2009 Mayıs Anneleri

selam kızlar benimde canım sıkkındı bu aralar hiç giremedim geçmişi okudum kocalaraa kavga edilmiş benim çok sık yaşadığım bir durum bu aralar annesi baş neden tabi

bir türlü karar verebilmiş değilim bencil olmak mı fedakar eş anne olmak mı hangisiyle yaranıyosun bu adamlaraa ben iksinide denedim ikisindede yaranamadım annesi hep daha kıymetli yani bri tercih yapsa bence kesin annesini tercih eder gibi geliyor bende artık saldım valla

bu arada kızım iyi allaha şükür tek neşem o ya

ıyi akşamlar Tulaycım.

ılknur hoşgeldin aramıza.Masallah hem ikiz hem anne sutu verıyorsun.Ben birtaneye bıle yetıştıremedım.

Aliş hastalanmış.Geçmiş olsun Birsencim.Koçişide affet bak unutmamış adam.

Özlemcım yatılı misafır mı allah yardımcın olsun canım.

Benımkıde bugun bır felaket ya.Uyanık olduğu sürece hep kucakta valla dermanım kalmadı artıkNe zaman emeklemeye baslar bunlar ya valla pesınde koşmaya razıyım.7.5 8 kılo tasıyorum sabahtan akşama kadar.

kızlar nasılsınız?? dün eşimle baya bi sorun vardı...hatta ben direk en kötüsünü düşünmeye başlamıştım...neyseki akşam geldiğinde yine tartışır gibi olduk sonra konuştuk...
herkes sıkıntısını anlattı isteklerimizi beklentilerimizi söyledik...yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırdık..bakalım sorun halloldu çok şükür...umarım bi daha tekrarlamaz...

bu arada oğluma bugün elma püresi yedirdim ama bi kaç çay kaşığı çok sevdi...kalanında suyunu verdim...akşamada muhallebi yedircem bakalım...beb....lac ın gece muhallebisni aldım tahıllı filan...bide meyveli pirinçli aldım farklı olsun dedim...umarım sever.. sizin bebişler nasıl...hasta olanlara acil şifalar.... bu arada geç oldu ama birsen d.günün kutlu olsun...a.s.

Birsom eşin hatırlamış çok sevindim canım a.s.

Bu kız bugün beni çıldırttı. En fazla 5 dk uyuyor ya. Yemeği bile ocağa zor koydum. Ya hep memede yada kucakta durucak. Ay çıldırdım sabahtan beri -tatlicadiarzu-

Yok ya bugün bu kızın içine kesin zombi kaçtı akannehir Resmen sızıyo, 5 dk sonra hiç uyumamış gibi gözünü açıyo :1shok: Anason vereceğim şimdi

Bide bana laf yetiştiriyo hım hım hım konuşuyo kendi kendine zilli ya kaydirigubbakcemile3

Yok ya bugün bu kızın içine kesin zombi kaçtı akannehir Resmen sızıyo, 5 dk sonra hiç uyumamış gibi gözünü açıyo :1shok: Anason vereceğim şimdi

Ver bakalım canım belki işe yarar.Ben 1 saat önce iyi geceler cayı verdım.Hala tık yok.Gecede uyumazsa verıcem valla anosonu.

benimmm alişim hastaya kızlarrr ilaçlar onu rahatlattı heraldeee uyuduuu kuzum yaaaa sanırım ömüşşşş kalkıyorr

Ay Birsom atlamışım geçmiş olsun kuzuma yaaaa :çok üzgünüm:

Halit iftar için eve yetişemediği için anasına gidiyomuş. Bendeniz salakta Defne kucağımda pilav yapmıştım onun için. Neyse anasına gittiği iyi olmuş zaten tencerenin altını kapatmayı unutmuşum pilavın dibi tutmuş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Defne'de hala cin gibi. Uyumaya ve yatmaya niyeti yok. Geziyoruz birlikte. Ay çok sinirim bozuldu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayyy cnm yaaaaa bu halite ne oldu sizinki aşk evliliğii

sağol cnm alişimmm öle oldu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…