2009 Mayıs Anneleri

günaydin kizlar a.s.

dün serrayi aşiya götürdüm..ay hemşireyi görür görmez basladi aglamaya..igne yapinca hepten morardi kuzum ilkkez bu kadar agladigini gördüm..katildi resmen..titizligi iftara kadar sürdü nerdeyse..calpol verdim o sakinleştirdi onu biraz..3 saat uyududa kendine geldi kuzum..

şimdide cok sukur iyi..

anneme gidicez birazdan inşaAllah..bu aksamda yokum..yat kalk yat kalk gercekten salak gibi oluyor insan..dün 23te yattim..sahura zor kalktim..annemde biraz dinlenirim inşaAllah..

birsencim bugunde ne süpürmesi yahu..2 günde bir evmi süpürülür kiz sen kendine iş ariyorsun sanirim :)

gulhancim gecmis olsun tatlim..inşaAllah gecer biran önce..vitamin hapi felan al..spor salonuda iyi fikir ama ramazanda hepten yorulmazmisin?

sibelcim yogurdu yaptim..ama olmadi kiz :) oda sanirim mayadan dolayi olmadi..ben dünkü yogurttan mayaladim..maya gittikçe saflaşsin diye..ama olmadi civik ve cok tatli bi yogurt oldu :) ay ben bu yogurt işini tutturana kadar cocuk büyücek yaf :)))

sibelcim calisma olayina gelince..yukari tükürsen biyik asagi tükürsen sakal..imkanlar musaitse hiç çalişma dicem ama tabiki senin verecegin bi karar bu..hayirlisi olsun tatlim

hülyacim gezgin cadi 2 gün gezemedin diye depresyona girdin he

semrosum pes etmek yok..1-2 derken alişir nazli kizimizda

gulsahcim pes komsuna valla..ramazan günü iyi halt etmiş bide üstüne sanada zarar vermiş..

neysem kizlar ben kaciyorum..hazirlanayim..öptüm hepiniziiii a.s.

tubacığım günaydın geçmiş olsun cnm ne yapem eğer bugün süpürmezsem bir iki güne daha batık olacak o zaman daha zor oluyor silmemde gerekiyor işim ağırlaşmasın diye biraz pisken yapıyorum

yaaaa yoğurtcular ben dün saat 4 gibi mayaldım küçük meyve kavonozuna bugün yedirsem olurmu ya hiç açmadım ağzını.....

bigudi cnmhem ramazanda böle bişey olması hemde hiç olmayacak bişeyken yani evlerin lavobası klozeti varken balkon olması çok kötü saygısızlıkkk
ben olsam o kıza verir temizletirdim bide kzmış yaaa üstelik ben erkek sandım hıncını alana kadar bağırrrr

Günaydınlar bacılar a.s.

Nihayet evimdeyim çok şükür hihoyyyt

Defnoşumla 10'da kalktık. Bu aralar huy etti. 7,5 gibi uyanıyor. Yatağıma alıyorum. Yatarak emzirirken uyuyor. Memeyi çekersem uyanıyor. BEnde mecbur onunla birlikte ağzında meme uyuyorum. En azından bende uyumuş oluyorum kaydirigubbakcemile3

Ya zaten gece kocişi sahura kaldıramadım çok üzüldüm :çok üzgünüm: Yalvardım yakardım çok acıkırsın bak bayılırsın falan dedim ikna ettim. Bugün tutmayacak. Ramazandan sonra tutacak bu bi günü :çok üzgünüm:

Şimdi Defnoş emdi koltukta uyukladı. Etrafına minderleri dizdim. Hemen bi kahvaltı yapayım. Makinada onun çamaşırları var. Onları asayım. Gelip geçmişi okuyacağım a.s.

günaydın hanımlar
incihan geçmiş olsun canımm boşver spor salonunu ramazandan sonra gidersin:))yorar seni ya

ben 9 da kalktım şimdi kahvaltı yapıyorum kızım uyudu hemen kalkıp önce kendimi temizliycem sonra konserve yapmaya devam:))
arada uğrarım

kızlar hepinize günaydın sabah 7den beri ayaktayız yine oğlum sağolsun!yarım saat oldu uyuyalı bu kez anakucağına yatırdım ondan bu kadar uyudu ypksa nerde,uyumuyo kızlar gündüz ya helede yatağa filan yatırırsam 10-15 dk en fazla,bu kadarcık uyku olumu hiç?2-3 saat uyuyan bebişlerin anneleri :) sizlere soruyorum ne yapıyosunuzda uyuyor bebekler banada sööyleyin ne olur?sırtım kopuyoo valla kucakta taşımaktan Allah güç veriyoda bakıyoruz yoksa imkansız...
unutmadan size söyleyeceğim çok önemli bişey var makarna acayipsüt yapıyo kızlar,ben yeni keşfettim artık hergün yicem,sizede tavsiye ederim...
dün oğluma oyun halısıda aldık çok beğendi teşekkürler fikirler için...
barbunya ve taze fasülyemide attım buzluğa ikişer poşet ohh,bugün birazda iş yapabilirsem benden alası yok...

valla benim kızımda uyurdu artık uyumuyor 3 gündür bozdu uykuları ancak ayagımda sürekli sallarsam uyuyor o zamanda işler kalıyor

birso kız daha ne istiyorsun işte halan yapacakmış benimde annem dedi gel burda yapalım diye de ohooooo herşeyi nasıl taşıyayım orayaa annemde gelemiyor halam bizde misafir

men geldimmm sonunda yaptımm alişi çarşafla öntarafıma bağladım kanguru gibi baktım susmuyor zorla çamaşırı astırdı çamaşırı astım aldım onu bağladım evi süpürdük beraber tek onların odası kaldı tozları aldım onların çamaşırlarını yerleştirdim.....

şimdi oturdum ömüşün meyvesini yedirecem ama aç tepkisi vermiyorr.....bekelyem azzz burada takılam

ama alişle ev süpürmek zordu ağır velet kanguru gibi dengeli olmadığından hemen belim ağrıdı ama onun hoşuna gitti eşşekk yaaa..............

aman gelsin yapsın bi işe yarasın çocuklar hediye yapmadı eziliyor altında ondan yapıyor kanımcaa

neyse ömer tepiniyoo meyve verem

tünaydın herkese,
kızlar bebeklerinizi banyoda nasıl yıkıyorsunuz? Ben hala küvetinde eşimle yıkıyabiliyorum ama banyom soğuk o yüzden odada yıkıyorum. küveti taşımaktan yoruldum belimde fıtık var çok zor oluyor. beraber yıkanmaya korkuyorum. banyoda yalnız başınıza nasıl yıkıyorsunuz? başını falan... su kaçırmadan ??

bigudicim günaydın tatlım ne kadar saygısızlık canım ya terbiyesizler

günaydın birsencim tweeticim nasılsınız

günaydın cnm iyiyiz nolsun...sen nasılsın... çalışan anne olarak allah sana kolaylık versin cnm...

valla ben de ramazanda uyku düzenimi şaşırdım...sabah erkenden hortluyo gözlerimi açamıyorum yaaa mirmirmirmir ramazan yorucu geçiyo ama napalım işte bende elimden geldiğnce değerlendirmeye çalışıyorum....

sanada günaydın cnm bugün yine sende işler işler işler allah tan işin hafif yaaa... çok yıpratma kendini cnm alişin ömerin sana dahaaa çooook ihtiyacı var...allah sağlık sıhhat güç kuvvet versin tüm annelere....

:1no2:ailesinden habersiz ne işler çevirmiş ya....bence haberleri olsun cnm ailesi için iyilik yapmış olursun...

bencede..bide ramazan da yani:1closedeyes:

ya benimmkide memede uyumayı çok seviyo alıştırmıyım diyorum ama bazen gözümden uyku akıyoo bende uyumak için alıyorum hemen yanıma:sm_confused:

afiyet olsun cnm sonrasında da kolay gelsin....

Son düzenleme:

ya sana sadece allah nazarlardan korusun dıyebılıyorum ne kadar cok calısıyosun hemde 2 cocuga yetısıyrsun masallah

sorma cnm bende anakucağında sallıyorum bir saattir uyuyor kendi haline bıraksam çoktan uyanırdı,şimdi netten baktım salıncak buldum 50-60 liraya var alıcam bitane yatırırım sallarım uyur heralde bi de ip bağlarım ucuna bende yatar uyurum valla başka türlü olmucak,o salıncaklarda komşumuz çok memnundu al demişti zaten bana alıyım bari..

valla cnm benimkiler ikitane ben leğen kova işini ikikere yapıyordum bıktım o yüzden alıyorum kucağama onun vücudun alışacağı kadar su yapıyorum kucakta taşır pozisyonda yıkıyorum sıkaca tutu bası aşağa doğru tutup suyu akıtıyorum banyom soğukmu bilmiyorum soyup hemen sokuyorum hemen havluya sarıyorum sanırım ben biraz o konuda rahatımmm dikkat etmedim ben üşümüyorsam oda üşümez diyorum

kızlar bıde benımkının herhalde bugun yarın dısı cıkacak gıbı salyalar had safhada uyuyamıyor boyle degıldı benım oglum nısan annelerıne baktım 4-4,5 ay cıvarı dıs cıkartan bebısler var allahım ıns ates ve ıshal olmaz kuzumda

ya sana sadece allah nazarlardan korusun dıyebılıyorum ne kadar cok calısıyosun hemde 2 cocuga yetısıyrsun masallah

sağol cnm benimki kimsem olmayışımdan bişey oldumu kimse ha dedinmi bana gelemez gelebilecek olanda gelmezzz ............ama aaaaa deseydin gelirik derler

yılarca tırnağın varsa kaşırsın oldummm bu saatten sonra kimse bişey yapmasın bişey oldumuu aaa çok yardım etti olur sonra

bi anam bi ben varım işteeee

izdede var tatlım yaaa hatta aliş öle bi tükürük yapıyorkii çenesi köpüklü tükürük doluyor hangi ara yapıyor bilmem siliyorum devamlı yaa alişde öle
ama hala tık yokkk bi oyuncakları var onları ağızlarına sokuyolar bide eller hep içeride diş kaşıyıcısı aldık herifler almıyo ellerine ....eylülde gidecez doktora bakalım ne diyecek bu durumaa

amannn erkenden çıkmasın yaaaaaa

neyse alişş tepişiyor oda yesin meyvesiniii

selam bacılar bugun bıdıkları dr goturdum ek gıda ıcın lıstmızı vrdı mılupa vya aptamılın sutlu pırınclı ve tahıllı kasık mamalarından vr dedı ben zatn ıkı gundur verıyorum ama nazlı ymıyor dedım
onun muhallebısını suyla dgılde mamayla sulandırarak yap dedı eve geldık oyle yaptım bıraz yedı
yogurt olarak evde kendın mayala dedı dedım mamadan yapmıycazmı guldu mamalar saglıksız degıl tabıkı ama yogurtuda ondan yapıcak kadar degerlı degıl dedı oylede olur ama normal gunluk suttnde mayalayabılırsın dedı cunku o mayalanınca sutun zararlı maddesı gıdıyor o artık yogurt dedı
meyve puresı olarakda kendın cam rendeden gecırerk ver dedı ama mesala mevsımınde olmayan meyvenın organık hazır puresını alabılırsın dedı sımdılık boyle
kızlarrr son olarakda yogurtu mayalarken mayaladıgın kavanozun agzını kapakla kapatma sadece sar dedı hava alarak mayalanması lazımmıs bunuda ılk defa duydum yani

Son düzenleme:
Kızlar bugün hiç keyfim yok yaaa mirmirmirmir dünün etkisi heralde neyse alışıcaz oğlanda huysuz sabahtan bu yana benneyaptımki

Gülşahcım komşularına ne diyimki ramazandada böyle saçmalıklı olur.

Esencim konserve yapıyomuşun kolay gelsin tatlım,ve tüm ev işine dalanlara.

Tubacım yoğurt işinde pes etme ben 5-6 seferden sonra tutturmaya başladım.

Semracım şu muhallebiyi mamayla yapma işini bende bi deniyim bakıyım.
Bu arada beniim doktorumda mamadan olanı yemezse günlük sütle yapabilirsin demişti,aynen yoğurt olunca zararlı bileşenleri yok oluyomuş.

Hiç bişey yapasım yok oğlan ayağım bilgisayar yanımda öleee oturuyorum.canımda tatlı istedi mozaik pasta yapayım diyorum bide dereotlu patatesli poğaça ıvır zıvır olunca sıkıntıdanda yedikkçe yeniyo gerçi

sağol canım. Sana da maşallah valla. Takip ediyorum Allah gücünü arttırsın. Sen anlattıkça ben yoruluyorum :)

[/COLOR]
canım tatlı yap ye ıyı glır
yogurtun agzını acık nasıl mayalıycazkı ama ınsallah tuttururum
muhallebıyı mamayla yapma işi nazlıda iş yaradı bıraz azda olsa ydı hem daha vıtamınlı olur bencede dene
nazlı suyla bıberondada ymedı sen muhallebıyı gunde bır keremı verıyorsun bana hem sutlu hm tahıllı kullanabılırsın dedı sutluyu sabah tahıllıyı akşam yatarken verıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…