2009 Mayıs Anneleri

cnm benim yaaa çok zorrr bi lojman ayarlayıp gitse yaa istanbulun neresindesiniz siz yaww.......

allahtan böle densiz akrabası yok zaten nesilleri hiç yokkk

cnm kuzenim senede birkere geliyor nasıl hayır diyeyim yaww

benim içimdeki ses unutacak diyor çünki kesinlikle kendisi çokkkk unutkandır bu ana kadar hatırlması mucizeydi yada bi şekilde önceden hatırlayacak şeyler olurdu

aşk ikinci planda zaten biz birbirimize aşık değiliz eminim seviyoruz çok
canımızı verecek kadar......
ama sevgi artık bölündü buda çok normal ben ne kadar seviyorsam çocukları oda sevecek sevmezse o ayrı sorun ama şuda var onun sevgisi bi acayipleşti hani şimdiye kadar seni çok sevdim artık sıra onlarda gibi.....başbaşayken bile bişey yer içerken hemen içö ye diyor ...boğazıma diziyor........devamlı çocuklardan bahsediyor devamlı bıraktığı için merakta kalıyor ...........bizi bitrdi oysa ben evliliğimin başından beridir sen ben kavramını kaldırıp biz olduğumuzu ve bu hep böle gideceğini düşünüyordum ..........ama o şimdilerde sen sen sennn diyor yada ben ben bennn diyorr.................

öle kitaplar okumaz elimde aşk adlı kitap var bakmıyor bile ben ne kadar aşkla ilgili kitap okusam saçma buldu .............zaten o kitap okumayı sevmiyorr

çok geçmiş olsunnn

bu saatte yattın inş.yarına iyi kalkarsın

günaydın kızlar
yeni bir gün yeni şeylere gebe umarım bu yeni şeyler hep güzel şeyler olur
her şeyin tatlıya bağlanacağı mayıs annelerinin kıymetinin bilineceği bir gün olsssssuuuuuuuuuunnnnnnn

benim için olmadı sizin için olsun

sibelciğim konuşmayacağım konuşulmuyor yoksaaa...........

günaydınlarr...................gece tartıştık saat 3 de ali uyanmış ama baya uyanmış sabah kalkısı gibi bizdede hiç olmaması gereken bir misafir var ............(misafir konusunda çok haklı eşim)çünki annem dahil babam dışında hiç kimse tanımıyor bir kadın ve bir erkek
babam bu kadını bulmuş gözlerini ameliyat ettirecekmiş hayır olsun diyee
para harcamıyor sadece işlemlerini herşeyini ssk da ayarlamış .....
ama kadnı tanımıyoruz ..........eşimde deli oldu tabii çünki bizim yerler değişti yatmak içn

neyse alişe mama yaptım alişde bağrıyo sussun diye eşim kucağına almış mamayı götürdüm dedim sen ver ben gelecem lavobaya gidecem dedim....bi surat yaptı..
neysegeldim alişide aldım yedirdim uyumuyor oyun isityor ben gittim sahur yapamaya
kendisi yola çıkacağı için niyetlenmedi.......neyse geldim aliş uyumuyor ayağımda sallıyorum yokkk ...kucağımda sallıyorum yokkk........en son yattıpe yere geçtim
orada sallıyorum uyumuyor ağlıyo vs. sinirli sinirili aliye neden uyumuyorsun sen dedim...

aman adam bi kaptı çocuğu elimden bu çocuklar hiç uyumaya bilirmiş diş çıkaracakları zaman ne yapcakmısım .....o şekilde davranamazmısım .......

sonra bu çocuğu omzuna aldı gezidiryor....işte sinirini bozuyormusum o da uykusuzmuş

ama o sabırla uyutuyormuşşş...çok agresifmişim onun sorumluluğu ona yetiyormuş bide bende onun üzerine atıyormusum..................

ben şoktayım tabiiiiiiiiiiii sinirimden oturdum cam kenarındaki koltuğa bana sen uyu diyor hayır dedim....neyse yatırdı çocuğu ben yattım ömeri yanıma aldım git ali ile yat dedim.....

sabha öpüyor beniiiiiii................olmuyooooooooooo olmuyoooo gitmiyorrr

bugün çocukları sağlık ocağına bişey olmazsa götüreceğim........allahın izni ile

bide fota.makinasındaki resimleri yaptıracağım nihayet anı defteri aldık oraya resimlerini koyacam...çocuklarınnn....şimdi pc den onlara hamişken çekildiğim bir iki resmimi atacam foto mak.

siboşşş ben ne soracaktım sağlık ocağına gidince

günaydın kızlar iki gün giremedik ne kadar sohbet etmişsiniz

esracım geçmiş doğumgünün kutlu olsun nice senelere:)

geçmişi okuyamadım işteyim

cumartesi sabahtan arkadaşımla hastaneye gittik bebeğini gördük doktor kıza benziyor dedi
pazar günüde yaylaya gittik ohhhhhhhh süperdi herşey organik dalından koparım yedim duru 4-5 saat uyudu serin serin havası süperdi:))))

bugünde işteyim kızım artık mememi almıyor (( çok uğraştm biberonla verince içiyor

sizler nasılsınız kızlar

Herkese günaydınlarrrrr a.s.

Yaklaşık bir buçuk aylık memleket tatilinden sonra nihayet evimdeyim.ınşallah herkes iidir.Biraz gözattım ki bu kocişlere bi haller olmuş Bende bi benimki böle sanıyodum.Allah hepsine vicdan versin.

Bu arada benim kızımda kusması dışında çok şükür ii.Üç buçuk aylık olduk maş.Bebişlerin fotolarına baktım çok şeker olmuş hepsi.Allah nazarlardan saklasın

birsencim merhaba canım öğrenip yazarım tatlım bu arada bebişi sanırım kızmış doğumuda ocak gibi olacak bebek kıyafeti gönderebilirsiniz tatlım hamile kıyafeti olabilir havlu çarşaf banyo halısı gibi şeyler kargosu çok tutmayacak ürünler olabilir bazı arkadaşlar havale yapmak istiyor gönlünüzden ne koparsa tatlım

kızlar günaydın,
iki günde ne çok şey olmuş ya..
hemde herkeste aynı dert bu kadar olur yani..
belki çok komik olacak ama haftasonu benimde alındığım şeyler oldu eşime,cumartesi günü sabahtan işlerimizi hallettik beraber ben süpürdüm o sildi ben banyo tuvalet yıkadım,o balkonu yıkadı neyse eltim geldi sonra ,oturduk eşim emara gidicekti baş ağrısı için vazgeçti gitmedi,gözlük kullanıyor lense geçmek istiyordu eltim almış sende al çok rahat dedi,neyse o zamana alıyım dedi ve birde çıktı evden,eve gelmesi 6 yı buldu tabi ben gelecekte dışarı çıkıcaz diye beklerken akşam oldu tabi zaten kaynım ve eşimin dayısıda geldi,oğluşumun uyku saati geldiği için ben biyere gitmek istemedim,pazar sabahıda bana kahvaltı hazırladı,sonra dağhan bey durmadığı için hemen kendimizi dışarı attık eltime gittik iki sokak altta oturuyorlar,zaten daha giderken eşimin kucağında uyudu,uyanıncada hep beraber vıa porta gittik tatile çıkacağımız için alacaklarımız vardı ,sağolsun bana alışveriş yaptık,sonra benim dayım aradı ve eşimi maça çağırdı,zaten saat olmuş 7 yarın pztsi ne işin var dimi yok benimkisi dururmu fener aşkına tamam dedi,tabi beim surat düştü çünkü dağhanın en huysuz olduğu saatler bi haftasonu çıkıp gitmesi zoruma gitti.benlkide haksızlıkmı ediyorum bilmem ama ben kalıyosum o da kalacak cnm dimi ama??neyse dağhanıda zorla 10 a 20 kla uyuttum.o da 11 bucukta geldi,çok dua eetim yenilsinler diye ama yenmişler:))işte böyle yanii her erkeğin eksik olduğu yönler var
pınar,birsen,sibel esra,hiçbiriniz canınızı sıkmayın kızlar,erkek milleti böyle,kabul etmekten başka çare yok düzelicem derler kısa süre sonra eski haline geri dönerler.o yüzden üzmeyin kendinizi tabii bend e dahil.
cerencim hoşgeldin,ben Dağhanın odasında yatırıyorum geceleri çok rahat oluyor bence ayır sende.
off valizleri hazırlamaya başlamam lazım ama hiç fırsat vermiyo oğlum öyle kucak istiyoo ne yapcam bilmiyorum...

ayy sağlık ocağına gittik ek gıdaya başlayalı 23 gün olduuu kiloya bakalım dedik ömer 7370 gr olmuş

6830 gr dı

aliş feşeli 6275 gr la başladı 6570 gr olmuş aliş az kilo alıyor yaaa ali ömerden daha aktif acaba ondanmı yaaa pöfffffffffffffffffffff alişe daha fazla tıkacam ama bazı şeyleri ali daha fazla yiyor ömerden

neyse ömerin gözü çapaklanıyordu haftada ikikere onun için damla ve merhem verdi doktor oradan çıktık eczaneye gittik sonra taksidim vardı meydandan dolaşa dolaşa ona gittik
bi yerde bebelac 1 5,50 buldumm oradan alacam mamayııı ..........

çok yorulmusum yaaa bide kasıklarım ağriiiiii yaaa aliş uyusun azcıkk uyuyacammm

anı defterimiz için eski resimleri ve yeni resmlerini yaptırmaya verdim aksama alacam hehehe defterimize hamişliğin başında tutuğum günlüğüde geçireceğimm

Tunaydın....

Birsen maşallahları var bebişlerin sen aynen devam et tatım.Ay bakalım Borada haftaya başlıyor ek gıdaya sevicekmi.Ama bizim dr sebze diyor ya nasıl vericem hiç bilmiyorum

Filizcim gecmiş olsun.Neyse o para cıkacakmış sizden.Cana gelmesin canım.

Kocalarla takışan sokağa attı galıba bugun kendini.Süpersiniz kızlar.

Esracım senın görümcede deli mi ya.Yoldan sıze damlıyor.Cok meraklıysa doğursun bi tane mıncıklasın dursun.

Öldum öldüm bıttım.Patates cuvalına dönmüşüm ben ya.Bir saat koşu bandındaydım.Ama pes etmek yok yola devam.Ya sızde baslayın artık yanlız olmuyor.Bırakıp bu topiği diet kısmına transfer edıcem kendımı bak.

Akşamada kayınpederım geliçek yemeğe.Fırına atayım yemeği gelirim.

Bide 10 kg domates aldım.Küp küp kesip dolaba atıcam.Tabı yarın.

deytttttttttkötükedihüsobaska topik yokkk bekle didim eve gidince baslayacamm beeee

Hadi Birsom senden baskasından hayır yok.Benım diğer diettaş yapsın salçalı biftekleri içli pilavları.Git artık sende evine ya yaramadı zaten sana orası bu sefer

Hadi Birsom senden baskasından hayır yok.Benım diğer diettaş yapsın salçalı biftekleri içli pilavları.Git artık sende evine ya yaramadı zaten sana orası bu sefer

cnm ben kaçacam ama kocam bi git eve dedi ucağa atlar gelirim yada annemi yollarım dedi

annesi geleceğine buradaki kaçıklarla uğraşırımmmm

selam kızlar drdan geldik boyumuz sürekli uzuyor ama kilo çok az alıyor 4 ayı bekleyelim mama takviyesi yapmayalım ek besine geçeceğiz öbür ay dedi.
banucum iki üç gün biberondan sonra memeyi almadı o ağladı ben ağladım zorladım zorladım şimdi memeyi alıyo yarın işe başlayacağım bakalım ne olcak
bugün oğluşumla ilgileneceğim kendime bi bakım yapayım hepinizi öpüyorum

kızlar merhaba ... kaynım bugün gitti çok şükür görümcemde gelmedi bana evine gitmiş sabah... atlattık kazasız belasız bugünü ama akşam kesin eşim hadi gidelim ablamlara özledim dicek bakalım onu nasıl atlatacağım...

yarın kendi dr uma kontrole gideceğim... doğumdan 45 gün sonra gelceksin demişti ama ben 90 gün sonra gidiyorum:)) bide diyetisyenden randevu aldım gitmişken onuda halledeceğim... gülhan bende başlıyorum cnm diyete... yalnız diiilsin artık...

Esra ya face de resimlerini gördum.Göbek fılan kalmamış.Kıskandım ya.Nereye gidiceksın canım dıyetısyene

uff ya artık çok sıkıldım bunaldım...bi kaç gündür o kadar bunaldım ki hiç bişiye yetişemiyorum...oğlum çok huysuz sinirlerim alt üst..

Son düzenleme:
Canım ya hepimizde aynı sorunlar var bu ara.Hassas olduğumuz dönem.Bunlarıda atlatıcaz.Biraz sabır.Senı cok iyi anlıyorum cunku benim oğlumda cok huysuz.Bes dakıka durmuyor yerde hep kucakta dolasıcaz.Ve bu insanı çok yorup bunaltıyor.Esını alıp karsına guzelce sakın sakın konuşmayı dene derim.ınşallah anlar.

kızlar sizlere bişey soracam benim bebek malum emmiyo anca ilikon uçla 10,15 dak emiyo ama bazen onuda almıyo sinirlerim iyicegerildi normal pompayla bitürü sagamıyorum elektiriklipompa kulanan varmı hangisi iyidir şöyle 100 milyonu geçmeyecek bişeyler bilen varsa söylesin lütfen yardım edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…