Özlem ayse serrada da birsey yemiyor diye tuba vermişti muhallebi yemişti.Ne bileyim canım ya sor sağlık ocağına istersen.
Banucum beni korkutuyor işin sakası tabi allah göstermesin.Bi tek doğurmak değilki geleceğini hazırlamak zor zaten.
handeor cnm keşke 5 yıldızlı otele gitseydin genelde yabancılar var zaten türk olsa ne yazar bacım
bir dirhem et bin ayıp örter demişler.....bende 46 48 giyiyorum ne yapemmm yaniii ölekmi dombuluz
diyeee bişeycik olmaz bütün 2-3 çocuk doğuran analar bana diyoki 1 sene sonra sen göreceksin
bak nasıl gidiyor o kilolar diyeee......boşverrrr....
doğru söylüyorsun cnm ya
öğlen saati geldi
geçsin olmazsa sağlık ocağına gideyim
ssk anca yarına randevu verir
ne yapacağımı şaşırdım ya
canım çok sıkkın
deli etti beni
bu kadar mı vurdum duyma zolur insan
güya çok seviyo kzıını öptü kokladı gitti
biliyorum hasta diye çok üzüldü ama özele götüremiyo diye üzülüyo
ssk da kapıdan bakıp ilaç yazacak diyo
sağlık ocağı aklıma gelmemişti bak cnm ii söyledin bi gidelim bakalım
geçmişolsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar
biz gidiyoruz sağlık ocağına
eşimi aradım götüremezsin yorulursun rotavirüs aşısının yan etkileri onlar diyo
olsun dedim bi de dr. söylesin
hedi biz geç kalmadan gidelim
gelince görürüşüz yine
selam kızlar ben geldim niahyet izmit felaketti katynanımn evi eski bir ev ve hijyende mümkün olmuyor tabi gittiğimiz gün 2 saat geçmedi defnenin gözü kızardı doktora gittik hemen mikrop kapmış dedi neyse damla verdi kullanıdk şimdi geçti ya ben gitmek istemiyorum oraya yaaaaa
nefret ediyorum eşim yüzünden yaşadığım zorunluluklardan eşimden soğuyorum bu nedenle yaaa halbuki herşey ne güzeldi neyse allahtan ramazanda ankaraya gidiyoruz bizimkilere kurbanda onlara kurbana kadar rahatım en azından yani inş
dün kızımızı hastaneye götürdük gözüne tekrar baktırdık kulağında yağ bezesi çıkmıştı çocuk doktoru çocuk cerrahisi görsün demişti
neyse onada gösterdik adam resmen bizii başından savdı bakmadı bile normal dedi ama sonradan çıkan bir şey bu ben başka doktora götürcem
kaynanama gelince ya nefret ediyorum onla yaşamaktan ya ne bahtsız bir insanım ben dün karşı komşum geldi hemen mutfakta yanımızda bitti çene çene çene ya biri gelmeyi görsün hemen yanımızda
bu arada incihan seni çok iyi anlıyorum canım bizde eşimle o yüzden sürekli tartışıyoruz biri deli der evet ama ben kesin ve kes kararlıyım hatta kendisine ben dedim bu yüzden boşanmak istersende sen bilirsin dedim
benim nedenlerim bini geçer saymakla bitmez canım çok zor bu zamanda çocuk ama bakıyorum eşim kendini alıştırmaya çalışıyor tek çocuğa alıştırmasada valla kendi bilir ben bir daha doğurmammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dün karşı komşumda kaynanamın yanında bir tanede erkek doğurursun falan dedi bende biraz sert valla erkek değil kız bile doğurmam dedim kaynanamın bir bakışı var görmelisiniz hıh çokda umrumdaydı sanki
ya çok canım sıkkın benim herşey kötü gidiyor sanki
bu arada geçmişe baktım zeynep ve defnoş hastaymış çok geçmiş olsun kızlar
sibel hastaymış inş iyileşmiştir çok geçmiş olsun sibelcim
Birsom grubuna bide esenim katıldı.Ne doğurtkan karularsınız siz be adam yanlış insanla evlenmiş.
Adama kalsa 4 cocuk benim kafayı yediğimi görünce iskonto yaptı 3 e indirdi
geçmişolsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar
biz gidiyoruz sağlık ocağına
eşimi aradım götüremezsin yorulursun rotavirüs aşısının yan etkileri onlar diyo
olsun dedim bi de dr. söylesin
hedi biz geç kalmadan gidelim
gelince görürüşüz yine
sağol Goncacım benim işim biraz zor valla.Peki düşünki sağlık problemlerim yuzunden olmuyor diyorum.
O zaman baska napalım sağlık olsun diyor.
Benim kayınvaliden hep kadınlardan yanadır.Azıcık feministtir kendisi.Üzülme sen gideriz bi dr zamanı gelince buluruz cözüm diyor.
En kötüsüde esimin tarafının hemen hemen hepsi doktor Ve bir coğu kadın doğum tüp bebek grubundan
Yanmışım ben de ağlayanım yok.
cnm hosgeldına.s. gecmıs olsun defneye
geçmiş olsun özelmcim inş eşinin dediği gibidir gelince haberdar et canım
ah canım ya kaynana senin taraftamı tam anlmadım yani doğurmu diyor doğurmamı
ama erkek anaları şöle maaalesef benim kaynanam öle ne en azından bana gelince 3-4 tane doğurmamı ister kızlarına da derki ah nasıl bakacak ki bilmezde çocuk bakmayı sanki ben çok biliyorum başka yapmasa bari işte böle yani kaynanalar adı batasıcalar
ama canım sana tavsiyem en azından üçüncüden kurtulmak için ikinciyi 35 den çönce yapma olabildiğince geciktir kornmuyorum de korun en iyi kaçış yöntemi
ya şu halimize bak eskiler doğurmak için can atar mış bizde doğurmamak için eee zaman değişti artık
sağol canım hoşbulduk sen nasılsın oğluşunla resmini gördüm çok tatlısnız maşallah
ben de yemek yedim şimdi kızı emzirdim uyudu şimdi yemek yapıcam sonradaa iki gömlek ütülüycem çamaşırı topladım yeniden beyaz attım daha çok işim var ya ben gideyim azcık
ara ara bakarım
tünaydin kizlar a.s.
geçmişi biraz okudum da geldim :)
banucum canim inşaAllah tez zamanda cok güzel bi ev sahibi olursunuz canimbu arada senin imzanda 13 haftalik hamileyimmi yaziyor yoksa banami öyle göründü :)))
beyazcim canim muhakkak git enazindan saglik ocagina..yada eşini bekle aksam acile gidin..bazen bu erkeklerin algilamasi bitki seviyesine inebiliyorhe de gec..sen tut kolundan gidiyoruz de..mama olayina gelince..dün doktora gittim..birazdan anlatcam hepsini..sıkma canini hiç cok normalmiş..ben 3.5 aylik olduktan sonra muhallebi verdim incihanin dedigi gibi..yemişti..enazindan daha uzun süre tok tutuyor..
gulhancim goncacim dogurmayi düşünmüyormussunuz :) kizlar bende düşünmüyorum..hatta hamileyken karar vermiştim bu tek diye :))) banada hamilelik,dogum ve lohusalik agir gelmişti..gözüm onu yemiyor acikcasi ama geciyor işte..nasil bu gectiyse 2.side gececek..bide su var kizlar..
ben hayatimin ilk 10 senesini 2 kardes,sonrasini tek cocuk olarak gecirdim..abim ben 10 yasindayken trafik kazasi yapti ve vefat etti..suanda yasasaydi 35 yasinda olcakti..2 kardes olmakla tek cocuk olmak arasinda cok fark var kizlar..ikisinide yaşamasam bunu belki tek tarafli söylecektim..
abim vefat ettikten sonra annemler benim üstüme cok daha fazla düştü..gerci abimede cok düşkünlerdi..benim aileme düşkünlüğüm daha dogrusu anneme olan düşkünlüğüm liseden sonra cok artti..aklim ermeye basladiktan sonra..insanlari tanidikça annem herşeyim oldu..dostum,arkadasim,sirdaşim vs..hele nişandan sonra bebegim gibi oldu..hala daha öyle..bundan bi şikayetim felan yok yanliş anlaşilmasin..ama Allah gecinden versin anneme bişi olursa..............gerisini ne söyleyebiliyorum ne düşünebiliyorum...nasil serranin gözüne bakmaya kiyamiyorsam annemede öyleyim..
ama işte serrayi düşünmeliyim..ben yarin bigün ölürsem kime dayanacak kardesi olmassa?? babasinami? ya babasi evlenirse..
Rabbim gecinden versin annemsiz bir hayati düşünemiyorum ama enazindan ben evliyim ve kizim var..ya serranin böyle bi sansi olmassa..kardes cok önemli kizlar..
ki ben aile apartmaninda büyüdüm kuzenlerimle dayilarimla vs..ama kimse kardes gibi olmuyor..özellikle 2 kuzenimi gerçekten cok severim,onlarda öyle.."kardes" gibiyizdir..ama herkesin öncelikleri var..ve siz bu öncelik degilsiniz..sadece kendi ailenizin ve kendi kardeslerinizin önceligi olabilirsiniz..yani demem o ki kendiniz yada eşiniz için degil cocugunuz için 2.cocugu düşünün..ben serrayi düşününce 5-6 sene sonra inşaAllah bi cocuk daha düşünüyorum..bu 5-6 sene içinde de serra cocuklugunu yasasin,doysun..birden abla olmasin istiyorum..yoksa bana kalsa bi daha ne hamileliği ne dogumu nede lohusaligi yasayamazdim..
cenemmi düştü ne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?