kızlar sizlere bişey soracam benim bebek malum emmiyo anca ilikon uçla 10,15 dak emiyo ama bazen onuda almıyo sinirlerim iyicegerildi normal pompayla bitürü sagamıyorum elektiriklipompa kulanan varmı hangisi iyidir şöyle 100 milyonu geçmeyecek bişeyler bilen varsa söylesin lütfen yardım edin bana
teşekkürler canım el pompasından var bi deyeyim bakalım çok sagol çok sıkıldım çok şaşırdım artık
twety canım boşver geçecek bunlar biraz daha sabır
esen canım maşallah kuzucuğuna:)
ben elektrikli aldım medelanın süper çok memnunum sadece sesi fazla
Esra ya face de resimlerini gördum.Göbek fılan kalmamış.Kıskandım ya.Nereye gidiceksın canım dıyetısyene
kızlaarr, ben çok kötüyüm!!mafoldumben sahura kalktığımdan beri sol böbreğimde bir ağrı, kasıklarıma ve genital bölgeme vuruyor, çıldıracam! sabah 7'ye kadar zor dayandım. üst komşumuz genel cerrah,onu çağırdık sağolsun muayene etti sabahın köründe. hastaneye çağırdı. röntgen, idrar tahlili, kan tahlili hepsi temiz! öğleden sonra bi daha çağırdı. ürolog baksın birde dedi. ultrasonda taş çıktı yaa!! taş düşürüyormuşum:çok üzgünüm: yarın sabahta tomografi çekilecek. ilaçta veremedi bebişimi emziriyorum diyesenağlama çok sancın olur, doğum gibi birşey bu dedi. :bbo: kendi kendine düşmezse bıçaksız bir ameliyatla alırız dedi.senağlamasenağlama bizim hastanede geçirdiğimiz sürelerde melih kaan'ım da komşuda kaldı. en çok da ona üzüldüm:çok üzgünüm: kimsemiz yokki bizim burda! Allah'ım bu gurbet ne zor şeymişsenağlama
selam kızlar drdan geldik boyumuz sürekli uzuyor ama kilo çok az alıyor 4 ayı bekleyelim mama takviyesi yapmayalım ek besine geçeceğiz öbür ay dedi.
banucum iki üç gün biberondan sonra memeyi almadı o ağladı ben ağladım zorladım zorladım şimdi memeyi alıyo yarın işe başlayacağım bakalım ne olcak
bugün oğluşumla ilgileneceğim kendime bi bakım yapayım hepinizi öpüyorum
allah kolaylık versın bengı yarın işbaşı haa benımde az kaldısenağlama sıkma canını memenı almaması normaldır bıberon kolayına gelıyo benımkıde bıberondan ıcıyo hep yara olunca öle alıstı sagıyorum gunduz öle verıyorum gecelerı emdırıyorum uyku sersemıne alıyo mememıopuyorumnanaktan anne sütü içsinde nasıl ıcerse ıcsın sende boyle seylere takıp sütünden olma sakın şimdiden kolay gelsın yarın için
geçmiş olsun canım iyi olmuş rapor sağlık raporu mu ücretsiz izin miselam arkadaşlar.her zaman giremiyorum.girsemde yazılanları okumaya fırsatım olmuyo.bizim kız 3 ay 3 haftalık.malesef geçen hafta şiddetli kusmaları oldu. 1 haftadır da kakasını 2 kez yaptı ve çok katıydı.çok üzülüyorum.altını her açtığımda hüsrana uğruyorum.o kadar kıymetli oldu ki kaydirigubbakcemile3 neyse birkaç gün geçsin doktorumuza danışcam.gerçi geçen günlerde sordum bişey olmaz dedi. bir huzursuzluğu yok.normal yaşantısına devam ediyo şükür.sizlerden böyle bişey yaşayan oldu mu yardımcı olurmusunuz. bu arada öğretmen olduğum için yarın okula başlamam gerekiyordu ama rapor aldım çok mutluyum okullar açılana kkadar kızımla beraberimzemuszemus
hepinizi öptüm
hangisini canım nekadardı söylermisin arkadaşın dediginide yapacamda bakalım nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?