2009 Mayıs Anneleri

selam kızlar ben annemdeyim iftarda da burdayız
şimdi çıkmak zorundayım yeğenim beni bekliyor yemek yiyecekmiş

geçmişe bakamadım herkes iyi umarım görürşürüz byeeee

Böcek yok canım misafir cocukla bu sene cesaret edemiyorum valla.Biz gezicez artık.

Hülya gel bacım gel balkona hazırlıyayım sana guzel bi masa.Ayy hala gezmek diyor bu kız ya elekcı karı.

Birsen sen yetiştirirsin bacım ben azcık uyusuk olduğumdan simdiden hazırladım hepsini.

ee napıyım anacım alışmış kudurmuştan beter derlerr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy bayılırım balkonda hazırlarsan zaten senin manzaraya hayran kalmıştım kaydirigubbakcemile3

esencim afiyet olsun cnm Şeniz

benim kocişte şimdi aradı akşam iftara davetliymiş yani yemek derdim yok ohhh zemuszemuszemuszemus

yok bee bacımmmmmmm ne hamaratı aparatif şeyler olduğundan herifde gelmedi yaaaa uyuz oluyorummm bazenn geç geliyooo yaaaaaaaaa

Birsemcim yeni resimleriniz çok tatlı, sizin buluşma noldu buluştunu mu? resimler koydunuz mu merak ediyorum :)

oyyy yoruldum anlam veremediğim şekilde göğüsüm ağrıyoo neyse heryerim bozuk yaww

balkonu yıkadım kova ile yıkıyam dedim ama olmadı hortumu taktım bi güsel yıkadım temizledim çorbamı yaptım piştii .....pilavımı yaptım saat yediye gelirken patates kızartacam bide tavukları......

sofrada hazırrr tatlımda var ......çayıda koyarım balkon sefasıı yaparız bu aksam kardeşimde var

beşiktaşın macı varmış maç izleriz ben maçcıyım biraz lig başladı özelikklede gs maçlarında kopuyoruz karıkocaa...hehehe

Çok geçmiş olsun bengiciğim ya kıyamam deniz kaanıma :teselli:

Misafirle kalabalıkla ramazana başmanın zevki bir başka gerçi bebeklerle misafir ağırlamakta zor oluyor ama olsun.Anadolu yakasında modaya gidiyoruz biz yada maltepe sahil güzel.

Ohhhh ne güzel valla benim tembelliğim üzerimde kociş gelsinde öyle yapıcam sıcak sıcak olsun yemekler.cokacimcoook

Vay tembel seni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kızım bigünde dinlenmiş ol işte rahat duramıyosun sen:mymeka:

Oy kuzucuk benimkide şuan o halde yapsada rahatlasa her beslenmede ıkınmalar ağlamalar kafamçokkarıştı

selam kızlar ben annemdeyim iftarda da burdayız
şimdi çıkmak zorundayım yeğenim beni bekliyor yemek yiyecekmiş

geçmişe bakamadım herkes iyi umarım görürşürüz byeeee

Afiyet olsunopuyorumnanaktan

Hadi gene yırttın şanslı gacı:roflol::roflol:

kızlar süprizim var bizim eskişehirde adettir bu kız bebek 6 aylık olunca kınası yakılır toplanılır eğlenilir bende yapıcam.Düşündümkü hey kız anaları gelin bende beraber yapalım erkek anaları sizde gelin nedersiniz?
Kızıma sultan kıyafeti diktircem yada alıcam kınaları ben hazırlarım zaten ilerde güzel gelin olsun bahtı güzel olsun diye yapılıyor bide isteyen eğlenceli isteyen mevlütlü yapıyor ben siz okeylerseniz eğlenceli yapıcam kına keseleri alınıyor küçük bebeklere yakılıyor, dağıtılıyor.
Eşim 5 i bir yerde alıcak zaten takmaları gerekyor onlar evlenene kadar saklanıyor ,sultan kıyafetinin donu, fesi, hepsini yaptırcam aslında mevlüt kıyafetide giydirilir ama ben bu kıyafete özendim hediyeler alınır verilir yenilir içilir.
KIZLAR YAPALIM MI KINAYI
HATTA BU ARADA BZİM KÖYDE DÜĞÜN ŞEKLİNDE YAPILIR

abooooooo benim bi arkadaşımın çocukluk resminde gördüm 6 aylıkken kına yakıyolardı evinde çekilmiş resim ....demek anlamı buymuş ben çok isterim ama karşıya nasıl gelecem ayrıca oruç var .....

ne zaman nasıl nerede olacak kızz tabi bide aksamsa hiççç gelemem

Kızlar selammmm a.s.

Ay dün size en son yazdıktan sonra eşim aradı. Anneme iftara gidelim dedi. İyi dedim gittik. Akşamda Defnoş yemekten sonra uyuyunca kaldık orda. 2 saat önce geldik. Market alışverişi yapmıştık. Onları yerleştirdim. Yemek malzemelerimi hazırladım. Üzüm kompostosu yaptım. Paçanga böreği sardım. Akşamada fırında patates köfte, pilav, kremalı mantar çorbası yapıcam. Böreği de kızarttım mı tamamdır alkisalkisalkis

Evimde temiz zaten. Bugün keyif günüm. Geçmişe bakıcaktım Defnoş uyandı. Emzirip geliyorum hemen a.s.

cnm sende bi dene ayaklarlarını kaldırıp masaj yap iyi geliyor az önce tekrar yaptı kaydirigubbakcemile2

ayy süper bişii yaaazemuszemuszemuszemus bende gelmeyi çok isterim ama karşıya nasıl gecicezki bide akşam yaparsan zaten gelemeyiz ne zaman yapmayı düşünüyorsunn ??

bengi cnm çok grçmiş olsun cnm aman dikkat et tatlım ne yapalım yeterki iyi olsunlarr ilaç kullanacağızz

çok sağolun kızlar yaaa dün gece bi tıkandı ölüyor sandım yalnızdım allah'tan uyumamıştım daha kucağımda sırtına vura vura rahatlattım hemen burnuna deniz suyu damlattım şükür bugün iyi keyfi yerinde ilaçlar da rahatlattı herhalde ıhlamur da verdim biraz Allah herkesin bebeğine sağlık versin
kıyamam nasıl da rahatlamıştır
of ben de hastayım maç kanalları açıktır biz de hep iddaa da yapıyoduk eşimle ama bu sene ilgilenemedim oğluştan

çok sağol canım :)

Canım zaten bu aylarda 500-1000 arası normal diyor doktorlar sıkma canını a.s.

Çok geçmiş olsun canım ya :çok üzgünüm:

Bizimkide acaip terletiyor. Annem kumaş aldı. İçine incecik havlu koyup iki katlı örtü yapıcak alkisalkisalkis

Ohhhhh ana gibisi varmı yaaa bu arada bu kadar temizlik yeter artık haftada 2 kere dip köşe yapmaya başladın farkındamısın bacım canına yazık :mymeka:

Sorma bacım ya evdeki tozu görsen insanın hergün yapası geliyor. Kış olsa şu camları açmasak rahatlayacağım inşallah zemuszemus

Geçmiş olsun canım. Bende eğildiğimde falan belim çok ağrıyor :çok üzgünüm:

Olsun bacım sıkma canını. Susuz kalmışsın ne yapacaksın. Ben o yüzden hiç denemedim bile yerimseniben

Ay canım ya bu kocaların hepsini bi araya getirip dövmeli valla klava:

Ya bizim kızda inşallah 6.ayda ek gıdaya geçince sorun olmaz :uhm:

Canım öykün çok güzeldi tebrik ederim valla alkisalkisalkis Oooo sütün artmış ne güzel ya sevindim bacım a.s.

Neyse bacım sonu tatlıya bağlanmış sevindim a.s.

Afferim kocişine iyi cevap vermiş alkisalkisalkis

Aynen canım ya bende çok korkardım. İlk gece hemen Defnoşun yanına koştum ama fosur fosur uyuyordu valla kaydirigubbakcemile3

Oooo iyisin hadi bakalım zemuszemus

CaNIM İKEADA VAR. hALİT'İN KUZENİNE ALMIŞLARDI. 29 TL. aMA ÖNÜNDE TABAK KOYMA YERİ FALAN YOK. mASAYA YAKLAŞTIRMAN LAZIM. iSTERSEN EK OLARAK O PARÇAsını da alabiliyosun a.s.

Hoşgeldin canım. Ohhh annelerde keyif süper oluyo valla zemuszemus

Sonunda çıktınız mı beraber oh be alkisalkisalkis Bak paşam hava almak istiyomuş hihoyyyt

Çok geçmiş olsun canım. Ya bebek bunlar öyle böyle büyüyecekler sıkma canını a.s.

Canım biz Bostancı sahile, ordaki Çamlık çay bahçesine, Kavacıktaki Mihrabad Korusuna ve Anadolu Kavağına gidiyoruz çok iyi oluyor a.s.

İyi yapmışsın canım rahatlamıştır kuzum hihoyyyt

Bende Defnoştan önce bağır çağır izlerdim bjk maçlarını ama şimdi uyanmasın diye sessiz sessiz izliyoruz kaydirigubbakcemile3

Canım ne zaman yapmayı planlıyorsun :uhm:

ülen tutkun kaçmışsın oratya attım bişiii konuşsana

hülya eğer bayramdan sonra gibi olursa yani ramazan sonrası

bizim korsan taksi ile geçeriz nurtende gelir ben sen üçe böleriz parasını başka türlü olmaz çünkii

kız tutkun bu fikri çok hoşmuş yaaa..

ne güzel bi adet..

bizdede kız çocuklarına 40kı içinde yakılır yemekleri güzel olsun die ki hepimiz kınalı büyümüşüz ve ellerimizin lezzeti dillerdededir valla..

6.ayda yakacaksan geliriz ammmaa şincikse zor be tatlım..

öyle olurda dönüş nasıl olacak?? adam bizim için bidaha oralaramı gelecek??

kızlar ugrarım yine iftar vakti gelio çocuguma bakayım söylenio bizimkilerkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…