Kızlar selam. Hemen yazıp çıkıcam.
Dün akşam tam iftarımızı yaptık, mutfağı bile toplamadan Defnoşu yıkadık. Uyutacağım sırada telefon geldi. Eşimin eniştesi vefat etmiş köyde. Bizde apar topar hemen kayınvalidemlere geldik. Akşam onlar köye gittiler. Bizde görümcem ve kayınbiraderim var diye burda kaldık. Gece gelicekler k.validemler. Bugünde burdayız yani. Bilgisayarı açık görünce yazayım hemen dedim.
Ayıpo olmasın millete ben kaçar a.s.
özlem cnm sağolll
seherim sağol evet daha öncede oldu cnm yan yattırdım bu gece yan yatırma yastığını kafasına geçirmiş
düz yatınca ellikere kalkıyor..mecbur yine yüz üstü yattı
beyaz cnm nasıl böle bişey oluyor yaa şu sayfada kaç anne var ve çoğumuz bu aşıyı yaptırdık ki ben bitirdim çok şükür hiçbişey olmadııı
ne öteki aşılar nede rota da acaba aşımı bozuktu yaa
yani böle bir yan etki olsa birimiz daha yaşamazmıyız yaa diğer aşılardan ateşlenen çocuklar çok
anlamadım yaa
çokkk geçmiş olsunn bacım tahmin ediyorum nasıl korktuğunu neyseki ciddi bişi çıkmamış Allaha şükür aman dikkat et cnm artık normal yatışa alıştırman lazım çocukları Şeniz
sanada çokk geçmiş olsun beyazcım nasıl bi yan etkileri olduki acaba sadece normal üşütmeden kaynaklanmış olmasın mı??
ayyy bacım aynı sorun bizdede var 1 haftadır benimkide 2 saatte bir uyanıyor emiyor bende doymuyor diye düşünüyorum sabahta 8 de uyanıyor dahada yatmıyor sürekli ememk istiyor ama bu sefer de hepsini boru gibi çıkartıyor ya gazdan sürekli ememk istiyor fazlasını çıkartıyor çünkü bugunlerde kakasınıda düzensiz yapıyor :1no2:
oyyyy kıyamam yaa biz sebep olduk çocuğun bu kadar ağlamasına senağlama keşke acele etmeseydin bacım yaa ama kaynananda sabırlıymış he benimki 5 dk gecmeden hemen arardı gel diye kötükedihüso
valla bende bu sabah gazeli babasına postaladım saat 9 da bende 12 ye kadar uyudum sonra kociş aldı kızı azcık gezdiler o sırada evi toparladım bi geldilerki benim cadı arabasında uyumuş kaydirigubbakcemile3
selam kızlar
birsencim alişe çok egçmiş olsun iyiki bir şey yokmuş
esencim senin kızın geç yatıyor canım bence iki kere kalkmana gerek yok ama sen bilrisn bir doktora sor istersen benimm kız 10.30 gibi yatıyor ben o yüzden iki defa kalkıyorum
tutkuncum güzel türkizimin hediyesini aldık dün annesi yarın göndercez inş bu arada kına işi süper bence bende gelirim inş bir mani çıkmadıkça
pınarcım başınız sağolsun
ben de iftara haızırm kızlar etli nohut pilav mantar sote cacık ve çorba yaptım
eşim içerde kıza masal okuyor çok yorgunum bugüüün
ya ben işe başlıycam ya kız 4.5 ayık olucak sütümü sağmıyorum ya ben sağsam mı şimdiden hiç depo yapmadım buzluğa acaba donmuş süt sağlıklımı ya
bide kızım hiç biberondan içmdedi o zaman içermi acaba
bide çalışan anneler gündüz süt sağıyormusunuz ben iş yerinde sağabilrim ama hijyen olmaz çünkü ancak lavaboda sağabilirm o sütüde kızııma içiremem acaba gece ve akşam geldiğimde sağdığım sütler defnoşa yetermiki ya çalışan anne olmak ne kadar zor ya yada çalışan annelerin bebekleri neden hep bir şeylerden eksik büyüyor benim canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sağol brisencim odalar var ama müsait değil yada bakalım müdürümle bir konuşurum olmadı belki bir oda ayarlayabiliriz
selam kızlar
birsencim alişe çok egçmiş olsun iyiki bir şey yokmuş
esencim senin kızın geç yatıyor canım bence iki kere kalkmana gerek yok ama sen bilrisn bir doktora sor istersen benimm kız 10.30 gibi yatıyor ben o yüzden iki defa kalkıyorum
tutkuncum güzel türkizimin hediyesini aldık dün annesi yarın göndercez inş bu arada kına işi süper bence bende gelirim inş bir mani çıkmadıkça
pınarcım başınız sağolsun
ben de iftara haızırm kızlar etli nohut pilav mantar sote cacık ve çorba yaptım
eşim içerde kıza masal okuyor çok yorgunum bugüüün
ya ben işe başlıycam ya kız 4.5 ayık olucak sütümü sağmıyorum ya ben sağsam mı şimdiden hiç depo yapmadım buzluğa acaba donmuş süt sağlıklımı ya
bide kızım hiç biberondan içmdedi o zaman içermi acaba
bide çalışan anneler gündüz süt sağıyormusunuz ben iş yerinde sağabilrim ama hijyen olmaz çünkü ancak lavaboda sağabilirm o sütüde kızııma içiremem acaba gece ve akşam geldiğimde sağdığım sütler defnoşa yetermiki ya çalışan anne olmak ne kadar zor ya yada çalışan annelerin bebekleri neden hep bir şeylerden eksik büyüyor benim canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?