2009 Mayıs Anneleri

Ağzının açık nasıl mayalacağını bilmiyorum senden duydum deniycem bakalım üzerine bez örtülür heralde birde ben yoğurt yapma makinelerine bakıcam onda çok güzel tutuyomuş.

Muhallebiyi bana doktor günde bir kere akşam demişti tatlım.

Canım sen eşinle konuş. Size zahmet bi baksın bakalım neyi ne kadara yapabiliyoruz. Ona göre ayarlarız ya güzel olur valla a.s.

ya siz işitme testi yaptirdinizmi?? hani şu ne kadar duydugunu ölçen test..şartmi bunu yaptirmak? doktora sormustumda iyi olur demişti..serra duyuyor ama ne kadar duydugunu ögrenmek için test olmasi lazim demişti..

Canım biz hastaneden çımadan 2.gün gelip yapmışlardı testi. Hatta normalde 5 dk falan sürermiş bizimki sinyalleri 20 sn'de aldı. O yüzden şimdi çıt desen uyanıyo heralde kaydirigubbakcemile3

Sağolasın canım a.s. Sizinde başınız sağolsun ya daha yeni evlilermiş tüh :çok üzgünüm:

Yağız'a zorlada olsa 1 tane armut yedirdim.Allahım pütürleri ağzına gelince nasıl öğürüyor görseniz.Yumuşak tarafı gelince höpürdetiyor.Bu arada bu son yoğurdum taş gibi olmuş maşallah.

Onun o pütürleri öğüren ağzını yerim de bişey yiyemez eşşek paşam benimmmmm Şeniz

Canım hatırladığım kadarıyla o kişi bendim. Ben evde olmadığım için sen beni arayınca Banu iş yerinde diye arayıp ona haber vermiştim. Siteye yazması için

kızlar sizin bebekler 4 aylıkmı oldu benim mayızs 25 li bugün 3 ayı bitti daha benmi yanlış hesaplıyorum el gıdalara geçmişsiniz benimde vermem gerekiyomu

Yok canım 4.ayın bitiminde başladı arkadaşlar. Senin ki daha 3.ayını bitirmiş a.s.

Canım inşallah alırsın tekrar rapor a.s.

Bu arada sütüne maşallah Bol bol sağ at buzluğa. VArken değerlendir a.s.

Valla canım bizimki gece arada 2 kere emmek dışında 10 saat kadar uyuyor. Bazen 12-13 saat oluyor. Ama gündüzleri genelde kuş uykusu gibi kısa kısa uyuyor ya bende anlamadım :uhm:

Valla harikasın sen kaydirigubbakcemile3

Sağ bacım sağ boşver a.s.

Benimki de 10 dk emiyo zaten ya normal demişti doktor a.s

Bende kucağımda falan oturtuyorum valla ne yapayım sürekli yatmak istemiyor :1no2:

Ohhh mis a.s.

Ay bacım ya zor olacak tabi ama işinden de memnunsun. Alışıcan bacım ne yapalım. Bizde çalışan anne çocuğuyduk büyüdük bi şekilde a.s.

Bende bazen doymadığını düşünüyorum canım ya. Ama doktor kilo alımı iyi. Doyuyodur diyo :uhm:

Aman canım ya yazık kuzuya. Tutma sonra tutarsın tatlım a.s.

Yuh ya ramazan günü yaptıkları terbiyesizliğe bak klava: Ver eline yıkasın çamaşırları eşşek gibi klava:

Bende bazen özlüyorum ya. Ama bu cadıyı 1 saat bıraksam özlüyorum. Allah mecbur etmesin valla :Saruboceq:

Canım o ağlama krizleri sırasında davlumbazı aç yada fön makinasını. Bizimkine çok iyi geliyo yerimseniben

Ben hala çıtçıtlı badi ile yatırıyorum çünkü bizim ev tüm gün güneş aldığından acaip sıcak oluyor geceleri de :1no2:

Bizimkide bazen bi takılıyo tv'den ayıramıyouz :1no2:

Geçmiş olsun canım :1hug: Spor falan diye yorma kendini :çok üzgünüm:

Geçmiş olsun canım şu aşılara gıcık oluyorum ya. Hafta sonu bizimde var :çok üzgünüm:

Günaydın canım a.s. Valla canı isterse uyuyo eğer istemezse ne yaparsan yap ııh :1no2:

Bende bazen kanguruyla yapayım diyorum ama daha fena yorulurum heralde :çok üzgünüm:

Valla canım akşamları eşim varken küvetinde yıkıyoruz. Bende gündüzleri bazen küvetinde yıkıyorum. Bazende lavabomuz geniş diye orda yıkıyorum. Hafta sonları ise eşim yada ben duşa girerken onu da alıp öyle yıkıyoruz. Artık ele avuca geliyolar kolay oluyo. Ön tarafını yıkarken küvete yatırıp elimi başımın altından tutyorum. Tersini yıkarken de göğsenden tutuyorum. Aynı ekilde göğsünden tutarken diğer elimle kafasını yıkıyorum. Zaten bizimki suyu sevdiğinden ne şekilde yıkarsan yıka sesi çıkmıyor alkisalkisalkis
Ama bu havalarda banyo soğuk falan olmaz ya :uhm: Bende hep banyoda yıkıyorum. Hiç odada yıkamadım. O kadar da narin alıştırmanın manası yok be tatlım. Ben bazen günde 3 kere yıkıyorum valla kaydirigubbakcemile3

ya benimmkide memede uyumayı çok seviyo alıştırmıyım diyorum ama bazen gözümden uyku akıyoo bende uyumak için alıyorum hemen yanıma:sm_confused:

Zaten sadece sabahları yapıyorum o şekilde canım. Gece normal kucağımda emzirip hemen yerine koyuyorum. Gündüzleride bazen kucağımda bazen koltukta yatarak emziriyorum ama göğsümde bırakmıyorum. Uyuyunca çekiyorum hemen alkisalkisalkis

Bizimkininde aynen canım. Eller hep dişetlerinde. Doktor çıkabilirdedi ama beklioruz bakalım :uhm:

Hadi hayırlı olsun ek gıdalarınız canım a.s.

makıne gerckten ıyı fıkır bakınca banada habr vr uygunsa bende alayım benım ıkı cocukla dışarı cıkmam pek mumkun olmuyor
bu arada yagızın oyun halısı cok guzelmış n kadara aldın canım benım yaramazlarda durmuyor alsammı acaba yurutece bınme zamanları gelsede rahatlasam kollarım koptu valla

Bacım ya sıkma canını :çok üzgünüm: Zamanla alışacaksın sende. Bi bakmışız koca adam olup bizi bırakıp gitmişler bile :bbo:

Ben çamaşırları asana kadar Defne uyandı. Kahvaltımı bile zor ettim. Mutfak duruyor öyle. UYkusunu alamayınca huysuzluk ediyor. Ben bi yıkayayım şu cadıyı. Belki güzel bi uykuya dalar a.s.

selam kızlar.pzts günü benim kız da hastalandı.şiddetli kusma,halsizlik. ne kadar zormuş.allahım bir daha yaşatmasın. neyse ki ciddi bişey değilmiş. ben de kızımdan 2 gün önce aynı şekilde mide ağrısı bulantı,ishal olmuştum.üşütmüşüm ve sanırım benden geçti. bütün hayat durdu sanki.elim ayağım birbirine dolandı.çok zordu. biz babasıyla sürekli komiklikler yaprken onun ciddi ciddi bize bakması.gözlerindeki baygın bakışlar. memeyi de tutmamaya başlamıştı. emziremiyodum canı istemiyodu galiba. kıyamam kuzuma.uyumak istiyodu sürekli...neyseki şimdi daha iyi ama hastalıktan dolayı huy değiştirir oldu. her zaman memede uyuyan veya kendi kendine uyuyan çocuk oto koltuğunda tüm evi türlayarak uyumaya başladı. bir de nerdeyse saat başı emen ya da en geç 2 saatte bir emen kızım 3-4 saat geçiyo ve 5-6 dk emiyor.

Arzum'un yoğurt yapma makinası uygun diye biliyorum kızlar. Arkadaşımda vardı çokda memnundu a.s

Haber veririm canım yerimseniben oyun halısını 125 e aldım çok rahat ettim valla yağız içinde çok güzel oynuyor.Yürüteç ve hoppala bize doktorumuz kesinlikle kullanmıycaksnız dedi o yüzden bunu aldık.

Bacım ya sıkma canını :çok üzgünüm: Zamanla alışacaksın sende. Bi bakmışız koca adam olup bizi bırakıp gitmişler bile :bbo:

Öle valla neyse yabancıya gitmeyecek en azından kızım belli :roflol:

kızlar siz ek gıdalara dördüncü ayın sonunda mı başladınız duru 19 mayısta doğdu biz 19 eylülde dördü bitireceğiz ozaman mı başlamam gerekiyor
yağmurdayken altıncı ayda başlamıştım bir yıl izinliydim neredeyse o nedenle

arkadaşım tavsiye etmişti yoğurt makinasını bana hamileyken almıştım bende onun yoğurtları taş gibi oluyordu :)))))))))))))))))))))))))) duruya bende yapıp versem diyorum

Ben çamaşırları asana kadar Defne uyandı. Kahvaltımı bile zor ettim. Mutfak duruyor öyle. UYkusunu alamayınca huysuzluk ediyor. Ben bi yıkayayım şu cadıyı. Belki güzel bi uykuya dalar a.s.

bnde genellıkle akşam ustu yıkıyorum uyusunlar dıye ama hıc etkı etmıyor benımkılerı fıtıl bıle uyutmadı valla

beni izlemeye devam edinnn semraaa leynnn bizi kurtaracak bi formülll madden yükümüzü hafifletecek azcukk

Arzum'un yoğurt yapma makinası uygun diye biliyorum kızlar. Arkadaşımda vardı çokda memnundu a.s

Arzum bebbe sterilizatörünü kullanıyorum gayet memnunum,şimdi yoğurt yapma makinasınada baktımda 50-60 civarı alayım en iyisi.

Evet canım 19 eylülde başlayabilirsin bizde öyle başladık.

uğurmuriy geçmiş olsun canım

birsen ne yapıyon kızzzzzz

bende menemeni hazırladım kaynıyor şimdi kavanoza koyucam inşallah kız uyandı emziriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…