2009 Mayıs Anneleri

bengıcım senıde sarmış iş telaşı once pompanı temın et ben medelanın elekt pompasını kullanıyorum çokta memnunum emzırdıkten sonra kalanını sag at dolaba ılerıde lazım olacak cunku işe başlayıncada 1gun onceden dıpfrezden dolap kısmına cıkartırsın orda buzu çözülür sonra denızın içecegı kadar suda ısıtır verırsın kım baskacak bebıse ayarladınmı?

bengicim benmari usulu ısıtılıyor önce suyu ısıtıyorsun sonra ısıttığım suyu bakşa kaba aktarıp içeçeği biberonu içine bırakıyorsun ısınıyor hemen canım
bende medela kullanıyorum canım

hafta sonu farkettımkı bu ramazan bana yaramadı etrafımdakı herkez oruclu olunca bende ıyı beslenmıyorum sutum yetmemeye basladı ınsallah duzelır ya dun cok korktum kızımı ac bırakacam dıye rabbım yardım ettıde yollarda sefıl olmadım

Günaydin Kizlar,

Yazamadim iki gündür, ara ara bakip okumakla yetindim sadece.

Birsen'cigim, Alis icin cok üzüldüm, umarim tekrarlamaz bir daha. Cok gecmis olsun.
Özlem'cigim,Umarim kizin hizla iyilesir. Cok gecmis olsun.
Sibel, Evet aynen bende senin gibi düsünüyorum canim, alis-veris müthis bir desarj.
BengiMaalesef oglumun uyku düzeni bozuldu canimÇok üzgünüm çoook
SemaAyni olay benimde basima geldi tatilde. Anneme birakip 1 saatligine disari ciktim, geldigimde oglum öyle cok agliyordu ki, benim geldigimi algilamadi bile. Hickiriklari saatlerce kesilmedi ve öyle cok üzülmüstüm ki haline. Ama kaynananin cocugun gözlerini tülbentle baglamasi cok komikkaydirigubbakcemile3
Esen'cigim,Doruk dogduktan sonra yazamiyorum pek. Sadece ona günlük tutuyorum o kadar.
Basiniz sagolsun Pinar'cigim.
EsraTesekkür ederim canim. Hediye olarak, dereceye giren ve benim öykümünde icinde oldugu 35 öykünün kitap halini yollamislar.

Kizlar benim oglumun uyku düzeni bozuldu ya, yan yatmak istiyor sürekli. Dönecegim diye deli oluyor ve o arada uykusu kaciyor. Yan yatirma yastigi almam gerekiyor sanirim. Simdiye kadar, Sirt üstü yatiyordu ve gece uyanmiyordu hic. Iki gündür 3'de uyaniyor, oynamak istiyor emdikten sonra. Gülüyor, tepiniyor falan. Offf, umarim sürekli yapmaz böyle.

bigudicim korkma streste sütün azalmasında en büyük etken bol bol sıvı al havuç suyuda sütü arttırıyor ısırgan çayı rezene falan iyi geliyor şekercim semizotu :))))

kıvılcım günaydın canım nasılsın

yap tabi bitanem yarasın bol sütlü günler bizimle olsun

kızlar arkadaşımda hamile iki buçuk aylık ama maddi durumları çok kötü (( bakalım hayırlısı

sağol kıvılcım cnm

neyse kızlar sanırım işlerimi halledeceğim alişim uyuyorrr mutfağın kilimini silkeledim sildim bulaşıklarıda hallettim şimdi ömer ağladı mama veriyorum eğer ömer mamayi yiyene kadar aliş kalkmazsa yatak odamı siler süpürürüm.......salonuda balkonu ellemeyecem ......ütüyü bide yarın ütü yaparım bugün işler biterse

yap tabi bitanem yarasın bol sütlü günler bizimle olsun

kızlar arkadaşımda hamile iki buçuk aylık ama maddi durumları çok kötü (( bakalım hayırlısı

yapma yaaaa tuhhhhh kabul ederse bebeklerimizin ufalmışlarını yollarız herkes iki parça yollasa dünya kıyafet olur kaç gün giyoyolarki hem

doğum ne zamana denk geliyor

canım birsencim aslında olabilir kızında çocuğunda durumu kötü malesef ( kız daha testlerini yaptıramamış neyse ben cumartesi götüreceğim doktorada testlerini yaptıracağım
kabul eder yani mecbur eder hiç kolay değil valla iş yerinde çaycı arkadaşım canım çocukta maaş alamıyormuş kriz nedeniyle hamilelik falan varsa büyük beden kullanmadığınız giyer kızlar ramazanda sevap kazanalım ne dersiniz

Keşke yanında alsaydın canım ya benimkide arada yapıyor sonra bütün gün mızmızlanıyor.

Ne kadınmış yahuuuuuuuu :roflol::roflol::roflol:

Başınız sağolsun tatlım.

Oh ne güzel kardeşin gelmiş yanlız kalmamışsın.Tek başına evde çok bunalırdın

Börek nasıl oldu bacım :uhm: Bu arada marketide toplamışın gene kaydirigubbakcemile3

Bende hiç depo yapamadım canım senin sütün varken muhakkak depola.Sorma şöyle doğru düzgün alamıyorlar ne kadar sütün olsada işe başlama zorunluluğu nedeniyle gene anne sütünden eksik kalıyorlar.Keşke doğum izni 1 yıl olsa kaydirigubbakcemile3

Size uygun olacak olması güzel şimdiden hayırlı olsun tatlım.Uygun bir tarihte olursa kesin gelirim canım.Fes işini anlamam sen adet neyse onu söyle bizde yapalım.Ayrıca Türkize çeyizlik bişeylermi yapılması gerekir cahiliğime verde bi bilgilendir merak ettim.

Hayır olsun rüyan ne demek acaba bi baksana tabirlere.İşler içinde kendini çok yıpratıyorsun bırak olduğu kadarı olsun eskisi gibi düzen kurmayı bekleme tatlım işler bitmez ama sen bu hızla kendini bitiricen lmaz:

Afiyet olsun tatlım

Yağızda sürekli oturmak sağı solu seyretme derdinde ama bizimki oyun halısını çok seviyor ona atıyorum 30 dk muhakkak oynar.Aynasına bayılıyor.Seninki neden sevmedi acaba?

Aynen bende kimse yemezken benim içimdende gelmiyor.:sinifsinif:

Yan yatırma yastığı çok rahat oluyor ben yağız doğduğu günden beri kullanıyorum.zemuszemus

Doruk salincaginda sallanirken sizdi kaldi, bende biraz firsattan istifade uyumaya calisayim kizlar. Görüsürüz sonra.

İyi uykular

Canım sen organize et biz uyarız ne gerekirse hallederiz.Birsenin dediği gibi kıyafet falan yada başka şeyler elimizden ne gelirse seve seve vereliniortak

tatlım biliyorsun gebeliğimde hep pijama giydim ve tayt giydim isterse tayt yollarım

artı cinsieti belli olur 15-20 gün sonra uyanları yollarız....

bebek bu birsürü ihtiyac oluyorr

hee bu arada kız zayıfsa cnm ben zaten duba olduğumdan kıza olmayan bir iki tuniğim alttan çıt çıtlı uzun kollu boğazlı yarım kollu boğazlı açık yaka badilerim var yollarım kıza

maşallah cnm duruya
sağol cnm

beyazcım geçmiş olsun canım atlattınız çok şükürr
tamolarak geçmed, ama buna da şükür cnm
toparlar artık yavaş yavaş
yemesi normale dönse çabuk iyileşecek
Günaydin Kizlar,

Özlem'cigim,Umarim kizin hizla iyilesir. Cok gecmis olsun.
[.
tünaydın cnm
çok teşekküre derim cnm
üzüzldüm Doruk da huysuzlaşmış
umarım eski düzenine döner

kızlar güya pc açık ama pek başında duramıyorum malum zeynep
gezmek istiyo hep
memeden ayrılmıyo doymadığı için
mamayı da istemiyo bakalım artık ne zaman düzelecek

ben de hangisini alsam diye düşünüyorum temizlemesi falan kolay mı pompayı
ben annemlerin apartmana taşındım o bakacak kısmetse
eşim de askere gidecek aralıkta annem de kalacağım
sağol ya iyi oldu bu bilgi

sorma bende de aynı durum var su içiyorum aklıma geldikçe

Uyku haram oldu bana. Tam daldim telefon caldi ve sesten Doruk uyandi. Emzirdim, o ara yine uyudu. Bende tabi uyuyayim yeniden dedim. Bu seferde zil. Hemde yanlislikla bizim zile basilmis. Sinir oldum. Nevresimler vardi ütülenecek, üseniyordum. Bari onlari ütüleyeyimde, aksam bir daha ugrasmayayim dedim ve o iste cikti aradan böylece.

merhaba kizlar a.s.

kac gündür okuyorum ancak bi yazamadim :)

birsencim cok gecmis olsun..korkusu yetmiştir sana inşaAllah bi daha böyle bişi yaşamassin..o apartmandaki kadinda bi alemmiş valla..agznin payini bekliyor herhalde :)

tutkuncum cok güzel bişeymiş bu adetiniz :) gerçi ben pek hoşlanmam kinadan ama maksat biraraya gelmek olsun :)) inşaAllah kafaniza göre rahat uygun bi ev bulursunuz canim

banucum cinsiyeti belli olunca muhakkak haber ver..bizde elimizden geleni yapalim canim

beyazcim demek rotadanmiş zeynebin rahatsizliği..cok gecmis olsun..inşaAllah biran önce tamamen gecer tatlim..

pinarcim başiniz sagolsun canim..Allah rahmet eylesin eniştenizi..

filizcim tebrikler ödülün için canim öykün cok güzel olmuş

esencim gecen gece seni rüyamda gördüm..dünmüydü yoksa :) ay yat kalk yat kalk hepten kariştirdim günleri :)) ahsenin resimlerine bakmiştim face'de..o gece gördüm :) bilinçalti oldu herhalde :) tam hatirlamiyorum ama ahseni sevdigimi felan hatirliyorum :) hayirlara ciksin inşaAllah :)

gelelim bana :) en son cok sinirliyim demiştim :) eşimle bariştik c.tesi günü :) aman Allah herkesin evliliğini korusun,mutlu etsin..cok zor valla küs olmak :)) neysem işte konustuk ettik sorunumuzu hallettik cok sukur..yildönümünü gercekten unutmus..ramazanin ilk günü oldugu için kafasi ucmus biraz :)) bide eşimin caliştigi şirkette nerdeyse kimse oruc tutmuyor..adamlar bi tuhaf bakiyorlar eşime..sanki Türkiye'de degilde avrupada bi ülkedeyiz..adamlar şaşiriyorlar oruc tutmasina..30günmü tutuyorsun diyorlarmiş eşime..tobe ya Rabbim ne günlere kaldik ya..eskiden insanlar oruc tutmasa bile enazindan saygi gösterirlerdi tutanlara..yemezlerdi içmezlerdi ulu orta..tabi hepsi eskidenmiş :)

neyse..unuttugu için epey kizdim..ama cok üzüldü..yemege cikalim felan dedi..ama hiç canim istemedi :) iftar saati tam serranin cafcafli saatine denk geliyor..uykusu geliyor..uykusu gelince uyuyamayinca kiyameti kopariyor :)) dün biraz geciktirdim muhallebisini..uykusu geldi..uyuya uyuya yedi kuzum ya :)) velhasil yemek haricinde telafi etmek için ne yapcak eşim,bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…