2009 Mayıs Anneleri

merhaba arkadaşlar. ben hala yayladayım. ama sizi merak ettim, internet kafeye geldim. geçmişi hiç okuyamadım. birsencim ne oldu tatlım?
kızlar sizler nasılsınız? kısa bi özet geçebilecek bir gönüllü kardiş varmı? malum zamanım kısıtlı:)

hoşgeldin cerencim :) maalesef ben özet gecemicem :) serraya muhallebi yapip yedirmem lazim daha gec olmadan :) öptüm canim :)

ayyy ceren cnm benim oğluşların yumoşlarında sorun var

alişimin yumoşunda su kesesi ömeriminde yumoşu aşağa inmedi

bugün doktor birdahaki aya bakacaz ömer,n yumoşu inmezse ameliyat dedi alişimide takip edecekler

oda geçmezse ameliyat dediler yaww

ayy canım benim çok geçmiş olsun. çok üzüldüm. inşallah kendiliğinden düzelir:çok üzgünüm:

merhaba herkese,
benim kızım( zeynep erva ) 3 ay 17 günlük.(04.05.2009)
Emer emmez hemen altını kirletiyo hatta o kadar sıvı haldeki bi dönem ishal diye 2 ayrı doktora kaç kere gittim bilmiyorum. gaita testinde mikrop ver dendi ilaç verildi diğer dr da anne sütü emiyosa sorun yok emzir dedi bişey çıkmadı ama dikkatimi çeken emer emmez hatta bazen emerken altını kirletiyo kızım sizinkilerde aynımı?

kilo alamıyo diye sıkılıyorum zaten küçük doğdu 2.460 doğdu 2 gün sonra gittim 2.350 ye düşmüş uğraşıp duruyorum toparlamak için şuan 5.600 oldu az kilo alıyo gibi geliyo bana ne dersiniz.?

yeni bir bilgi buldum kızlar paylaşmak istedim ve ayrıca çok sevindm sorun yokmuş çok şükür prensesim de:)

9- Yer Yemez Kaka Yapmasından Korkmayın

Tüm canlılarda var olan bir refleksin yenidoğandaki görünümü gastrokolik refleks, mideye bir gıda maddesi girdiğinde, eş zamanlı olarak kalın bağırsaklar da harekete geçerek bağırsak içinde bulunan dışkının dışarı atılması hadisesidir. Son derece sağlıklı ve fonksiyonel bir süreçtir; kesinlikle sindirim ya da emilim bozukluğunun işareti değildir.

merhaba canım öncelikle bebeğin hayırlı osun sağlıkla büyüt
benim kızımda emince mutlaka kirletiyor günde 5 6 kez yapıyor
kilosuna gelince sağlıklı bir bebek 4 ayın sonunda doğum kilosunun 2 katına çıkması gerekirmiş dr umuz bize sağlıklı olanı budur çok kiloda iyi değil ileri yaşlarda kalp sorunlarına sebeptir dedi için rahat olsun güzelim

canım çok teşekkür ederim ilgine daha rahatım şimdi şükür Allahıma ..Rabbim seninde bebeğini hayırlı etsin inşallah sağlıkla sıhhatle mutlu büyütmeni dilerim.

kızlarrr ben geldimmm.. çok yorgunum ve uykusuz.. denize 2 gün girebildim sadece.ama yetti hiç yoktan iyidir.
face bir kaç resim koydu tatilden.
gecmişi okuyamam bu gece yarın belki.nasılsınız bakalım?

selam bayanlar ben geldim herkes gitmiş sağolsun karşı komşum geldi tablasını kaptığı gibi böreği halletti bende çikolatalı pasta ile kurabiyeyi hallettim oda kızıma baktı kaynanada devirdi kıçını yattı

bitek mercimek köftesi kaldı onuda sabah hallederim evim temiz geçen akşam dip köşe yapmıştım
eşim gelince kızımızı yıkadık masaj yaptım kuzuma emzirdim şimdi uyuyor bende mutfağın camını aldım azcık tozlanmış biraz kocişle keyif yapayım sonrada banyoya girip yatıcam kız uyanmaz daha gece uykusuna geçti kaldırıp arada emziririm sabah kadar uyur

birsencim öncelikle çok geçmiş olsun kuzucukların sorunu inş geçer gider kendiliğinden gerek kalmaz ameliyata falan çok içten yazmışsın canım söylediklerinin hepsi çok doğru ama bazen herşeyolması gerektiği gibi olamayabiliyor biz 3 kardeşiz ama maalesef ne annem ne babam hiç birimize yetişemedi çünkü imkan zaman güç çok şey var ya neysem boşverin herşeyin hayırlısı

tubacım dediklerimi yaptım hepsi yarını bekliyor canım hadi yarın kalk gel valla aynı taraftayız nasılsa

bende rotayı yaptırdım valla bence doğru bi şey ihmale gelmez böle şeyler herşeyy kuzularımız için

veeeeeeeeeee son olarak kızım artık kendi başına masal okuyor teyzeleri :::))))

budaaa banyodan çıkmış temiz mis defne missss

cnm çok geçmiş olsun... ameliyata gerek kalmadan iyileşir inş.kuzuların... bu arada çok yazamasamda genelde okumaya çalışıyorum ve sana maşallah diyorum.... annelik zor iş senin ki 2 kat zor....ama cennet annelerin ayakları altında imiş dimi...a.s allah tüm annelerin yardımcısı olsun, bebeklerimizi hayırlı etsin...... :Saruboceq:

birsen tatlım gecmiş olsun cnm ya insallah düzelir cnm ameliyatsız bol bol dua ederiz cnm.ama sıkma canını yanı sıkmamaya calış cnm benim dermansız dert değil şükür

tweety gonca ve fulya çok sağlun kızlar inş.herşey iyi olurrr eşime dedim efam bastı o benden beter eğer ameliyat olursa ömerimizzz artık uyumaz yemez içmez

hakkımızda hayırlısı olsun ...

fulya cnm gelmişsin hoşgeldin cnm güsel geçmiştir umarım tatil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…