• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

Bende dışarı cıktım geldim.Boranın patıklı altları kucuk geliyordu biraz onlardan aldım.Aynen semra 60tl harcayıvaedim.Su gibi akıyor bu para.Sen oruç tutuyormusun.Haftaya esra filan buluşalım dıyorum.

Esracım ne dıyeyım ya program fılan sormak yok insanlada.Neyse haftaya telafı edersiniz artık.

canım tutuyorum ama haftaya rgl olucam gıbı valla goruslım ozledım ya

ahanda yakaladımmmmmmmmmmmmmmmmm bananeeeeeeeeee :umursamaz::umursamaz::umursamaz: bende gelicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :oklava::oklava::oklava::oklava:senağlamasenağlamasenağlama

ahanda yakaladımmmmmmmmmmmmmmmmm bananeeeeeeeeee :umursamaz::umursamaz::umursamaz: bende gelicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :oklava::oklava::oklava::oklava:senağlamasenağlamasenağlama

gel canımmmm hem gazelımıde cok ozledım akşam 5 ferıbotuna bın 6.30 da burdasın sızın orda camlıca kanlıca meselsınden yakın delikafadulden

Bacım mama olayını daha cıvık yapıp biberonla dene benimkide aynı gazel gbi ne yaparsan yap 4-5 kaşıktan sonra ağlamaya başlıyor.Bende boza kıvamında yapıp biberonla veriyorum güzelce yiyor.Su içinde suluk aldım tutma yerleri var kendi tutp içmeyi çok seviyor.Bu huysuzluklarıda dişten sanırım yada başka bir sıkıntıları var ama ne hepimizde ayne şeyler var yanlız farkındamısınız bunların hepsi birden aynı andamı diş çıkarıyor ne kaydirigubbakcemile3

Oh ne güzel gezmelerdesin keyfini çıkar bizimkide yalan oldu sorma :1no2:

Canım bende tutamıyorum azda olsa süt verdiğim için sonrasında dediğin gibi nasıl tutucaz bilmiyorum hamileykende var 60 gün kışın falan 2 gün arayla tutmak lazım

Günaydın bacım bende çok merak ediyorum ek gıdadan sonra ne kadar kilo aldı diye.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bacımmm yapayım sulu ama benim kızım biberonuda emmeyi bilmiyorkii :1no2: sakız çiğner gibi emziğini çiğniyor yaw kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 o suluktan bizimde var cnm daha doğmadan almıştım ama hala kullanmadım ..

gunaydınlar canlarımma.s.
ya oğlum cok huzursuz durup dururken aglama nobetlerı gecıryor emmıyor benı aglarken nıye boyle olduk bu sabahta baktım dısı yok ama hala cok beyazz

oyy kıyamam yaaa Şeniz

kızlarr bursalı hatunlarrrrrrr
ben bugün çarşıya alışverişe çıkıcam hani şu uzun çarşıya
ama zeynebi nerde emzirsem altını değişsem aklıma hiç bi yer gelmiyo
çarşıya gidincede erken gelinmiyo malum
bana bi yer bulunnn lütfennn

bende cami avlusunda emzirmiştim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aman yaa ömer koltukdan düşüyordu az kaldıı offfffffffffffffff yaaa ben bu çocuklara mukayet olmama lazım

zeynepciğim cnm pusetle gidiyorsan arabasında değiştir altını dışardada meme verme mama ver olmadı sağ evde öle çık dışarda 5-6 saat kalabiliyor anne sütü

hadi ben kaçtımm

aman bacım dikkat et çok fena oldu bu veletler yaw :olmaz:

kızlar sizden ricam olacak hamile arkadaşım ayrı eve çıkacak ucuz bir ev bulduk yardım etmek isteyen olursa çam sakızı çoban armağanı çok sevinirim ben iyi kötü birkaç eşyasını alacağım evinde hiç eşyası yok çünkü yeni olması önemli değil evinizde kullanmadığınız eşyalar falan olur yani

cnm eksik olan şeyleri söylesenki herkez bi parçayı üstlensin daha iyi olmazmı Şeniz

kızlar günaydın...
dün akşamdan beri asabım çok bozuk...
malum doğum yüzünden gelenimiz gidenimiz çok oldu ve eşimle daha hiç adam gibi birlikte bir haftasonu geçiremedik... hazır yarın doğumgünümken güzel bişiler planlayıp yaparız diyordum... eşim zaten bişiler düşünüyordu... amaaaaa nafileeee... dün akşam eşimin abisi aradı ... antalyada yaşıyor , doruk u doğduğundan beri hiç görmedi göresi gelmiş 9 da biniyormuş sabah beni alın terminalden.... ya varya sinirden kudurcaktım yaaa... geldi bu sabah... zaten doruk bikaç gecedir mzımız gece yatamıyorum kalktım sabahın köründe kahvaltı hazırladım şimdi işin yoksa pazara kadar misafir ağırlaaa....

oğlumla ve eşimle üçümüzün birlikte geçireceği ilk doğumgünümdü yaaa... çok sinirliyim çook... başım ağrıyo sinirden yaaa...

ayy sinir olurum böyle çat kapı gelenlere yaw insan bi sorar hafta sonu yani işiniz gücünüz var mı diye resmen emrivaki yapmış kötükedihüsokötükedihüso

iyiyim canım kızı uyuttum temizliğe devammmm

kıs seni rüyamda gördüm demiştim okumadın mı;??:dilcikar:

gel canımmmm hem gazelımıde cok ozledım akşam 5 ferıbotuna bın 6.30 da burdasın sızın orda camlıca kanlıca meselsınden yakın delikafadulden

gelim dimiii:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ohhhhhhh catla sen istanbulda........

bak bacım beni gaza getirme bu akşam atlar gelirim hemde senin eve yerleşirim heee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

senin eve gelmiştik tavuklu pilav yapmıştın mutfağında felaket dağınıktı annende söylenip duruyordu ne bu hal diye...daha çok konuşmuştuk ama hatırlamıyorummm :(

mende gelecem bursayaaaa maaneeee ama ramazadan sonraaa

bi karşıya geçemedik bari otagara gidip bi otobüsle varırız biri artık terminalden alırr bizi

kızlar sizden ricam olacak hamile arkadaşım ayrı eve çıkacak ucuz bir ev bulduk yardım etmek isteyen olursa çam sakızı çoban armağanı çok sevinirim ben iyi kötü birkaç eşyasını alacağım evinde hiç eşyası yok çünkü yeni olması önemli değil evinizde kullanmadığınız eşyalar falan olur yani

Tabiki elimizden geldiği kadar yardım edelim hülyanında dediği gibi elimizden geleni yapalım ama bölüşelim derim.Sen bizi yönlendirsen süper olur.

canım yardım etmek çok isterim eşya annemde var birkaç ama nasıl gönderilir ki
ben tutamadığım orucumun fitresini vericem onu gönderebilirim paranında yardımı olur herhalde arkadaşına

Bende istiyorum ama rakam olarak ne kadar vermek gerekir fikir olması için bana rakamı yazsana tatlım.

kızlar günaydın...
dün akşamdan beri asabım çok bozuk...
malum doğum yüzünden gelenimiz gidenimiz çok oldu ve eşimle daha hiç adam gibi birlikte bir haftasonu geçiremedik... hazır yarın doğumgünümken güzel bişiler planlayıp yaparız diyordum... eşim zaten bişiler düşünüyordu... amaaaaa nafileeee... dün akşam eşimin abisi aradı ... antalyada yaşıyor , doruk u doğduğundan beri hiç görmedi göresi gelmiş 9 da biniyormuş sabah beni alın terminalden.... ya varya sinirden kudurcaktım yaaa... geldi bu sabah... zaten doruk bikaç gecedir mzımız gece yatamıyorum kalktım sabahın köründe kahvaltı hazırladım şimdi işin yoksa pazara kadar misafir ağırlaaa....

oğlumla ve eşimle üçümüzün birlikte geçireceği ilk doğumgünümdü yaaa... çok sinirliyim çook... başım ağrıyo sinirden yaaa...

Ah bi çat kapı misafirlerden nedir çektiğimiz dünden beridir benimde başımda vardı.İnsan bi sorar haftasonu müsaitmisiniz diye

oyyy delırecem benım kızda huzursuz nereye yetısecegımı sasırdım temızlık benı beklıyo ütüler desen öle elımde pompa habıre süt sagıyorum maglum emmıyokafamçokkarıştı iftar var eşim oruçluyemek şart senağlama ne zormuş ana olmakkkk

Ah Gülşahcım çokkkk zor hemde ama kendini çok sıkmamaya çalış öyle birsen gibi hergün ev temizliycem diye uğraşma bi yemek yapsan kızına baksan yeter haftasonları 3-4 saat eşin yanındayken yapmaya çalışırsın

gunadyın kızlar bızde sabah 6 da kalktık paşa oglum uyumadı bezlerı ve ek gıdalrı bıttı cıktım prıma bez aldım ıkı tane aptamıl muhallebı aldık mılupa sutlac aldım 50 tl tuttu ya para nasıl gıdıyor anlamıyorum

Bende çıkacam alışverişe yarın 2 paket bez alıcam 4 kutuda mama, kaşık maması,kavanoz maması derken 100 ü geçerim bende kesin.Allah yardımcımız olsun ne diyim

Benim misafirlerde şimdi gitti oğlanıda uyuttum gelip size bakayım dedim.

Off ya ne zormuş çocukla yatılı misafir ağırlamak yarın arkadaşım gelip beni alacak onla gezicez kafamı dağıtayım biraz.

Pazarteside bacımla buluşuruz kısmetse.

kızlarr kocammm p.tesi seyhate giderseee ve ege tarafı olursaaaaaaaaaaaaaaa ilk güzargah

bursa olur .....sabhadan çıkarım gelirümmm

senin eve gelmiştik tavuklu pilav yapmıştın mutfağında felaket dağınıktı annende söylenip duruyordu ne bu hal diye...daha çok konuşmuştuk ama hatırlamıyorummm :(
hayır olsun
ama olanı görmüşsün konserve yaptım mutfağım cidden berbat durumda:))
Tabiki elimizden geldiği kadar yardım edelim hülyanında dediği gibi elimizden geleni yapalım ama bölüşelim derim.Sen bizi yönlendirsen süper olur.

Bende istiyorum ama rakam olarak ne kadar vermek gerekir fikir olması için bana rakamı yazsana tatlım.

geçen sene günlüğü 5 liraydı sanırım 150 tl oluyor bu yıl 6.5 olsa en fazla 200 tl olur canım
ben vermek istiyorum tamam sonradan tutucam ama ölüm var kalım var borçlu gitmek istemem:kedi:

geliiiin geliiin bursada ççookk kapınız var bizz karşılarız sizi bizede gelin bu arada hülyacım hediyemiz geldi gittik aldık hep beraber çok güzeller çok teşekkür ederiz sen bizimkileri aldınmı

geliiiin geliiin bursada ççookk kapınız var bizz karşılarız sizi bizede gelin bu arada hülyacım hediyemiz geldi gittik aldık hep beraber çok güzeller çok teşekkür ederiz sen bizimkileri aldınmı
hani kızzz oğlanın resmi doğumgünü yazacaklarım seni bekliyorum sanda bu takvimden yapacam diyeeeeeeeee
gel bacım yenıkapıdan ferıbota bınınce tam 1.5 saat sonra bursa mudanyadasın
ordanda benım ev 15 dk gel valla bırsuru bebek olur ne guzl

valla oradan buradan bilmem bennnn indiğim yerden bir adım atmam sen inci esra semaa alırsınız beniii ben anlamazzz .................koca diyecem olmaz diyecek heheee

mende gelecem bursayaaaa maaneeee ama ramazadan sonraaa

bi karşıya geçemedik bari otagara gidip bi otobüsle varırız biri artık terminalden alırr bizi

kıss feribotla yenikapıdan bin daha çabuk gidersin kaydirigubbakcemile3

slm kızlar bi bebek günde kaçkele kaka yapar 3 ayı bitti

cnm benimki 4-5 defa yapardı ama 10 gündür günde 2 defa zor yapıyor 4.5 aylık oldu:sinifsinif:

aaa neden kapıya teslim etmedilerki öyle olması gerekiyordu bacım :1shok:
güle güle giysin kuzucum umarım üstünede olmuştur Şeniz
sizinki gelmedi henüz tatlım ama tel.e msj geldi avcılar şubeden yola çıkmış sanırım akşama doğru gelir kaydirigubbakcemile2

hani kızzz oğlanın resmi doğumgünü yazacaklarım seni bekliyorum sanda bu takvimden yapacam diyeeeeeeeee

valla oradan buradan bilmem bennnn indiğim yerden bir adım atmam sen inci esra semaa alırsınız beniii ben anlamazzz .................koca diyecem olmaz diyecek heheee

ne kendi kendine gelin güvey oluyon ozaman leyn :mymeka::mymeka:

sen gidemiyonn bari biz gidekkk delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Back
X