canım benim içinde gez.ben 2 senedir gidemiyorum didime ailem orda yaşıyor kardeşimin Altınkumda gümüş dükkanı var.kesin önünden geçersiniz iyi gezmelerslm kızlar,
öncelikle gün bitmeden Esracım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara,tüm sevdiklerinle..
Valla kızlar hep gülüp eğleniyosunuz biz hep kaçırıyoruz,aşkolsun yaa,zaaten buluşmalarada hiç gelemedim hiçbirinizle tanışamadım,çok üzülüyorum,şimdide haftaya didime gidicem ben yokken kesin yine buluşursunuz yine görüşemeyiz,off,zaten istanbuldada yalnızım doğrudüzggün arkadaşımda yok..bunalımdayım sanırım.İnşallah bayramdan sonra bi buluşma olurda bende gelirim hem bebişlerde büyümüş olurlar dahada rahat oluruz.
hadi hepicinizi öptüm kızlar,iyi geceler..
ne bilem heveslendim iştefisfisfisGünaydın kızlar bu sayfanın altındaki şey ne linkbacks
bi konumu silindi hülyanın tickeri gitmiş ee benimki gitmemişşş
banada bi zahmet kendimi sil deniyorr
neysemmm kızz özlem fır fırları neden söktünnn büyük olsun jile kışa giyerdii
hülyaa garusu gezmelerde yinee bakıyomdaa
merak ettim şu diyetiGünaydın Arkadaslar,
Ben de bugun sonunda doktora gidiyorum.Smear testi yapılacakmış offf ya bıktım dr lardan valla.Ordan market alışverişine gidicez kocışle.Sonrada abimlere iftara inşallah.Tabı o kadar saat Borayla dışarda ne haltlar yiyicem bakalım.
Nurten iltifatların için sağol bacım.Şu elma dieti forumda var.Bir haftada 8 kılo filan vermişler ama sabah kahvaltısı ve sonrası sadece elma.Bana sağlıksız geldi.O Yuzden akşam yemeğide yıyıyorum.Yesil elmanın zayıflatıcı özelliği olduğunu biliyordum zaten.
ESRACIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.ESİN VE BALIĞINLA NICE MUTLU SENELERE.
hahahahahah fotolar gitmiş bende yapmayı becerememiştim zaten ticker yapalım barı
günaydin kizlar a.s.
birsencim canim Allah sabir versin..eşinle konus acik acik..tartişma..bu adamlarla tartişinca bişi anlatilmiyor cünkü..en güzeli tatli dille söylemek..evet sen annesin..ama o da baba..o bütün gün calişiyorda sen yan gelip yatmiyorsun..annende kalmakta hem iyi hem zor oluyor tabi..insanin bi düzeni oluyor evde..ama birine gittinmi o düzeni bulamiyorsun işler aksiyor..hele senin hepten pratik olman gerekiyor..onun içinde düzenin olmasi lazim :S
canim sen önlüklerini,mendillerini,bezlerini,islak bezlerini bi sepete yada bi torbaya koy..hepsi elinin altinda olsun..o büyük kolaylik oluyor..
bu arada alttaki linkbacks nedir bilemiyorum birsencim :)
esencim canının sıkkın oldugunu bilseydim cagirirdim vallagerci telin yok ama bulurduk bi yolunu :) dün gece benim imzamdaki hareketli resimlerden hülya ile semraya yapmiştim..sonra nurtende istedi..msn adresini yazdi..yasakmiş resim koymak..okumusundr..sonrada msn de bu konu hakkinda epey konustuk koptuk gülmekten :)))) olay bu yani :)) sonuc imzalar gitti :) ama birseninki gitmedigine göre o tarz yapabiliriz herhalde :)
esracim boncugunla,eşinle ve tüm sevdiklerine nice mutlu huzurlu saglikli yillara tatlim a.s.
siribroncum canim sıkma canini..ama cocugu dişariya cikarmaya caliş..yoruluyorlar saga sola bakmaktan..güzel uyur..hem acik havada yorar insaniay hediyeni inşaAllah bu hafta alicam canim..cok uzadi bu iş
beyazcim merak ettim kiz firfirini cikarmiş halinihamarat hatun seni giydirde bi görelim zeynoyu :)
ay ben bıle gıcık oldum ya.Gayette iyi çoçukların gelişimleri.Herkesın sana aferin dıyeceğine eleştiri yapıyorlar.
aşk kadınıııı ne oldu sanaaaa :) oğullarının da maşallahı var canım onlar 2 ay erken doğdular ve müthüş toparladılar maşallah canım sıkma canını artık :) zaten hareketlenmeye de başladılar iyice sağlıklı olsunlar da boşver gerisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?