Kızlar bişey sorcam, oruç tutcakmısınız? sütü azaltır mı acaba ya ?
Özlem cım bence 2.dozuda yaptır asının mutlaka bi faydası vardır.Sütünüde en cok sen bilirsin.Bence mamayı kesme ac kalmasın bebeğin daha cok emzirmeye calışırsın.Simdıye kadar emmeyle doymayan cocuk sımdı doyar mı hıç ya.
Gonca kolaygelsin canım.Yeter kızım kaç çesıt yapıyorsun öyle.
Tubışım terapıst gibisim valla.Bide diğer yolu deniyeyım bakalım.
Gizemlimikado yapıcak birsey yok ben kucağımda yıyıyorum durmayan cocuk durmuyor.Benimki ana kucağından nefret ediyor.
tşk ederim canım,ama benimki odadan çıkmama bile müsade etmiyo katıla katıla ağlıyo offffffffffffffffffffffffffff..............
ben tutmuycam canım fitresini vericem sonrada kaza yapıcamKızlar bişey sorcam, oruç tutcakmısınız? sütü azaltır mı acaba ya ?
güle güle canımneyse kızlar ben çıkayım
bi akç gün eşimin dayısında kalıcaz eşya hazırlayayım
çocuğu göremiyorlarmış sevemiyorlar mış da
eşimde yarın nöbetçi
sahurda sadece kahvaltı verşyorlarmış
asla dıymaz benim ki
bişeyler hazırlayayım
çiğ börek yapıp bırakayım götürsün yanına gelibirsem uğraraım yine
benimki dönencesinin altında baya duruyor ağlamaya başlayınca da pusetine koyup mutfağa yanıma alıyorum şarkı söylüyorum konuşuyorum öpüyorum oyalanıyorkızlar yardım lütfen!bebişleriniz siz yemek yerken yada ufak tefek işlerinizi yaparken neyle oyalanıyorlar,aranıza katılmak istiyorum oğlumun mızmızlığı yüzünden hiçbişey yapamıyorum.ana kcağı dedikleri şey işe yararmı yada ben yanlış biliyom onun adı oto koltuğu diyende var neyse sizden düşüncelerinizi bekliyorum,hepinizin bebeklerini allah esirgesin.hayırlı ramazanlar...
cnm hiç panik yapma benimkide bugün öyledi,mızmızlanırken oturttum anakucağına tv nin karşısınada koydum öyle böyle derken sustu bende yemeğimi yaptım yoksa nerde...sen ilgilenmeyince durur yoksa hep kucak istiyorlar.ama ağlamasının başka nedenide olabilir ona emin ol...
teşekkür ederim canım yere sermek mantıklı geldi sofrayı deniycem çok sağol.
slm kızlar,ancak fırsat bulabildim oğlumdan yazmaya bi tek yemek yapabildim bide kocama iki pantolon bi tişört ütüleyebildim.Valla helal olsun hepinize ya ben çok beceriksizim yada siz gerçekten çok hamaratsınız.Ben henüz o kadar işi yapamıyorum.Oğlum fazla uyumuyo en fazla yarım saat-45 dk.Nedenini bilmiyorum doymuodur diyenler çok oldu ama kulak asmıyorum onla ilgisinin olduğunu sanmıyorum.kızlar ya oğlumu yıkamam lazım henüz yalnız hiç yıkamadığım için nasıl yapıcam bilmiyorumbana bi yardımcı olun ne olur!bide 3.4. ayda aşı varmı?daha doktora gidemedimde!!
tubacım bir de merak ettim ek gıdalara geçmek için erken değilmi?
kızlar yardımlarınız ve geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çoook teşekkürlera.s.
şimdi geldik sağlık ocağından dışarısı çok sıcak ve rüzgarlı
yoruldu uyudu yavrum
neyse
girdim anlattım dr.a böyle böyle dedim
rota aşısı olduğumuzu da söyledim
adam dediki
size kim aşı olun dedi
çocuk dr.unun önerdiğini söyledim
daha önceleri pnömok aşısını devlet karşılamıyormuş
para kazanmak için dr.lar bu aşıyı yaptırın diyorlarmış
şimdi karşılamaya başlayınca
rotaya sarmış .dr.lar
öyle dedi ben onun yalancısıyım
o kadar para vermişssin boşuna dedi
2.dozu yaptırma dedi
2-3 gün ishal olur geçermiş
vücudunun buna da alışması lazmımmışbenneyaptımki
neyse bu belirtilerin hepsi virüsten kaynaklıymış
o yüzden ilaç veremem dedi
ateş düşürücü ver sadece dedi
ishal ,bulantı,kusma olurmuş,normalmiş
vücut hastalığı kapmış gibi reaksiyon veririmiş
hastalığımız böyle
şimdi gelelim mama olayına
neden veriyorun ki daha yeni doğum yapmışssın dedi dr.
hormonların sağlıklı
olmasa çocuğunda olmaz dı dedi
daha çok küçük bu aylarda sütün olması gerek dedi
mamada inek sütü ve şekerolduğu için onu daha çok sever ve emmek istemezlermiş ememyi bebeişler
az veriyorum emzirdikten sonra içerse veriyorum dedim yok verme dedi:1no2:
bikaç gün ağlarmış sonra emmeye başlarmış
:dilcikar:emdikçe sütüm gelrimiş
dene istersen yarın gel
istersen pazrtesi salı gel tekrar konuşalım dedi
,
cnm ya
serra3,5 aylıkken mi başladın muhallebiye benimki daha 3 ay 4 günlük erken değil mi?
bide nasıl muhallebi
hazır mı aldın yaptın mı?
bütün dr.lar farklı bişey söylüyo kafam allak bullak oldu:bbo:
canım başın sağolsun öncelikle rabbim sabrını versin her daim
bana gelince canım benim biraz daha farklı sorunlarım var bu konuyu çok düşündüm senin söyledikleirni yüz kere bin kere düşündüm ama dediğim gibi biraz farklı sorunlarım var böylesi zannımca kızım için daha iyi olucak ama bir şeyelr daha farklı olsaydı bende kesinkes yapardım kızıma kardeş
sorması ayıp bacım kaç yaşındasın
kızlarrrrrrrrrrr imdattttttttttttt
yarın tüm apartman bana çocuk görmeye geliyor 12.13 bayan ve çocukları falan off ya gideyim hazırlıklara başlıyayım şimdiden menü şöle olcak
peynirli börek çikolata soslu kek üzümlü kurabiye mercimek köftesi ve yaparsam büskivi tarzı bir şey
hadi bana kolay gelsin
Kızlar bişey sorcam, oruç tutcakmısınız? sütü azaltır mı acaba ya ?
kızlar yardım lütfen!bebişleriniz siz yemek yerken yada ufak tefek işlerinizi yaparken neyle oyalanıyorlar,aranıza katılmak istiyorum oğlumun mızmızlığı yüzünden hiçbişey yapamıyorum.ana kcağı dedikleri şey işe yararmı yada ben yanlış biliyom onun adı oto koltuğu diyende var neyse sizden düşüncelerinizi bekliyorum,hepinizin bebeklerini allah esirgesin.hayırlı ramazanlar...
Özlem cım bence 2.dozuda yaptır asının mutlaka bi faydası vardır.Sütünüde en cok sen bilirsin.Bence mamayı kesme ac kalmasın bebeğin daha cok emzirmeye calışırsın.Simdıye kadar emmeyle doymayan cocuk sımdı doyar mı hıç ya.
Gonca kolaygelsin canım.Yeter kızım kaç çesıt yapıyorsun öyle.
Tubışım terapıst gibisim valla.Bide diğer yolu deniyeyım bakalım.
Gizemlimikado yapıcak birsey yok ben kucağımda yıyıyorum durmayan cocuk durmuyor.Benimki ana kucağından nefret ediyor.
Birsenim inşallah ameliyata gerek kalmadan gecer bacım.
Kız cocuk sevgısı gibi varmı be ölürüm ben onun için.Simdide aynı Alp gibi konuştun.Koşup yatağımıza gelirmiş bir sürü cocuk onlarla oynarmış uyurmuş.
Adamın hayallere bak beni yataktan atma hevesleri var.
Saka bir yana kısmet diyorum herseyın hayırlısı.
birsencim kıyamam ya inşallah ameliyata gerek kalmadan geçer bitanem
dırımkızı geçmiş olsun canım, mübarek günlerde inşallah iner üzülme arkadaşım
birsencim inşaAllah biran önce kaybolup gider ya..canini sıkmamaya caliş..Allah korusun ya tedavisi olmayan bişi olsa..
ramazanda bolbol dua ederizde inşaAllah yok olur gider..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?