2009 Mayıs Anneleri

canım aynen benimde öyle göğüslerim yumuşadı sütüm az geliyor ve duruda gece uyumuyor sürekli emmek istiyor:ecrin_bebek:

bende artık sertleşme hissetmiyorum ama doyuyo gibi de
acaba benimkide mi öle olcak şimdilik sorunumuz yok ama bakalım hiç diilse bikaç ay daha emseler ii olcak...

cnm 3-4 yaş arası iyi değil deniyor cinselliği keşfediyolamruş yanılmıyorsam yada cinsel organlarınımı nee

ama küçük yaşta çok iyi biizimde ameliyat sorunumuz var eğer ameliyat olursa 1 yaşında ikisinide kestirecemmm

eylence yaparım benn hehehhehe

canım aynen benimde öyle göğüslerim yumuşadı sütüm az geliyor ve duruda gece uyumuyor sürekli emmek istiyor:ecrin_bebek:

cnm öncede en az 6 saat aralıksız uyurdu gece ama son 1 haftadır bizde böyle oldu ve sabah kalktığım benim bütün üstüme süt akmış olurdu ama şimdi elle bile sıkınca zor geliyor ..doyuyordur ama yeterince almadığını düşünüyorum hem bi kaç gün içinde iyice azalırsa bi anda nasıl başlatıcam ek gıdaya şimdiden başlıyımki iyice azalsa bile sorun yaşamıyım allahın izniyle Şeniz

bende artık sertleşme hissetmiyorum ama doyuyo gibi de
acaba benimkide mi öle olcak şimdilik sorunumuz yok ama bakalım hiç diilse bikaç ay daha emseler ii olcak...

ama seninki daha küçük bacım biz 4.5 aylık olduk sen biraz daha sabret bakalım hem sorun yoksa daha erken sizin için a.s.

ohh yap bacım yap kurtlarımızı dökerizz zemuszemuskaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

tabi davet edersennn :umursamaz::umursamaz:

selam kızlar bu ara takılamıyorum sizle oğluş garip benim dra götürdük tekrar ilaçları reddediyo çünkü. hava veriyoruz ilaçla... çok ağır değil broşları falan açık ama balgamı atmasına yardımcı olmamız gerek dedi kıyamam tıkanıyo rahat nefes alamıyo özellikle geceleri. çok fazla kustuğu için yeterli kiloyu dsa alamıyodu ben ded sağıyorum artık sütü hem ne kadar içtiğini bileyim istiyorum akşam 90ml içti sabah 110ml dr 120 içmesi lazım dedi eğer kilo alımı yeterli olmazsa mama takviyesi yapacakmışız kilosu bugün itibariyle 5940 çıplak. 21 mayıs doğumlu az mı ya

Kaçamazsın takipteyim valla iyi olmuş bacım ellerine sağlık inşallah severek yerler.

Çok geçmiş olsun esracım sünnet işininde erke olması daha iyi boşver sonrasında daha zor oluyor ben bile yaptırmayı düşünüyorum.

Vay cadı vayyy.Yerim ben bunu nişanlısı gibi kıpırdak yerinde durmuyor demek.Fotodaki sansürüde yağız çok beğendi kaydirigubbakcemile3

Afferin kız sana sonunda kavanoz mamada yaptın yaa alkisalkisalkis

Annenin gelmesiyle ne güzel dinlenmişsin tatlım keyfini çıkar tek başına kalınca o kadar yoruluyoruzki gelmeleri bize nimet gibi

Evet aynen canım ya 2 yaşına kadar ozamana kadar yapılmazsa 6 yaş ve sonrasında öneriyorlar.2 yaşına kadar farkında olmuyorlar.6 yaşından sonra ise daha bilinçli oldukları için sünnet bir travma olmaktan çıkıyor.Bende 1 yaşına gelince yaptırmak istiyorum ama annemde kayınvalidemde küçücük çocuk sünnetmi olurmuş anlamazmış diyolar kaydirigubbakcemile3 iyi ya anlamasın işte ben onu istiyorum kimseyi dinlemeyip yaptırıcam bakalım kısmet.

Canım çok geçmiş olsun biz kilo ilgili ne desek boş bu kilo kavramı biraz göreceli kimi bebeğin gelişimi yavaş kimininki hızlı olur ikisininde olması sağlıklı yada sağlıksız olduğunu göstermez bence bu konuda sana en doğru yolu ve bilgiyi doktorun verecektir.Ona güven.:teselli:

geçmişe şöyle bi üstten bakabildim zaten 1 eylül de okul açılıyo çok giremiyordum herhalde hiç giremeyeceğim ekimde başlayacağına üzülen arkadaşlar üzülmeyin banu tülay çalışıyolar ben de başlayacağım offf çok zor gelecek
pınarcım maşallah kızına kız düşecek o benimki de daha iki aylık yüz üstü dönmeye başladı şimdi tutamıyoruz zaten kesinlikle sırt üstü ya da yan uyumuyo hep yüzüstü
gülşahcım çok sinir bozucu bi olay yaşamışsın iyi tutmuşsun kendini
birsencim yetteeeeeeeeeeeerrrrrrrr artık bu kadar yorma kendiniiiiiiii
sünnetten konuşmuşsunuz kime sorduysam önerdi erken sünneti babamız da öyle istiyor yaptıracaktık bu hafta hastalanınca kaldı erken sünnetin çok faydası varmış bi kere idrar yolu enfeksiyonu olmuyormuş iki günde de iyileşiyormuş iyileşir iyileşmez yaptıracağım
banucum ne kadar geldiğine baktın mı sütünün seninle aramızda iki gün var sanırım ek besine başlamadın daha değil mi
artık benim oğlum gece bi kere kalkıyo sahurda. ama 12 ye kadar uyurken bile emziriyorum aç olsa uyanır diye düşünüyorum
başka aklıma gelmiyo herkesi ve meleklerini öpüyorum

kkızlar selam naberler ben yorgunum hastayım ev ararken oruçlu olduğum için sanırım bittim eşimde diyor evde hep yattın şimdi bu kadar gezmek zorladı seni diye ve ev bulamadık evler çok eski mahalle arası bi ev beğendik tamm tutacaktık yan komşumuz olacak adam cübbeli bişey olablir ama adamın üstte karısı yanımızda kuması oturuyomuş kumada kapının önünde kadınlarala lak lkat eşim sen yapamazsın bunlarla dedi doğru bunlarla takışırsın dedi vazgeçtik yarın işe başlıyorum.Türkizde yoruldu evdeyim temizlik yapıcam yine gelirim

Bende markete gittim alışveriş yaptım biraz.Yağız uyduğu için kayınvalide yanına çıktı.Hava almak iyi geldi.

Mozaik pastamı yapıp dolaba attım.Birazdan kaynana tekrar gelecek poğaçayı yaparken yağızı oyalayacak.Bu arada bende bamya yemeğimin yanına mantarlı bulgur pilavı yapıcam.Bide şu reklamlarda çıkan soğuk ayran aşı çorbası var ya ondan yapıcam ama hazırı değil kendim buyday ve nohuttan çok lezzetli oluyor birde bı sıcaklarda soğuk soğuk iyi gidiyor.

sağol canım ya ishal olmuştu o zaman çok kaybetti toparlayamadı boyuna göre kilo az geliyomuş neyse bakalım şimdi de sağarak deniyeceğiz

ay güzel oluyo mu tarifini bana yazsana ama şöyle tam tarif açık açık göz kararı olmadan :)
bi kere kayseri'de içtim bayılmıştım

birsencim helal sana mamayıda kendin yaptın ya:)))

pınarcım defneye maşallah pek tatlı yiyenim benim bu arada salıncağınıda çok seviyor

bengicim sağdığımda iki göğsümden çok zorlarsam 100 cc falan çıkıyor oda bazen

ÇOKKK GEÇMİŞ OLSUN CNM İNŞ YAKIN ZAMANDA ATLATIR ..KİLO ALIMI NORMAL GİBİ ASLINDA :uhm::uhm:

çağırmazmıyım kızzz gelinn dökelim kurtlarıııı

:lepi::lepi::lepi::lepi:

bengicim işe başlamak ilk başlarda çok zor oldu ama zamanla alışıyorsun bir ay oldu bile işe başlayalı ben

sibelcim ohhhh poaça mozaik döktürmüşsün sana mı gelsem akşama:))) afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…