2009 Mayıs Anneleri

ben geldim hihoyyyt
oh attım kendimi sokaklara bugün
sabah dr a gittik kuzum 6900gr 63 cm olmuş maşallah
bu ay hastayken verdiğiyle birlikte 900gr almış hastayken 400gr vermişti 1 hafta sonra gel ek gıdaya başlıycaz dedi erken değilmi dedim hayır 7. ayda pütürlü yiyecekleri yemesi için şimdiden başlaması gerekiyormuş zaten doyumluk değil tadımlık yiyecek asıl öğünleri anne sütüyle olacak dedi hayırlısı bakalım
ordan çıktık eve geldik arkadaşım aradı migrosa gittik kızıma oyuncak aldım biaz alışveriş yaptım dolaştık şimdi geldik daha

sabah kayınvalidem aradı nasılsınız diye evden çıkma yarın kızı getiriyorum dedim tamam yavrum dedi şeker kadın yaa
konuşucam bir bizim evde bakarsa çok iyi olur inşallah gelir

birsencim Allah yardımcın olsun ne diyim dua et bari

oh herkes atmış kendini sokağa ne güzel gezin kızlar

twetty öyle şeyler söyleme şu anda sadece psikolojik olarak yorgunuz gelip geçici günler erkeklerin bizim gibi düşünmelerini bekleyemeyiz

filizcim geçmiş olsun canım cana gelecek mala gelsin

incihan böyle yemeye devam edersem bende diyettasın olucam

güzelim elektrikli pompanın en iyisi madela
ayrıcxa 4 aylık bir bebek 10 dk da bütün memeyi boşaltabiliyor daha uzun kalmasına gerek yok
benimde sütüm sağılmıyordu elektrikliyle bile de sağılmıyordu sonunda bir yöntem buldum
gece kızım emerken yada gündüz diğer memeye şu el pompaları var ya onu takıyorum kendi kendine akıyor 60 cc sağıyorum her emmesinde çok rahat oluyor günde 180cc atıyorum buzluğa bi dene istersen

teşekkürler canım el pompasından var bi deyeyim bakalım çok sagol çok sıkıldım çok şaşırdım artık

melis emerken o el pompasını diğerine tak bir müddeet bekle sonra göğsünü hafif hafif sık baya çıkıyor sonra geri kalanını da elinle sağ benim elektrikliyle sağılmıyordu bu yöntemle sağdım ablamda öyle yapıyor

oyy geçmişi okuyayım dedim yoruldum yahu ne çok konuşmuşunuz bu gün bütün evi temizledim ne kendini yorcanki birsenim bir hafta dikkat edicez bu temizlikle idare edicez çarşamba bi süpürge bi vileda yaparım tamam işte kocalar heeep aynı şekerim 2 haftadır gündüz evde 2 kere kucağına almıyor heep yatıyo oruç tutuyomuş çalışıyormuş sanki biz ne yapıyoruz bizimki ne heeeep aynı heeep ADI ÜSTÜNDE KOCA KOCATIYO ıNSANI

kızlar ben yine gidiyorum
eve geldim baktım evde yemek yok anneme gideyim dedim babamda künefe yapacakmış oh dedim
ablam alacak şimdi
herkese hayırlı iftarlar

twety canım boşver geçecek bunlar biraz daha sabır
esen canım maşallah kuzucuğuna:)
ben elektrikli aldım medelanın süper çok memnunum sadece sesi fazla

selam arkadaşlar.her zaman giremiyorum.girsemde yazılanları okumaya fırsatım olmuyo.bizim kız 3 ay 3 haftalık.malesef geçen hafta şiddetli kusmaları oldu. 1 haftadır da kakasını 2 kez yaptı ve çok katıydı.çok üzülüyorum.altını her açtığımda hüsrana uğruyorum.o kadar kıymetli oldu ki kaydirigubbakcemile3 neyse birkaç gün geçsin doktorumuza danışcam.gerçi geçen günlerde sordum bişey olmaz dedi. bir huzursuzluğu yok.normal yaşantısına devam ediyo şükür.sizlerden böyle bişey yaşayan oldu mu yardımcı olurmusunuz. bu arada öğretmen olduğum için yarın okula başlamam gerekiyordu ama rapor aldım çok mutluyum okullar açılana kkadar kızımla beraberimzemuszemus
hepinizi öptüm

incihan , esen ve semacım iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama ben çok umutlu diilim....yeni bişey diil... bazen sanırımben bunaldım herşeye herkese saldırır oldum bi süre sonra geçicek diyorum ama yok ya nereye kadar sürekli tantana ile geçerki ömür..belkide ailelerden uzağız falan filan ama bunlar bahane bakalım bu akşam konuşur muyuz konuşursak sonuç ne olur bilemiyorum hiç ama hiç iyi diilimm tek bildiğim bu.... neyse daha giremem sanırım hepinize iyi iftarlar iyi akşamlar

kızlaarr, ben çok kötüyüm!!mafoldumben sahura kalktığımdan beri sol böbreğimde bir ağrı, kasıklarıma ve genital bölgeme vuruyor, çıldıracam! sabah 7'ye kadar zor dayandım. üst komşumuz genel cerrah,onu çağırdık sağolsun muayene etti sabahın köründe. hastaneye çağırdı. röntgen, idrar tahlili, kan tahlili hepsi temiz! öğleden sonra bi daha çağırdı. ürolog baksın birde dedi. ultrasonda taş çıktı yaa!! taş düşürüyormuşum:çok üzgünüm: yarın sabahta tomografi çekilecek. ilaçta veremedi bebişimi emziriyorum diyesenağlama çok sancın olur, doğum gibi birşey bu dedi. :bbo: kendi kendine düşmezse bıçaksız bir ameliyatla alırız dedi.senağlamasenağlama bizim hastanede geçirdiğimiz sürelerde melih kaan'ım da komşuda kaldı. en çok da ona üzüldüm:çok üzgünüm: kimsemiz yokki bizim burda! Allah'ım bu gurbet ne zor şeymişsenağlama

canım cok gecmıs olsun bı arkadasım var şuan 35 hafta hamıle oda taş düşürüyo o söylemişti banada hamam sıcak su cok ıyı gelıyomuş bebegı bırak bırıne gıt bı hamama sıcak fayda edıyomuş bı dene bence opuyorumnanaktan

kızlar kocalar bıttı sımdıde hastalıklarla bogusur olduk bende yarın kadın dogumcuya gıdıcem tam amelıyat yerımın uzerı kızardı sıvılce gıbı bıseycıktı taş gıbı tutunca ne oldu anlamadım arada agrıda yapıyo ınsallah onemlı bısey degıldır senağlama

allah kolaylık versın bengı yarın işbaşı haa benımde az kaldısenağlama sıkma canını memenı almaması normaldır bıberon kolayına gelıyo benımkıde bıberondan ıcıyo hep yara olunca öle alıstı sagıyorum gunduz öle verıyorum gecelerı emdırıyorum uyku sersemıne alıyo mememıopuyorumnanaktan anne sütü içsinde nasıl ıcerse ıcsın sende boyle seylere takıp sütünden olma sakın şimdiden kolay gelsın yarın için

ceren çok geçmiş olsun cnm yaaa allah şifa versin kimsesizlik çok zor tatlım yaa ama komşundan allah razı olsun annen felan gelemezmi cnm böle bir durumdaa

ay sağol canım ya tutturdum iki günlük uğraşla of yarını bi atlatsam dayanamazsam rapor alacağım bakalım inşallah uslu durur da annemi üzmez

geçmiş olsun canım iyi olmuş rapor sağlık raporu mu ücretsiz izin mi
hangisini canım nekadardı söylermisin arkadaşın dediginide yapacamda bakalım nasıl olacak

canım medela elektrikli 130 mu 140 mı neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…