapılıyor
ihmale gelmez bugünlük sağlık ocağına götür yarın devlete götürürsün
geçmiş olsun

şaka yapıyorsun sanırım ne boşanması kız hem adam istiyor yapsana 3 tane
benim doğal yollarla olsa yaparım 3 dene:))

boşver bişe deme sende söyleyince değişiyorlarmı
inşallah canım en kısa zamanda alırsınız evinizi
bizim ev kendimizin ama ben devlette olduğum için çalışmalıyım
en büyük avantajım yarım gün çalışıyorum ya sabah 7 den 12 ye kadar yada 12 den 5 e kadar

evet birsencim ev kirası çok pahalı ev kendimizin olsa çalışmam kızlarımla ilgilenirim Allah herkese nasip etsin inşallah
aminnnn
ayy kızlar yaa benim ömer yattığı yerden doğrulmaya çalışıyor yaaa kafasını omuzlarını kaldırıyor oturacakmış öle istiyor yaa sizdede varmı böle bişeyy
ahsende kalkıyor öyle ayaklarınıda kaldırıyor tostoparlak oluyorrhihoyyythihoyyyt
tatlım sağlık ocağı çok güsel bakıyorrr benim oğlanın ağzı pamucuk oldu aynı ilacı özel doktoruda verdii....ve ben özelden çok kazık yedim dikkatini çekerim ben devlet hastanesine gidiyorum

bence de beyazcım git devlete

cnm haklısın aslında bizde özele bir kere götürdük genel muayeneydi o da
ben tahşllerimi falan hep devlette yaptırdım
ama burdaki hastaneyi duymuşssundur cnm tvde
yangın çıkmıştı hani bursada
ona yakın oturuyorum anca ona götürebilrirm
şimdi eskisi gibi toparlanamadı daha hastane
sallamasyon bakıyorlar yani
o yüzden istemiyor eşim
yoksa ben doğumuda orda yaptım yangından önce çok iiydi
neyse sağlık ocağına gidelim bi
Özlem bencede götur canım.En azından bi bakarlar.Bıde muhallebi yapıp versen ne kadarlıkdı zeynep

doğru cnm,3 ay 4 günlük oldu cnm
versem mi ki
erken değil mi?

günaydıınn bacılar
bende saat 9 dakalktım kızımla birlikte emzirdim yatağına koydum 1 saat kendi kendine oyalandı kuzum ben yine uyudum tabizemuszemus
sonra kalktım kahvaltı hazırladım biz kahvaltı yapaken Ahsen kuzumda maşallah uyumuş
eşim evde ders çalışıyor yarın sınavı var:)))
bende az sonra kalkıp bi evi sileyim dün anca ütü ve yemek yaptım

Birsom grubuna bide esenim katıldı.Ne doğurtkan karularsınız siz be adam yanlış insanla evlenmiş.

Adama kalsa 4 cocuk benim kafayı yediğimi görünce iskonto yaptı 3 e indirdi

esencim nasılsın tatlım ahsen nasıl

incihancım eşin şaka yapıyordur eminim ne boşanması fıstığım

birsencim senin prensler ne alemde neler yapıyor

bizde yağmur kardeş istemese eşimde bende ikinciyi düşünmüyorduk kızlar Allah onlara ömür versinde bu devirde çocuk büyütmek geleceğe hazırlamak hiçde kolay değil hayırlısı olsun hakkımızda

Özlem ayse serrada da birsey yemiyor diye tuba vermişti muhallebi yemişti.Ne bileyim canım ya sor sağlık ocağına istersen.

Banucum beni korkutuyor işin sakası tabi allah göstermesin.Bi tek doğurmak değilki geleceğini hazırlamak zor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…