2009 Mayıs Anneleri

düşünemiyorlar canım dedim ya bazen cidden salaklaşıyorlar ama işlerine geldiğinde öyle bir düşünüyorlar ki işlerine gelmeli
çocuk bu işlerine gelir mi iki agu diyorlar tamamdır
benimki de öyle ikizlerim olsa emin ol senin durumunda olurdum

ya bu arada ben işe başlıycam salı günü yaa arabamızı da sattı neyle gidicem ben ya bir korsanla anlaşsam bari varmıdır ki buralarda

cnm oralrı bilmiyorumm varmıdır yaaa bi araştır yada araba alsın hemen ayın 1 de gidiyon heee hadi hayırlı olsunnn

neynnn kızlar yok hala siboo gezmeye gidecekti bende duşa girecem sonra fotorafcıya gidecem

çocukların resimlerini yaptıracam sonrada halama gidecez iftara oradayızz

bu ne kızlar yyaaa bu emmeme işide yeni çıktı valla bu haftanın modası bu galiba herkez bundan yakınıyor benimkide iki dk zor duruyo memede emmiyo ayakların arkaya itip itekliyo resmen beni bunu nasıl yenicez yaaa:umursamaz:

iyice acıktığı zaman verseniz
çok şükür bizde yok öyle bişe memeyi reddettiğinde yanına yatıp emziriyorum öyle mutlaka emiyor

kızlar annemler geliyormuş halam ablam birlikteler bugün giremeyebilirim görüşürüz
bensiz gülmeyin yakarım hee

günaydin kizlar a.s.

birsencim canim Allah sabir versin..eşinle konus acik acik..tartişma..bu adamlarla tartişinca bişi anlatilmiyor cünkü..en güzeli tatli dille söylemek..evet sen annesin..ama o da baba..o bütün gün calişiyorda sen yan gelip yatmiyorsun..annende kalmakta hem iyi hem zor oluyor tabi..insanin bi düzeni oluyor evde..ama birine gittinmi o düzeni bulamiyorsun işler aksiyor..hele senin hepten pratik olman gerekiyor..onun içinde düzenin olmasi lazim :S

canim sen önlüklerini,mendillerini,bezlerini,islak bezlerini bi sepete yada bi torbaya koy..hepsi elinin altinda olsun..o büyük kolaylik oluyor..

bu arada alttaki linkbacks nedir bilemiyorum birsencim :)

esencim canının sıkkın oldugunu bilseydim cagirirdim valla gerci telin yok ama bulurduk bi yolunu :) dün gece benim imzamdaki hareketli resimlerden hülya ile semraya yapmiştim..sonra nurtende istedi..msn adresini yazdi..yasakmiş resim koymak..okumusundr..sonrada msn de bu konu hakkinda epey konustuk koptuk gülmekten :)))) olay bu yani :)) sonuc imzalar gitti :) ama birseninki gitmedigine göre o tarz yapabiliriz herhalde :)

esracim boncugunla,eşinle ve tüm sevdiklerine nice mutlu huzurlu saglikli yillara tatlim a.s.

siribroncum canim sıkma canini..ama cocugu dişariya cikarmaya caliş..yoruluyorlar saga sola bakmaktan..güzel uyur..hem acik havada yorar insani ay hediyeni inşaAllah bu hafta alicam canim..cok uzadi bu iş

beyazcim merak ettim kiz firfirini cikarmiş halini hamarat hatun seni giydirde bi görelim zeynoyu :)

benim bugun coooooooooooook işim var çok..bugunde oruc tutamadim,dün kahverengi bişiler geldi..bugun inşaAllah abdestimi alip yrin basliyorum oruca..oyuzden bugun tüm işimi bitirmem lazim

cok az işim var zaten aksama yazarim

haydiyin kactim şimdiiiiiiii :)

okudum geçmişi canım anladım neye güldüğünüzü:))
vereyim numaramı özelden bacım lazım olur:)))

sen yine işleri kısa yoldan halledersin zemuszemuszemuszemus

ya oruç tutmayınca ramazanında tadı olmuyor yaaa

slm millet..

kız esen bilsem men seni arardım aybalammm :))) zati kafayı yicen konserve turşu iş derken:)))
bu karılar msnde beni sıkıştırdılar bende napım arlarında kaldım boyun egdim((

birsencim cnm ya bu adamlara güvenirsek zaten yanmışız onlra güvenmeden yaptınmı işlerini ne ala...
kimseyede iş bırakmıyorum kubiyede bişi desem benden fazla haklı oluyo bu aralar çok ççalışıyo onun için kimse laf etmesin die kendi işimi kendim görüp kendi başıma takılıyom en güzeli:))

aslıcım allah sabır versin artık mamaya alışsın bence yatıştırıcı bişilerde var uyku veriyo hemen o istemesede sen ver zorla... bu kadar canmı dayanır yaaaa..

tutkunum kolay gelsin sana.

gülhancım ohhh gezme günü..
ama banada abrtı gelti 8kilo falan şok diet oluyo bunlar valla ben hiç hayatım boyunca böle rejimler yapmadım halada yapamam.. ayrıca iltifat falan degildi gerçekti onlar canım...

tubacım kolay gelsin hakkaten ramazanın tadı olmuyor tutamadan bende lk defa bu ramazan keyif alıyorum sigara illetinden gözümü açamıyomuşum meger şimdi çok rahatım açlıkta duymuyorum allah kabul etsin tüm oruçları..

esencim sanada kolay gelsin

bende merak ettim linkbacksı??

gelelim bana...

8de kalktıkta ite kaka zoraki 12:30da yatakta yatmayı becerdim benm kzıım çok cadı olmaya başladı:))

bugün aslında dışarıda işerim vardı bebek arabası,katımeyve sıkıcagı,tencere çaydanlık ve ark. bebegine künye alıcaktım ama anemin herzamanki gibi misafiri var abimin karısı hamile ya çok kötüymüş hiç yemiyor ve hastaymış abim anneme getiriyo karısını baksın die!! ama benim annem geçen sene ameliyet oldugunda karısını bir kere getirttiremedi onu bırak geçmiş olsun bile deemdi kaynanasına bide yüzsüz ailesi kavga çıkardılar aannem hasta yatarken ama devran döndü hepsi şuanda küsler babaları evlatlarını redddetmiş ablaları onları dolandırmış falan falan allahın öyle bi adaleti varki can yakanın canı daha çok yanıyo!! şimdi bakacak kimse yok ona mecbur annem bakacak offf annmde bi seviyorki gelini anlatamam bazen bizlerden daha fazla tutuyor hemde okadar yapılanlara karşı bu anneler hakkaten melek ya canım benim...
neysem yattı benm işler yarın saraçhane açıkmı acaba bilen varmı???
bakabilirsem yrn bakarım işlerime bide annm tutturdu iftara gel,bende gelin sıkılmasın dedim ama ben ona başka oda açacam diyor sıkılmamazmış hey allahımmm..

kızım uyuyor uyansın şeftali yiyecek dün armut vermiştim 2defa kaka yaptı şimdi şeftali verimde dengelesin ondan sonra yıkarıım onu gideriz bide fırında kırmızı biber közlüyorum buzluga koyacagım..

gelirim yine bi bakım

boşver canım ya hep aynı ne yapacaksın
sen annesin diyip çıkyolar işin içinden
Canlarım benim hepinize tektek çoook teşekkür ederim...
iyi ki varsınızopuyorumnanaktan

doğum günün kutlu olsun canım :)

kızlar selam bitmiş bir anne daha kimmi ben bittim 2 günde ya daha uyumadım eşimde bitmiş ikimizde birbirimizin gözüne bakıyoruz sen al yok sen al diye bu Türkizdeiyice şaştı valla.anneeeeeeeeeeee çabuk gelllllllllllllll

canım arkadaşlarım, çok özledim sizi. ben 1 haftadır annemdeyim. önce internet kesik olduğu için giremedim bi süre. sonra biraz geçmişi okuyım derken işin içinden çıkamadım. şimdi de misafirler, yeğenler kuzenler bastı evi hiç fırsat bulamıyorum. ama aklım sizde...
birsencim canıııııııııııııııımmmmmmmmmmmm gelcem yakında çok saolll ilgine sevgine desteğine...
bu arada sütüm hala az oğlum hala emmiyo ve ben hala bunalımdayım. (
arada yine bakmaya çalışıcam özleyin beniiii

slm kızlar,
öncelikle gün bitmeden Esracım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara,tüm sevdiklerinle..
Valla kızlar hep gülüp eğleniyosunuz biz hep kaçırıyoruz,aşkolsun yaa,zaaten buluşmalarada hiç gelemedim hiçbirinizle tanışamadım,çok üzülüyorum,şimdide haftaya didime gidicem ben yokken kesin yine buluşursunuz yine görüşemeyiz,off,zaten istanbuldada yalnızım doğrudüzggün arkadaşımda yok..bunalımdayım sanırım.ınşallah bayramdan sonra bi buluşma olurda bende gelirim hem bebişlerde büyümüş olurlar dahada rahat oluruz.
hadi hepicinizi öptüm kızlar,iyi geceler..

Son düzenleme:
ay ne kadar az konuşmuşsunuz yaşasın geçmişi okumak hiç bu kadar kolay olmamıştızemuszemus

nurtencim bana diyorsun ama seninde benden geri kalır yanın yok maşallah köz möz sende yapıyorsun bakıyorum :))

benimde misafirim var ablamlar bende kaldılar uyudular şimdi bende kızı yatırdım yatıyorum iyi gecelerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…