2009 Mayıs Anneleri

herkese günaydın birsencim çok geçmiş olsun canım inşallah alişimiz iyidir şimdi
mehmet bu ara uyku düzenini iyice bozdu kızlar ya aklı kaçta eserse o saatte uyuyor dün gece uykusuna 8 buçukta geçti tabiii sahurda uyanıktı napcam nasıl düzelteyim bi çare deyverin şimdi uyuyor sabah 7 buçukta kaltı gece hemen hemen her saat başı hatta daha fazla bile kalkıyor düzgün emmiyor beni tabi doymuyor uyuya kalıyo yatırıyorum 5 dk sonra mızlıyo sonra tekrar ooooyyyy anam uyumak istiyorum nasıl bişeydi rüya görmek unuttum vallaha ÇOOOK YORGUNUM ÇOK dün halıları serdim eve tertemiz olmuşlar anamın hakkı ödenmez taaa kadın kalk gel iki gün torun sevmeye kütahyadan halı yıkadı gitti eşim vercektik yıkamaya niye yıkattın diyo ama eşimin dayısı halı yıkamacısı hiç güzel yıkamıyolar lekeler aynen kalıyo elde gibi varmı mis olmuşlar mis
yaw şu mehmeti napcam kızlar ben ya oyun tatlı geliyo artık uykuya çoook zor geçiyo

canım çok geçmiş olsun başını okuyunca korktum ama sonunda rahatladım, Allah a şükür bişeyleri :) bişeyi yokmuş alışmışım sende hep çoğul kullanmaya :)

klava:birde yabancılama çıktı başımızaki sormayın ramazanın ilk günü kaynanama gittik sen bir başladı ağlamaya taaa gelinceye kadar ağladı senağlama

bu arada size bişey anlatayımda gülün:roflol:ben hülyacımın hediyesini almaya çarşıya gittim tabi mehmeti kaynanama bıraktım oda uyuyodu uyanınca bakmış ben yokum onuda yabancılamış tam iki saat ben gelene kadar yüzüne bakmış bakmış ağlamışmafoldumben ne yemiş ne içmiş kadın napsın artık bakmış katılıyo çocuk tutmuş gözlerini tülbentle bağlamış delikafaduldenlmaz:bi geldim coçuk uyuya kalmış halsiz düşmüş yavrum şişmiş yüzü gözü ağlamaktan bana baktı baktı içini çekti dudağını büktü sen niye beni bıraktın dercesine buda bana ders oldu artık bidaha bırakmam o kadında korkmuş bidahada bakamaz zaten :sm_confused:a.s.:enbuyukkk:

sağol canım ya
inşallah güzel güzel uyumuştur bu gece oğluşun
of be birsen okurken bile canım yandı seni düşünemiyorum ay Allah korusun meleklerimizi
geçmiş olsun canım yaa
rotavirüsün böyle bi şey yaptığını haha önce hiç duymamıştım
afiyet olsun :)

kıyamam ben ona yaaa bırakma annesi onu da götüüür :)

benim kızımda yabancılıyor çok yaa dün anneme gittim 15 gündür görmüyordu bakmadı suratına kadının
bu aralar kayınvalideme de alışması lazım yoksa işimiz iş valla

geçmiş olsun canım yaaa eminim çok korkmuşsunuzdurr
neyse önemli bişe olmasında çok şükür dikkatli yatır bari alıştır yan yatırmaya

geçmiş olsun canım Allah Allah rota aşısının böyle yatığını da ilk kez duyuyorum hayrett

günaydın canımm
bende kahvaltı yaptım şimdi kızı uyutuyorum

benimki gece beni hiçbir yerde bırakmıyor rahatlık batıyor adama

oh iyi yapmışsınız gezmişsiniz sana da değişiklik olmuşturr
filizcim hikayende çok güzel canım kalemine sağlık köreltme sakın bu özelliğini yaz sürekli

bana uyar ama dünürünü unuttun bacım oda var zemuszemus

kıvılcım bacım bende yeni okudum hikayeni gerçekten çok güzel ödüle layık tebrikler cnm Şeniz

tabiki bende varım yavs bensiz olur muuuu

hee leynnn doğru diyonn dünür beni yiyecek biri bana yardımcı olur o vakit ben anlamazz
evet canım beni nasıl unutursun bi de dünür olucan :umursamaz:
uçucam burdan üzerineeeekötükedihüso

eve tıkama kız çocuğuu
çıkın çıkın gezin sonra hülyanın durumuna düşmeyin amaakaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım yaaa
asist güzel bir ilaç umarım geçer biran önce

oh ilk gün misafirler le ne güzelll Allah kabul etsin

oh ne güzel çocuk ben acayip yaramazmışım hergün düzenli olarak annem çekmecedekileri ütüleyip yerleştirirmiş ben hepsini çıkarıp ablamla polisçilik oynarmışım çamaşırların hepsi yine kirlenirmiş annem akşam yine ütü yaparmışkaydirigubbakcemile3

oh buldun rahat yeriii kebap vallaaopuyorumnanaktan
arada gel ama özlüyoruzz

ay bende balkona koyuyum yarınn kocişimin hoşuna giderr

oooooo benimki ince odun senin ki kalın tığkaydirigubbakcemile3

kadın iyi sarmış size güzelim ama eşinde iyi cevap vermiş daha da gelemezzz
biz ablamın bebeğini dr a götürmüştük küçükken anne sütü alan bebekler daha kolay geçerler çünkü yemeklerin aroması anne sütüne geçer çocuk alışır demişti cidden yeğenim 6. ayda çok güzel geçti ek gıdayaa herşeyi yiyiyor pilav bilee

filizcim gece sütü veriyormusun çok önemli ben 2 ve 5 te iki defa uyandırıp veriyorum mutlaka kilo alımı oldukça iyi oluyor

benim kızım gece geç yatıyor zaten 12 de bazen 1 de emip yatıyor sabah 5 te kalkıp emiyor yeter herhalde
arda kaldırsam mı kiiCADIARZU

biz 11 de kalktık kızlarr kahvaltı yaptım şimdi kızı uyutuyorum
dün annemdeydim iftarda bugünde kayınvalideme gideceğizz

ayyy esenim bu kadın başa bela aksam saat 1 geldik merdivenden önden eşim çıkıyor kucağında ali
sen kadın dışarı çık ben bir merdiven aşağıdayım ......kocama bişiler diyooo eşimde abla sen ne diyorsun yaa ben hastaneden geliyorum diyor ama bu arada yukarı çıkıyorrr

dedim ne diyor sana ...adamların birini çıkaracakmış

dedim o kadına sert bi ters yapmazsan aşağa inerim kavga ederim dedim......

gerizekalıı kadın yaaa inanmıyorum yaa yapıştııı

ayyy sema cnm çok güldüm yaaaa yazık kuzuna kız tek bebeğin var ne bırakıyon all yanına çık yaa

yaa canım tam öğle vaktiydi 2 falandı hadi sıcakta onu sürüklemeyeyim dedim halbuki arabamızda var işte yapmıyodu böyle bu aralar değişti çok artık ders oldu banada bırakmamkaydirigubbakcemile3

hehe bela yaakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5ya esencim mehmet her saat başı kaldırıyor beni siz ikikere kalkmayı nasıl başarıyosunuz kaç dk emiyor hiç baktınmı bizimki en fazla 15 20 dk artık sonra istemiyor itiyor beni bende doymuş diyorumkafamçokkarıştı ama 1 saat sonra tekrar mızıldayıp meme arıyor napmalıyım ama iyi kilo alıyor ayda 1 kilo ideal kilosunda dedi doktor mama falan yemiyor acaba diyorum ucu ucunamı doyuyor yani sütüm ancamı yetiyor yoksa bu keyfimi kalkıyor öyle:uhm:

güzelim Ahsen 12 ye kadar saatte bir emiyor ama 12 de uyuyunca 5 e kadar uyuyor sonrasında kalkıp tek göğsümü emiyor tekinide sağıyorum bu arada buzluğa koyuyorum
o tek göğsü 10 dk emiyor ama çekişi çok güçlü olduğu için boşaltıyor göğsümü
sonra tekrar uyuyor kilo alımı da gayet iyi çok şükür
bence seninki gazdan kalkıyor bi gazını çıkarmayı dene

çokkk geçmiş olsunn bacım tahmin ediyorum nasıl korktuğunu neyseki ciddi bişi çıkmamış Allaha şükür aman dikkat et cnm artık normal yatışa alıştırman lazım çocukları Şeniz

sanada çokk geçmiş olsun beyazcım nasıl bi yan etkileri olduki acaba sadece normal üşütmeden kaynaklanmış olmasın mı??

ayyy bacım aynı sorun bizdede var 1 haftadır benimkide 2 saatte bir uyanıyor emiyor bende doymuyor diye düşünüyorum sabahta 8 de uyanıyor dahada yatmıyor sürekli ememk istiyor ama bu sefer de hepsini boru gibi çıkartıyor ya gazdan sürekli ememk istiyor fazlasını çıkartıyor çünkü bugunlerde kakasınıda düzensiz yapıyor :1no2:

oyyyy kıyamam yaa biz sebep olduk çocuğun bu kadar ağlamasına senağlama keşke acele etmeseydin bacım yaa ama kaynananda sabırlıymış he benimki 5 dk gecmeden hemen arardı gel diye kötükedihüso

valla bende bu sabah gazeli babasına postaladım saat 9 da bende 12 ye kadar uyudum sonra kociş aldı kızı azcık gezdiler o sırada evi toparladım bi geldilerki benim cadı arabasında uyumuş kaydirigubbakcemile3

Kızlar selam. Hemen yazıp çıkıcam.

Dün akşam tam iftarımızı yaptık, mutfağı bile toplamadan Defnoşu yıkadık. Uyutacağım sırada telefon geldi. Eşimin eniştesi vefat etmiş köyde. Bizde apar topar hemen kayınvalidemlere geldik. Akşam onlar köye gittiler. Bizde görümcem ve kayınbiraderim var diye burda kaldık. Gece gelicekler k.validemler. Bugünde burdayız yani. Bilgisayarı açık görünce yazayım hemen dedim.

Ayıpo olmasın millete ben kaçar a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…