cnm eşin kaç yaşında tecillimi ne iş yapıyorkii kimse yokmu size bakacak eşinin ailesi kiranızı ve masrafınızı karşılayacak ne olacakki başkaa
önce a.s. sonra:tomato:selam kizlarrr a.s.
bu erkekler içine atmadan,idare etmekten anlamiyorlar..su ana kadar kiymet bileni görmedim bu hususta..ama eşlerinin kiymetini bilenlere bakiyorumda..anaaammm kadinin bi dövmedigi kaliyor kocasini..pasakli,beceriksiz,şimarik,nazli vb tüm sifatlari olanlar el üstünde tutuluyor..sadece eşler olarak degil herkes böyle..böylesinin kiymeti cok biliniyor cevrede..birsenin anlattiği örnekten okadar cok varki cevremde..ben eşimede kac kere söyledim bunu..gözü doymayan,hiç bişi begenmeyen,kolay mutlu olmayan biri olcaktimda nasil kiymetimi bilicektin..
hatta bunu yasadik bile..eşimle tanişmadan önce 6 ay peşimde koştu..ben hiç yüz vermiyodum..ne derse tersliyordum..hiç takdir etmiyordum..gerçi ben peşimden koşsun diye degil benden sogusun diye bunlari yapiyordum..ama tm tersi tepki veriyordu..dahada aşık oldu,yapişti adam..sonra ne oldu :) nişanlandik,evlendik,aşik oldum aldim agzimin payini :)))) nerde o adam diyorum bazen eşime..imzala gitti diyor :))) cok sukur genede iyi huylarida var hakkini yemiyim şimdi :))) (bi insani kötülerken iyi bi yanini söylemek gerekirmiş,oyuzden söylüyorum)
alimin biri demiş ya.."dogru olsam ok gibi yabana atrlar beni..egri olsam yay gibi elde tutarlar beni" :lepi:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1hug:çok doğrusun tubacığımmm .........
ama beni birazda yıpratan MUCİZELER YARATAN KAHRAMANI ÖZLÜYORUM
beni 7 sene aşırı pof poflamaya sevgiye ilgiye şevkate boğamya alıştıran bir bebek gibi bakan adamı özlüyorum bigün nezle oldum ben kalkamıyorum yatakdan işe gitmedim
adam taaaaaaaaaaaa işyerinden izin almış(ki ölüm olsa sadece işe gitmez yada izin alır) bizim eve 3 vesayitle geliniyor artı toplamda yarım saatlik yürüme yolu var onun işyerinden ve indiği yerden bizim eve
eve geldi bana kahvaltı hazırladı besledi ilaçlarım verdi portakal sularımı ilaçlarımı suyumuu baş ucuma koydu yiyebileceğim şeylerde yaptı ve işe geri döndüüü
o eski günleri özlemeklemi hata yapıyorum ve ben çok gaddarım cnm ben nuh derim peygamber demem inadıma giderse ters teper bunları biliyor ........ve şimdiki konuşmaları nası istersen tavrındaaa kaybetme duygusunu yitirdi çocuklar varyaa................ama tepem atarsa bırakırım çocukları ona bakar valla benide bulamaz hiçbulamayacağı biryere kaçarımm
kolay gelsinay bu arada bizim pazar acildi kizlar buyrun :)))) evim şuan carsamba pazarinin pendik şubesi modundabugun oruca basladim..cok sukur iyi geçti..1 de kalktim :))) gerçi serroş hanim 6,7,8,10,12de uyanarak uykumu batirdi ama napalim işte annelik :)))
yarinda eşimin 2 arkadasi eşleriyle iftara gelicek..babamida taniyorlar oyuzden annemle babamda gelicek..toplam 8 kişi olcaz..ay enfazla 6 kişi yemege almiştim ben..hem oruclu,hem cocuklu nasil yapicam bilmiyorum..gerci annem ögleden sonra gelicekmiş yardima bişi yapma dedi..ama onunkide can ya..kadin cok yoruluyor..oyuzden enazindan yarilamam lazim işleri
ay saat 12 olmus..benim daha iftar sofrsi bilem duruyor :))) gerisini siz düşünün :))) sahura kadar ortaliği toplayip temizlik yapmam lazim..eşime ütü yapmam lazim..banyoyu temizlemem lazim..mutfak öyle..püff be..ya ben niye hep böyle yumurta delige gelince iş yapiyorum yaaayetiştiririm biliyorum ama rahat rahat yapmak varken ne bu kasinti..
haydi ben ufaktan basliyim işe
:sinifsinif::sinifsinif:aynen aynenenn katılıyorummmmmalkisalkisalkisalkisalkisalkis
alıştı rahat yaşama ben ayrı para getiriyordum o ayrı hiç sıkıntı görmeden geldik bu günlere evimizi aldık borçlarımızı ödedik ve rahat bir yaşam sürdük
şimdi paşa sıkıştıııı üstüne bide yük bindii su koyverdiiiiii hararet yaptıı motorrrdelikafadulden
canım çok zor ama Allah sabrıda verir.ayy benimde eşim kasımda askere gidecek ve bende çalışmıyorum ev kiramızda 650 ytl nasıl yapacaz bilmiyorum çok zor Allah yardımcımı olsun
aha işte suç sende otur biraz yalnız kafanı dinle yok sende kaşınıyosun şimdi biraz dinlen ki rahatla negerek var misafirekötükedihüso:umursamaz:hadi bakalımmmm git işleri yap cnm yaaaa benimde kuzenim gelmek istiyorr
ama karısı ve kendi oruç tutmuyorr ee gündüz kıza bişiler vermek lazımm gelmeyinde demedim eşim gitsin gelsin buyrun didimm
iyi gecelerben gidiyorum kızlar. iyi geceler hepinize.
eşim 83 doğumlu polis ..kısa dönem yapacak bende ailemin yanına gidecem benim ve oğlumun tüm masraflarını ailem karşılayacak ama kirayı nasıl yapacaz onu düşünüyoruz birikmişimizde yok daha 1 yıllık evliyiz düğünümde takılan bileziklerimide kayınbabamgil tekrardan istediler onlara gönderdik eşimin ailesi bize 1lira bile vermezler bakalım yana yakıla lojman çıkmasını bekliyoruz lojmana geçersek rahat olur ama bu evde kalırsak ne yaparız bilemiyorum senağlama
yine haklsısın ama ben konuştum sevmiiyormuşsun gibi davranıyorsun dedim
bana dediği eskisi gibi olmamı bekleme artık daha farklısorumluklarım fazlaa
sıkıntılarım fazla der olduuuuuu
bilmem bakalım salı günü doğumgünüm hatırlamazsaaaa işteeeeeeeeeeeeeee o zaman nasıl bir konuşma olur bilmiyorum yarın sabah seyhate gidiyor ve tek hatırlatıcı imada bulunmadımmm.................eğer 7 senedir unutmayan adam bugünü unutursaa işteeeeeeee ne olurr bilememmm..........sessizce bekliyorumm
kız affet işte uzatmaay geçmişi okudum bitirdim sonunda... noldu böle yaa herkes eşiyle kapışıyo... gülhan çok güldürdün beni yaa akşam akşam... :)) birsen sende al oğlanları gel bursaya bacım kafanı topla biraz... bak burda kaç kişiyiz hepimizde de aynı dertler dertleşir kendimize geliriz bari...
bizde hala barışmadık kararlıyım kolay kolay affetmeyeceğim... doğum günüm için hediye almış getirdi verdi istemiyorum dedim odaya bıraktı... bıraktığı yerde duruyor açmadım ama çok merak ediyorum içinde ne olduğunu :))) yarın işe gidince bakcam hemen:))) tabi sonra tekrar paketleyip yerine koyacağım :))
anaaaaaaaaaaa yeni sendrom yandı kocan vallayine haklsısın ama ben konuştum sevmiiyormuşsun gibi davranıyorsun dedim
bana dediği eskisi gibi olmamı bekleme artık daha farklısorumluklarım fazlaa
sıkıntılarım fazla der olduuuuuu
bilmem bakalım salı günü doğumgünüm hatırlamazsaaaa işteeeeeeeeeeeeeee o zaman nasıl bir konuşma olur bilmiyorum yarın sabah seyhate gidiyor ve tek hatırlatıcı imada bulunmadımmm.................eğer 7 senedir unutmayan adam bugünü unutursaa işteeeeeeee ne olurr bilememmm..........sessizce bekliyorumm
çok zor gerçekten bırak eşin halletsin aileside bikere ucundan tutsun desemde sonuç belli yine size kalreşim 83 doğumlu polis ..kısa dönem yapacak bende ailemin yanına gidecem benim ve oğlumun tüm masraflarını ailem karşılayacak ama kirayı nasıl yapacaz onu düşünüyoruz birikmişimizde yok daha 1 yıllık evliyiz düğünümde takılan bileziklerimide kayınbabamgil tekrardan istediler onlara gönderdik eşimin ailesi bize 1lira bile vermezler bakalım yana yakıla lojman çıkmasını bekliyoruz lojmana geçersek rahat olur ama bu evde kalırsak ne yaparız bilemiyorum senağlama
Aha hazırda küssün söyle içerde getirmesin zaten kızgınsın bittim işte de uğraşamam de .........................................:jeyyar::mymeka:bak şimdi yine hopladı sinirleirm gecegece... şimdi eşimin teli çaldı balkonda abisiyle keyif yapıyolar götürdüm verdim telini görümcem arıyo... efendim antalyadalar şimdi otobüse biniyolarmış sabah 8buçukta bursadalarmış gel bizi al... adım gibi eminim ki eve gitmeden damlayacaklar buraya... ya allahım ne rahattım 1 aydır kabusu geri geliyo yaaa... doruk u çok özledik görmeden gidemedik eve dicek biliyorum... veeee gelince onu ağlatcam sıkasıka sevcem atıptutcam diyodu hele bi denesin kıyameti koparcam bu sefer yemin ederim artık yeter sustuğum...
ay geçmişi okudum bitirdim sonunda... noldu böle yaa herkes eşiyle kapışıyo... gülhan çok güldürdün beni yaa akşam akşam... :)) birsen sende al oğlanları gel bursaya bacım kafanı topla biraz... bak burda kaç kişiyiz hepimizde de aynı dertler dertleşir kendimize geliriz bari...
bizde hala barışmadık kararlıyım kolay kolay affetmeyeceğim... doğum günüm için hediye almış getirdi verdi istemiyorum dedim odaya bıraktı... bıraktığı yerde duruyor açmadım ama çok merak ediyorum içinde ne olduğunu :))) yarın işe gidince bakcam hemen:))) tabi sonra tekrar paketleyip yerine koyacağım :))
eşim 83 doğumlu polis ..kısa dönem yapacak bende ailemin yanına gidecem benim ve oğlumun tüm masraflarını ailem karşılayacak ama kirayı nasıl yapacaz onu düşünüyoruz birikmişimizde yok daha 1 yıllık evliyiz düğünümde takılan bileziklerimide kayınbabamgil tekrardan istediler onlara gönderdik eşimin ailesi bize 1lira bile vermezler bakalım yana yakıla lojman çıkmasını bekliyoruz lojmana geçersek rahat olur ama bu evde kalırsak ne yaparız bilemiyorum senağlama
bak şimdi yine hopladı sinirleirm gecegece... şimdi eşimin teli çaldı balkonda abisiyle keyif yapıyolar götürdüm verdim telini görümcem arıyo... efendim antalyadalar şimdi otobüse biniyolarmış sabah 8buçukta bursadalarmış gel bizi al... adım gibi eminim ki eve gitmeden damlayacaklar buraya... ya allahım ne rahattım 1 aydır kabusu geri geliyo yaaa... doruk u çok özledik görmeden gidemedik eve dicek biliyorum... veeee gelince onu ağlatcam sıkasıka sevcem atıptutcam diyodu hele bi denesin kıyameti koparcam bu sefer yemin ederim artık yeter sustuğum...
merak ettim alıp okumalı hangi ara yapacaksam.sabah 6 da kalk 7 de evden çık işe git akşam gel yemek koca Türkiz KK gün bittidur kiz sende benim gibi kötüyü cagirmabende "unutursa var yaaaaaa" diye diye unuttu adam :))))) yani agzim böyle diyordu da içim yok canim hayatta unutmaz diyordu..ama gel görki bi şeyi 40 kere söyliynce oluyormus :)))) hatirlar canim..merak etme sen hatirlamassa haber ver bizde burdan giyabi cenaze namazi kilariz :)))))))
sende eskisi gibi olamassin..seninde sorumluluklarin var birsencim..aşk baska annelik baska elbet..ama annelik öncelik olunca aşk 2.plana kayiyor..dolayisiyla da eskisi gibi olmuyor hiçbişi..onlar içinde sorumluluk 1.plana geliyor..
he ama tabi bunlar bahane degil..bi insan seviyorsa sevdigini belli etmeli..hissetirmeli..karşidakinin sevgi depolarini doldurmali (kitaptan alinti)
sevginin 5 dili isimli kitabi okuyorumda..harika bi kitap..eşlere okutmak lazim..biz küsken baslamiştim..eşim elimde görünce " eyvah gene kabak basima patlicak,bu şimdi baslar sevginin 5 dili sende yok vs" diyegecen gün barişinca ben kitaptan bişi söyledim buna.." al işte ben dedim,bu kitap başima patlicak dedimmmm diyor bana :)))))))
merak etme velhasilll..hatirlayacaktirkötüyü cagirmaa hayirli geceler canim a.s.
dahada merak ettim ben neyimkiçok güzel bir kitap ben ilk evlendiğimde okudum şimdi tekrar okuycam kızımın sevgi dilini bulucam
benimki hediye alıp verme ve nitelikli beraberlik
eşimin fiziksel temas(erkeklerin genelde öyle):))
çok güzel bir kitap ben ilk evlendiğimde okudum şimdi tekrar okuycam kızımın sevgi dilini bulucam
benimki hediye alıp verme ve nitelikli beraberlik
eşimin fiziksel temas(erkeklerin genelde öyle):))
işte oldu bi bunu açmadık bunuda açalımkötükedihüsoAllah iyiliğini versin :))))))))) ay biz bu basligi değiştirip "2009 mayis kocasiyla tartişan anneler" yapalim be :)))) ay sinirlerim bozuldu valla
oy oyyy eşin bence yarin eve gelmesin :) susma tabi canim..al hemen..cok istiyorsa oyun hamuru alsin onu sıksın yogursunlmaz: stres topumu senin oglun be
merak ettim alıp okumalı hangi ara yapacaksam.sabah 6 da kalk 7 de evden çık işe git akşam gel yemek koca Türkiz KK gün bitti
dahada merak ettim ben neyimki
hadi yap işinitutkuncum muhakkak okuişte yemek aralarinda felan okursun..illaki bi ara bulursun..olmassa ben sana bitirince özet gecerim..ordan anlarsin ne oldugunu :)
anammmmmmmmm saat 12yi geçtiiiiii bal kabagina döncemDD haydi ben kactim işim gücüm ve az zamanim var :))) ay cene calmak cok isterdim ama gitmem lazim..hepte böyle zamanlarda burasi dolar taşar he :)
öptüm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mucksssssssssssssssss
valla biz hep burdaydıkay siz yazmışsınızda ben görmemişim :)) bende niye kimse yazmıyom diyom yaaa kafa falan kalmadı bende
ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?