2009 Mayıs Anneleri

evettt yaptımmmm hazır kavonozz meyvesiiii takip edenler bulmuşş

2 şeftalii 2 armut yıkadım soydım küp küp doğradım önceden kaynattığım birdak suyun içine attım 5 dk öle kaynattım......sonra blendırdan geçirdim püre yaptım ılıyınca içine hippin pirincinden attım bir çorba kaşığı kadar yani kıvam için siz azar azar atın koyu cıvık işteee içine bekmezde damlatacam şimdiii kovonozlara koyacam hehe

evet cnm bende dediğinden aldım dün çok sevdi oyalanıyo baya..bende 125 e aldım..

Çok geçmiş olsun canım. Valla bu bebeklerin hasta olması ne zor ya :çok üzgünüm:

pınarcım bende aldım arzum yoğurt makinası bugün deneyeceğim yoğurt nasıl olacak bakalım

Hadi bakalım tatlım inşallah güzel olur a.s.

Dimi ama bacım yabancıya gitmicek en azından kaydirigubbakcemile3

Bende bi gündüz bi akşam yıkıyorum canım. Zaten akşamları banyo yapmadan zor uyuyor. Mızırdanıyor. Yıkayınca da küt gidiyor maşallah

Arzum bebbe sterilizatörünü kullanıyorum gayet memnunum,şimdi yoğurt yapma makinasınada baktımda 50-60 civarı alayım en iyisi.

Evet canım 19 eylülde başlayabilirsin bizde öyle başladık.

Al bakalım bacım belki iyi olurda sizde tutturucaz diye uğraşmaktan kurtulursunuz a.s.

Alemsin ya hadi bakalım yerler inşallah a.s.

kızlar merhaba

oğlum bikaç gündür ara ara öksürüyordu dün akşamüstü apartopar dr a götürdük... birz üşütmüş falan ama önemli bişi yok dedi dr... kilomuz 6200 boyumuzda 64cm olmuş... gayet ii dedi fakaaat
olumun pipisinde sorun var sünnet derisi yapışıkmış biraz kızlsr, bikaç ay sonra tekrar bakcak böle devam ederse erken sünnet etcez dedi(

Yıkamadan önce yanımda yatıyordu koltukta. 2 harekette bu hale geldi cadı ya :1shok:

Buda banyodan çıkınca :kedi: Ama kapalı çektik malum nişanlısı Yağız kıskanıyormuş kaydirigubbakcemile3

Buda rahatlamış ve sızmış Defne kaydirigubbakcemile3

Uyuklarken hemen bi makina çamaşır atıp mutfaktaki kahvaltılıkları kaldırayım gelirim hemen yerimseniben

Ya ne yemek yapsam karar veremedim :uhm: Mantar kızartıcam o kesin de CADIARZU Yanına barbunya ve pilav mı yapsam CADIARZU

Geçmiş olsun canım. MAşallah oğluşuna büyümüş alkisalkisalkis

Ya benimki de arada bir iki kere öhö öhö yapıyor ama hiç ciddiye almadım :uhm: Seninki çok mu öksürüyordu CADIARZU

Sünnet işini de takma bacım kafana. Allah beterinden saklasın. NAsıl olsa olacak sünneti. Erken olur sende vakti gelince düğününü yaparsın ne güzel hihoyyyt

3 kavonoz çıktı meyvee soğusun dolaba koyacam

iyi oldu yaaaaa uğraşıyon azcık ama olsun masraf azalırrr

yarın verecem yerlersee devammmmmmmmmmm

esra geçmiş olsunnn

offff aliş erken kudurdu yaaaaaa ömer sızdııııı bende yoruldum sahurdan beri bişi yemedim yaaaa

geçmiş olsun cnm öenmli bişi yokmuş şükür sünnet olayınıda dert etme bir çok çocukta aynı sorun oluyor hatta kimisizni daha 40 çıkmadan sünnet ediyolar yani korkulcak bişi yok sonuçta bu çocuk er yada geç sünnet olacak varsın erken olsun yeterki sağlıklı olsun Şeniz

anammmmmmmmmmm kız bu cadı defnoşun bi kalkıp yürümediği kalmışşş maşAllah kuzumaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok öksürmüyordu ama burnu falan da tıkandı emerken zorlanıyordu yavrum o yüzden götürdüm dr aa bi de şu çok kaka yapma olayı vardı ya benim oğlanın onu falan da sordum işte zaten cmtsi gitmemiz gerekiyordu bikaç gün erken gitmiş olduk

ayy geldim.Bir uyumuşum tam 3 saat.Geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun canlarım.
Annem hızır gibi yetişti sağolsun.Uyudum da kendime geldim biraz.Vitamin de içtim.Siikon kasıklarını gittiğim yerlerde bırakmışım.Eczaneden gittim aldım.Havada iyi geldi.

Esra geçmiş olsun canım neyse önemli birseyi yokmuş.Sünnet olayınıda üzülme bircok erkek cocukta oluyor.Bende bayramdan sonra yapıcam sünneti.Anlamadan olsun zaten en iyisi.

Esra geçmiş olsun canım neyse önemli birseyi yokmuş.Sünnet olayınıda üzülme bircok erkek cocukta oluyor.Bende bayramdan sonra yapıcam sünneti.Anlamadan olsun zaten en iyisi.

aaa yapcakmısınız sünnneti... dr unuz ne diyo erken sünnet konusunda bazı psikologlar sakıncalı olduğunu söylüyorlar erken sünnetin çocuk kendini bilince yapılmalı diyolar ... kafama takıldı benim yaa...

cnm sen emzirmiyormuydun neden ek gıdaya geçtin?? sütün mü yetmiyor ?

emdiriyorum cnm ama son günlerde göğüs uçlarım acımaya başladı birde gece 2 saatte bir uyanıyor artık ..uyurkende meme sürekli ağzında olsun istiyor ama göğüslerde eskisi gibi öyle sertleşme yada sütün aktığı olmuyor sanırım azalıyor:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…