ee anacim sende bi karar vertaksimde asalimmi gaz odasinami kapatalim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben Çin'e yollayalim diyorum neysem yarina kadar düşünüp karar veririz D hayirli gecelerrrrrr
canım bendensin.Türkiz i 5 saattir uyutmaya çalışıyorum şimdi uyudu yatırınca ağlıyor yemiyor sinir oldum işe gidicem bu saat olmuş ancak 1 saat sonra kalkmam gerek yatsam uyanamam zor yani işimiz tatlım sabret.slm kızlarrrrrrrrr:gitme:
artık kk da hayal olmaya basladı banamafoldumbensuan sınırden aglıyorum bıyandan...bu saat oldu hala benım sıpa uyumadı kızlar yaaaaaamafoldumbenodasına bıraktım sımdı duwardakı arıya bakıp bakıp guluyo sankı olan aksam da bu cocuk uyumuyomafoldumben
gun boyuda uyumadı kesık kesık toplasam 3saat yapmaz sabah 11 de kalkıs o kalkıs ee bu sate de bende sabır kalmadı artık..hele bıde 3gundur eşim gececi gunduz de ewe gelıyo adamcağız uyuyo gece gene nobett mafoldumbenbugun 3.gun ve ben de oynatmaya az kaldııı noluo bu oglana anlamıorum kızlar ya...4 ay oldu hala bı duzen yokk sokaga cıkmaya cesaret edemıorum hala oglumla nerde nezaman aglıycagı hıc bellı olmuyoo,nereye kadar boyle dewam edecek nezaman duzelecek artık kestıremıyorum ve umut etmeyıde bıraktım sanırım psıkolojık bunalıma dogru gıdıyorummmmafoldumben
4 aydır ne carsı ne pazar,ne bı gezme soyle rahat rahat yokkk,kuafore bıle gıdıp rahatca kas bıyık bıle aldıramıyorummm,ewı temızlemektende vazgectım artık tek yaptıım yemek...oglan gun boyu 7 saat ya uyuyo ya uyumuyooo,Allahtan eskısı gıbı aglamıyo ama uyumuyoda mafoldumben
gunduz uyudugu saatlerde bende uyuyorum tabı o 1 saat uyuyo bense yarım saat 15dk anca ben uykuya dalana kadar o coktan uyanmıs oluyoooomafoldumben
kızlar ya 4 ay oluyooo bı bız kaldık m galıba hala bı duzenı oturtamay sabır ceke ceke sabır tasına doncem yakında....mafoldumbenmafoldumben
yok canım ama şimdi sen uyuyosundur.kızdan nete de giremiyorumherkesler uyumuşşşş
annem zeynebe bir kot jile almış ama biraz büyük geldi
eeeeeee bende altındaki fırfırı söktüm:roflol::roflol:,bi de altına renkli iple elimde geçtimkaydirigubbakcemile3
süper oldu:lepi:
iile giydirecem çocuğa jileyi
çok beğendimşakkıdı
azmin elinden bişey kurtulmazmış:dance::dance::dance:
Günaydın Arkadaslar,
Ben de bugun sonunda doktora gidiyorum.Smear testi yapılacakmış offf ya bıktım dr lardan valla.Ordan market alışverişine gidicez kocışle.Sonrada abimlere iftara inşallah.Tabı o kadar saat Borayla dışarda ne haltlar yiyicem bakalım.
Nurten iltifatların için sağol bacım.Şu elma dieti forumda var.Bir haftada 8 kılo filan vermişler ama sabah kahvaltısı ve sonrası sadece elma.Bana sağlıksız geldi.O Yuzden akşam yemeğide yıyıyorum.Yesil elmanın zayıflatıcı özelliği olduğunu biliyordum zaten.
ESRACIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.ESİN VE BALIĞINLA NICE MUTLU SENELERE.
hahahahahah fotolar gitmiş bende yapmayı becerememiştim zaten ticker yapalım barı
sabır birsencim sabır böyleler değişmezler benim eşimde bakmıyor hoş sende iki tane bakmalı ama düşünemiyor demek ki
düşünme kabiliyetleri yok bunların malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?