Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim muhallebide 3. denemede başarısızz senağlamasenağlamasenağlama
60 cc yaptım birazda sulu yaptım güzel güzel yiyiyordu 6 7 kaşık kadar yedi yani yaklaşık 20 cc sonra bir anda hepsini hatta midesinde olan sütü bile yaklaşık 150 cc olarak geri çıkardı hatta şu anda emdiğini bile çıkartıyor senağlamasenağlama
sanırım midesini iyice bozduk senağlama
ben bu işten vazgeçtim en iyisi 6.ayı bekleyip dr kontrolunde başlamak 2 gündür inanılmaz derecede kustu boş yere onuda kendimide yormıyım bari senağlamasenağlama
umarım 6.ayda aynı şeyi yaşamayız senağlama
evet cnm
hee orası beee aslanım benimmm kuşum o hastane oralarda biliyom kızın bulduğuuInternational Hospital mı? ama o avcılarda değilki yeşilköyde.
yohkkkk sibooo sölediiiimedicana mı bacım??
oda doğru ne bilem yaa onunda kızı sürekliii kusuyor ondan biliyommmhem birsencim benim götürmedim dr kalmadı bu kusması yüzünden hepsi fazlasını çıkartıyor dedi...kilo alımıda normal Allaha şükür o yüzden reflü olma imkanı çok az ..
evet bacım öyle yapcam artık napam muhallebi oalyı bizi bozdu :)
Gelin ya bızımı korkutuyorsunuz.Kapı gıbı Bursa ekıbı var burda evvelallah.Acarız yer yataklarını atarız veletlerı ohhh.Denledıkmı cayları tam keyıf.
Hulya meyve versene belki sever canım.
hee orası beee aslanım benimmm kuşum o hastane oralarda biliyom kızın bulduğuu
avcılarda ınternational dan memnun kalmadıııı
yohkkkk sibooo sölediiii
oda doğru ne bilem yaa onunda kızı sürekliii kusuyor ondan biliyommm
alışırrr cnm meyve yedir bide kavonoz all benikiler havuca bayıldı ilk etapda ittilerr damakları alışıncaa yiyolarr
ayyyyyyy tiremusu yaptımm annem illa muhallebisini yedirdi birazzz
Gelin ya bızımı korkutuyorsunuz.Kapı gıbı Bursa ekıbı var burda evvelallah.Acarız yer yataklarını atarız veletlerı ohhh.Denledıkmı cayları tam keyıf.
Hulya meyve versene belki sever canım.
ilk etapta meyve ağır gelmezmi kızlar? bide havuçluylamı başlamam lazım??