2009 Mayıs Anneleri

sibelim iyileştinmi tatlım ya aman çok dikkat kendinneee...

anacım bnm kocada başından atmaya çalışıyo.. helede annmdeyken gık demez rahat ediyomuş beyefendi bizi düşünmüyormuşşşşşşşş...

heee evet adam bizi bidaha alacak

kızım bırakınca o yolu tepiyoyaa dönüş yapıyooo eee almaya gelirken boş gelecek sonra dolu dönecekk

Filizcim hıkayene bayıldım.Tebrık edrim ödülün için.Ve sutun yıne artmış masallah.

Begendigine sevindim canim. Ve evet sütüm bir ara cok azalmisti, simdi normale döndü. Dorugu sütten kesene kadar balinaya dönmesem iyidir ama.

kk nın bloğundaa cnm genelde benim çocuklarıma yönelik onlara olan hasretim

yazılı herşey bana aiit cnm

Okurum Birsen'cigim müsait oldugum bir zamanda.

Günaydın kızlar
Kıvılcım hikayen çok güzel, dereceye girmesine şaşırmamak lazım, ellerine sağlık, tebrik ederim.

Tesekkür ederim canim, begenerek okuduguna sevindim bende.

Filizcim hikayen süper vallahi kalemine sağlık ben senin buraya yazarken kullandığın kelimelerden ifade yeteneğinin ne kadar güzel olduğu anlamıştım.Tebrikler.alkisalkisalkis

Tesekkür ederim Sibel'cigim, yazmayi cok seviyorum ve kendimi yazarak daha güzel ifade ediyorum sanirim.

Gecmis olsun canim. Umarim ciddi bir soruna dönüsmeden, atlatir oglun bu badireyi. Insan gözünden bile sakiniyor cocugunu ama iste elde olmuyor, illahaki olacak bu tür rahatsizliklar.

Tesekkürler canim. Sütün yetmiyorsa arttirmayi dene bence. Ben son bir haftadir bol bol emzirerek ve süt arttirici olduguna inandigim ne varsa yedim(Hurma, kuru kayisi, yaban mersini, elma kurusu, malt bira, sicak corba, sicak bitki caylari, bol moral, bol dinlenme ile su anda iyi bir seviyede. Umarim takviyeye gerek kalmaz...

Canım öykün çok güzeldi tebrik ederim valla alkisalkisalkis Oooo sütün artmış ne güzel ya sevindim bacım a.s.

Tesekkür ederim Pinar'cigim.

Iyi Aksamlar Kizlar,

Bugün ilik bir hava vardi burada, degerlendirdik ve ben su anda kendimi cok yorgun hissediyorum. Biz Almanya-Hollanda sinirinda bir yerde oturuyoruz ve aslinda Hollanda'ya daha yakin sayiliriz. Bugün erkenden kalktim, corba, yemek ve biriken ütü isini hallettim. Oglum sag olsun beni 05:00'de dikiyor ayaga bu aralar.
Neyse evde pineklemeyelim dedim ve esimi kaldirdim, kahvaltimizi Yayla Corbasiyla yaparak, Hollanda'da kurulan Cumartesi pazarina gittik:) Taze balik, bol ve cesitli sebze ve de zeytin aldik. Gerisin geri eve geldik balik arabada kokusmasin diye. Sonra yine alis-veris. Üst kat komsumuz biz tatildeyken dogum yapmis. Ama bebegi o kadar kücük ki, insan bakinca korkuyor. 3.010 gram su anda diyor ama imkani yok inanmam. O kiloda bir sürü bebek gördüm cünkü. Birde öyle esmer ki, saskina ugradim vesselam bebisi görünce. Kadinin kaynanasi Türk. "Türklere cekmis kizim" diyor. Anne sapsari, baba kumral ama bebekle arasinda muntazam bir fark var. Neyse bebege hediye bakar, birazda Dorugu dolastiririz diyerek yine ciktik evden. Bebise hediyelerini aldik, Doruk arabada, oto koltugundayken cok asiri terliyordu, birde onun icin kullanisli birsey aldik, terleme sorununu cözdük galiba. Sonra Ikea'ya gittik, bir sürü ivir zivirda oradan aldik. Tatildeyken ciceklerim hep solmus, cok üzüldüm. Cicek aldim birkac cesit. Eve geldigimde ölü gibiydim. Oglumda normal saatinden 1,5 saat önceye aldi gece uykusunu, umarim kriz yasamayiz gece.

bana uyar ama dünürünü unuttun bacım oda var zemuszemus

kıvılcım bacım bende yeni okudum hikayeni gerçekten çok güzel ödüle layık tebrikler cnm Şeniz

Yapalım canım seve seve gelirim alkisalkisalkis ama ne zaman olacakki bayramdan sonra olacaksa ben işe başlıycam ancak cumartesi olursa gelebilirim.Evde olan arkadaşlarda haftasonu gelmek istemez eeee nasıl orta yolu bulucaz.CADIARZU

Kız o dün yaptıkların bittimi yok canım inanmam bide kaynanama iftara gittim dedin :1shok:

Baya iyiyim şu aralar tatlım ya sağolasın benimki bensiz yatağa bile yatmaz öyle huysuzdur.Uykusu olsa bile ben oturuyosam koltukta uyuklarda hayatta yatağa gitmez çok fen çok illa yapışık ikiz gibi gezicez.:mymeka:

Oh ne güzel alışveriş yapmışsınız bende alışveriş yapınca deşarj oluyorum resmen çok keyif alıyorum almıyan yoktur sanırım.

Bende kaçayım uykum geldi mirmirmirmir valla kocişte koltukta sızmış yazık.

Herkese iyi geceler...opuyorumnanaktan

şuan daha yeni cerrahpaşadan geliyoruz alişimin burnu kanadı öle böle değil yatak odama koymuştuk benim nevresim batmışşşş ...kendi yatağındada kanamış bu arada hiç görmedik uyuyo diye ışıkları açmadık......ben görünce şoka girdim deli gibi soyundum kıyfetlerimi bulamıyorum.....

bi yandan çanta yapıyorum bi yandan ömer huysuz allahtan erkek kardeşim bana gelmişti ömeri ona bıraktık çıktık küçük kaynım kızarkadaşı ile ömeri n yanına gelmişş onu uyutup bizim yanımızageldiler ancak eve geldik çocuk acılda çocuk doktoru muayne etti bişey görmedi k.b.b yolladı onlarda baktı damla ve jel verdi yüzü koyun yattığından burnunu sürtmüş olabileceğini herhangi bişey görünmediğini söylediler....ama ömrümüzden ömür canımdan can gitti koca kanlı çarşafı bile çantama koymuşum ....kuzumdan kan alırkende çok fena oldummm ...............offff annelik zor zanaat valla...

canım ya cok gecmış olsun cok şukurkı kotu bırsey yokmuş daha öncede olmuştu demı yanlışmı hatırlıyorum yoksa
kıyamam ya ne cok korkmuşundur annelık gerccekten cok zor
hep yüzustu yatıyorlar canım ben hala korkuyorum yuzustu yatırmaya

günaydın kızlar geçmişi okuyamadım ama size haber vereyim dedim
bi akç gündür giremiyorum
zeynep hala hasta
2 gün öznce özel hastaneye götürdük
ultrason ve idrar tahlili istedi
hepsi normal çıktı çok şükür
rotavirüs aşısındamn olduğunu söyledi dr.umuz
ilk defa böyle bişey gördüm dedi
2.dozu asla yaptırmayın daha çok hasta olur dedi
1 hafta daha böyle hasta olurmuş sonra toparlarmış

Birsen geçmiş olsun cnm sizede

kendinizeii bakın

özlem cnm sağolll

seherim sağol evet daha öncede oldu cnm yan yattırdım bu gece yan yatırma yastığını kafasına geçirmiş

düz yatınca ellikere kalkıyor..mecbur yine yüz üstü yattı

beyaz cnm nasıl böle bişey oluyor yaa şu sayfada kaç anne var ve çoğumuz bu aşıyı yaptırdık ki ben bitirdim çok şükür hiçbişey olmadııı

ne öteki aşılar nede rota da acaba aşımı bozuktu yaa

yani böle bir yan etki olsa birimiz daha yaşamazmıyız yaa diğer aşılardan ateşlenen çocuklar çok
anlamadım yaa

Birsom çok çok geçmiş olsun tatlım.Bir süre sen bu çocukları yüz üstü yatırma kuzum nolur nolmaz:teselli:

Özlemcim sanada çok geçmiş olsun alla alla neden böyle olduki hiç duymamıştım rotadan hasta olan belki bünyeden bünyeye değişiyordur.Tez zamanda düzelir inşallah

Günaydınlar;hihoyyyt

Herzamanki gibi 7 de kalktık oynadık mama yedik yağız şimdi uyudu.Bende çamaşır astım kuruyanları toplayıp kaldırdım.Babamız da uyuyor uyandırmayalım diye salonda oturuyoruz.Uyusun adamcağız bir pazarı var niyetlide...

Neysem kimsecikler yok ben gidip kahvaltı edeyim.cokacimcoook

tatlım yaa gece yanyatırma yastığı ile yatırdımm bu sefrde kafasına geçirmiş yastığıı

olmuyor anlamadım ya

Birsom ben yan yatırma yastığını sepetinin içine koyuyorum üzerine nevresimini serip nevresimi yatağa geçiriyorum böylelikle kayma şansı olmuyo bide öyle dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…