valla benim kızımda uyurdu artık uyumuyor 3 gündür bozdu uykuları ancak ayagımda sürekli sallarsam uyuyor o zamanda işler kalıyor
birso kız daha ne istiyorsun işte halan yapacakmış benimde annem dedi gel burda yapalım diye de ohooooo herşeyi nasıl taşıyayım orayaa annemde gelemiyor halam bizde misafir
bigudicim günaydın tatlım ne kadar saygısızlık canım ya terbiyesizler
günaydın birsencim tweeticim nasılsınız
Günaydın Kızlar,
Herkes iyidir inşallah.
Cok yorgunum ve cok halsizim.Sanırım üşüttüm biraz.Mide bulantısı basladı.Boranın gözunun içine bakıyorum uyusun diye.
Akşam iftardan 12de geldik.Yat boraya kalk yat sahura kalk sersem oldum iyice.
Bugun spor salonuyla görüşmeye gıdıyorum kızlar.Bi alt caddede yeni acılmış guzel bi yervar.Bakalım fıyatta anlaşabilirsek baslıycam.
aman ütü az diye girdim ütüye nereye azmışşş belim koptu yaaa
neyseki bitiii şimdi alişin neversimini serecem ütüyü yaptırttılarda çamaşırı katlatmadılar uykusu gemiş alişin salladım uyuduu
ben kaçar neverimi serem geri kalan çamaşırı katlıyam sonra çocukların çamaşırlarını yerleştireyimm
tweety cnm günaydın,banucuğum sanada aysun cnm pınar ,tuba,inci,simal,zehra,özlem,daisy75
herkese günaydınn
bucat hoşgeldin beni seni yeni gördüm
birsen kaçarrrr gelecem bugün işim hafiff çünkiii
sızede gunaydın kızlar sabah üst komsunun telefonuyla uyandım arayan genc bı kız özür dıleye dıleye bı hal oldu tabı ben actım agzımı yumdum gozumu sıte yonetımı meger uyarı yazısı gondermıs lutfen aılem burda degıl bılgılerı olmasın dedı bende boyle bı rıcada bulunmaması gerektıgını anlattım tabı bukadarsakin degıl hala sınırlerım bozuk
kaynatıyorum kızımın esyalarını attım makınaya
tubacığım günaydın geçmiş olsun cnm ne yapem eğer bugün süpürmezsem bir iki güne daha batık olacak o zaman daha zor oluyor silmemde gerekiyor işim ağırlaşmasın diye biraz pisken yapıyorum
yaaaa yoğurtcular ben dün saat 4 gibi mayaldım küçük meyve kavonozuna bugün yedirsem olurmu ya hiç açmadım ağzını.....
yoğurdu nasıl mayalıyosun süt ile mi??cnm mamadan filan da yapılıyo bildiğim bende başlamadan öğrenmiş olıyım.... saçma bi soru olmadı inş... fisfisfis
bigudi cnmhem ramazanda böle bişey olması hemde hiç olmayacak bişeyken yani evlerin lavobası klozeti varken balkon olması çok kötü saygısızlıkkk
ben olsam o kıza verir temizletirdim bide kzmış yaaa üstelik ben erkek sandım hıncını alana kadar bağırrrr
Günaydınlar bacılar a.s.
Nihayet evimdeyim çok şükür hihoyyyt
Defnoşumla 10'da kalktık. Bu aralar huy etti. 7,5 gibi uyanıyor. Yatağıma alıyorum. Yatarak emzirirken uyuyor. Memeyi çekersem uyanıyor. BEnde mecbur onunla birlikte ağzında meme uyuyorum. En azından bende uyumuş oluyorum kaydirigubbakcemile3
Ya zaten gece kocişi sahura kaldıramadım çok üzüldüm :çok üzgünüm: Yalvardım yakardım çok acıkırsın bak bayılırsın falan dedim ikna ettim. Bugün tutmayacak. Ramazandan sonra tutacak bu bi günü :çok üzgünüm:
Şimdi Defnoş emdi koltukta uyukladı. Etrafına minderleri dizdim. Hemen bi kahvaltı yapayım. Makinada onun çamaşırları var. Onları asayım. Gelip geçmişi okuyacağım a.s.
günaydın hanımlar
incihan geçmiş olsun canımm boşver spor salonunu ramazandan sonra gidersin:))yorar seni ya
ben 9 da kalktım şimdi kahvaltı yapıyorum kızım uyudu hemen kalkıp önce kendimi temizliycem sonra konserve yapmaya devam:))
arada uğrarım
men geldimmm sonunda yaptımm alişi çarşafla öntarafıma bağladım kanguru gibi baktım susmuyor zorla çamaşırı astırdı çamaşırı astım aldım onu bağladım evi süpürdük beraber tek onların odası kaldı tozları aldım onların çamaşırlarını yerleştirdim.....
şimdi oturdum ömüşün meyvesini yedirecem ama aç tepkisi vermiyorr.....bekelyem azzz burada takılam
ama alişle ev süpürmek zordu ağır velet kanguru gibi dengeli olmadığından hemen belim ağrıdı ama onun hoşuna gitti eşşekk yaaa..............
valla benim kızımda uyurdu artık uyumuyor 3 gündür bozdu uykuları ancak ayagımda sürekli sallarsam uyuyor o zamanda işler kalıyor
birso kız daha ne istiyorsun işte halan yapacakmış benimde annem dedi gel burda yapalım diye de ohooooo herşeyi nasıl taşıyayım orayaa annemde gelemiyor halam bizde misafir
tünaydın herkese,
kızlar bebeklerinizi banyoda nasıl yıkıyorsunuz? Ben hala küvetinde eşimle yıkıyabiliyorum ama banyom soğuk o yüzden odada yıkıyorum. küveti taşımaktan yoruldum belimde fıtık var çok zor oluyor. beraber yıkanmaya korkuyorum. banyoda yalnız başınıza nasıl yıkıyorsunuz? başını falan... su kaçırmadan ??
ya sana sadece allah nazarlardan korusun dıyebılıyorum ne kadar cok calısıyosun hemde 2 cocuga yetısıyrsun masallah
kızlar bıde benımkının herhalde bugun yarın dısı cıkacak gıbı salyalar had safhada uyuyamıyor boyle degıldı benım oglum nısan annelerıne baktım 4-4,5 ay cıvarı dıs cıkartan bebısler var allahım ıns ates ve ıshal olmaz kuzumda
valla cnm benimkiler ikitane ben leğen kova işini ikikere yapıyordum bıktım o yüzden alıyorum kucağama onun vücudun alışacağı kadar su yapıyorum kucakta taşır pozisyonda yıkıyorum sıkaca tutu bası aşağa doğru tutup suyu akıtıyorum banyom soğukmu bilmiyorum soyup hemen sokuyorum hemen havluya sarıyorum sanırım ben biraz o konuda rahatımmm dikkat etmedim ben üşümüyorsam oda üşümez diyorum
Kızlar bugün hiç keyfim yok yaaa mirmirmirmir dünün etkisi heralde neyse alışıcaz oğlanda huysuz sabahtan bu yana benneyaptımki
Gülşahcım komşularına ne diyimki ramazandada böyle saçmalıklı olur.
Esencim konserve yapıyomuşun kolay gelsin tatlım,ve tüm ev işine dalanlara.
Tubacım yoğurt işinde pes etme ben 5-6 seferden sonra tutturmaya başladım.
Semracım şu muhallebiyi mamayla yapma işini bende bi deniyim bakıyım.
Bu arada beniim doktorumda mamadan olanı yemezse günlük sütle yapabilirsin demişti,aynen yoğurt olunca zararlı bileşenleri yok oluyomuş.
Hiç bişey yapasım yok oğlan ayağım bilgisayar yanımda öleee oturuyorum.canımda tatlı istedi mozaik pasta yapayım diyorum bide dereotlu patatesli poğaça ıvır zıvır olunca sıkıntıdanda yedikkçe yeniyo gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?