kıız birso burdan anladığım kadarıyla senin kociş çok düşkündü bacım sana,gözlerinin içine bakardı. ne oldu da böyle oldu? bebek olunca değişir derlerdi de inanmazdım:çok üzgünüm:
Ay bır vukuat daha.Hayır olsun inşallah.Nazar mı deydı bize ya.Sibelim gecmiş olsun canım.
Valla cok gaza geldım.Karsımda oturuyor benım kı.Hepsını hırsını cıkarmak istıyorum.
siboşcuğum sen yaptırırsın cnm ben söylüyorum söylüyorum nato kafa
aksam iftara götürdü benii ahh oğullarım ne yapıyor ahhh bak bbıraktık hadi ikinci çayı içmeyin kalkalım
yaaa çocuklar uyuyordu bırakırken neden ves vese yapıyorsunn yaaa yemek oncesi üşüdüm sarıl diyorum aç karnına sarılamam diyor tok karnınada aşk diyorm yine aşk diyorsun diyo yaa kardeşimde aytunç abi sen tok karnınada aç karnınada aşktan bahsedemiyorum diyorsunn dedi sesi çıkmıyorrr
aman yaaaaaaaaaa bilmiyorummm
anammm karular heriflere savaş açtı bende mi kapışsam acaba bu gazla ...
şaka bi yanada kızlar zor dönemlerdeyiz Allah sabır versin hepimize umarım herşey yoluna girer
evet cnm aynen öleydi beni ağlatanı üzeni öldürmek isterdi
çok özel olacak ama hastanede bile temizliğimi yapardı ,,,kustuğum yerleri temizlerdii
eskidendi şimdi oğullarıııı
canım ya geridin sanırım sende bide sende aynı apartmandasın herşey üst üste geliyodur neyse diyelim boşaltmışsın içindekileri ama kendinide üzme git gez rahatla ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhKızlar bendede aynı sıkıntı söz konusu dün akşam evde kıyamet koptu başımın ağrısından uyuyamadım.Kendini affettirmek için napacağını şaşırdı ama bundan sonra yokkkk.
Düşünmek,aman uyusun aman uğraşmasın diye kendini paralamak yok.Neden hepimizde aynı zamanda oldu bu durum bilmiyorum belkide içimize ata ata bu hale geldik.Hiç keyfim yok.Geçmişide okuyamadım kusura bakmayın okusamda aklımm o kadar karışıkki kelimeleri bir araya getirip yazamazdım sanırım.
Aklım burda kaldı.Birsom sende çokkk daralmışsın.Pınar kuzumla teldede konuştuk zaten aynı günde aynı şeylerden takışıp aynı şeyleri yaşamamızda çok şaşırttı beni.Bacım biraraya gelip dertleşmemiz lazım biranönce.
Bundan sonra ayaklarımın altına kırmızı halı serdirmezsem bende Sibel değilim.
Hepinizi kocaman öpüyorum canım arkadaşlarım benim.Uykumda geliyor sabah Uğur işe gidince uyumayıp işlerimi tamamlamam lazım çünkü erkenden çıkıp bütün gün annem ve babamla dolaşıcaz bundan sonra böleeeee.
Herkese iyi geceler tatlı rüyalar.
çıkcam 2 günde pes ettim.Cerencım hoşgeldinn bacım.Özledık valla senı.Pasanında resımlerını bekliyoruz.Sorulara kızlar doğru cevapları vermış.Aferın onlara.
Dunur cık izne bacım.Azıcık daha annesıyle kalsın gelinim.Kıyamam ben ona.
Birsenın uzulme salla artık herseyı.Bak üzülünce sende hastalanıcan bebışlerım ne yapar sonra.Buyusun onlar hayırl evlat olup el üstunde tasırlar inşallah senı.
:mymeka::mymeka::mymeka:kaydirigubbakcemileAy bır vukuat daha.Hayır olsun inşallah.Nazar mı deydı bize ya.Sibelim gecmiş olsun canım.
Valla cok gaza geldım.Karsımda oturuyor benım kı.Hepsını hırsını cıkarmak istıyorum.
nedenirki artık:mymeka::mymeka:siboşcuğum sen yaptırırsın cnm ben söylüyorum söylüyorum nato kafa
aksam iftara götürdü benii ahh oğullarım ne yapıyor ahhh bak bbıraktık hadi ikinci çayı içmeyin kalkalım
yaaa çocuklar uyuyordu bırakırken neden ves vese yapıyorsunn yaaa yemek oncesi üşüdüm sarıl diyorum aç karnına sarılamam diyor tok karnınada aşk diyorm yine aşk diyorsun diyo yaa kardeşimde aytunç abi sen tok karnınada aç karnınada aşktan bahsedemiyorum diyorsunn dedi sesi çıkmıyorrr
aman yaaaaaaaaaa bilmiyorummm
tamam o zamanvereliniortaktutkuncum milli eğitim müdürlüğüne sordum. bu senin hakkın hoca hanım, doğumdan sonra 1 yıl içinde istediğin zaman ayrılabilirsin dediler. ama ne kadar geç ayrılırsam izin sürem azalıyor. toplam 1 yıl hakkım var ya, geç ayrılırsam 1 yıldan az olacak izin sürem. yoksa 7 temmuzda bitti benim doğum iznim.
gayretlerimiz o yöndekaydirigubbakcemile3cokacimcoook
canım benim yaa bende sizleri çok özledim. buraya gelince evime gelmiş gibi oldum yeniden:)))
resimlerde yakında aranızda:)) ama önce temizlikmafoldumben ee 2 aydır yokum malum:çok üzgünüm:
vereliniortakvereliniortak:içelim:anammm karular heriflere savaş açtı bende mi kapışsam acaba bu gazla ...
şaka bi yanada kızlar zor dönemlerdeyiz Allah sabır versin hepimize umarım herşey yoluna girer
zor senin kide eşinin askere gitmeside kötü olmuş ama bu hizmet mecbur yapacak 5 ayda geliyor ama 6 ay kısaysa maaş yok.iyi hesaplamak lazımsaat 3 te bitiyo en geç öğle arası var ondan önce 20 dk lık teneffüs var annem o arada ben getiririm emzirirsin diyo süt de sağabilirim ama çok ufak nasıl ayrılırım ona üzülüyorum eminim annem benim kadar iyi bakar o yönden kaygım yok
maddi durumu da düşünüyorum eşim de kasımda askere gidecek o altı ay alacağım 7 milyara yakın parayı çocuğum için mi harcasam onunla mı olsam karar veremiyorum
şu süt izni nasıl olacak bakalım
bi de idareyle konuşmadım ama kesin kabul ederler öğleden sonralarımı boşaltabilirim en az 2 gün off yaaa neyse bakalım günler neler getirecek
merhaba arkadaşlar!! ben evime ve dolayısıyla internetime kavuştum sonunda!!:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
evim kalk gidelim diyor ama sizi de çok özledim! ilk fırsatta nete attım kendimizemuszemus
sizlere birkaç sorum var.
1. oğlumun odasını ayırmak için çok mu erken daha? bana zor olmaz ayrı oda da yatması,zaten 2 kere kalkıyor. emip geri uyuyor. bunun için odasına gidebilirim. ama çok küçük olduğu için kıyamıyorum. bide acaba psikolojisi filan bozulurmu?
2. bebeğinize hangi mamayı kullanıyorsunuz? sütüm artık bebişime yetmemeye başladımafoldumbenmafoldumben çok üzülüyorum ama mecburen mamaya başlamam gerekiyor. vee çok acemiyim.:1no2: milupa aptamil aldırdım eşime. ama ne kadar vermem gerektiğini bile bilemiyorummafoldumben sütüm tamamen bitmedi. gün içerisinde 5 defa emziriyorsam 2 defa mama veriyorum. ama kaç cc hazırlamalıyım acaba??fisfisfis
3. dördüncü ayda(2 hafta sonra) ek gıdalara geçilince mamaya hala devam etmem gerekecek mi? yoksa anne sütü ve ek gıdalar yeterli gelirmi?
4. devam maması ve devam sütünün farkı nedir?
cevaplarınız merakla bekliyorum.
rumuz: çaresiz ve acemi anne delikafadulden-tatlicadiarzu-
yaramadı bu adamlara baba olmak zor geldi hepsine :umursamaz:
saat 3 te bitiyo en geç öğle arası var ondan önce 20 dk lık teneffüs var annem o arada ben getiririm emzirirsin diyo süt de sağabilirim ama çok ufak nasıl ayrılırım ona üzülüyorum eminim annem benim kadar iyi bakar o yönden kaygım yok
maddi durumu da düşünüyorum eşim de kasımda askere gidecek o altı ay alacağım 7 milyara yakın parayı çocuğum için mi harcasam onunla mı olsam karar veremiyorum
şu süt izni nasıl olacak bakalım
bi de idareyle konuşmadım ama kesin kabul ederler öğleden sonralarımı boşaltabilirim en az 2 gün off yaaa neyse bakalım günler neler getirecek
ay bu arada bizim pazar acildi kizlar buyrun :)))) evim şuan carsamba pazarinin pendik şubesi modundabugun oruca basladim..cok sukur iyi geçti..1 de kalktim :))) gerçi serroş hanim 6,7,8,10,12de uyanarak uykumu batirdi ama napalim işte annelik :)))
yarinda eşimin 2 arkadasi eşleriyle iftara gelicek..babamida taniyorlar oyuzden annemle babamda gelicek..toplam 8 kişi olcaz..ay enfazla 6 kişi yemege almiştim ben..hem oruclu,hem cocuklu nasil yapicam bilmiyorum..gerci annem ögleden sonra gelicekmiş yardima bişi yapma dedi..ama onunkide can ya..kadin cok yoruluyor..oyuzden enazindan yarilamam lazim işleri
ay saat 12 olmus..benim daha iftar sofrsi bilem duruyor :))) gerisini siz düşünün :))) sahura kadar ortaliği toplayip temizlik yapmam lazim..eşime ütü yapmam lazim..banyoyu temizlemem lazim..mutfak öyle..püff be..ya ben niye hep böyle yumurta delige gelince iş yapiyorum yaaayetiştiririm biliyorum ama rahat rahat yapmak varken ne bu kasinti..
haydi ben ufaktan basliyim işe
çok doğrusun tubacığımmm .........
ama beni birazda yıpratan MUCİZELER YARATAN KAHRAMANI ÖZLÜYORUM
beni 7 sene aşırı pof poflamaya sevgiye ilgiye şevkate boğamya alıştıran bir bebek gibi bakan adamı özlüyorum bigün nezle oldum ben kalkamıyorum yatakdan işe gitmedim
adam taaaaaaaaaaaa işyerinden izin almış(ki ölüm olsa sadece işe gitmez yada izin alır) bizim eve 3 vesayitle geliniyor artı toplamda yarım saatlik yürüme yolu var onun işyerinden ve indiği yerden bizim eve
eve geldi bana kahvaltı hazırladı besledi ilaçlarım verdi portakal sularımı ilaçlarımı suyumuu baş ucuma koydu yiyebileceğim şeylerde yaptı ve işe geri döndüüü
o eski günleri özlemeklemi hata yapıyorum ve ben çok gaddarım cnm ben nuh derim peygamber demem inadıma giderse ters teper bunları biliyor ........ve şimdiki konuşmaları nası istersen tavrındaaa kaybetme duygusunu yitirdi çocuklar varyaa................ama tepem atarsa bırakırım çocukları ona bakar valla benide bulamaz hiçbulamayacağı biryere kaçarımm
ayy benimde eşim kasımda askere gidecek ve bende çalışmıyorum ev kiramızda 650 ytl nasıl yapacaz bilmiyorum çok zor Allah yardımcımı olsun
canimmm yaaaa..bunu eşine söyledinmi canim?? güzel güzel al karsina söyle..sevildigini hissetmek istedigini söyle..seni seviyorum demekle olacak bişi degil bu..hal hareketle anlaşilcak bişi..yukarida verdigin örnekte oldugu gibi..cocuklari birakin gidin bi yere konusun..onu konusturma..sen sakin sakin anlat bunlari ona..
o günler geri gelmez demiyorum..ama ne sen nede o ayni kişiler degilsiniz hayatim..ama bu demek degilki bundan sonra eskisi gibi güzel günler olmayacak..elbet olacak..hatta cok daha güzelleri..cünkü sizin iki tane Allah nazardan saklasin altin topunuz varcok daha güzel günleriniz olcak..amma velakin bu tek tarafla olmuyor..
ben eşime her zaman sunu diyorum..gerci pek anlamiyorum ama ben sürekli tekrarliyorum :)) ben benzinle calişmiyorum..senn bana ilgi gösterceksin ki benden sana geri dönsün bu..sen 1 verirsin 10 alirsin..ama 1 vermessen havaya bakarsin..
gene cenem düştü :) velhasili kelam konus birsenim konus..aglamayana meme yok..acik acik söyle..tatli dil yilani deliğinden cikarir..ben ne yollar denedim..yazdim,kizdim,bagirdim,küstüm,sustum vs..ama en etkili yol tatli dille güzellikle konusmak..bundan daha cok anliyorlarpes etme sakin
öyle gitmeyi felanda düşünmelmaz: boncuklarinizi düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?