Haber veririm canım yerimseniben oyun halısını 125 e aldım çok rahat ettim valla yağız içinde çok güzel oynuyor.Yürüteç ve hoppala bize doktorumuz kesinlikle kullanmıycaksnız dedi o yüzden bunu aldık.
Öle valla neyse yabancıya gitmeyecek en azından kızım belli :roflol:
selam kızlar.pzts günü benim kız da hastalandı.şiddetli kusma,halsizlik. ne kadar zormuş.allahım bir daha yaşatmasın. neyse ki ciddi bişey değilmiş. ben de kızımdan 2 gün önce aynı şekilde mide ağrısı bulantı,ishal olmuştum.üşütmüşüm ve sanırım benden geçti. bütün hayat durdu sanki.elim ayağım birbirine dolandı.çok zordu. biz babasıyla sürekli komiklikler yaprken onun ciddi ciddi bize bakması.gözlerindeki baygın bakışlar. memeyi de tutmamaya başlamıştı. emziremiyodum canı istemiyodu galiba. kıyamam kuzuma.uyumak istiyodu sürekli...neyseki şimdi daha iyi ama hastalıktan dolayı huy değiştirir oldu. her zaman memede uyuyan veya kendi kendine uyuyan çocuk oto koltuğunda tüm evi türlayarak uyumaya başladı. bir de nerdeyse saat başı emen ya da en geç 2 saatte bir emen kızım 3-4 saat geçiyo ve 5-6 dk emiyor.
pınarcım bende aldım arzum yoğurt makinası bugün deneyeceğim yoğurt nasıl olacak bakalım
Haber veririm canım yerimseniben oyun halısını 125 e aldım çok rahat ettim valla yağız içinde çok güzel oynuyor.Yürüteç ve hoppala bize doktorumuz kesinlikle kullanmıycaksnız dedi o yüzden bunu aldık.
Öle valla neyse yabancıya gitmeyecek en azından kızım belli :roflol:
bnde genellıkle akşam ustu yıkıyorum uyusunlar dıye ama hıc etkı etmıyor benımkılerı fıtıl bıle uyutmadı valla
evet aslaında dr lar hep kullanmayın dıyorlar ama valla ben bıran önce yurutece koysamda kucaktan kurtarsam dıye beklıyorum
Arzum bebbe sterilizatörünü kullanıyorum gayet memnunum,şimdi yoğurt yapma makinasınada baktımda 50-60 civarı alayım en iyisi.
Evet canım 19 eylülde başlayabilirsin bizde öyle başladık.
evettt yaptımmmm hazır kavonozz meyvesiiii takip edenler bulmuşş
2 şeftalii 2 armut yıkadım soydım küp küp doğradım önceden kaynattığım birdak suyun içine attım 5 dk öle kaynattım......sonra blendırdan geçirdim püre yaptım ılıyınca içine hippin pirincinden attım bir çorba kaşığı kadar yani kıvam için siz azar azar atın koyu cıvık işteee içine bekmezde damlatacam şimdiii kovonozlara koyacam hehe
kızlar merhaba
oğlum bikaç gündür ara ara öksürüyordu dün akşamüstü apartopar dr a götürdük... birz üşütmüş falan ama önemli bişi yok dedi dr... kilomuz 6200 boyumuzda 64cm olmuş... gayet ii dedi fakaaat
olumun pipisinde sorun var sünnet derisi yapışıkmış biraz kızlsr, bikaç ay sonra tekrar bakcak böle devam ederse erken sünnet etcez dedi(
tabiiii tek çocuk düşünün bakim şimdi yimek yedik diyorum eşime çalışırken daha az yoruşuyordum şimdi ise ölüyorum yorgunluktan diyorum
eee iki bebe yorulacan diyor ...dedim yarın bak ütü var ev süprülcek yine çamaşır yıkancak bizim çamaşırlar katlanacak........
ama tek bebeğimde olsa çalışmazdım yaa rahat rahat evimin işini yapar bebeğime bakardım....çünki işde harap olan kadın ,evde harap olan kadın,bide çocukla sen ilgilencen kocanla aynı saatte girmiş olman bişi ifade temeyecek sen annesin evi ,iş,çocuk sende bu yükde bunalıma sokar yaaa....yani kendi adıma konuşayım iş hayatıda ağır.........
ayyy cnm geçmiş olsun yaaaa üşümüştür ayağı ondan olmuştur bence
yer cnm yerrrr hiç emzirme aç olunca güsel yer ama emzirip verirsen kusabilir önce mama ver yesin isterse meme verirsin mamayıda ilk etap için 90 cc yap cnm 120 ile girme derim nede olsa anne sütü veriyon sen hala
ohhh süperr benim halamda tutturmuş c.tesi bi kasa domates alacam sana gelecem sana kışa kpnserve domates yapacam diyor param yok didim ben alacam dedi....iyi dedi o öle rondodanda geçirmez elimzide soyacağız valla balkona atacaz kendimizi sonra kaynat babam kaynattt
cnm tek kullanımlık paket aldım oda 140 cc çıkıyor 90 lık yapsam tozunu nasıl ayarlıyacamki olmasa hepsini yapayım zaten tamamını yiyeceğini sanmıyorum ..benim kızın akşam 7 ile 8 arası süt stok yapma saati o yüzden o arada vericem 10 a kaadr da uyutmayacağım 10 da işstese süt veririm yine çünkü başka türlü muhallebiyi yiyeceğini sanmıyorum :1no2:
inş cnm redetmz ..de bende umıtlenırım hem 4.ayı dolduralım bende denıcem ufak ufakk..
gectı cnm ya saol...
aklıma geldı rezene bırazdaha dewam etseydı yapcaktımmŞenizsaoll teyzesiii
yerrr merak etttmeeeeeeee
bende 10 paket bezelye koydum ama evde bişey olmayınca 2-3 paketini şimdiden yedik biz...4 pakette barbunya koydum ....
cnm ben bayadır geceleri ayakları patikli pijama ile yatırıyorum üzerlerine bişey almıyolar yarım kollu badı tabi içinde atletleri var bide pijama çünkü bacakları üşüyor camlarda kapalı artık hava buradada serinn
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrr
bizde sahır yaptık hala kalkamadım pc başından sabahtan ayağa dikerler beni
hadi bakalım bacım inş yerde dediğin gibi sanada ümit olur bizim işimiz aslında daha zor yaw annne sütü dışında çocuklar hiç bişeyin tadını bilmiyor hatta ben su bile vermedim hiç 6.aya kadar beklersem sanırım hiç almaz en iyisi ufak ufak başlamak Şeniz
gunaydın hnmlar bızde oğlusumla 10 da uyandık sımdı mugeyı ızlıyoruz bu cocuk kucakta oturmaya bayılıyor
buarada drumuz baby tvyı onerdı bıze ınanılmaz olumlu etkılıyomus bıde kırdılı dövdulu filmleri ve ozellıkle reklamları asla ızletmeyın cunku reklam sırasında ınsana hıtap ettıgı bısey fazlaymıs o yuzden cok zararlıymıss
ayyy benimki ne olsa izliyor özellikle ece erken ve cennet mahallesine bayılıyor onun yüzünden evde tv açamaz olduk yaw :1no2:
Günaydın Kızlar,
Herkes iyidir inşallah.
Cok yorgunum ve cok halsizim.Sanırım üşüttüm biraz.Mide bulantısı basladı.Boranın gözunun içine bakıyorum uyusun diye.
Akşam iftardan 12de geldik.Yat boraya kalk yat sahura kalk sersem oldum iyice.
Bugun spor salonuyla görüşmeye gıdıyorum kızlar.Bi alt caddede yeni acılmış guzel bi yervar.Bakalım fıyatta anlaşabilirsek baslıycam.
geçmiş olsun cnm sıcak bişiler iç ıhlamur bitki çayı falan aman dikkat et bacım havalar çok dengesizleşti valla spor salonuylada umarım anlaşırsın yerimseniben
günaydin kizlar a.s.
dün serrayi aşiya götürdüm..ay hemşireyi görür görmez basladi aglamaya..igne yapinca hepten morardi kuzumilkkez bu kadar agladigini gördüm..katildi resmen..titizligi iftara kadar sürdü nerdeyse..calpol verdim o sakinleştirdi onu biraz..3 saat uyududa kendine geldi kuzum..
şimdide cok sukur iyi..
anneme gidicez birazdan inşaAllah..bu aksamda yokum..yat kalk yat kalk gercekten salak gibi oluyor insan..dün 23te yattim..sahura zor kalktim..annemde biraz dinlenirim inşaAllah..
birsencim bugunde ne süpürmesi yahu..2 günde bir evmi süpürülür kizsen kendine iş ariyorsun sanirim :)
gulhancim gecmis olsun tatlim..inşaAllah gecer biran önce..vitamin hapi felan al..spor salonuda iyi fikir ama ramazanda hepten yorulmazmisin?
sibelcim yogurdu yaptim..ama olmadi kiz :) oda sanirim mayadan dolayi olmadi..ben dünkü yogurttan mayaladim..maya gittikçe saflaşsin diye..ama olmadicivik ve cok tatli bi yogurt oldu :) ay ben bu yogurt işini tutturana kadar cocuk büyücek yaf :)))
sibelcim calisma olayina gelince..yukari tükürsen biyik asagi tükürsen sakal..imkanlar musaitse hiç çalişma dicem ama tabiki senin verecegin bi karar bu..hayirlisi olsun tatlim
hülyacim gezgin cadi2 gün gezemedin diye depresyona girdin he
semrosum pes etmek yok..1-2 derken alişir nazli kizimizda
gulsahcim pes komsuna valla..ramazan günü iyi halt etmiş bide üstüne sanada zarar vermiş..
neysem kizlar ben kaciyorum..hazirlanayim..öptüm hepiniziiii a.s.
bana diyene bak sanki kendin az geziyosundalmaz: sen benim gibi açık vermiyosun bacım o yüzden gezdiğini kimse anlamıyor :mymeka:
serra yada kıyamam yaa demek beyaz önlüklüleri anlıyor artık cadı kaydirigubbakcemile3
Günaydınlar bacılar a.s.
Nihayet evimdeyim çok şükür hihoyyyt
Defnoşumla 10'da kalktık. Bu aralar huy etti. 7,5 gibi uyanıyor. Yatağıma alıyorum. Yatarak emzirirken uyuyor. Memeyi çekersem uyanıyor. BEnde mecbur onunla birlikte ağzında meme uyuyorum. En azından bende uyumuş oluyorum kaydirigubbakcemile3
Ya zaten gece kocişi sahura kaldıramadım çok üzüldüm :çok üzgünüm: Yalvardım yakardım çok acıkırsın bak bayılırsın falan dedim ikna ettim. Bugün tutmayacak. Ramazandan sonra tutacak bu bi günü :çok üzgünüm:
Şimdi Defnoş emdi koltukta uyukladı. Etrafına minderleri dizdim. Hemen bi kahvaltı yapayım. Makinada onun çamaşırları var. Onları asayım. Gelip geçmişi okuyacağım a.s.
ooo benimki en baştan beridir sabah uyandıktan sonra hep yanıma alıp memede uyutuyorum bacım yoksa ne mümkün ki kendi halinde sepetinde uyusunn ..sabah 6 da diker valla beni ayağa kaydirigubbakcemile3
çalışmaya gelince bende öyle cnm yarım saat bile mecbur kalıp dışarı çıksam aklım gidiyor o yüzden anca 4 5 yaşına gelince ana okuluna falan verirsem belki ozaman çalışırım ama şimdi imkansız dediğin gibi Allah kimseyi zorda bırakmasın a.s.
kızlar hepinize günaydın sabah 7den beri ayaktayız yine oğlum sağolsun!yarım saat oldu uyuyalı bu kez anakucağına yatırdım ondan bu kadar uyudu ypksa nerde,uyumuyo kızlar gündüz ya helede yatağa filan yatırırsam 10-15 dk en fazla,bu kadarcık uyku olumu hiç?2-3 saat uyuyan bebişlerin anneleri :) sizlere soruyorum ne yapıyosunuzda uyuyor bebekler banada sööyleyin ne olur?sırtım kopuyoo valla kucakta taşımaktan Allah güç veriyoda bakıyoruz yoksa imkansız...
unutmadan size söyleyeceğim çok önemli bişey var makarna acayipsüt yapıyo kızlar,ben yeni keşfettim artık hergün yicem,sizede tavsiye ederim...
dün oğluma oyun halısıda aldık çok beğendi teşekkürler fikirler için...
barbunya ve taze fasülyemide attım buzluğa ikişer poşet ohh,bugün birazda iş yapabilirsem benden alası yok...
cnm uykusu yoksa mümkün değil uyutamazsın zaten ama uykusu varsa ben memede uyutuyorum olmadı azcık sepette sallıyorum ama uyuması için ısrar etme o uykusu geldiğini zaten belli ediyordur a.s.
tünaydın herkese,
kızlar bebeklerinizi banyoda nasıl yıkıyorsunuz? Ben hala küvetinde eşimle yıkıyabiliyorum ama banyom soğuk o yüzden odada yıkıyorum. küveti taşımaktan yoruldum belimde fıtık var çok zor oluyor. beraber yıkanmaya korkuyorum. banyoda yalnız başınıza nasıl yıkıyorsunuz? başını falan... su kaçırmadan ??
bende aynen senin gibi yapıyorum odada küvetinde ve kocişle başka türlü yıkamam imkansız çünkü artık suya girince balık gibi çırpınmaya başlıyor :bbo:
selam kızlar.pzts günü benim kız da hastalandı.şiddetli kusma,halsizlik. ne kadar zormuş.allahım bir daha yaşatmasın. neyse ki ciddi bişey değilmiş. ben de kızımdan 2 gün önce aynı şekilde mide ağrısı bulantı,ishal olmuştum.üşütmüşüm ve sanırım benden geçti. bütün hayat durdu sanki.elim ayağım birbirine dolandı.çok zordu. biz babasıyla sürekli komiklikler yaprken onun ciddi ciddi bize bakması.gözlerindeki baygın bakışlar. memeyi de tutmamaya başlamıştı. emziremiyodum canı istemiyodu galiba. kıyamam kuzuma.uyumak istiyodu sürekli...neyseki şimdi daha iyi ama hastalıktan dolayı huy değiştirir oldu. her zaman memede uyuyan veya kendi kendine uyuyan çocuk oto koltuğunda tüm evi türlayarak uyumaya başladı. bir de nerdeyse saat başı emen ya da en geç 2 saatte bir emen kızım 3-4 saat geçiyo ve 5-6 dk emiyor.
cnm geçmiş olsun Allah şifasını versin kuzucuğun ..
meme olayı sanırım ayına göre değişiyor çünkü benim cadıda bazen 2 saat bazende 3 saat ağzına sürmüyor hatat ben vermesem aklına bile gelmeyecek :1no2:
kızlar merhaba
oğlum bikaç gündür ara ara öksürüyordu dün akşamüstü apartopar dr a götürdük... birz üşütmüş falan ama önemli bişi yok dedi dr... kilomuz 6200 boyumuzda 64cm olmuş... gayet ii dedi fakaaat
olumun pipisinde sorun var sünnet derisi yapışıkmış biraz kızlsr, bikaç ay sonra tekrar bakcak böle devam ederse erken sünnet etcez dedi(
Geçmiş olsun canım. MAşallah oğluşuna büyümüş alkisalkisalkis
Ya benimki de arada bir iki kere öhö öhö yapıyor ama hiç ciddiye almadım :uhm: Seninki çok mu öksürüyordu CADIARZU
Sünnet işini de takma bacım kafana. Allah beterinden saklasın. NAsıl olsa olacak sünneti. Erken olur sende vakti gelince düğününü yaparsın ne güzel hihoyyyt
hülya mamaı muhallebimi aldın cnm mamaysa
biberonu 90 cc getir 3 ölçek at çalkala
Geçmiş olsun canım. MAşallah oğluşuna büyümüş alkisalkisalkis
Ya benimki de arada bir iki kere öhö öhö yapıyor ama hiç ciddiye almadım :uhm: Seninki çok mu öksürüyordu CADIARZU
Sünnet işini de takma bacım kafana. Allah beterinden saklasın. NAsıl olsa olacak sünneti. Erken olur sende vakti gelince düğününü yaparsın ne güzel hihoyyyt
bebelac sütlü pirinçli muhallebiyi aldım bacım tek kullanımlık olanı
Esra geçmiş olsun canım neyse önemli birseyi yokmuş.Sünnet olayınıda üzülme bircok erkek cocukta oluyor.Bende bayramdan sonra yapıcam sünneti.Anlamadan olsun zaten en iyisi.
cnm sen emzirmiyormuydun neden ek gıdaya geçtin?? sütün mü yetmiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?