2009 Mayıs Anneleri

ee anacim sende bi karar ver taksimde asalimmi gaz odasinami kapatalim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben Çin'e yollayalim diyorum neysem yarina kadar düşünüp karar veririz D hayirli gecelerrrrrr

hımmm CADIARZUçin güzel fikir...

ben gelene kadar herkes gitmiş .Artık fazla giremiyorum işyerinde de imkansız gerçi pc mi yanıma alsam girerim de rahat olmaz.Neyse Mutaharacım fotoyu beğendim görüyomusun General silmiş.Sanırım 100 sayfadan fazla yere mal olduğu için istemiyorlar.
KNK canım sağol valla iş ev bebek hepsi zor oluyor ama alışacam.
İncihanım sende toplanıyormuş kızlar eğlenin bakalım biz burda beceremedik şansıma buluşamadık.
Kıvılcım inşallah geçicidir bu ağlamalar
Civciv sendemi gidiyorsun bursaya kız Birsende galiba giderim demiş valla hayranım size

herkesler uyumuşşşş
annem zeynebe bir kot jile almış ama biraz büyük geldi
eeeeeee bende altındaki fırfırı söktüm:roflol::roflol:,bi de altına renkli iple elimde geçtimkaydirigubbakcemile3
süper oldu:lepi:
iile giydirecem çocuğa jileyi
çok beğendimşakkıdı
azmin elinden bişey kurtulmazmış:dance::dance::dance:

Merhaba Mayıs Anneleri,

Sizin koyduklarınıza asdece siz ticker diyorsunuz. Ama onlar ticker değil.

Ticker serbest. Doğum , kilo, gibi takvim çizelge vs olan tickerlar serbest.

Sizin koyduklarınız çok büyük resimler. Resimlerinizi fotoğraf albümünde paylaşabilirsiniz.

İyi geceler

slm kızlarrrrrrrrr:gitme:
artık kk da hayal olmaya basladı banamafoldumbensuan sınırden aglıyorum bıyandan...bu saat oldu hala benım sıpa uyumadı kızlar yaaaaaamafoldumbenodasına bıraktım sımdı duwardakı arıya bakıp bakıp guluyo sankı olan aksam da bu cocuk uyumuyomafoldumben
gun boyuda uyumadı kesık kesık toplasam 3saat yapmaz sabah 11 de kalkıs o kalkıs ee bu sate de bende sabır kalmadı artık..hele bıde 3gundur eşim gececi gunduz de ewe gelıyo adamcağız uyuyo gece gene nobett mafoldumbenbugun 3.gun ve ben de oynatmaya az kaldııı noluo bu oglana anlamıorum kızlar ya...4 ay oldu hala bı duzen yokk sokaga cıkmaya cesaret edemıorum hala oglumla nerde nezaman aglıycagı hıc bellı olmuyoo,nereye kadar boyle dewam edecek nezaman duzelecek artık kestıremıyorum ve umut etmeyıde bıraktım sanırım psıkolojık bunalıma dogru gıdıyorummmmafoldumben
4 aydır ne carsı ne pazar,ne bı gezme soyle rahat rahat yokkk,kuafore bıle gıdıp rahatca kas bıyık bıle aldıramıyorummm,ewı temızlemektende vazgectım artık tek yaptıım yemek...oglan gun boyu 7 saat ya uyuyo ya uyumuyooo,Allahtan eskısı gıbı aglamıyo
ama uyumuyoda mafoldumben
gunduz uyudugu saatlerde bende uyuyorum tabı o 1 saat uyuyo bense yarım saat 15dk anca ben uykuya dalana kadar o coktan uyanmıs oluyoooomafoldumben
kızlar ya 4 ay oluyooo bı bız kaldık m galıba hala bı duzenı oturtamay sabır ceke ceke sabır tasına doncem yakında....mafoldumbenmafoldumben

canım bendensin.Türkiz i 5 saattir uyutmaya çalışıyorum şimdi uyudu yatırınca ağlıyor yemiyor sinir oldum işe gidicem bu saat olmuş ancak 1 saat sonra kalkmam gerek yatsam uyanamam zor yani işimiz tatlım sabret.

yok canım ama şimdi sen uyuyosundur.kızdan nete de giremiyorum
iyi yapmışsın özendiysen giydir tatlım.fotoyu çek görelim.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisıYı Kı DOĞDUN VE ıYıKı SENı TANIDIK ADAŞIM ESRA NıCE MUTLU YILLARAopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Günaydın kızlar bu sayfanın altındaki şey ne linkbacks

bi konumu silindi hülyanın tickeri gitmiş ee benimki gitmemişşş

banada bi zahmet kendimi sil deniyorr

neysemmm kızz özlem fır fırları neden söktünnn büyük olsun jile kışa giyerdii

hülyaa garusu gezmelerde yinee bakıyomdaa

Günaydın Arkadaslar,

Ben de bugun sonunda doktora gidiyorum.Smear testi yapılacakmış offf ya bıktım dr lardan valla.Ordan market alışverişine gidicez kocışle.Sonrada abimlere iftara inşallah.Tabı o kadar saat Borayla dışarda ne haltlar yiyicem bakalım.

Nurten iltifatların için sağol bacım.Şu elma dieti forumda var.Bir haftada 8 kılo filan vermişler ama sabah kahvaltısı ve sonrası sadece elma.Bana sağlıksız geldi.O Yuzden akşam yemeğide yıyıyorum.Yesil elmanın zayıflatıcı özelliği olduğunu biliyordum zaten.

ESRACIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.ESıN VE BALIĞINLA NICE MUTLU SENELERE.

hahahahahah fotolar gitmiş bende yapmayı becerememiştim zaten ticker yapalım barı

günaydın kızlarr
şimdi kalktım kahvaltı yapıyorum Ahsen hala uyuyor zilli gece 12 lere kadar oturuyor sabahta geç kalkıyor keyfine düşkün :)
akşam baya kaynatmışsınız bakayım ben yokken mi kaynatıyorsunuz
beni de güldürün ya dün çok sıkılmıştım insan bi haber verir kalkardım

ayyy kızlarr bunu anlatmak isityorum yaaa şimdi bildiğiniz gibi

çocukların bakımı evin yükü hep üzerimde sadece annem geliyor 15 günde bir temizliyor evimi bunun haricinde herşey beneden geçiyor yemek yerken bile ömer kucağımda ali anakucağında ayağımla sallıyorum.....

şimdi anneme kaçtım annemde efendim devamlı kk daymısım onlarla bişi konuşmuyormuşum

hem çocuklara bakıp hem iş nasıl yapacakmışş

dedim bana tlf evde yoruluyorsun gel diyen sensin şimdi neden lay lay yapıyorsun

eşimde annemde bişey yapıyolarr mesela herşeyi benden isityolar

ben şöle yap dedimmi nasıl yapacam diyolar

en basiti dün bişey çırpıyor annem şunu şöle yap böle et diyo sen yapsana dedim çocukla nasıl yapacam diyor

yaaaa ben hem çocuklara bakıyorum hem yapıyorummm

çocuklar azcık vızıldasa sen bu çocukları ağlatıyorsun diyooo

eşim dün diyokii birsenn şu ömeri anakucağına yatır aliyi bana ver kendin yap diyorıum elimde tencere var bana nasıl yapacam diyor yaa

dedim oturduğun yere ömeri koy aliyi al yanına yatır ömerin sonra ömeri koy dedim....

eşiem çocuklara sen bak diyorum zaten ali 8 de uyuyorrr ömere mama yedirecek mamayı ben yapıyorum,altı değişecek bezi ben geitriyorum,mama yerken ağız mendilini ben getiriyorum

ve bunları tek tek söylüyor ....... öle bi davranıyolarkiii sanki benim evde yardımcımvar bütün gün bana yardım eden de devamlı çocuk bakarken bişey isityolarr

bende sinirleniyorum......hersabah 8 de kalkıyoruz ki gece kaçta yatarsam yatayımm ve hiç durmadan çocuklar evle ilgileniyorum gündüz hiç uyumuyorum

gece nasıl uykum var nasıllll alimi ömermi biri ağlıyoo mamayı yaptım eşime dedim sen yedir...tabi ben ayakta uyumuşumm

sahurda anneme diyor işte gece mama yedirmemiişim çocuğa onu kaldırmısım oruç tutuyormuş yorgunmuşşşş olmazmış böleee

yaa ben kölemiyim yada benim bilmediğim görmediğim onların gördüğü ve bilidği ,ekstradan iki kol ,iki ayak,iki göz bi kafam dahamı varr

ne yapacam ben bu adamı yaaaa ..............daha doğrusu bu çeveriyiii kendileri, bakarken herşeyi bana buyuruyolar ama ben bakarken bakacan senin çocukların deniyorr

Son düzenleme:

seni tebrik ederim cnm 1,5 kilo çok iyi ama öle saçma elma diyeti vs.uygulama inci cnm

bir haftada 8 kilo abartııı olmaz ben 2 sene diyetisyen kontrolünde zayıfladım cnm

17 kilo verdim 4 aydaaa 1 ayda toplam en az 4 kilo en fazla 6 kilo diyor doktorlarr cnm sakın öle bir diyet uygulama

sabır birsencim sabır böyleler değişmezler benim eşimde bakmıyor hoş sende iki tane bakmalı ama düşünemiyor demek ki
düşünme kabiliyetleri yok bunların malesef

sabır birsencim sabır böyleler değişmezler benim eşimde bakmıyor hoş sende iki tane bakmalı ama düşünemiyor demek ki
düşünme kabiliyetleri yok bunların malesef

valla esenciğim bazen bana salak gibi geliyor kocam aynı anda bir kaç şeyi düşünemiyor yaa dün en basiti yani iki çocuğun yerini değiştiremedi

ben nasıl yapıyorum yaaaa bana bugün diyokiii bak uyu uykunu al diyo oruç oruç diyoo

dedim ben ne acıkıyorum neden susuyorum zaman o da ne diyorum ben bi bakıyorum iftar olmuş diyorum hadi bee diyooo hıuıı dedim enerjisi hiç bitmeyen pilim var arada şarj ediyorum oluyor bitiyor dedimm....

bide dün diyoki 3 bebekten bahsediyorum ben hazır değilim 3 çocuğa diyor

aaa evet dedim hazır değilsin zorlu bekleşin oldu doğumda çok zorlandın şimdi çocukların evin yükü sen bu depresyondan ancak 2-3 yılda çıkarsın dedimmm

ne diyorsun diyoo sen bidaha doğramazsın masada aklıyordun diyoo
dedim ölüm allahın emri ise bahanesi çokkk kalmam korkma diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…