canım cok gecmıs olsun bı arkadasım var şuan 35 hafta hamıle oda taş düşürüyo o söylemişti banada hamam sıcak su cok ıyı gelıyomuş bebegı bırak bırıne gıt bı hamama sıcak fayda edıyomuş bı dene bence opuyorumnanaktan
kızlar kocalar bıttı sımdıde hastalıklarla bogusur olduk bende yarın kadın dogumcuya gıdıcem tam amelıyat yerımın uzerı kızardı sıvılce gıbı bıseycıktı taş gıbı tutunca ne oldu anlamadım arada agrıda yapıyo ınsallah onemlı bısey degıldır senağlama
ceren çok geçmiş olsun cnm yaaa allah şifa versin kimsesizlik çok zor tatlım yaa ama komşundan allah razı olsun annen felan gelemezmi cnm böle bir durumdaa
cerencim gülşahcım geçmiş olsun kızlar yaaa hay allah tez zamanda iyileşirsiniz inşallah
cerencim bigudicim çook geçmiş olsun...
off ya içim sıkıldı kocalarla kavgalar, hastalıklar geçmiş olsun kızlar ya üzüldüm valla...
cerencim çok geçmiş olsun cnm taş düşürmesini duymuştum çok acılı bişimiş bence ilaç almadan atlatamazsın.. kaanada üzüldüm ama allahtn güvendigin komşulrın varmış tatlım allah beterinden korusun...
gülşah geçmiş olsun cnm inş. önemkli bişi degildir...
bengicim işe baaşlıyormuşsun allah kolaylık versin...
aklımda bişiler var ama fazla kalamayacagım ütüye başlamam lazım oruçluyken olmuyor ve çok uykum var nasıl yapacaksam..
off kızlar dün ne gündü çok yorgunum resmen korakolluk olduk hemde kucagımda bebegimle!!!!
şöle gelişti...
dün kızıma araba falan aldık keyifler güzel falan eşim beylikdüzünde ramazan şenligi yapıyor ve iftara davet etti bizi bi araba gönderir aldırırım dedi bizde o arada annm ablam ben markete çıktık hızlı hızlı bişiler alıp geldik ama bnm kız bi huysuzlandıkıi sormayın nerdeyse vazgeçecektim ama araba gelmiş oldu mecbur yola çıktık arabada annem,ablam,yigenlerim,kuzenim,eşi,2yaşında çocukları falan çoluk çocuk doluştuk dobloya neysem bizim aracın önü bi maganda tarafından e-5 ortasında önümüzde kırarak bizi durdurdu ama ne fren yaptık varya aklımız çıktı hızlıca arabadan inip bizim şöföre sen nsıl bana yol verezsin beni görmedinmi die el kol hareketi yapara konuşmaya başladı ve bu olay iftara 10dak. varken yaşanıyo sinirler gergin!! bizim şöforde kendini ne kadar tutmaya çalışsada agır tahrikle bi hışımla indi ve adamı aracında yumruklamaya başladı e-5vızır vızızr bissürü araç durdu ,kalabalık, bizim arbada çocuk çıglıkları, defnede aglıyo hemde nasıl!!! yumruklanan adam cop falan çıkardı zor ayırdılar polis geldi adam şikayetçiyim bana darp var tehtid var dedi.. polis nekadar ikna etmeye çalışmış şikayetten vazgeç die çoluk çocuk araba dolu magdur eme die ama adam ancak bi şartla vazgeçermiş bizim şöförü yerde tekmelicek bide ana avrat sövecekmiş ayyy delirtti bizi ya neyse bi karakola gittik orası olay yerine baglı degilmiş başka karakola gönderdiler pislik herif darp rapaoru falan alıyo aradada polislere bunlara iyi bakın kaçmasınlar die tembih ediyo biz adama bakıp konuşuyoruz arabanın içinden bana tehdit geliyo dio ayyyyyy neler neler..
velhasıl elam bizi resmen sürükledi despot herif çoluk çocuk rezil oldu akşamıız hiç acıma kalmamış insanlarda hoşgörü die bişi yok adama oruçlu agzımızla ne beeddualar ettik anlatamam çok ah aldı ne olacak sonu bilemem..
oruç açtıgımızda11 30du ve berbat yorucu ve sinir harbi iinde geri döndük..
bizimkile sinirden adamı yiyeceklerdi valla..
defneyi gören polisler budamı şikayetçi diyip durdu:)) kızıma böyle bişi yaşatmak istemezdim o pisligi allah bildigi gibi yapsın..
adamı bugün görsem tanırım ama plakayı unuttum yavs(
neyse kızlar kötü bi hafta sonu geçirmiş herkezler allah beterinden korusun bizleri ve kuzuları..
:))canım benim biliyorum eminim bakarsın çalışma saatlerim az ama çok şükür annemde burda gözüm arkadaa değil yanisagolun kızlar
dönmeyi düşündük ama polisler sizde ifade verin,sizde şikayetçi olun siz dha magdursunuz dediler!
ama diger karakol ifade alıcak dediler oradakilerde almadılar hem zaten ben beklemedim 10gibi eşim bıraktı annme beni.
sibelcim gününün güzel geçmesine sevindim :)) dinsizin hakkından imansız gelirmiş kızlar,dişe,diş kana,kan kocalara gün yüzü yok!!
benm eşim geç geliyo sahura kalktıgımda o gelmiş oluyo yatarken not yazıcam çok yorgunum dolapta herşey var sahuru hazırlayıp kaldır beni aşkıııımmm die bakalım yapıcakmı??
birsencim kayınvaliden iyi galiba sesin çıkmıyo nasıl bakıcak falan endişen yok iyi bari çok sevindim cnm sana çookk kolay gelsin zaten çalışma saatlerinde azmış yakın olsak ben bakardım mercimegime ne olcak..
amin canım hayırlı olsunesencim ya başlıyoruz bakalım hayırlı olsun hepimize
canlar yatıyorum..
ama önce duşaaaaa hadi bye
kızlar sizlere bişey soracam benim bebek malum emmiyo anca ilikon uçla 10,15 dak emiyo ama bazen onuda almıyo sinirlerim iyicegerildi normal pompayla bitürü sagamıyorum elektiriklipompa kulanan varmı hangisi iyidir şöyle 100 milyonu geçmeyecek bişeyler bilen varsa söylesin lütfen yardım edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?