emdiriyorum cnm ama son günlerde göğüs uçlarım acımaya başladı birde gece 2 saatte bir uyanıyor artık ..uyurkende meme sürekli ağzında olsun istiyor ama göğüslerde eskisi gibi öyle sertleşme yada sütün aktığı olmuyor sanırım azalıyor:1no2:
emdiriyorum cnm ama son günlerde göğüs uçlarım acımaya başladı birde gece 2 saatte bir uyanıyor artık ..uyurkende meme sürekli ağzında olsun istiyor ama göğüslerde eskisi gibi öyle sertleşme yada sütün aktığı olmuyor sanırım azalıyor:1no2:
aaa yapcakmısınız sünnneti... dr unuz ne diyo erken sünnet konusunda bazı psikologlar sakıncalı olduğunu söylüyorlar erken sünnetin çocuk kendini bilince yapılmalı diyolar ... kafama takıldı benim yaa...
canım aynen benimde öyle göğüslerim yumuşadı sütüm az geliyor ve duruda gece uyumuyor sürekli emmek istiyor:ecrin_bebek:
bende artık sertleşme hissetmiyorum ama doyuyo gibi de
acaba benimkide mi öle olcak şimdilik sorunumuz yok ama bakalım hiç diilse bikaç ay daha emseler ii olcak...
cnm 3-4 yaş arası iyi değil deniyor cinselliği keşfediyolamruş yanılmıyorsam yada cinsel organlarınımı nee
ama küçük yaşta çok iyi biizimde ameliyat sorunumuz var eğer ameliyat olursa 1 yaşında ikisinide kestirecemmm
eylence yaparım benn hehehhehe
evettt yaptımmmm hazır kavonozz meyvesiiii takip edenler bulmuşş
2 şeftalii 2 armut yıkadım soydım küp küp doğradım önceden kaynattığım birdak suyun içine attım 5 dk öle kaynattım......sonra blendırdan geçirdim püre yaptım ılıyınca içine hippin pirincinden attım bir çorba kaşığı kadar yani kıvam için siz azar azar atın koyu cıvık işteee içine bekmezde damlatacam şimdiii kovonozlara koyacam hehe
kızlar merhaba
oğlum bikaç gündür ara ara öksürüyordu dün akşamüstü apartopar dr a götürdük... birz üşütmüş falan ama önemli bişi yok dedi dr... kilomuz 6200 boyumuzda 64cm olmuş... gayet ii dedi fakaaat
olumun pipisinde sorun var sünnet derisi yapışıkmış biraz kızlsr, bikaç ay sonra tekrar bakcak böle devam ederse erken sünnet etcez dedi(
Yıkamadan önce yanımda yatıyordu koltukta. 2 harekette bu hale geldi cadı ya :1shok:
Buda banyodan çıkınca :kedi: Ama kapalı çektik malum nişanlısı Yağız kıskanıyormuş kaydirigubbakcemile3
Buda rahatlamış ve sızmış Defne kaydirigubbakcemile3
Uyuklarken hemen bi makina çamaşır atıp mutfaktaki kahvaltılıkları kaldırayım gelirim hemen yerimseniben
Ya ne yemek yapsam karar veremedim :uhm: Mantar kızartıcam o kesin de CADIARZU Yanına barbunya ve pilav mı yapsam CADIARZU
ohh yap bacım yap kurtlarımızı dökerizz zemuszemuskaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
tabi davet edersennn :umursamaz::umursamaz:
3 kavonoz çıktı meyvee soğusun dolaba koyacam
iyi oldu yaaaaa uğraşıyon azcık ama olsun masraf azalırrr
yarın verecem yerlersee devammmmmmmmmmm
esra geçmiş olsunnn
offff aliş erken kudurdu yaaaaaa ömer sızdııııı bende yoruldum sahurdan beri bişi yemedim yaaaa
ayy geldim.Bir uyumuşum tam 3 saat.Geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun canlarım.
Annem hızır gibi yetişti sağolsun.Uyudum da kendime geldim biraz.Vitamin de içtim.Siikon kasıklarını gittiğim yerlerde bırakmışım.Eczaneden gittim aldım.Havada iyi geldi.
cnm 3-4 yaş arası iyi değil deniyor cinselliği keşfediyolamruş yanılmıyorsam yada cinsel organlarınımı nee
ama küçük yaşta çok iyi biizimde ameliyat sorunumuz var eğer ameliyat olursa 1 yaşında ikisinide kestirecemmm
eylence yaparım benn hehehhehe
selam kızlar bu ara takılamıyorum sizle oğluş garip benim dra götürdük tekrar ilaçları reddediyo çünkü. hava veriyoruz ilaçla... çok ağır değil broşları falan açık ama balgamı atmasına yardımcı olmamız gerek dedi kıyamam tıkanıyo rahat nefes alamıyo özellikle geceleri. çok fazla kustuğu için yeterli kiloyu dsa alamıyodu ben ded sağıyorum artık sütü hem ne kadar içtiğini bileyim istiyorum akşam 90ml içti sabah 110ml dr 120 içmesi lazım dedi eğer kilo alımı yeterli olmazsa mama takviyesi yapacakmışız kilosu bugün itibariyle 5940 çıplak. 21 mayıs doğumlu az mı ya
Afferin kız sana sonunda kavanoz mamada yaptın yaa alkisalkisalkis
Annenin gelmesiyle ne güzel dinlenmişsin tatlım keyfini çıkar tek başına kalınca o kadar yoruluyoruzki gelmeleri bize nimet gibi
Evet aynen canım ya 2 yaşına kadar ozamana kadar yapılmazsa 6 yaş ve sonrasında öneriyorlar.2 yaşına kadar farkında olmuyorlar.6 yaşından sonra ise daha bilinçli oldukları için sünnet bir travma olmaktan çıkıyor.Bende 1 yaşına gelince yaptırmak istiyorum ama annemde kayınvalidemde küçücük çocuk sünnetmi olurmuş anlamazmış diyolar kaydirigubbakcemile3 iyi ya anlamasın işte ben onu istiyorum kimseyi dinlemeyip yaptırıcam bakalım kısmet.
Canım çok geçmiş olsun biz kilo ilgili ne desek boş bu kilo kavramı biraz göreceli kimi bebeğin gelişimi yavaş kimininki hızlı olur ikisininde olması sağlıklı yada sağlıksız olduğunu göstermez bence bu konuda sana en doğru yolu ve bilgiyi doktorun verecektir.Ona güven.:teselli:
Bende markete gittim alışveriş yaptım biraz.Yağız uyduğu için kayınvalide yanına çıktı.Hava almak iyi geldi.
Mozaik pastamı yapıp dolaba attım.Birazdan kaynana tekrar gelecek poğaçayı yaparken yağızı oyalayacak.Bu arada bende bamya yemeğimin yanına mantarlı bulgur pilavı yapıcam.Bide şu reklamlarda çıkan soğuk ayran aşı çorbası var ya ondan yapıcam ama hazırı değil kendim buyday ve nohuttan çok lezzetli oluyor birde bı sıcaklarda soğuk soğuk iyi gidiyor.
selam kızlar bu ara takılamıyorum sizle oğluş garip benim dra götürdük tekrar ilaçları reddediyo çünkü. hava veriyoruz ilaçla... çok ağır değil broşları falan açık ama balgamı atmasına yardımcı olmamız gerek dedi kıyamam tıkanıyo rahat nefes alamıyo özellikle geceleri. çok fazla kustuğu için yeterli kiloyu dsa alamıyodu ben ded sağıyorum artık sütü hem ne kadar içtiğini bileyim istiyorum akşam 90ml içti sabah 110ml dr 120 içmesi lazım dedi eğer kilo alımı yeterli olmazsa mama takviyesi yapacakmışız kilosu bugün itibariyle 5940 çıplak. 21 mayıs doğumlu az mı ya
çağırmazmıyım kızzz gelinn dökelim kurtlarıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?