2009 Mayıs Anneleri

canım benim içinde gez.ben 2 senedir gidemiyorum didime ailem orda yaşıyor kardeşimin Altınkumda gümüş dükkanı var.kesin önünden geçersiniz iyi gezmeler

ne bilem heveslendim iştefisfisfis
merak ettim şu diyeti

olur cnm çeker koyarım albüme

merhabalarrr halamda iftardaydık evden çıktık çocukları halama ve anneme sattım kuzenle ikea ya gittik her yeri didik didik gezdikk çocuklara birsürü şey baktımm tek tek alacammm

tubişş cnm valla annemde beynim yoruluyo evde vücudum bulamadım bi dengeyi

annem ve eşim sürekli çocuklara bakarken sitem ediyolar

yok onu yapmıyormusum yok bunu yapmıyormusum yaa bu kadar adamsınız yapıınnn

ben evime gidince hiçbirinizz bişey yapmayacaksınız

ama şunu anladım anneme şöle 2 günlük gelip gidecez bölesi hayırlı olan yoksa dediğim gibi annem çocuk bakıyoruma bana yemek çamaşır her bişi yıkacak.......hee ben yapmıyorum yapmam diyorum o ayrıı...............ama olmuyorr iştee eşim gitsin gelsinn eve çuff çuffff beni benden başkası kaldıramazz

dediğin gibi bi poşet yapsamda bişey olmaz eşim onuda unutur bana getir der benimki çok unutkan

beni unutacak yakındırr...............doğumgünüm geliyor 7 senedir hiç sektirmeden hatırladı 8 sende ne olacak bakalım hatırlayacakmııı...............eğer hatırlamazsaaaa artık ne olacak bilemem

ankakuşu cnm gell yaaa,pınar hülya,sibo bugün hiç gelmemiş

böcek didim harika bi yerrr yaa tutkun dimek orada hee mekann süperr şanss yaa

iyi geceler hanımlar bugun hıc gıremedım herkes ıyıdır ınsallah bız bugun ıftara davetlıydık daha yenı geldıkcok yorgunum yatmayı planlıyorum hazır oglum uyurkene optum hepınızı

günaydın kızlar benim uykusuzluk geri döndü saat 4 te kalktım hala uyumadım inadına Türkiz de uyuyor makinaya çamaşır attım sahur bulaşıklarını yıkadım balkonu yıkadım Bayrağımızı astım duş aldım ütü yapıcam ama biraz dinleneyim dedim.uyuyomusunuz kızlar

günaydın kızlar. tutkunum birsenim buralardayım canlarım. ama işte misafirden fırsat kalmıyo. geçmişi nası okuyacam hiç bilmiyorum aslında şimdi tam zamanı pazar günü hazır kimsecikler yokken okujmak lazım ama işte yine oturmaya vaktim yok ki
ahanda yine çağrılıyorum pöff

Gunaydın canlar,

Birsom linkbacks geri bağlantı anlamında bırsey ama ne işe yarar bılmem valla.

Kızım butun yuku almışsın üstüne herkes sana bırakıyor.Biraz yapamıyorum yetışemıyorum ayağına yat sen bence.Yoksa işin içinden cıkamazsın.

Dunurum napıyosun ya ayrı düştük.

Herkesın zafer bayramı kutlu olsun.

Gelelım bana,

Spor salonuna gıdıcem demıştim ya.Meğer orası power plate salonuymuş.Şu tıtresımlı yenı trend olan.Gıttım yazıldım 2 ayda 2 beden incelme garantısı verıyorlar.Deneme seansı yaptılar anacım öldüm 10 dakıkada ne zormuş ya.Titresımın üstunde hareket yapılıyor.Et kestı heryerim.

Bugun yalovadan koşu bandımda geldi.Tutmayın benı artık.

Sonra akşam abımlere iftara gıttık.Sahurda yaptık öyle geldik eve.Sımdıde babasıyla Borayı yıkadık.Uyuyor.

oooo incimmm beni bekle kızzz beraber koşalımmmm tatlımm yaaaa

perşmebe gecesi eve geçeceğizz biz

cnm yük benimn üzerimdee başka yerde kalamıyorrr

eşiminde gıcık ediyor beni burada halmalar çocuklarım küçülmüş bakamamışsınız zayıflamış diyor

şimdi mamalarını yemese neden pes ediyorsun diyoooooo ne diyem yaaaaaaaaaa

patlamaya az kaldımmmm

ay ben bıle gıcık oldum ya.Gayette iyi çoçukların gelişimleri.Herkesın sana aferin dıyeceğine eleştiri yapıyorlar.

ay ben bıle gıcık oldum ya.Gayette iyi çoçukların gelişimleri.Herkesın sana aferin dıyeceğine eleştiri yapıyorlar.

yaaa sorma incimmm yaaa sadece geçen ay benimkiler 850 -900 gr aldılar

ondan öncesin hep 1 ve üstü aldılar

canımı sıkıyolar sormaaaaa

aşk kadınıııı ne oldu sanaaaa :) oğullarının da maşallahı var canım onlar 2 ay erken doğdular ve müthüş toparladılar maşallah canım sıkma canını artık :) zaten hareketlenmeye de başladılar iyice sağlıklı olsunlar da boşver gerisini

valla millet tosbağa bekliyo sanırım

ömerim dombiliydi ama çocuğun bıyu uzuyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…