2009 Mayıs Anneleri

başınız sağolsun Allah rahmet eylesin

canm bu aşı çok nadir de olsa böyle şeyler yapabiliyormuş
o da bizim kıza denk geldi
eşimde sağlıkçı bende sağlıkçıyım
dr.umuzda dedi ki hep böyle nadir vakalar sağlıkçıların başına gelri
sanırım doğru
doğumda da sorun yaşamıştık
bünyesi kaldıramamış aşıyı
eczaneden hemen alıp yaptırdık cnm ya
hatta onlar depodan getirttiler
bu haftada böyleyiz yani
off bi atlatsa yavrum ya
ii olsun derken hasta ettim yavrumu

kızlar selam... ya ben bi kendime gelip deyazamadm kaç gündür geçmişi de okuyamadım hiç... herkes iidir inşallah... pınarcım başınız sağolsun beyazcım sizede geçmiş olsun biran önce atlatır bebeğin inşallah...
biz iiz oluşumla çok şükür... dün eşim şehirdışına gitti bugün akşam gelecek... cuma günü allahtan kardeşim geldi erdekten de yalnız kalmadık oğlumla...
birazdan dışarı çıkcaz kardeşim niyetli canı evde yapılamayacak bişiler istedi:))) çıkmadan bi bakim dedim...

pınarım başınız sağolsunnn

bizde şimdi geldik marketten eşim benim bunaldığımı anlayınca götürdü

direk kavonoz meyvelerine saldırdım neyseki hippin çeşidini buldum özellikle havucu buldum milupanın bebelacın meyve karışımlarından aldık...

milupanın sütlecanı aldık....hipin değişik bi muhallebisini buldum o reonda milupanın satış elamanı vardı onla baka baka aldık miluba muzlu armutlı tahıllı küçük muhallebisini aldım.....

hippin pirincini yemediler bende yeni muhallebisi ile karıştırıp verecem ....

bide milupanın satış temsilcisi 6 tane tek kullanımlık devam maması verdi...

kotex aldım havlu verdi.......yufka aldım lavaş hediye etti....

neyse baya aldık kavonoz meyvesi hesap kesime kadar yetecek inş...sonra bidaha alacaz

heee meyve suyuda aldık veletlere dördüncü aydan itibaren olanlardan

şimdi veletler uyudu kıyma çıkardım inş.hemen çözülür

siboşşş kızz yufka böğreği yapacam inş.olacak....ben ya çok becerikliyim yada değilim

yaaa yufkadan böğrek yapamıyorum yaa

oh baya bişe almışsınız canım ne güzell
yesinde büyüsün ikizlerizim:))

kızlar ben çıkıyorum kayınvalideme gidicem bugün iftarda ordayız yemek derdim yok şükür
görüşürüz herkese hayırlı iftarlar

selam kızlar

birsencim alişe çok egçmiş olsun iyiki bir şey yokmuş

esencim senin kızın geç yatıyor canım bence iki kere kalkmana gerek yok ama sen bilrisn bir doktora sor istersen benimm kız 10.30 gibi yatıyor ben o yüzden iki defa kalkıyorum

tutkuncum güzel türkizimin hediyesini aldık dün annesi yarın göndercez inş bu arada kına işi süper bence bende gelirim inş bir mani çıkmadıkça

pınarcım başınız sağolsun

ben de iftara haızırm kızlar etli nohut pilav mantar sote cacık ve çorba yaptım

eşim içerde kıza masal okuyor çok yorgunum bugüüün

ya ben işe başlıycam ya kız 4.5 ayık olucak sütümü sağmıyorum ya ben sağsam mı şimdiden hiç depo yapmadım buzluğa acaba donmuş süt sağlıklımı ya
bide kızım hiç biberondan içmdedi o zaman içermi acaba
bide çalışan anneler gündüz süt sağıyormusunuz ben iş yerinde sağabilrim ama hijyen olmaz çünkü ancak lavaboda sağabilirm o sütüde kızııma içiremem acaba gece ve akşam geldiğimde sağdığım sütler defnoşa yetermiki ya çalışan anne olmak ne kadar zor ya yada çalışan annelerin bebekleri neden hep bir şeylerden eksik büyüyor benim canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yok canım benim sen niye sebeb olasın ben niyetlendim öyle çıktım böyle yapmıyordu sanırım artık herşeyi algılamaya başladı ondan yapıyorniye siz sebep olasınızki hihoyyyt

sağol cnm benim allahtan bişi yokk

cnm benim çalışan annelerimiz erken çıkıyor tülay ve ojelifıstık birtek banucuğum normal saatinde çıkıyorr......ama oda 5 de çıkıyor ....

sağabileceğin bi yer varsa sağ lovaba olmaz müsayit bi oda vs.yokmu

gidip sağbileceğin .....buzlukta bişeycik olmuyor tatlım sonuçta makina yapımı değil doğal süt ...

sağol brisencim odalar var ama müsait değil yada bakalım müdürümle bir konuşurum olmadı belki bir oda ayarlayabiliriz

canım bende senin gibi başlıycam okula benimde sağacak yerim yok belki bayan müdür yardımcısının odasında sağarım
ben şimdiden sağıyorum Ahsen gece kalkınca sadece bir göğsümü emiyor diğer göğsüm akıyor o akanı el pompasıyla sağıyorum70 cc çıkıyor sonraki günde aynı şekilde yapıyorum ikisini bir saklama poşetine koyup buzluğa atıyorum
akıp gideceğine yada göğsümde duracağına sağmak en mantıklısı yoğurdu bile onunla mayalarım buzlukta hiçbişe olmuyor hem ablamda öyle yapıyordu

Ay sormayın kızlar dünden beri delirdim galiba taşınıyoruz evden beynim döndü yani ev bakıyor eşim neden diyceksiniz sonra anlatırım
gelelim şu kına işine yazdım kaçtım oldu kın 6 ay olunca yapılıyor ben diyorum ki gündüz yaparım 29 Ekim günü olabilir yada ekim sonu kasım başı olur.Hafta sonu olur zaten taşınsam bile Kaynarca pendik yani o taraf olucak E5 ten ulaşım rahat olur önemli olan netleştirelim zamanı ve kınayı gerisi kolay.Zaten benim evde müsait oluruz rahat olur bebekler içinde karşıdanda Mecidiyeköyden ve Cevizlibağdan bu tarafa otobüs var hem oturarak gelebilirsiniz erkek bebeklerede fesmi yaptırsak siz okeyleyin yeter
Bu arada KIVILCIM öykünü çok beğendim tekrar tebrik ederim hediye ne göndermişler kız?
Beyaz geçmiş olsun tekrar
Dırım sanada geçmiş olsun
pınar yine haöaratlık yapıyorsun galiba
sibelcim okulun tatil olduğu bigün yaparız.
mutahara marlinle komşuyuz zaten
civciv ve knk dırım bi güzergah belirleriz sizede tabi Esende var başka kimler var?bide şimdi çalışmaya başlayan arkadaşlarda artık giriyor kk ya güzel bi organizasyon yapalım.
eşimden pc yi zor aldım ev bakıyor netten yine gelirim.

Son düzenleme:
anlatayım şu taşınma işini bizim bu ev çarşı içinde 2 oda bi salon ev fena değil neyse kombiyi ev sahibi değiştirmem kendin al dedi bize ev ısınmıyor geçen sene 600 bakımına verdik ufoyla takviye ettk hep neyse hesapladık kombi 2bin lira petek su tesisatı falan 500 buluyo-du annemde geliyor şimdi evini satamadı kiralık ev baktık 600 bizimki 700 battık yani bizde taşınmaya karar verdik annem evini satıp ev alana kadar benim işyerine yakın daira bakıyor eşim 3+1 ler en fazla 500 annem için baktıklarımız 300 yani hem artık Türkizede oda lazım ev küçük olacak bize ondan eşim taşınalım dedi bi heyecan eve bakmaya başladı.böyle yani bi telaş içine girdik Allahtan hayırlısını diliyorum.bide işime yakın olursa minübüs derdindende kurtulcam en az 1 saat daha fazla evde olcam hem minübüse yürüyodum indikten sonra 10 dk işyerine bide bekle gelsin dolu oluyo zordu yani böyle daha rahat olucam biraz merkeze uzak artık napalım neyse böyle işte

Pınarcım ya başınız sağolsun
bigudicim geçmiş olsun.Esen canım valla hayırlısı
herkes uyuyor benim kız ayakta hergün gece 5 te uyuyor sahur yapıyor babası kızıyor bugün

canım bende ekımde baslıcam sımıden sagıp stoklıyorum nubby nındı sanırım sılıkonlu bıberonu var anne gögsü gıbı bıberon ıcmeyen bebekler bıle ondan emıyomuş bı dene bence mastıt olursun valla sabahtan aksama kadar sagmazsan gögsünü boş bı oda ayarlat kendıne mudurle konusup bence kaydirigubbakcemile5

tutkuncuğum yeni telaşınız hayırlı olsun cnm

inş.istediğin gibi olur herşey valla kınanız c.tesi olursa bana uyar çünkiii c.teside eşim çalışıyor cnm

kızlarada uyar sanırım esenin okulu olmaz hülyaa zaten uyum içersinde nurtende öleee olur sanırım bizim için ...otobüsle zor olur gelmemiz ikiz arabasını nasıl sokarım ben biri olacakki bebeğin birini tutsun bende arabyı katlayım.......ayyyyyyy düşüncesi bile kötüüü boşver en iyisi araba kaça götürecek bizi oraya öğrenirim ben önceden devamlı gittiğimiz araba bide ortak bi yerden alır herkesi mesela incirliden esen ve hülya metrobüsden iner hülyadan o tarafa rahat gelir bende

valla erkelere fes mes ben anlamam kuşumm usulü sen biliyon varsa başka şeyler sölede bizde yapalım

hehehehehehe kızına çeyizlik alalım hehehhe ne makara olur benden bekle böle bişiiii yıllar sonraa çatlak dırım getirmişti kızım dersin hehheheheheh süpürrr yaaaaaaa

günaydınlarrrr

gece sahurdan sonra uyumak istiyorum şöle 9 kadar ama ne mümkün yaa

ömer nasıl ağlıyor ciyak ciyak hemen mama yaptım ama regli olduğumdan pedimi değiştirmem gerekti

ayyyyyyyy durmadı çocuk mecbur değiştirdim yaklaşık 10 dk.biberonu ağlamaktan algılamadı göğüsüme bastırdım sakinleştirdim...sonra yedi mamayı 100 cc yedi uyudu tam uyuyayım dedim bu sefer alii ağlıyo onada mama altını değiştir onun gözler felfecir okuyo uyumaz o ömer kalkar öle uyur annemi nasıl uyutmasak taktiği bu....

kızlar kendimi çok yorgun hissediyorum......hergün bişiler yapıyorum ama ne ev toplu ne iş bitiyor

bikere şu ek gıdaya geçişten beri her ek gıda yiyiş bir üst değiştirme tabi bizde iki tabi medillerde var bide altlarına battaniye atıyorum püskürtmekten onlarda batıyor........

kocamda sağolsun her defasında gazı çıksın diye onları sırtına alıyor onun üstüne de batıyor gaz çıkarınca.....yani dün sadece 3-4 sıfır yaka çıktı...........alişin burnu kanayınca yatak koruyucusu nevresimler yıkandı........iki sepet çamaşır var. ......

kendimi yorgun ve yetersiz görüyorum artık ......bugün yapmaya çalışacağım işler

1)bulaşık makinasını boşalt ,pisleri at
2)evi süpür sil
3)çamaşırları katla,
4)makinaya çamaşır at
5)ütü yap
6)yemek yap

bunların hepsini yapmak bi yana adet olduğumdan kanrım ağrıyoo halim yok ve artı uykusuzum

bunların dışında sürekli mama yap yedir ,muhallebi yap yedir üstlerini değiştir altını değiştir

battılar hadi yıkan ..........aksam olur .......ama bide bunları yapmam için bana ,izin vermelilerrrrrr

bide gece rüyamda alişimi gördüm yüzü doğduğu günkinden daha küçük boynu ve kolları bir ip gibi

şok oluyorum görünce benim oğluma ne oldu diyorum böyle doğdu diyolar zor kalktım yaaa yatakadan

ay birsen zor kız işin vallahi yakın olsam gelirdim hemen:)
hayır olsun diyelim hayır olsun
bu arada HERKESE GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNN :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…