böcek yok canım misafir cocukla bu sene cesaret edemiyorum valla.biz gezicez artık.
Hülya gel bacım gel balkona hazırlıyayım sana guzel bi masa.ayy hala gezmek diyor bu kız ya elekcı karı.
Birsen sen yetiştirirsin bacım ben azcık uyusuk olduğumdan simdiden hazırladım hepsini.
Birsemcim yeni resimleriniz çok tatlı, sizin buluşma noldu buluştunu mu? resimler koydunuz mu merak ediyorum :)
selam kızlar çok üzgünüm ya oğluşum hasta oldu
önce hafif bi hırıltı vardı ertesi gün hafif öksürük hemen dra götürdüm balgam da varmış kıyamam uyuyamıyo bile doğru düzgün hırıl hırıl nefes alamıyo
antibiyotik verdi bi de asist balgam inceltici daha küçücük neler kullanıyoruz
slm kızlar,
Nasıl geçti oruçlu ilk gününüz,8 e kadar dayanmak zor oluyodur heralde,hepinizin orucunu kabul etsin Allahım..Bizde ramazanın ilk gününü güzel geçirdik arkadaşlarımız gelmişti mersinden bizi ziyaret etmeden gitmek istememişler çok sevindik ikiside niyetliydi,çok sevindim evimde oruçlarını açtılar..bişeyler yaptım demkki bende yapabiliyormuşum inanılmaz mutlu oldum..evimi derledim topladım,yemekler yaptım gecede oturduk sohbet muhabbet,sabah gitti onlar..bende evimi süpürdüm mutfağı toparladım,Dağhanımla babası ilgilendi çoğunlukla şimdi ikiside uyuyor..bende keyif yapıyorum sütüm az dinleniyimde belki artar artık yetmiyo beyfendiye,haftaya doktora gidicem baklım ne dicek!yetmiyosa belki bende mamaya başlıcam bebeğimin aç kalmasına razı olmaz gönlüm hiç istemiyorum ama ne yapalım..nasılsa üç ayımız doldu!
bengicim geçmiş olsun umarım atlatır kısa sürede,kıyamam..
kıvılcım hikayen çok güzel gerçekten,tebrikler..
Kızlar bebeklerle nerelere gidiytosunuz anadoluda rahat olabileciğimiz açıkhava varmı bildiğiniz yerler?bizde çıkıcazda birazdan..
Bengi geçmiş olsun canım.Üzülme tatlım tabı ilaç kullanıcaz napalım iyileşsinlerde.Umarım tez zamanda atlatırsınız.
Böcek merhaba canım doyuyodur belkide az mı kılo alıyor.Ne guzel ilk iftar misafırlı olmuş.
Cok yoruldum cok.Yemeğimi,çorbamı yaptım.Pilavı ve salatayı akşam üstune bıraktım.Masamı hazırladım.Borayı yıkadım şimdi uyutuyorum.
Dalsında azıcık gazete keyfı yapayım.
ohhhhhhh ellerine sağlık cnm ben hiçbişeycik yapamadım daha aliş kuduruyoo
zaten 6 gibi girecem mutfağa.......pilav patates kızartması tavuk
karpuz olacak salataya gerek yok ......
çocukları yıkamadım ....bugün hiçççbişii yapmadımmm çamaşır yıkadım astım pisleri attim bulaşıkları attım .....................
Gazelde dün sabah 8 den beri kakasını yapamıyordu emdirdiğim zaman bile çocuk karın ağrısından sürekli kasıyordu kendini az önce ayaklarını havaya kaldırıp masaj yaptım şükürki hemen yaptı hemde 2 bez kirletti cadı kıcını yıkadım emdirdim yavrum rahat bi uykuya geçti bende azcuk temizlik yapam bari ...
selam kızlar ben annemdeyim iftarda da burdayız
şimdi çıkmak zorundayım yeğenim beni bekliyor yemek yiyecekmiş
geçmişe bakamadım herkes iyi umarım görürşürüz byeeee
ee napıyım anacım alışmış kudurmuştan beter derlerr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy bayılırım balkonda hazırlarsan zaten senin manzaraya hayran kalmıştım kaydirigubbakcemile3
esencim afiyet olsun cnm Şeniz
benim kocişte şimdi aradı akşam iftara davetliymiş yani yemek derdim yok ohhh zemuszemuszemuszemus
kızlar süprizim var bizim eskişehirde adettir bu kız bebek 6 aylık olunca kınası yakılır toplanılır eğlenilir bende yapıcam.Düşündümkü hey kız anaları gelin bende beraber yapalım erkek anaları sizde gelin nedersiniz?
Kızıma sultan kıyafeti diktircem yada alıcam kınaları ben hazırlarım zaten ilerde güzel gelin olsun bahtı güzel olsun diye yapılıyor bide isteyen eğlenceli isteyen mevlütlü yapıyor ben siz okeylerseniz eğlenceli yapıcam kına keseleri alınıyor küçük bebeklere yakılıyor, dağıtılıyor.
Eşim 5 i bir yerde alıcak zaten takmaları gerekyor onlar evlenene kadar saklanıyor ,sultan kıyafetinin donu, fesi, hepsini yaptırcam aslında mevlüt kıyafetide giydirilir ama ben bu kıyafete özendim hediyeler alınır verilir yenilir içilir.
KIZLAR YAPALIM MI KINAYI
HATTA BU ARADA BZİM KÖYDE DÜĞÜN ŞEKLİNDE YAPILIR
Çok geçmiş olsun bengiciğim ya kıyamam deniz kaanıma :teselli:
Misafirle kalabalıkla ramazana başmanın zevki bir başka gerçi bebeklerle misafir ağırlamakta zor oluyor ama olsun.Anadolu yakasında modaya gidiyoruz biz yada maltepe sahil güzel.
Ohhhh ne güzel valla benim tembelliğim üzerimde kociş gelsinde öyle yapıcam sıcak sıcak olsun yemekler.cokacimcoook
Vay tembel seni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kızım bigünde dinlenmiş ol işte rahat duramıyosun sen:mymeka:
Oy kuzucuk benimkide şuan o halde yapsada rahatlasa her beslenmede ıkınmalar ağlamalar kafamçokkarıştı
Afiyet olsunopuyorumnanaktan
Hadi gene yırttın şanslı gacı:roflol::roflol:
kızlar süprizim var bizim eskişehirde adettir bu kız bebek 6 aylık olunca kınası yakılır toplanılır eğlenilir bende yapıcam.Düşündümkü hey kız anaları gelin bende beraber yapalım erkek anaları sizde gelin nedersiniz?
Kızıma sultan kıyafeti diktircem yada alıcam kınaları ben hazırlarım zaten ilerde güzel gelin olsun bahtı güzel olsun diye yapılıyor bide isteyen eğlenceli isteyen mevlütlü yapıyor ben siz okeylerseniz eğlenceli yapıcam kına keseleri alınıyor küçük bebeklere yakılıyor, dağıtılıyor.
Eşim 5 i bir yerde alıcak zaten takmaları gerekyor onlar evlenene kadar saklanıyor ,sultan kıyafetinin donu, fesi, hepsini yaptırcam aslında mevlüt kıyafetide giydirilir ama ben bu kıyafete özendim hediyeler alınır verilir yenilir içilir.
KIZLAR YAPALIM MI KINAYI
bengi cnm çok grçmiş olsun cnm aman dikkat et tatlım ne yapalım yeterki iyi olsunlarr ilaç kullanacağızz
slm kızlar,
Nasıl geçti oruçlu ilk gününüz,8 e kadar dayanmak zor oluyodur heralde,hepinizin orucunu kabul etsin Allahım..Bizde ramazanın ilk gününü güzel geçirdik arkadaşlarımız gelmişti mersinden bizi ziyaret etmeden gitmek istememişler çok sevindik ikiside niyetliydi,çok sevindim evimde oruçlarını açtılar..bişeyler yaptım demkki bende yapabiliyormuşum inanılmaz mutlu oldum..evimi derledim topladım,yemekler yaptım gecede oturduk sohbet muhabbet,sabah gitti onlar..bende evimi süpürdüm mutfağı toparladım,Dağhanımla babası ilgilendi çoğunlukla şimdi ikiside uyuyor..bende keyif yapıyorum sütüm az dinleniyimde belki artar artık yetmiyo beyfendiye,haftaya doktora gidicem baklım ne dicek!yetmiyosa belki bende mamaya başlıcam bebeğimin aç kalmasına razı olmaz gönlüm hiç istemiyorum ama ne yapalım..nasılsa üç ayımız doldu!
Kızlar bebeklerle nerelere gidiytosunuz anadoluda rahat olabileciğimiz açıkhava varmı bildiğiniz yerler?bizde çıkıcazda birazdan..
Bengi geçmiş olsun canım.Üzülme tatlım tabı ilaç kullanıcaz napalım iyileşsinlerde.Umarım tez zamanda atlatırsınız.
Böcek merhaba canım doyuyodur belkide az mı kılo alıyor.Ne guzel ilk iftar misafırlı olmuş.
Cok yoruldum cok.Yemeğimi,çorbamı yaptım.Pilavı ve salatayı akşam üstune bıraktım.Masamı hazırladım.Borayı yıkadım şimdi uyutuyorum.
Dalsında azıcık gazete keyfı yapayım.
çok sağolun kızlar yaaa dün gece bi tıkandı ölüyor sandım yalnızdım allah'tan uyumamıştım daha kucağımda sırtına vura vura rahatlattım hemen burnuna deniz suyu damlattım şükür bugün iyi keyfi yerinde ilaçlar da rahatlattı herhalde ıhlamur da verdim biraz Allah herkesin bebeğine sağlık versinevet cnm malesef istemeden olduuu :1no2::1no2:
:kedi::kedi::kedi:
naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik
tabi çıkarız bacımm daha kar topu oynayacaz kızmla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tabi ist akar yağarsa olmasa bursaya gelir uludağda oynarız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oo siz şimdiden bu tartışmalara başladıysanız Allah yardımcın olsun ilerde bacımmm kaydirigubbakcemile2
cnm çok geçmiş olsunn Allah şifasını versinn napalım mecbur kullanacaz ilaç zaten şimdi kullanmasak er yada gec ilalki gerekicek biz büyükler bile başımız ağrıdığında hemen ilaca sarılıyoruz onlarında ihtşiyacı oluyor malesef antibiyotik verdiklerinde bende çok korkuyorum kullanmak istemiyorum ama başka şansımız yok :1no2::1no2: inş en kısa zamanda atlatır kuzuck a.s.a.s.
ohhh yine hamaratlığı tutmuş hatunun iftara size geliyorum cnm sırnaşık şeysırnaşık şey
kıyamam nasıl da rahatlamıştırGazelde dün sabah 8 den beri kakasını yapamıyordu emdirdiğim zaman bile çocuk karın ağrısından sürekli kasıyordu kendini az önce ayaklarını havaya kaldırıp masaj yaptım şükürki hemen yaptı hemde 2 bez kirletti cadı kıcını yıkadım emdirdim yavrum rahat bi uykuya geçti bende azcuk temizlik yapam bari ...
of ben de hastayım maç kanalları açıktır biz de hep iddaa da yapıyoduk eşimle ama bu sene ilgilenemedim oğluştanoyyy yoruldum anlam veremediğim şekilde göğüsüm ağrıyoo neyse heryerim bozuk yaww
balkonu yıkadım kova ile yıkıyam dedim ama olmadı hortumu taktım bi güsel yıkadım temizledim çorbamı yaptım piştii .....pilavımı yaptım saat yediye gelirken patates kızartacam bide tavukları......
sofrada hazırrr tatlımda var ......çayıda koyarım balkon sefasıı yaparız bu aksam kardeşimde var
beşiktaşın macı varmış maç izleriz ben maçcıyım biraz lig başladı özelikklede gs maçlarında kopuyoruz karıkocaa...hehehe
Çok geçmiş olsun bengiciğim ya kıyamam deniz kaanıma :teselli:
Misafirle kalabalıkla ramazana başmanın zevki bir başka gerçi bebeklerle misafir ağırlamakta zor oluyor ama olsun.Anadolu yakasında modaya gidiyoruz biz yada maltepe sahil güzel.
Ohhhh ne güzel valla benim tembelliğim üzerimde kociş gelsinde öyle yapıcam sıcak sıcak olsun yemekler.cokacimcoook
Vay tembel seni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kızım bigünde dinlenmiş ol işte rahat duramıyosun sen:mymeka:
Oy kuzucuk benimkide şuan o halde yapsada rahatlasa her beslenmede ıkınmalar ağlamalar kafamçokkarıştı
Afiyet olsunopuyorumnanaktan
Hadi gene yırttın şanslı gacı:roflol::roflol:
merhaba kızlar ay artık hiç giremez oldum iftara ablama geldim evde değilimm size bakayım istedim bugün dr. gittik kızım 0,500 gr almış off ya çok üzldüm dr iyi dedi ama niye okadar az aldı anlamadım moralim bozuldu boyumuzda60cm olmuş
ezogelin çorbası yaptım kızımla oynuyorum şimdi
başka bişe yok o kocayaaaklava:
ay bu arada kızlar rota virüsü aşısı çok önemli heee yaptırmayanlar yaptırsın
ablamın oğlu 9 aylık rota virüsü kapmış yavrumm 1 kilo vermiş kıyamam yaaaa
su kaybına uğramış
yaa kızlar benim veletlerin ana kucağı hep leke içinde öle piss duruyokiiii demir ilcı devrildi
altlarından battaniye kaysa basları terlese leke kalıyorrr kosla ile sildim çıkmadııı mok gibi yaaaa çamaşır suyu vursam acep rengiii solarmıı
Ohhhhh ana gibisi varmı yaaa bu arada bu kadar temizlik yeter artık haftada 2 kere dip köşe yapmaya başladın farkındamısın bacım canına yazık :mymeka:
hayırlı ramazanlar kızlar..
sabahtan beri acık ama yazamadım bi türlü zeynep durmuoo ee bir yandan yemek camasır derken..
zaten 3 gündür kuyruk sokumum ağrıo benim eskidende arada tutardı resmen bıcak batar gibi sol tarafı yürümekte cok zorlanıyorum..hamileyken gecmişti.ama tekrar basladı.ara ara olup kendi gecio 1 2 ay sonra tekrar tutuooo ......doktora gitsem bi ara cok iyi olacakkk..zeynebi zor kucağıma alıyorum.yatarken sağdan sola 10 dk da bağırarark dönüyorum resmen
offf malesef nefsime yeni düştüm ve saat 6 da orucu bozdum Allah afetsin ama susuzluk beni mahvetti iftara kadar hiç bişi yemedim midem çok fena oldu yaw(
iftardan sonra kocişle markete çıktık azcuk yürümek iyi geldi gazel de kucağımda uyuya kaldı ..dışarıyada fena alışmış bütün gün nasıl oyalıyım diye kılıktan kılığa girdim ..kapıdan çıkar çıkmaz cadı gülücükler attı kışta geliyor napcaz böle bilmemm :SS
hayirli aksamlar kizlar a.s.
nasil sinirliyim nasil kirginim anlatamam size :S adam unuttu ya mafoldumben aslinda 21 agustos olarak unutmasini imkani yok..cünkü hem ramazanin ilk günü 21ine geldigini biliyor..hem adamin işi satinalma,her dakika takvimle işi var..
bende verdim hediyemi..eşimin yüzünden hiç anlaşilmaz duygulari..oyuzden bi şok ifadesi görmedim :) yildönümü hediyesi dedim ve ciktim balkona..o da geldi sigarasini içti..bişi demedi..gitti yatti erkenden..küstük zaten..hepten küstük..
neysem hayirlisi..Allah akil fikir versin..süpriz üstüne süpriz yapiyor..kötü tarafindan maalesef..muayyen günleri var herhalde bunlarinda :))) tobe ya Rabbim ya ramazan günü nelerle ugrasiyorum..
neysem size hayirli geceler kizlar..şuan inme inmiş gibiyim..içimden hiçbişi yapmak gelmiyor :S
bide bugün çook sevdiğim bir arkadaşımla konuştum şu anda 2.5 yaşında bir kızı var sakın diyor 6.aya kadar bekleme ek besin için diyor şimdiden bir şeylere alıştırmaya çalış yada 4. ayda muhakkak başla diyor ve ohep püre yapardı şimdi kızı çiğneyemiyormuş hiç birşeyi sakın püre yapma diyor pütürlü bırak öle alışsın diyor sonra çiğnemesi gelişmiyormuş kzılar bende ek gıdya geçicem 4 aylık olunca bakalım doktora gittiğimiizde ne diycek ona göre başlasam iyi olucak
Iyi Geceler hatta olan tüm Arkadaslara...
Birkac gündür okumakla yetiniyordum, ancak firsat bulup yazabiliyorum kizlar. Neredeyse hicbirsey yapmiyorum iki gündür, ilgimi sadece ogluma yogunlastirdim. Oyun oynama hevesi var ve ögrenmek istiyor birseyleri her an. Yemek yaparken beni izledi bugün, kullandigim herseyi dikkatle izledi. Buzlugu gösterdim, cok sasirdi önce, icine dikkatlice bakti bir süre. Nasil davranmak gerekiyor bu haftalarda bazen kestiremiyorum, sizlerin günlük maceralari nasil seyrediyor?
Ögleden sonra nihayet hediyemi yollayabildim Özlem'e. Aslinda dün yollayacaktim ama esim isten gec geldi ve apar topar kosturmak istemedik. Sonra eve geldigimizde bana bir paket gelmis, ta 2 yil önce katildigim bir öykü yarismasinda, öyküm dereceye girmis ve 500 öykünün icinden 12. olmus. Dereceye giren 35 öyküyle birlikte kitap yapmis bana yollamislar. Cok sasirdim, sevindim. Adresimi nasil bulmuslar hala cözemedim ama? :) Neyse icimde yazma sevki artti yeniden. Evlenmeden önce yogun bir bicimde yazma tutkum vardi, nedense 2 yildir köreltmisim bu sevki...
Ve ana gündem maddem, takintim, paranoyam süt:) Yeni bir öneri arkadaslar süt arttirmak icin. Avusturya'da Annem sayesinde meyve yeme aliskanligim artti. Sanirim yaban mersini olmali. Bu meyveyi yemistim, feci süt yapmisti. Dün esim getirmis, aksam yatmadan atistirmistim biraz. Sonuc yine ayni. Her seyin caresi dogada var aslinda...
biz geldik kızlar eşim aradı hazırlan dedi yok olmaz falan derken ısrara dayanamadım çıktık
ziya şark sofrasına gittik güzel bir yemekti Ahsen kuzumda uyudu hep
sonra florya sahilinde güzel bir yüüryüş yaptık
eşim özür bile dileyemiyorum cidden çok üzüldüm dedi bütün gün başı ağrımış
iyi oldu sana dedim bidaha unutmazsın
yok aşkım bi doğum günün bi bugün asla didikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
öyle işte şimdi Ahsen uyudu bende yatıyorum iyi geceleerrrr
ayyy kızlar dün aksam ben uyumusum ya eşimde ömeri sallıyormuş ayağında uyuya kalmış
bizim kapı çalmış , o manyak kadın gelmiş eşimde uyuyunca gözleri şişer biraz zaten pörtlek gözlü
neysee açmış kapıyı bu manayak kadın ,demiş usta için o manayak adam yarın başalayacakmış boyaya(adama manyak diyor ama kendi getirdi )neyse eşimde demiş bunun içinmi rahatsız ettin beni abla sen
aa uyuyoırmuyudn sen demiş evet demiş bizimki he demiş bu arada sen neden bizim kapıya adam yolluyorsun demiş buda ben bakkmıyorumya buraya demiş ,bizimkide biz mi bakıyoruz demiş buraya adam felan yollama demiş senden öncede kimse bakmıyordu sanada zorla bak demedik birdaha böle bir olay olursa sıkarım canınızı demiş....kadın basmış gitmişş
Günaydın Kızlar,
Saat 6 da kalktı yıne benım haydut sımdı ayakta uyumaya calışıyor.Benimde öyle uykum varkı gözlerim kapanıyor.
Zaten 11 de yattım.2 kere Boraya kalktım.Saat 3 te sahura kalktım.Benim uyku sey oldu anlıycağınız.
Birsom senden özendim dun sahurda balkona hazırladım kahvaltıyı.Nasıl guzeldi ya.Serin hava sabahlıklarımızı gıydik.Davulcu gecıyor.Sıcacık cayımız.Şıkır şıkır bi bursa manzarası sessız sokaklar.
Ben küçükken davulcudan cok korkardım.Sesı duyarken daha Boranın yanına koştum ama duymadı bile.Coçukluğumu hatırlattı bana.
Simdi azıcık geçmişe bakayım.
Tubacım senınde önemli gunlerın hıç bıtmıyor anacım.Hangı birini tutsun adam aklında.
Benımkıde 3 cocuk yuzunden hep tartışıyorduk ya.Akşam bana kocaman bır buket beyaz lılyum getırmış.Senın zor zamanıda anlamsız üzerıne geldim dıyor.Ben cok istıyorum ama sen istemekte ve istememekte haklısın.Saygı duyarım dedi.Tabı ben bunun gecıcı olduğunu biliyorum ama olsun.Bı sure tartışmayız en azından.
offf yaaa bu ömer yatarak yemiyor meyveyi oturarak yiyecekmiş yedirirken kollarıma yapışıyor kalkmaya çalışıyor şimdiden mama sandalyesine oturamazki yaaa kavga ediyoruz resmen
hem mama sandalyesi şimdi kaçpara kim bilir bee
slamlar, hayırlı ramazanlar arkadaşlarım...
bi kaçgündür işim vardı dünde bizim nette bi sorun çıktı ondan giremedim,annemdeim dün burada kaldık
ramazan nedeniyle eşimin işleri çok ve geç geliyo bizde sahura kadar buradayız artık kızımla..
kızlar ben oruç tutuyorum sütümdede maş. bi degişiklik yok zaten fazla emmiyo defne biliyosunuz..
daha geçmişe bakamadım çok birikmiş bi ara bakarım...
FULYACIM msjını aldım hediyeleri begenmene çok sevindim güle,güle kullanın zeynepçimle..
bende senin hediyelerin resmeni ekleyecem bi ara tatlım...
Bende Yağızla markete gittim geldim.
Sabahtan beri uyumayan çocuk bayıldı eve gelir gelmez.Hava almak istiyormuş demek kaydirigubbakcemile3
O uyurken bende mutfağı toplayayım.Uyanıncada beraber yıkanırız artık:lepi:
Kimsecikler yok herkes gezmelere gitti sanırımzemuszemus
selam kızlar çok üzgünüm ya oğluşum hasta oldu
önce hafif bi hırıltı vardı ertesi gün hafif öksürük hemen dra götürdüm balgam da varmış kıyamam uyuyamıyo bile doğru düzgün hırıl hırıl nefes alamıyo
antibiyotik verdi bi de asist balgam inceltici daha küçücük neler kullanıyoruz
slm kızlar,
Gazelde dün sabah 8 den beri kakasını yapamıyordu emdirdiğim zaman bile çocuk karın ağrısından sürekli kasıyordu kendini az önce ayaklarını havaya kaldırıp masaj yaptım şükürki hemen yaptı hemde 2 bez kirletti cadı kıcını yıkadım emdirdim yavrum rahat bi uykuya geçti bende azcuk temizlik yapam bari ...
oyyy yoruldum anlam veremediğim şekilde göğüsüm ağrıyoo neyse heryerim bozuk yaww
balkonu yıkadım kova ile yıkıyam dedim ama olmadı hortumu taktım bi güsel yıkadım temizledim çorbamı yaptım piştii .....pilavımı yaptım saat yediye gelirken patates kızartacam bide tavukları......
sofrada hazırrr tatlımda var ......çayıda koyarım balkon sefasıı yaparız bu aksam kardeşimde var
beşiktaşın macı varmış maç izleriz ben maçcıyım biraz lig başladı özelikklede gs maçlarında kopuyoruz karıkocaa...hehehe
KIZLAR YAPALIM MI KINAYI
ülen tutkun kaçmışsın oratya attım bişiii konuşsana
hülya eğer bayramdan sonra gibi olursa yani ramazan sonrası
bizim korsan taksi ile geçeriz nurtende gelir ben sen üçe böleriz parasını başka türlü olmaz çünkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?