salı günü görecez canım:))) bu benim düşüncem. idare ile hiç konuşmadım daha. ama bir arkadaşım ayrıldı ücretsiz izine. dilekçeye "15 eylülden itibaren" diye yazmış kabul etmişler.
çok sağol canım benim. bende de chicco'nun bebefonu var. bide melih kaan çok kalkmaz geceleri,sorun olmaz gibime geliyor ama daha çok küçük ya,kıyamıyorum yavrumaopuyorumnanaktan her gözümü açtığımda karşımda görmek istiyorum:kedi:cnm hoşgeldin evine ve buraya
1 ) ben 4 ayın basında ayrıldım odalarından,bebefon koyduk ıh deseler duyuyoruz ki tek bebefon..bebefon kraftın kullanıyoruz cnm memnunumm
2 ) biz maddiyattan ötürü bebelac kullanıyoruz ama bebelacın sindirimi çok daha kolay aptamille kabız olan veletlerim bebalcal daha rahat .....ek gıdaya geçince sadece muahllebi ana öğün cnm meyve ara öğün yani 5 meme 2 mama olan durum 5 meme 1 mama bir ek gıda olacak.....
devam sütü ve devam maması aynı cnm aptamil 4 aydan sonra 2 numaraya geçtiğinden devam sütü diyor çünki 4 ayda ek gıda olduğundan süte devam gibi oluyor ama her iki söz aynı kapıı...mamalarıda üstünde yazıyor kullanımı cnm siz ilk etap için 90 cc mama yiyin 90 cc suya 3 ölçek mama kullan..........
başka soracağın varsa sor cnm mama verirkende su verebilirsin
oyy dünürümde gelmişş h.g bacummm damadım nasıl??
pınarcım geçmiş olsun sanada...
of ya ben karar veremedim evim okula 4 dk annemm bakacak oğluma ama çok küçük ya nasıl ayrılacağımı bilemiyorum
çok sağol canım benim. bende de chicco'nun bebefonu var. bide melih kaan çok kalkmaz geceleri,sorun olmaz gibime geliyor ama daha çok küçük ya,kıyamıyorum yavrumaopuyorumnanaktan her gözümü açtığımda karşımda görmek istiyorum:kedi:
yani ek gıdaya geçince mamaya devam diyorsun. kociş bu işe üzülecekkaydirigubbakcemile3
peki şu muhallebiyi nasıl hazırlıyorsun? inek sütü yasak diyolar ya??
canım aslında bebekler anlatıyor derdini demek yetmiş mama ilk zaman kusabilir normal ama devam ederse dr sor.teşekkür ederim cevaplar için canım. ben önce emziriyorum ikisinide. süt bittiğinde bazen ağlıyor, bazen ağlamıyor. ağlarsa 60 cc hazırlayıp veriyorum. (gerçi iki gündür başladıkta mamaya,2 gündür böyle yapıyorum.) bu akşam emdi, bırakınca ağladı. sonra 60 cc mamayı içti. yatırnca da ağlamadı. ama 5 dakika sonra lak diye kusuverdi. acaba mama mı fazla geldi, yoksa beğenmedi mi bunu anlamadım. bikaç gün daha devam edip karar vermeliyim galiba:sinifsinif:
ek gıda için de,tek anne sütü verirken gelişimi de iyiydi, 6. ay demişti. ama şimdi doymayıpta az az mamaya da başlayınca,4. ayda ek gıdaya da başlayabilirsin yavaş yavaş dedi. ama o zaman mamayı bırakayım mı diye sormayı unuttum:bbo:
işte insan kıyamıyor ama sana kıyıyolar işte isteyene sen al diyemiyorsun arada helak olup gdiyosun zor nediyimtutkun cnm ben bebeklere bakacamda annem ayy ver seveyim torunları diyorrr
arkasından şunu yap bunu götür diye buyuruyor bende sen kalk diyorum
sonra üzülüyorum evde herkese hizmet eden o diyorum offff
yorgunluktan ayaklarının altı yanıyor annemin ona ayrı üzülüyorum dedim anneme sen bana gel kal ben sana hizmet edecem ......sen çocuklarla ilgilen herşeylerini yapıp verecem ama burada öle değil herkes çok dağnık topla topla bitmiyor ve babam kardeşim hep bişey buyuruyor en ufak şeyi bile benden istiyolar annem çocuk bakıyorsa aman yaaa iki ucu moklu deynekk
çocukta biliyor sevilmeyeni ya laelaelaelaelaeben geldimmmmmmmmmmmmm zemuszemuszemuszemuszemuszemus
nasılsınız hatunlar...
ay ben çok yoruldumm yaw insanın evi gibisi yok hee
dün babamlardaydık öğleden sonra gece saat 4 te uyudum 7 de gazel uyandı Allahtan dedesi aldıda saat 10 kadar uyudum sonra acıkmış yavrum emdirdim bu seferde babasına gagaladım 11 e kadar tekrar uyudum delikafadulden
saat 5 te çıktık eşimin amcası iftara çağırmıştı bütün sülale ordaydı gazelde bi huysuzlaştı kaynanam ne zaman alsa kucağına heryerine kusuyor kadının kaydirigubbakcemile3 buda benim aceyip işime geliyor sonra tekrra kucağına alamıyor kaydirigubbakcemile3 nese iftar ettik eşime dedim hemen gidek kızın uykusu geldi yolda uyudu eve geldik uykusu kaçtı ve hala uyanık nasılda keyifli eve geldiğimiz için ayağımda sallıyorum şimdide cadıyı uyumuyor fisfisfis
canım hemen ayrılman lazım senin doğum iznin bitti aslında temmuzda şimdi nasıl olcak. anlamadım.hemen doğum izninin sonunda ücretsiz başlıyor yaz tatili bile olsa iyice araştırdın mısalı günü görecez canım:))) bu benim düşüncem. idare ile hiç konuşmadım daha. ama bir arkadaşım ayrıldı ücretsiz izine. dilekçeye "15 eylülden itibaren" diye yazmış kabul etmişler.
hadi hayırlısı yamamadan sonra su vermeyi unutma ben yarın gideceğim ben de mamaya başlayabilirim dr um yarın karar verecek 4. ayda da ek besinlere geçeceğiz
çok zor valla annem geliyor bu hafta o bakıcak sonra 20 gün rapor alcam ben bakıcam bayramdan sonra artık işe devamcanım yaa kıyamam daha bebişerimiz çok küçükler( çok zordur eminim:gitme:
canım yarım günse problem olmazda tam günse zor bide maddi durumun nasıl oda varof ya ben karar veremedim evim okula 4 dk annemm bakacak oğluma ama çok küçük ya nasıl ayrılacağımı bilemiyorum
cnm bebelacın hazır pirinç muhallebisi var onu su ile yap yesin öle sütle değil eğer su ile olmuyorsa işte o devam sütü dedikleri yani mama ile yapacaksın
mama parası fazla geliyorsa cnm bebelac kullan bebelac 1 6 tl cnmve benim bebeklerimi doktor hususi takip etti cnm gelişimlerinde hiçbişey kaybetmedilerr
tutkuncum milli eğitim müdürlüğüne sordum. bu senin hakkın hoca hanım, doğumdan sonra 1 yıl içinde istediğin zaman ayrılabilirsin dediler. ama ne kadar geç ayrılırsam izin sürem azalıyor. toplam 1 yıl hakkım var ya, geç ayrılırsam 1 yıldan az olacak izin sürem. yoksa 7 temmuzda bitti benim doğum iznim.canım aslında bebekler anlatıyor derdini demek yetmiş mama ilk zaman kusabilir normal ama devam ederse dr sor.
canım hemen ayrılman lazım senin doğum iznin bitti aslında temmuzda şimdi nasıl olcak. anlamadım.hemen doğum izninin sonunda ücretsiz başlıyor yaz tatili bile olsa iyice araştırdın mı
gayretlerimiz o yöndekaydirigubbakcemile3cokacimcoookevet tutkun ve birsencim bu işe bende çok seviniyorum :))))
cerencim mrk etme erkek milleti her harikarda kız milletini sollar :))
Cerencım hoşgeldinn bacım.Özledık valla senı.Pasanında resımlerını bekliyoruz.Sorulara kızlar doğru cevapları vermış.Aferın onlara.
Dunur cık izne bacım.Azıcık daha annesıyle kalsın gelinim.Kıyamam ben ona.
Birsenın uzulme salla artık herseyı.Bak üzülünce sende hastalanıcan bebışlerım ne yapar sonra.Buyusun onlar hayırl evlat olup el üstunde tasırlar inşallah senı.
evim okula yakın olsa bende tereddütte kalırdım ama ben köyde çalışıyorum,evim şehir merkezinde. servisle gidiyoruz 15 km filan. başka vasıta yok. 7buçukta gidiyoruz,3te dönüyoruz. vede emziriyoruma.s yani bana başka çare yok:sm_cool:
canım aslında bebekler anlatıyor derdini demek yetmiş mama ilk zaman kusabilir normal ama devam ederse dr sor.
işte insan kıyamıyor ama sana kıyıyolar işte isteyene sen al diyemiyorsun arada helak olup gdiyosun zor nediyim
çocukta biliyor sevilmeyeni ya laelaelaelaelae
canım hemen ayrılman lazım senin doğum iznin bitti aslında temmuzda şimdi nasıl olcak. anlamadım.hemen doğum izninin sonunda ücretsiz başlıyor yaz tatili bile olsa iyice araştırdın mı
hadi hayırlısı ya
çok zor valla annem geliyor bu hafta o bakıcak sonra 20 gün rapor alcam ben bakıcam bayramdan sonra artık işe devam
canım yarım günse problem olmazda tam günse zor bide maddi durumun nasıl oda var
siboşcuğum sen yaptırırsın cnm ben söylüyorum söylüyorum nato kafa
aksam iftara götürdü benii ahh oğullarım ne yapıyor ahhh bak bbıraktık hadi ikinci çayı içmeyin kalkalım
yaaa çocuklar uyuyordu bırakırken neden ves vese yapıyorsunn yaaa yemek oncesi üşüdüm sarıl diyorum aç karnına sarılamam diyor tok karnınada aşk diyorm yine aşk diyorsun diyo yaa kardeşimde aytunç abi sen tok karnınada aç karnınada aşktan bahsedemiyorum diyorsunn dedi sesi çıkmıyorrr
aman yaaaaaaaaaa bilmiyorummm
bu 16 TL olan hangi boy? yani kaç gr? benim aldığım milupa 20 TL. küçük boy. sanırım 350gr idi canım. mama ile muhallebi nasıl olacak yav?? içine pirinç unu mu katıcam mamanın?
Ay bır vukuat daha.Hayır olsun inşallah.Nazar mı deydı bize ya.Sibelim gecmiş olsun canım.
Valla cok gaza geldım.Karsımda oturuyor benım kı.Hepsını hırsını cıkarmak istıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?