2009 Mayıs Anneleri

evet cnm aynen öleydi beni ağlatanı üzeni öldürmek isterdi

çok özel olacak ama hastanede bile temizliğimi yapardı ,,,kustuğum yerleri temizlerdii

eskidendi şimdi oğullarıııı

Ay bır vukuat daha.Hayır olsun inşallah.Nazar mı deydı bize ya.Sibelim gecmiş olsun canım.

Valla cok gaza geldım.Karsımda oturuyor benım kı.Hepsını hırsını cıkarmak istıyorum.

Ay bır vukuat daha.Hayır olsun inşallah.Nazar mı deydı bize ya.Sibelim gecmiş olsun canım.

Valla cok gaza geldım.Karsımda oturuyor benım kı.Hepsını hırsını cıkarmak istıyorum.

anammm karular heriflere savaş açtı bende mi kapışsam acaba bu gazla ...
şaka bi yanada kızlar zor dönemlerdeyiz Allah sabır versin hepimize umarım herşey yoluna girer

Kızlar sağolasınız valla burda birkaç kelam yazmak bile rahatlatıyor.Bu kötü halimle gülümsettiniz ya ne diyim adamların ne günahı durduk yerde sorun çıkartacaksınız kaydirigubbakcemile3

Neyse kızlar ben bu sefer kaçıyorum yatıcam.Gözümün içine bakıyor.Daha çokkkkkkkkkkkk bakar lülülülülülü.Gülen bir yüz zor görür bundan sonra.

canım ya geridin sanırım sende bide sende aynı apartmandasın herşey üst üste geliyodur neyse diyelim boşaltmışsın içindekileri ama kendinide üzme git gez rahatla ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh

çıkcam 2 günde pes ettim.

:mymeka::mymeka::mymeka:kaydirigubbakcemile

nedenirki artık:mymeka::mymeka:

tamam o zamanvereliniortak

anammm karular heriflere savaş açtı bende mi kapışsam acaba bu gazla ...
şaka bi yanada kızlar zor dönemlerdeyiz Allah sabır versin hepimize umarım herşey yoluna girer
vereliniortakvereliniortak:içelim:

zor senin kide eşinin askere gitmeside kötü olmuş ama bu hizmet mecbur yapacak 5 ayda geliyor ama 6 ay kısaysa maaş yok.iyi hesaplamak lazım

selam kizlarrr a.s.

anam kursun mu döktürsek napsak bu topice :)))) ben diyorum size kaale almiyorsunuz beniiii..bu adamlarinda MUAYYEN GUNLERı VARRRR!!!! geliyorlar onlarada tam olarak nedir bilmiyorum..ama var yani..

birsencim canim cok dolmussun cidden kusura bakma ama ben sende de cok kabahat buluyorum..cok fazla paraliyorsun kendini..hiç ama hiç caninin kıymetini bilmiyosun..ben senin gibi 1 hafta temizlik yapsam beni yerimden kimse kaldiramaz 1 ay..kaldirsa bile 1 ay evin yüzüne bakmam kocani geç zaten..annendesin şimdi..bebişlerin bakimiyla ilgilen,bolbol dinlenmeye bak..anneninde bukadar yorulmasina sinirleniyorsun muhtemelen..oyuzden sen sadece bebişlerle ilgilen,annende kendi işleriyle ugrassin..cünkü onlar alişmişlar zaten o maratona..benim annemde öyle..kendi eviyle ilgileniyor..ananem-dedemin eviyle ilgileniyor..onlarin yemekleri,bakimlariyla ilgileniyor..ayrica evde 2 kedi var..bahcede köpek var..bahcede ayrica 20'ye yakin kedi var..bide onlarla ugrasiyor..nasil yetiştiriyor ben bakarken yoruluyorum ama o gayet iyi maratonunda..öyle alişmişlar..bana gelincede 1 saatte herşeyimi yapar..onun okadar yorgunluga kalkip benim evimde yada ben ona gittiğimde benim için yorulmasi beni üzüyor..dolayisiyla sinirleniyorum..seninde boyle oldugunu düşünüyorum.yanlişim varsa düzelt..

kocanida takma..yardim ettiği kadari kardir..ama lütfen artik kendini bukadar paralama..bizim için 1 saat 1 saattir boş bulunca degerlendirmek lazim..hele senin için..haftada bigün tam teşekküllü temizlik yap (titizsin cünkü) yeter..yada günlere böl işini..ne olsa hamarat olunca madalya takmiyorlar insana..ee boyumuzda uzamiyor salla gitsin keyfine bak..öyle agladigini felanda duymiyim cicimmmm

pinarcim gecmis olsun tatlim..bi patlama olmus ama olan sana olmus ona üzüldüm..bu kadar ne attin içine be kuzum..

sibelcim sizede gecmiş olsun..sizde girmişsiniz birbirinize..

bu erkekler içine atmadan,idare etmekten anlamiyorlar..su ana kadar kiymet bileni görmedim bu hususta..ama eşlerinin kiymetini bilenlere bakiyorumda..anaaammm kadinin bi dövmedigi kaliyor kocasini..pasakli,beceriksiz,şimarik,nazli vb tüm sifatlari olanlar el üstünde tutuluyor..sadece eşler olarak degil herkes böyle..böylesinin kiymeti cok biliniyor cevrede..birsenin anlattiği örnekten okadar cok varki cevremde..ben eşimede kac kere söyledim bunu..gözü doymayan,hiç bişi begenmeyen,kolay mutlu olmayan biri olcaktimda nasil kiymetimi bilicektin..

hatta bunu yasadik bile..eşimle tanişmadan önce 6 ay peşimde koştu..ben hiç yüz vermiyodum..ne derse tersliyordum..hiç takdir etmiyordum..gerçi ben peşimden koşsun diye degil benden sogusun diye bunlari yapiyordum..ama tm tersi tepki veriyordu..dahada aşık oldu,yapişti adam..sonra ne oldu :) nişanlandik,evlendik,aşik oldum aldim agzimin payini :)))) nerde o adam diyorum bazen eşime..imzala gitti diyor :))) cok sukur genede iyi huylarida var hakkini yemiyim şimdi :))) (bi insani kötülerken iyi bi yanini söylemek gerekirmiş,oyuzden söylüyorum )

alimin biri demiş ya.."dogru olsam ok gibi yabana atrlar beni..egri olsam yay gibi elde tutarlar beni" :lepi:

sorularımı tekrarlıyorum kızlaar. farklı yorumlar duymak kafa karışıklığımı azaltacakopuyorumnanaktan

merhaba kızlar bugünlerde tansiyonlar biraz yüksek galiba herkeste aynı dert var maalesef erkek milleti işte bir vakitleri diğerine uymuyor ama birsencim helal olsun sana iki çocuğu gayet iyi idare edebiliyosun eşinin seni başının üzerine taç etmesi gerekiyor vede ona hayırlı eli ayağı düzgün iki evlat vermişsin daha ne yapasın kusursuz bir şekildede gayet iyi bakıyosun Allaha şükür daha ne istiyoki senin koca klava:

çok doğrusun tubacığımmm .........

ama beni birazda yıpratan MUCİZELER YARATAN KAHRAMANI ÖZLÜYORUM

beni 7 sene aşırı pof poflamaya sevgiye ilgiye şevkate boğamya alıştıran bir bebek gibi bakan adamı özlüyorum bigün nezle oldum ben kalkamıyorum yatakdan işe gitmedim

adam taaaaaaaaaaaa işyerinden izin almış(ki ölüm olsa sadece işe gitmez yada izin alır) bizim eve 3 vesayitle geliniyor artı toplamda yarım saatlik yürüme yolu var onun işyerinden ve indiği yerden bizim eve

eve geldi bana kahvaltı hazırladı besledi ilaçlarım verdi portakal sularımı ilaçlarımı suyumuu baş ucuma koydu yiyebileceğim şeylerde yaptı ve işe geri döndüüü

o eski günleri özlemeklemi hata yapıyorum ve ben çok gaddarım cnm ben nuh derim peygamber demem inadıma giderse ters teper bunları biliyor ........ve şimdiki konuşmaları nası istersen tavrındaaa kaybetme duygusunu yitirdi çocuklar varyaa................ama tepem atarsa bırakırım çocukları ona bakar valla benide bulamaz hiçbulamayacağı biryere kaçarımm

ay bu arada bizim pazar acildi kizlar buyrun :)))) evim şuan carsamba pazarinin pendik şubesi modunda bugun oruca basladim..cok sukur iyi geçti..1 de kalktim :))) gerçi serroş hanim 6,7,8,10,12de uyanarak uykumu batirdi ama napalim işte annelik :)))

yarinda eşimin 2 arkadasi eşleriyle iftara gelicek..babamida taniyorlar oyuzden annemle babamda gelicek..toplam 8 kişi olcaz..ay enfazla 6 kişi yemege almiştim ben..hem oruclu,hem cocuklu nasil yapicam bilmiyorum..gerci annem ögleden sonra gelicekmiş yardima bişi yapma dedi..ama onunkide can ya..kadin cok yoruluyor..oyuzden enazindan yarilamam lazim işleri

ay saat 12 olmus..benim daha iftar sofrsi bilem duruyor :))) gerisini siz düşünün :))) sahura kadar ortaliği toplayip temizlik yapmam lazim..eşime ütü yapmam lazim..banyoyu temizlemem lazim..mutfak öyle..püff be..ya ben niye hep böyle yumurta delige gelince iş yapiyorum yaaa yetiştiririm biliyorum ama rahat rahat yapmak varken ne bu kasinti..

haydi ben ufaktan basliyim işe

yaramadı bu adamlara baba olmak zor geldi hepsine :umursamaz:

aynen aynenenn katılıyorummmmmalkisalkisalkisalkisalkisalkis

alıştı rahat yaşama ben ayrı para getiriyordum o ayrı hiç sıkıntı görmeden geldik bu günlere evimizi aldık borçlarımızı ödedik ve rahat bir yaşam sürdük

şimdi paşa sıkıştıııı üstüne bide yük bindii su koyverdiiiiii hararet yaptıı motorrrdelikafadulden

ayy benimde eşim kasımda askere gidecek ve bende çalışmıyorum ev kiramızda 650 ytl nasıl yapacaz bilmiyorum çok zor Allah yardımcımı olsun

hadi bakalımmmm git işleri yap cnm yaaaa benimde kuzenim gelmek istiyorr

ama karısı ve kendi oruç tutmuyorr ee gündüz kıza bişiler vermek lazımm gelmeyinde demedim eşim gitsin gelsin buyrun didimm

canimmm yaaaa..bunu eşine söyledinmi canim?? güzel güzel al karsina söyle..sevildigini hissetmek istedigini söyle..seni seviyorum demekle olacak bişi degil bu..hal hareketle anlaşilcak bişi..yukarida verdigin örnekte oldugu gibi..cocuklari birakin gidin bi yere konusun..onu konusturma..sen sakin sakin anlat bunlari ona..

o günler geri gelmez demiyorum..ama ne sen nede o ayni kişiler degilsiniz hayatim..ama bu demek degilki bundan sonra eskisi gibi güzel günler olmayacak..elbet olacak..hatta cok daha güzelleri..cünkü sizin iki tane Allah nazardan saklasin altin topunuz var cok daha güzel günleriniz olcak..amma velakin bu tek tarafla olmuyor..

ben eşime her zaman sunu diyorum..gerci pek anlamiyorum ama ben sürekli tekrarliyorum :)) ben benzinle calişmiyorum..senn bana ilgi gösterceksin ki benden sana geri dönsün bu..sen 1 verirsin 10 alirsin..ama 1 vermessen havaya bakarsin..

gene cenem düştü :) velhasili kelam konus birsenim konus..aglamayana meme yok..acik acik söyle..tatli dil yilani deliğinden cikarir..ben ne yollar denedim..yazdim,kizdim,bagirdim,küstüm,sustum vs..ama en etkili yol tatli dille güzellikle konusmak..bundan daha cok anliyorlar pes etme sakin

öyle gitmeyi felanda düşünme lmaz: boncuklarinizi düşün

ayy benimde eşim kasımda askere gidecek ve bende çalışmıyorum ev kiramızda 650 ytl nasıl yapacaz bilmiyorum çok zor Allah yardımcımı olsun

cnm eşin kaç yaşında tecillimi ne iş yapıyorkii kimse yokmu size bakacak eşinin ailesi kiranızı ve masrafınızı karşılayacak ne olacakki başkaa

ay geçmişi okudum bitirdim sonunda... noldu böle yaa herkes eşiyle kapışıyo... gülhan çok güldürdün beni yaa akşam akşam... :)) birsen sende al oğlanları gel bursaya bacım kafanı topla biraz... bak burda kaç kişiyiz hepimizde de aynı dertler dertleşir kendimize geliriz bari...
bizde hala barışmadık kararlıyım kolay kolay affetmeyeceğim... doğum günüm için hediye almış getirdi verdi istemiyorum dedim odaya bıraktı... bıraktığı yerde duruyor açmadım ama çok merak ediyorum içinde ne olduğunu :))) yarın işe gidince bakcam hemen:))) tabi sonra tekrar paketleyip yerine koyacağım :))

yine haklsısın ama ben konuştum sevmiiyormuşsun gibi davranıyorsun dedim

bana dediği eskisi gibi olmamı bekleme artık daha farklısorumluklarım fazlaa

sıkıntılarım fazla der olduuuuuu

bilmem bakalım salı günü doğumgünüm hatırlamazsaaaa işteeeeeeeeeeeeeee o zaman nasıl bir konuşma olur bilmiyorum yarın sabah seyhate gidiyor ve tek hatırlatıcı imada bulunmadımmm.................eğer 7 senedir unutmayan adam bugünü unutursaa işteeeeeeee ne olurr bilememmm..........sessizce bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…