Filizcim hıkayene bayıldım.Tebrık edrim ödülün için.Ve sutun yıne artmış masallah.
kk nın bloğundaa cnm genelde benim çocuklarıma yönelik onlara olan hasretim
yazılı herşey bana aiit cnm
Günaydın kızlar
Kıvılcım hikayen çok güzel, dereceye girmesine şaşırmamak lazım, ellerine sağlık, tebrik ederim.
Filizcim hikayen süper vallahi kalemine sağlık ben senin buraya yazarken kullandığın kelimelerden ifade yeteneğinin ne kadar güzel olduğu anlamıştım.Tebrikler.alkisalkisalkis
selam kızlar çok üzgünüm ya oğluşum hasta oldu
önce hafif bi hırıltı vardı ertesi gün hafif öksürük hemen dra götürdüm balgam da varmış kıyamam uyuyamıyo bile doğru düzgün hırıl hırıl nefes alamıyo
antibiyotik verdi bi de asist balgam inceltici daha küçücük neler kullanıyoruz
slm kızlar,
Nasıl geçti oruçlu ilk gününüz,8 e kadar dayanmak zor oluyodur heralde,hepinizin orucunu kabul etsin Allahım..Bizde ramazanın ilk gününü güzel geçirdik arkadaşlarımız gelmişti mersinden bizi ziyaret etmeden gitmek istememişler çok sevindik ikiside niyetliydi,çok sevindim evimde oruçlarını açtılar..bişeyler yaptım demkki bende yapabiliyormuşum inanılmaz mutlu oldum..evimi derledim topladım,yemekler yaptım gecede oturduk sohbet muhabbet,sabah gitti onlar..bende evimi süpürdüm mutfağı toparladım,Dağhanımla babası ilgilendi çoğunlukla şimdi ikiside uyuyor..bende keyif yapıyorum sütüm az dinleniyimde belki artar artık yetmiyo beyfendiye,haftaya doktora gidicem baklım ne dicek!yetmiyosa belki bende mamaya başlıcam bebeğimin aç kalmasına razı olmaz gönlüm hiç istemiyorum ama ne yapalım..nasılsa üç ayımız doldu!
bengicim geçmiş olsun umarım atlatır kısa sürede,kıyamam..
kıvılcım hikayen çok güzel gerçekten,tebrikler..
Kızlar bebeklerle nerelere gidiytosunuz anadoluda rahat olabileciğimiz açıkhava varmı bildiğiniz yerler?bizde çıkıcazda birazdan..
Canım öykün çok güzeldi tebrik ederim valla alkisalkisalkis Oooo sütün artmış ne güzel ya sevindim bacım a.s.
ülen tutkun kaçmışsın oratya attım bişiii konuşsana
hülya eğer bayramdan sonra gibi olursa yani ramazan sonrası
bizim korsan taksi ile geçeriz nurtende gelir ben sen üçe böleriz parasını başka türlü olmaz çünkii
bana uyar ama dünürünü unuttun bacım oda var zemuszemus
kıvılcım bacım bende yeni okudum hikayeni gerçekten çok güzel ödüle layık tebrikler cnm Şeniz
bana uyar ama dünürünü unuttun bacım oda var zemuszemus
kıvılcım bacım bende yeni okudum hikayeni gerçekten çok güzel ödüle layık tebrikler cnm Şeniz
kızlar süprizim var bizim eskişehirde adettir bu kız bebek 6 aylık olunca kınası yakılır toplanılır eğlenilir bende yapıcam.Düşündümkü hey kız anaları gelin bende beraber yapalım erkek anaları sizde gelin nedersiniz?
Kızıma sultan kıyafeti diktircem yada alıcam kınaları ben hazırlarım zaten ilerde güzel gelin olsun bahtı güzel olsun diye yapılıyor bide isteyen eğlenceli isteyen mevlütlü yapıyor ben siz okeylerseniz eğlenceli yapıcam kına keseleri alınıyor küçük bebeklere yakılıyor, dağıtılıyor.
Eşim 5 i bir yerde alıcak zaten takmaları gerekyor onlar evlenene kadar saklanıyor ,sultan kıyafetinin donu, fesi, hepsini yaptırcam aslında mevlüt kıyafetide giydirilir ama ben bu kıyafete özendim hediyeler alınır verilir yenilir içilir.
KIZLAR YAPALIM MI KINAYI
HATTA BU ARADA BZİM KÖYDE DÜĞÜN ŞEKLİNDE YAPILIR
Kızlar selammmm a.s.
Ay dün size en son yazdıktan sonra eşim aradı. Anneme iftara gidelim dedi. İyi dedim gittik. Akşamda Defnoş yemekten sonra uyuyunca kaldık orda. 2 saat önce geldik. Market alışverişi yapmıştık. Onları yerleştirdim. Yemek malzemelerimi hazırladım. Üzüm kompostosu yaptım. Paçanga böreği sardım. Akşamada fırında patates köfte, pilav, kremalı mantar çorbası yapıcam. Böreği de kızarttım mı tamamdır alkisalkisalkis
Evimde temiz zaten. Bugün keyif günüm. Geçmişe bakıcaktım Defnoş uyandı. Emzirip geliyorum hemen a.s.
sibelim iyileştinmi tatlım ya aman çok dikkat kendinneee...
anacım bnm kocada başından atmaya çalışıyo.. helede annmdeyken gık demez rahat ediyomuş beyefendi bizi düşünmüyormuşşşşşşşş...
Iyi Aksamlar Kizlar,
Bugün ilik bir hava vardi burada, degerlendirdik ve ben su anda kendimi cok yorgun hissediyorum. Biz Almanya-Hollanda sinirinda bir yerde oturuyoruz ve aslinda Hollanda'ya daha yakin sayiliriz. Bugün erkenden kalktim, corba, yemek ve biriken ütü isini hallettim. Oglum sag olsun beni 05:00'de dikiyor ayaga bu aralar.
Neyse evde pineklemeyelim dedim ve esimi kaldirdim, kahvaltimizi Yayla Corbasiyla yaparak, Hollanda'da kurulan Cumartesi pazarina gittik:) Taze balik, bol ve cesitli sebze ve de zeytin aldik. Gerisin geri eve geldik balik arabada kokusmasin diye. Sonra yine alis-veris. Üst kat komsumuz biz tatildeyken dogum yapmis. Ama bebegi o kadar kücük ki, insan bakinca korkuyor. 3.010 gram su anda diyor ama imkani yok inanmam. O kiloda bir sürü bebek gördüm cünkü. Birde öyle esmer ki, saskina ugradim vesselam bebisi görünce. Kadinin kaynanasi Türk. "Türklere cekmis kizim" diyor. Anne sapsari, baba kumral ama bebekle arasinda muntazam bir fark var. Neyse bebege hediye bakar, birazda Dorugu dolastiririz diyerek yine ciktik evden. Bebise hediyelerini aldik, Doruk arabada, oto koltugundayken cok asiri terliyordu, birde onun icin kullanisli birsey aldik, terleme sorununu cözdük galiba. Sonra Ikea'ya gittik, bir sürü ivir zivirda oradan aldik. Tatildeyken ciceklerim hep solmus, cok üzüldüm. Cicek aldim birkac cesit. Eve geldigimde ölü gibiydim. Oglumda normal saatinden 1,5 saat önceye aldi gece uykusunu, umarim kriz yasamayiz gece.
şuan daha yeni cerrahpaşadan geliyoruz alişimin burnu kanadı öle böle değil yatak odama koymuştuk benim nevresim batmışşşş ...kendi yatağındada kanamış bu arada hiç görmedik uyuyo diye ışıkları açmadık......ben görünce şoka girdim deli gibi soyundum kıyfetlerimi bulamıyorum.....
bi yandan çanta yapıyorum bi yandan ömer huysuz allahtan erkek kardeşim bana gelmişti ömeri ona bıraktık çıktık küçük kaynım kızarkadaşı ile ömeri n yanına gelmişş onu uyutup bizim yanımızageldiler ancak eve geldik çocuk acılda çocuk doktoru muayne etti bişey görmedi k.b.b yolladı onlarda baktı damla ve jel verdi yüzü koyun yattığından burnunu sürtmüş olabileceğini herhangi bişey görünmediğini söylediler....ama ömrümüzden ömür canımdan can gitti koca kanlı çarşafı bile çantama koymuşum ....kuzumdan kan alırkende çok fena oldummm ...............offff annelik zor zanaat valla...
şuan daha yeni cerrahpaşadan geliyoruz alişimin burnu kanadı öle böle değil yatak odama koymuştuk benim nevresim batmışşşş ...kendi yatağındada kanamış bu arada hiç görmedik uyuyo diye ışıkları açmadık......ben görünce şoka girdim deli gibi soyundum kıyfetlerimi bulamıyorum.....
bi yandan çanta yapıyorum bi yandan ömer huysuz allahtan erkek kardeşim bana gelmişti ömeri ona bıraktık çıktık küçük kaynım kızarkadaşı ile ömeri n yanına gelmişş onu uyutup bizim yanımızageldiler ancak eve geldik çocuk acılda çocuk doktoru muayne etti bişey görmedi k.b.b yolladı onlarda baktı damla ve jel verdi yüzü koyun yattığından burnunu sürtmüş olabileceğini herhangi bişey görünmediğini söylediler....ama ömrümüzden ömür canımdan can gitti koca kanlı çarşafı bile çantama koymuşum ....kuzumdan kan alırkende çok fena oldummm ...............offff annelik zor zanaat valla...
günaydın kızlar geçmişi okuyamadım ama size haber vereyim dedim
bi akç gündür giremiyorum
zeynep hala hasta
2 gün öznce özel hastaneye götürdük
ultrason ve idrar tahlili istedi
hepsi normal çıktı çok şükür
rotavirüs aşısındamn olduğunu söyledi dr.umuz
ilk defa böyle bişey gördüm dedi
2.dozu asla yaptırmayın daha çok hasta olur dedi
1 hafta daha böyle hasta olurmuş sonra toparlarmış
Birsen geçmiş olsun cnm sizede
kendinizeii bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?