2009 Mayıs Anneleri

salı günü görecez canım:))) bu benim düşüncem. idare ile hiç konuşmadım daha. ama bir arkadaşım ayrıldı ücretsiz izine. dilekçeye "15 eylülden itibaren" diye yazmış kabul etmişler.

of ya ben karar veremedim evim okula 4 dk annemm bakacak oğluma ama çok küçük ya nasıl ayrılacağımı bilemiyorum

çok sağol canım benim. bende de chicco'nun bebefonu var. bide melih kaan çok kalkmaz geceleri,sorun olmaz gibime geliyor ama daha çok küçük ya,kıyamıyorum yavrumaopuyorumnanaktan her gözümü açtığımda karşımda görmek istiyorum:kedi:

yani ek gıdaya geçince mamaya devam diyorsun. kociş bu işe üzülecekkaydirigubbakcemile3
peki şu muhallebiyi nasıl hazırlıyorsun? inek sütü yasak diyolar ya??

oyy dünürümde gelmişş h.g bacummm damadım nasıl??

pınarcım geçmiş olsun sanada...

hoşbulduk canım benim! 2 ay yoktum ama dönüşüm muhteşem olacak demiştimsırnaşık şey artık hep burdayım!! damadın da iyi. koca herif oldu da kendi kendine uyumaya bile başladıkaydirigubbakcemile3 gelinimi de gördüm resimlerde! tosun olmuş yavrum benimopuyorumnanaktan benim oğlan pek bi cılız kalıcak yanında anlaşılankaydirigubbakcemile2

of ya ben karar veremedim evim okula 4 dk annemm bakacak oğluma ama çok küçük ya nasıl ayrılacağımı bilemiyorum

evim okula yakın olsa bende tereddütte kalırdım ama ben köyde çalışıyorum,evim şehir merkezinde. servisle gidiyoruz 15 km filan. başka vasıta yok. 7buçukta gidiyoruz,3te dönüyoruz. vede emziriyoruma.s yani bana başka çare yok:sm_cool:

cnm bebelacın hazır pirinç muhallebisi var onu su ile yap yesin öle sütle değil eğer su ile olmuyorsa işte o devam sütü dedikleri yani mama ile yapacaksın

mama parası fazla geliyorsa cnm bebelac kullan bebelac 1 6 tl cnmve benim bebeklerimi doktor hususi takip etti cnm gelişimlerinde hiçbişey kaybetmedilerr

canım aslında bebekler anlatıyor derdini demek yetmiş mama ilk zaman kusabilir normal ama devam ederse dr sor.

işte insan kıyamıyor ama sana kıyıyolar işte isteyene sen al diyemiyorsun arada helak olup gdiyosun zor nediyim
çocukta biliyor sevilmeyeni ya laelaelaelaelae
salı günü görecez canım:))) bu benim düşüncem. idare ile hiç konuşmadım daha. ama bir arkadaşım ayrıldı ücretsiz izine. dilekçeye "15 eylülden itibaren" diye yazmış kabul etmişler.
canım hemen ayrılman lazım senin doğum iznin bitti aslında temmuzda şimdi nasıl olcak. anlamadım.hemen doğum izninin sonunda ücretsiz başlıyor yaz tatili bile olsa iyice araştırdın mı

mamadan sonra su vermeyi unutma ben yarın gideceğim ben de mamaya başlayabilirim dr um yarın karar verecek 4. ayda da ek besinlere geçeceğiz
hadi hayırlısı ya

canım yaa kıyamam daha bebişerimiz çok küçükler( çok zordur eminim:gitme:
çok zor valla annem geliyor bu hafta o bakıcak sonra 20 gün rapor alcam ben bakıcam bayramdan sonra artık işe devam
canım yarım günse problem olmazda tam günse zor bide maddi durumun nasıl oda var

evet tutkun ve birsencim bu işe bende çok seviniyorum :))))

cerencim mrk etme erkek milleti her harikarda kız milletini sollar :))

Kızlar bendede aynı sıkıntı söz konusu dün akşam evde kıyamet koptu başımın ağrısından uyuyamadım.Kendini affettirmek için napacağını şaşırdı ama bundan sonra yokkkk.

Düşünmek,aman uyusun aman uğraşmasın diye kendini paralamak yok.Neden hepimizde aynı zamanda oldu bu durum bilmiyorum belkide içimize ata ata bu hale geldik.Hiç keyfim yok.Geçmişide okuyamadım kusura bakmayın okusamda aklımm o kadar karışıkki kelimeleri bir araya getirip yazamazdım sanırım.

Aklım burda kaldı.Birsom sende çokkk daralmışsın.Pınar kuzumla teldede konuştuk zaten aynı günde aynı şeylerden takışıp aynı şeyleri yaşamamızda çok şaşırttı beni.Bacım biraraya gelip dertleşmemiz lazım biranönce.

Bundan sonra ayaklarımın altına kırmızı halı serdirmezsem bende Sibel değilim.

Hepinizi kocaman öpüyorum canım arkadaşlarım benim.Uykumda geliyor sabah Uğur işe gidince uyumayıp işlerimi tamamlamam lazım çünkü erkenden çıkıp bütün gün annem ve babamla dolaşıcaz bundan sonra böleeeee.

Herkese iyi geceler tatlı rüyalar.

Cerencım hoşgeldinn bacım.Özledık valla senı.Pasanında resımlerını bekliyoruz.Sorulara kızlar doğru cevapları vermış.Aferın onlara.

Dunur cık izne bacım.Azıcık daha annesıyle kalsın gelinim.Kıyamam ben ona.

Birsenın uzulme salla artık herseyı.Bak üzülünce sende hastalanıcan bebışlerım ne yapar sonra.Buyusun onlar hayırl evlat olup el üstunde tasırlar inşallah senı.

bu 16 TL olan hangi boy? yani kaç gr? benim aldığım milupa 20 TL. küçük boy. sanırım 350gr idi canım. mama ile muhallebi nasıl olacak yav?? içine pirinç unu mu katıcam mamanın?

Ay bır vukuat daha.Hayır olsun inşallah.Nazar mı deydı bize ya.Sibelim gecmiş olsun canım.

Valla cok gaza geldım.Karsımda oturuyor benım kı.Hepsını hırsını cıkarmak istıyorum.

siboşcuğum sen yaptırırsın cnm ben söylüyorum söylüyorum nato kafa

aksam iftara götürdü benii ahh oğullarım ne yapıyor ahhh bak bbıraktık hadi ikinci çayı içmeyin kalkalım

yaaa çocuklar uyuyordu bırakırken neden ves vese yapıyorsunn yaaa yemek oncesi üşüdüm sarıl diyorum aç karnına sarılamam diyor tok karnınada aşk diyorm yine aşk diyorsun diyo yaa kardeşimde aytunç abi sen tok karnınada aç karnınada aşktan bahsedemiyorum diyorsunn dedi sesi çıkmıyorrr

aman yaaaaaaaaaa bilmiyorummm

tutkuncum milli eğitim müdürlüğüne sordum. bu senin hakkın hoca hanım, doğumdan sonra 1 yıl içinde istediğin zaman ayrılabilirsin dediler. ama ne kadar geç ayrılırsam izin sürem azalıyor. toplam 1 yıl hakkım var ya, geç ayrılırsam 1 yıldan az olacak izin sürem. yoksa 7 temmuzda bitti benim doğum iznim.

evet tutkun ve birsencim bu işe bende çok seviniyorum :))))

cerencim mrk etme erkek milleti her harikarda kız milletini sollar :))
gayretlerimiz o yöndekaydirigubbakcemile3cokacimcoook

canım benim yaa bende sizleri çok özledim. buraya gelince evime gelmiş gibi oldum yeniden:)))
resimlerde yakında aranızda:)) ama önce temizlikmafoldumben ee 2 aydır yokum malum:çok üzgünüm:

anammm karular heriflere savaş açtı bende mi kapışsam acaba bu gazla ...
şaka bi yanada kızlar zor dönemlerdeyiz Allah sabır versin hepimize umarım herşey yoluna girer

saat 3 te bitiyo en geç öğle arası var ondan önce 20 dk lık teneffüs var annem o arada ben getiririm emzirirsin diyo süt de sağabilirim ama çok ufak nasıl ayrılırım ona üzülüyorum eminim annem benim kadar iyi bakar o yönden kaygım yok
maddi durumu da düşünüyorum eşim de kasımda askere gidecek o altı ay alacağım 7 milyara yakın parayı çocuğum için mi harcasam onunla mı olsam karar veremiyorum
şu süt izni nasıl olacak bakalım
bi de idareyle konuşmadım ama kesin kabul ederler öğleden sonralarımı boşaltabilirim en az 2 gün off yaaa neyse bakalım günler neler getirecek

kıız birso burdan anladığım kadarıyla senin kociş çok düşkündü bacım sana,gözlerinin içine bakardı. ne oldu da böyle oldu? bebek olunca değişir derlerdi de inanmazdım:çok üzgünüm:

bu 16 TL olan hangi boy? yani kaç gr? benim aldığım milupa 20 TL. küçük boy. sanırım 350gr idi canım. mama ile muhallebi nasıl olacak yav?? içine pirinç unu mu katıcam mamanın?

yok cnm yaaa bebelacın 250 gr daha ucuz unuttum kaçpara olduğunu ama 5 tl gibi bişey

ya mama ile su yerine mamayı haızrlyacan hazır pirinci koyacan cnm o kadar

Ay bır vukuat daha.Hayır olsun inşallah.Nazar mı deydı bize ya.Sibelim gecmiş olsun canım.

Valla cok gaza geldım.Karsımda oturuyor benım kı.Hepsını hırsını cıkarmak istıyorum.

cnm yapma adamın suçu nee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…