eşim 83 doğumlu polis ..kısa dönem yapacak bende ailemin yanına gidecem benim ve oğlumun tüm masraflarını ailem karşılayacak ama kirayı nasıl yapacaz onu düşünüyoruz birikmişimizde yok daha 1 yıllık evliyiz düğünümde takılan bileziklerimide kayınbabamgil tekrardan istediler onlara gönderdik eşimin ailesi bize 1lira bile vermezler bakalım yana yakıla lojman çıkmasını bekliyoruz lojmana geçersek rahat olur ama bu evde kalırsak ne yaparız bilemiyorum senağlama
cnm benim yaaa çok zorrr bi lojman ayarlayıp gitse yaa istanbulun neresindesiniz siz yaww.......
bak şimdi yine hopladı sinirleirm gecegece... şimdi eşimin teli çaldı balkonda abisiyle keyif yapıyolar götürdüm verdim telini görümcem arıyo... efendim antalyadalar şimdi otobüse biniyolarmış sabah 8buçukta bursadalarmış gel bizi al... adım gibi eminim ki eve gitmeden damlayacaklar buraya... ya allahım ne rahattım 1 aydır kabusu geri geliyo yaaa... doruk u çok özledik görmeden gidemedik eve dicek biliyorum... veeee gelince onu ağlatcam sıkasıka sevcem atıptutcam diyodu hele bi denesin kıyameti koparcam bu sefer yemin ederim artık yeter sustuğum...
allahtan böle densiz akrabası yok zaten nesilleri hiç yokkk
önce a.s. sonra:tomato:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1hug:
kolay gelsin
:sinifsinif::sinifsinif:
canım çok zor ama Allah sabrıda verir.
aha işte suç sende otur biraz yalnız kafanı dinle yok sende kaşınıyosun şimdi biraz dinlen ki rahatla negerek var misafirekötükedihüso:umursamaz:
iyi geceler
bende şimdiiçiyorum
cnm kuzenim senede birkere geliyor nasıl hayır diyeyim yaww
dur kiz sende benim gibi kötüyü cagirmabende "unutursa var yaaaaaa" diye diye unuttu adam :))))) yani agzim böyle diyordu da içim yok canim hayatta unutmaz diyordu..ama gel görki bi şeyi 40 kere söyliynce oluyormus :)))) hatirlar canim..merak etme sen hatirlamassa haber ver bizde burdan giyabi cenaze namazi kilariz :)))))))
sende eskisi gibi olamassin..seninde sorumluluklarin var birsencim..aşk baska annelik baska elbet..ama annelik öncelik olunca aşk 2.plana kayiyor..dolayisiyla da eskisi gibi olmuyor hiçbişi..onlar içinde sorumluluk 1.plana geliyor..
he ama tabi bunlar bahane degil..bi insan seviyorsa sevdigini belli etmeli..hissetirmeli..karşidakinin sevgi depolarini doldurmali (kitaptan alinti)
sevginin 5 dili isimli kitabi okuyorumda..harika bi kitap..eşlere okutmak lazim..biz küsken baslamiştim..eşim elimde görünce " eyvah gene kabak basima patlicak,bu şimdi baslar sevginin 5 dili sende yok vs" diyegecen gün barişinca ben kitaptan bişi söyledim buna.." al işte ben dedim,bu kitap başima patlicak dedimmmm diyor bana :)))))))
merak etme velhasilll..hatirlayacaktirkötüyü cagirmaa hayirli geceler canim a.s.
benim içimdeki ses unutacak diyor çünki kesinlikle kendisi çokkkk unutkandır bu ana kadar hatırlması mucizeydi yada bi şekilde önceden hatırlayacak şeyler olurdu
aşk ikinci planda zaten biz birbirimize aşık değiliz eminim seviyoruz çok
canımızı verecek kadar......
ama sevgi artık bölündü buda çok normal ben ne kadar seviyorsam çocukları oda sevecek sevmezse o ayrı sorun ama şuda var onun sevgisi bi acayipleşti hani şimdiye kadar seni çok sevdim artık sıra onlarda gibi.....başbaşayken bile bişey yer içerken hemen içö ye diyor ...boğazıma diziyor........devamlı çocuklardan bahsediyor devamlı bıraktığı için merakta kalıyor ...........bizi bitrdi oysa ben evliliğimin başından beridir sen ben kavramını kaldırıp biz olduğumuzu ve bu hep böle gideceğini düşünüyordum ..........ama o şimdilerde sen sen sennn diyor yada ben ben bennn diyorr.................
öle kitaplar okumaz elimde aşk adlı kitap var bakmıyor bile ben ne kadar aşkla ilgili kitap okusam saçma buldu .............zaten o kitap okumayı sevmiyorr
Iyi Geceler Kizlar,
Yarim yamalak okuyabildim gecmisi, cok üzüldüm. Bir tane "Aglama Duvari" baslikli konu acip, desarj olmak sart oldu galiba. Gecen hafta bende benzer sorunlari yasamistim esimle. Ama cabuk toparladi kendini, erkek milleti iste, saglari sollari belli olmuyor.
Pinar'cigim cok gecmis olsun canim, icinde biriktirdiklerini söylemen iyi olmus ama cok dolmussun. Emin dersini almistir esin.
Birsen, umarim düzelir esin bir an önce canim. Esasli bir ders vermelisin bence, üzülüp kendine kahir etme bos yere. Anne'ne gelince, o interneti fuzuli gördügü icin zaman harcamani anlamsiz buluyordur. Frekanslariniz uyusmuyordur bu konuda, anlamasini bekleme ve cok dert etme tavrini bence.
Sibel sana da gecmis olsun canim. Kullandigin taktik gercekten cok iyi, sakin ödün verme:umursamaz:
Ayse, hosgeldin canim. Sütünün azaldigina nasil kanaat getirdin, yeterli kilo alamadi mi Melih Kaan?
Esra dogum gününmüs, ben gözden kacirmisim. Gecmis dogum günün kutlu olsun canim. Nice güzel senelere.a.s.
Hülya, cok güldüm Gazel'e. Isini biliyor cimcimeopuyorumnanaktan
Gülhan, senin taktigi cok tuttum canim. Bazen bencil olmak gerek. Ben o kadar ılımlı ve samimi davrandim, elimden gelen her ise alisik olmadigim halde katildim, yine arkamdan konusuluyor, yine konusuluyor. Artik ne ariyorum, ne soruyorum. Ilgilenmeyecegim, degisen birsey olmayacak nasil olsa.
Aklimda kalanlar bu kadar. Yarin daha detayli okumaya calisacagim gecmisi. Bu arada dün basimiza gelen, heralde cok az kisinin basina gelmistir. Bizim arabaya, yolda seyir halindeyken bir adam carpti. Neye ugradigimizi sasirdik resmen. Üstelik elinde anahtarlari varmis, epey zarar verdi arabaya. Sonra nasil kaciyor bir görseniz. Hasarin masraflarini üstlense, rahat 1.000 Euro'ya patlar yani. Bu olay nasil mi geldi basimiza? Bizim araba park cezasi yemis dün. Oysa hicbir gecerli gerekce belirtmemisler. Ne hatali park etmistik ne de ücretli bir zaman diliminde park edilmisti araba. Neyse cezayi kesen buralardadir, arayalim biraz dedim ve o arada adamin biri nasil becerdiyse carpti arabaya ya. Ceza kesen memuruda bulamadik.Doruk'un fotograflarini bastiracaktik, bastiracagimiz yerde kapaliydi. Yani bosu bosuna gittigimiz bir yerde, bir sürü zararla dönmüs olduk. Esim arabanin hasarindan cok, adamin ahmakligini anlamaya calisiyor hala. O da baska bir alem.
Bugün evdeyik tüm gün. Tam gaz temizlik yaptik, Doruk'da cok akilli durdu, uyudu aralarda. Bir sürü yemek yaptim yarin birde yemek derdim olmasin diye. Yarin ögleden sonra doktor randevumuz var, umarim kötü bir sürprizle karsilasmayiz. Yarin görüsürüz kizlar, umarim yarina kadar sütliman olur ortalik.
çok geçmiş olsunnn
pöff yoruldum yaa..yan odayi yerleştirdim..mutfagi değiştirdim biraz..serranin odasini,salonu topladim..yatak odami dün toplamiştim..banyo ve bulaşiklar kaldi..dermanim kalmadi..serroşuda yedirdim uyuttum tekrar..şimdi sahur hazirlicam..serranin tirnaklarinida kesmem lazim..temizliği yarin yaparim..annemde yemekleri yapar inşaAllah..o gelene kadar corba ile tatliyi yaparim..yarinki menü şöyle olcak inşaAllah..mercimek corbasi,salcali biftek,kremali patates,içli pilav,salata,pilaki ve tatli..tatliya tam karar veremedim ama cilek soslu tavuk gögsü yapmayi düşünüyorum..ay unutmadan su barbunyalari suya koyayim da firca yemiyim annemden :)
bu saatte yattın inş.yarına iyi kalkarsın
günaydın kızlar
yeni bir gün yeni şeylere gebe umarım bu yeni şeyler hep güzel şeyler olur
her şeyin tatlıya bağlanacağı mayıs annelerinin kıymetinin bilineceği bir gün olsssssuuuuuuuuuunnnnnnn
benim için olmadı sizin için olsun
Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun a.s. Sanırım bu aralar tüm kocaların sorunu aynı. Babalık ağır gelmeye başladı diye düşünüyorum ben. Neyse bu günleride atlatıcaz ama kendimizi yıpratmamayı bi öğrenebilsekklava: Benimki dünden beri dibimde dolanıyor ama ben o ağrıları çektim bi kere. Artık ne fayda :çok üzgünüm:
Esra'cım doğum gününmüş geçmişi okumadığım için atlamışım. Tüm sevdiklerinle birlikte nice senelere canım a.s.
Filiz'cim geçmiş olsun canım. Allah daha fena kazalar vermesin a.s.
Sibel bacımla çok hain planlarımız var. Bundan sonra adamlara yüz vermek yok. Elimizden geldği kadar yapıcaz herşeyi. Eeee böylece kıymetimiz bilinir belki dimi :uhm:
Şimdi kızım uyuyo. Bende çantasını hazırlayayım. Saçıma fön çekeyim. Erkenden anama gidiyorum bugün. Artık zaman fellik fellik gezme zamanı zemuszemus
Öpüyorum sizi bacılar a.s.
Aynen öle doğru söze ne denirki
ohhh gez bakalım cnmmm
Saçmalama kuzum ya nereye kaçıyosun bundan sonra tavır şu yaptığını yap yapmadığını salla gitsin öyle oli kıymetini bilsinler.Herşeye yetişir atom karınca gibi çalışırsan yaptıklarının çok basit olduğunu düşünüp tabiki önemsemez takdir etmezler.Bugüne bugün adamı hiç aç bıraktınmıki evde yemek olmasının kıymetini bilsin,evi hiç pis bıraktınmıki kendisi temizlemeye çalıştığında ne kadar zor olduğunu bilsin.2 bebeğin var canına yazık.Bu adamlara ne yapsam yaranamazsın o yüzden kendini paralama,aranızdaki diyalogla ilgilide muhakkak konuş içine attıkça dahada çıkılmaz bir hal alıyor sonra.
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn mi desem ama umursamıyorum kıymet bilmesede bunda sonra umrumda değil.
Günaydınlar Kızlar;
Kendimi bu sabah çok iyi hissediyorum çünkü birçok hissimi aldırdım artık.Umursamaz bir kadın var karşınızda.Birazdan kuaförüm gelecek saçımı boyayacak,manikür,kaş bıyık alacak.Sonrada süslenip gezmeye hayat boş bacılar hihoyyyt
sibelciğim konuşmayacağım konuşulmuyor yoksaaa...........
günaydınlarr...................gece tartıştık saat 3 de ali uyanmış ama baya uyanmış sabah kalkısı gibi bizdede hiç olmaması gereken bir misafir var ............(misafir konusunda çok haklı eşim)çünki annem dahil babam dışında hiç kimse tanımıyor bir kadın ve bir erkek
babam bu kadını bulmuş gözlerini ameliyat ettirecekmiş hayır olsun diyee
para harcamıyor sadece işlemlerini herşeyini ssk da ayarlamış .....
ama kadnı tanımıyoruz ..........eşimde deli oldu tabii çünki bizim yerler değişti yatmak içn
neyse alişe mama yaptım alişde bağrıyo sussun diye eşim kucağına almış mamayı götürdüm dedim sen ver ben gelecem lavobaya gidecem dedim....bi surat yaptı..
neysegeldim alişide aldım yedirdim uyumuyor oyun isityor ben gittim sahur yapamaya
kendisi yola çıkacağı için niyetlenmedi.......neyse geldim aliş uyumuyor ayağımda sallıyorum yokkk ...kucağımda sallıyorum yokkk........en son yattıpe yere geçtim
orada sallıyorum uyumuyor ağlıyo vs. sinirli sinirili aliye neden uyumuyorsun sen dedim...
aman adam bi kaptı çocuğu elimden bu çocuklar hiç uyumaya bilirmiş diş çıkaracakları zaman ne yapcakmısım .....o şekilde davranamazmısım .......
sonra bu çocuğu omzuna aldı gezidiryor....işte sinirini bozuyormusum o da uykusuzmuş
ama o sabırla uyutuyormuşşş...çok agresifmişim onun sorumluluğu ona yetiyormuş bide bende onun üzerine atıyormusum..................
ben şoktayım tabiiiiiiiiiiii sinirimden oturdum cam kenarındaki koltuğa bana sen uyu diyor hayır dedim....neyse yatırdı çocuğu ben yattım ömeri yanıma aldım git ali ile yat dedim.....
sabha öpüyor beniiiiiii................olmuyooooooooooo olmuyoooo gitmiyorrr
bugün çocukları sağlık ocağına bişey olmazsa götüreceğim........allahın izni ile
bide fota.makinasındaki resimleri yaptıracağım nihayet anı defteri aldık oraya resimlerini koyacam...çocuklarınnn....şimdi pc den onlara hamişken çekildiğim bir iki resmimi atacam foto mak.
siboşşş ben ne soracaktım sağlık ocağına gidince