cnm yaaa biz daha bebek arabası alamadık ki offfffff
alsak çok ii olurdu da
neyle çıkacaksınız cnm kanguru ilemi emzirme işini dediğim gibi yap kaç saat kalacaksınız ben mesela 5 saat bırakıyorum bezi altında kuru oluyor tabi şişiyorr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm yaaa biz daha bebek arabası alamadık ki offfffff
alsak çok ii olurdu da
Özlemcim ulucamıye gır kadınların oturduğu bölümde üzerine birsey atıp emzir.Baska biryer aklıma gelmıyor valla.
Kızlar ya ne oluyor bunlara hepsi huysuz benımkı hep öyledı ama sızın sonradan cıktı.Huylar değişiyor heralde.
Ne yapayım bacım birsom aklımdan cıkmıyor kılolar
kızlar sizden ricam olacak hamile arkadaşım ayrı eve çıkacak ucuz bir ev bulduk yardım etmek isteyen olursa çam sakızı çoban armağanı çok sevinirim ben iyi kötü birkaç eşyasını alacağım evinde hiç eşyası yok çünkü yeni olması önemli değil evinizde kullanmadığınız eşyalar falan olur yani
kızlar sizden ricam olacak hamile arkadaşım ayrı eve çıkacak ucuz bir ev bulduk yardım etmek isteyen olursa çam sakızı çoban armağanı çok sevinirim ben iyi kötü birkaç eşyasını alacağım evinde hiç eşyası yok çünkü yeni olması önemli değil evinizde kullanmadığınız eşyalar falan olur yani
analdım cnm bakalım evde değilim şuan bide oraya kargo ile yollanırsa baya korgo ücreti öderiz cnm bide böle bi durum varr eşya büyük olur çünkiii....evet birsencim o tarz şeyler ben perde falan alacağım
yaaaw şu stikırlarınızı çok özeniyorum uğraşıyom yapamıyorum bi türlü nasıl yapıcam birsencim senin civcivler çok tatlı gözüküyorlar bacım banada yapıverin muhatara :teselli:yapacaktı unuttu bak
canım yardım etmek çok isterim eşya annemde var birkaç ama nasıl gönderilir ki
ben tutamadığım orucumun fitresini vericem onu gönderebilirim paranında yardımı olur herhalde arkadaşına
kızlar günaydın...
dün akşamdan beri asabım çok bozuk...
malum doğum yüzünden gelenimiz gidenimiz çok oldu ve eşimle daha hiç adam gibi birlikte bir haftasonu geçiremedik... hazır yarın doğumgünümken güzel bişiler planlayıp yaparız diyordum... eşim zaten bişiler düşünüyordu... amaaaaa nafileeee... dün akşam eşimin abisi aradı ... antalyada yaşıyor , doruk u doğduğundan beri hiç görmedi göresi gelmiş 9 da biniyormuş sabah beni alın terminalden.... ya varya sinirden kudurcaktım yaaa... geldi bu sabah... zaten doruk bikaç gecedir mzımız gece yatamıyorum kalktım sabahın köründe kahvaltı hazırladım şimdi işin yoksa pazara kadar misafir ağırlaaa....
oğlumla ve eşimle üçümüzün birlikte geçireceği ilk doğumgünümdü yaaa... çok sinirliyim çook... başım ağrıyo sinirden yaaa...
çok kötü olmuş güzelim yaa neyse üzme kendiniikızlar günaydın...
dün akşamdan beri asabım çok bozuk...
malum doğum yüzünden gelenimiz gidenimiz çok oldu ve eşimle daha hiç adam gibi birlikte bir haftasonu geçiremedik... hazır yarın doğumgünümken güzel bişiler planlayıp yaparız diyordum... eşim zaten bişiler düşünüyordu... amaaaaa nafileeee... dün akşam eşimin abisi aradı ... antalyada yaşıyor , doruk u doğduğundan beri hiç görmedi göresi gelmiş 9 da biniyormuş sabah beni alın terminalden.... ya varya sinirden kudurcaktım yaaa... geldi bu sabah... zaten doruk bikaç gecedir mzımız gece yatamıyorum kalktım sabahın köründe kahvaltı hazırladım şimdi işin yoksa pazara kadar misafir ağırlaaa....
oğlumla ve eşimle üçümüzün birlikte geçireceği ilk doğumgünümdü yaaa... çok sinirliyim çook... başım ağrıyo sinirden yaaa...
analdım cnm bakalım evde değilim şuan bide oraya kargo ile yollanırsa baya korgo ücreti öderiz cnm bide böle bi durum varr eşya büyük olur çünkiii....
ama havlu nevresim vs. bakalım eve gidincee
tatlım resim ve adını söle ne yazalım onu söle bende bu arada sitenin linkini bulacağım
seninde işin bitmedii bee bacımmm
bide tutmadığım orucun fitresi demişsin eee ileride tutmayacanmı cnm yaa