2009 Mayıs Anneleri

özlemciğim sağol cnmm özlem cnm kargo eve geliyormu cnm sen sormuştun hanii

evet canım eve kadar geliyorlar
şehirler arası gönderim içinmiş sadece
adamlar kapıya kadar geldiler Almanya deyince gönderememeiştim ben
şubeden teslim aloıyorlarmış yurtdışını
sitelerinden masil atmıştım hemen geldiler 2 saat sonra

cnm ya saçmalamasın kocan biz tek maasla iki çocuğa bakıyoruzz heee güllük gülüstanlık değil ama geçiniyoruzz......yapma oğlunla 4 ayy hiç bir maddiyatla ölçülmezz

hımm ben izmire yollayacam hangi kargoo

ıncıhan bacım cam rende bursada nerde var ben bulamadım benım bebışlere meyva yaparken lazım oluyor

Semra ben zafer plazadakı pasabahceden aldım.Ama saypada bile vardır ya kolay bulunan birsey canım

ben geldimm
şimdi oturdum daha kayınvalidemler iftara geldiler yemek yedik namaz falan kızı uyutuyorum şimdi
kayınvalidemle konuştum o gelecek çok sıcak olduğu günlerde ve biz araba alınca bende götürücem arada
benim kaynım sara hastası ona da bakıyor kayınvalidem onu çıkaramadığı zamanlar da da annem gelecek iyi oldu böyle
,kayınbabam bakıcı falan olmaz tabiki annen bakacak babannelik kolaymı başka memlekettede olsanız yollardım dedi adam çok katı bu konuda kadına seçme hakkı bile vermedi:))

Ahseninde ateşi çıktı aşının etkisi herhal bir fitil tamamdırr:))

cnm ya saçmalamasın kocan biz tek maasla iki çocuğa bakıyoruzz heee güllük gülüstanlık değil ama geçiniyoruzz......yapma oğlunla 4 ayy hiç bir maddiyatla ölçülmezz
Allah yardımcınız olsun canım. bizde şu zamana kadar çift maaş rahat rahat yaşadık. artık 3 kişiyiz,kirada oturuyoruz ve tek maaş olunca adamın gözü korktu. bence hiçde sıkıntıya girmeyecez ama o baba olunca endişeleri var anlaşılan:umursamaz:
Ben yatıyorum kızlar daha bıberon ve su hazırlıycam Boraya.İyı geceler.Öpüldünüz.

hadi kızlar ben kaçar yatacam uyuyacam
öptümm

bnede yatıyorum ii gecelerrr
beni özleyinnnnnn
uzuzn bi süre yokumm
ben sizi çokk özliycem:gitme:
hepinize iyi geceler. beyazcım nereye gidiyosun?

doğum günün kutlu olsun birsen nice yıllara sevdiklerinle sevenlerinle ve ailenle birlikte inşallah :)
bende bugün sabah kalktığımdan beri temizlik yapıyorum öldüm bittim resmen dip köşe evi temizledim yemek yaptım oğlumu huysuzluk yapıyodu onunla uğraştım çamaşır yıkadım astım ama ben resmen bittim ((((kendime yorgunluk çayı yaptım içiyorum

Iyi Geceler Kizlar,

Bugün bizim doktor randevumuz vardi, Dorugun sol böbregiyle ilgili. Durum hala ayni ama risk sinirina dayanmamis, Aralik ayinda tekrardan kontrole gidecegiz, o sürectede doktoru bakacak her randevumuzda. Artik yabancilara karsi temkinli davraniyor Doruk. Doktor'un esi bir sürü saklabanliklar yapti, banamasin demedi. Bize bakiyor, nasil tepki vereyim der gibi.kaydirigubbakcemile3 O hareketlerin ceyregini ben yapsam, gülmekten bayilir oysaki...Muayene sirasinda cok sakin durdu, isiklar falan dikkatini cekti. Ultrason muayenesi sirasinda kabloyu cekistirip agzina götürmek istedi yalniz, doktoru ugrastirdi epeykaydirigubbakcemile3

Ayse Gecmis olsun öncelikle canim, atlatirsin umarim bir an önce. Bu arada süt arttirmak icin tüm yöntemler bir yana, fistikli baklava bir yanakaydirigubbakcemile3Esim gecen getirmisti, yememle birlikte gögüslerim tas gibi oldu, simdi sürekli evde bulunduruyorum ve diger ek önlemlerin hepsini biraktim. Aklinda bulunsun.

Özlem'cigim hediyeleri begendigine cok sevindim, güle güle giyinsin Zeynebim.

BirsenGecmis olsun, umarim ciddi birseyi yoktur Alis'in.

ben geldimm kızlarrr ...

kaynanama iftara gitmiştikk...
geçmişe şöle bi üstten göz attım knk cnm geçmiş olsunn..
birsennnn bacımmm doğum günün kutlu olsun saat 12 olmadan :))
semacım hediyeniz geldi çok beğendik tşk ediyoruz bacımm...

yarın artık bakarım geçmişe az önce eve geldikk herkez iyidir umarım öpüyoz hepiniziii...

merhabalar kızlar
Dırım iyiki doğdun tatlım iyiki seni tanıdık nice bebişlerinle mutlu yıllara
knk geçmiş olsun canım.
çok yorgunum kızlar ama işe gitmekte iyi geldi tek kalbim acıyor kızımı bırakırken yoksa nefes aldım annemde burda kışlık dolaba bugün fasulye börülce bamya domates deniz börülcesi koyduk kışa hazırız.

Dırım canım Ali iyidir inşallah
Ceren nasıl oldu böbreklerin ve canım okulun yarımgünse ve zorlancaksanız çalış ama uzunsa çok zor insan kıyamıyor yavrusuna zor yani
Bigudi sanada geçmiş olsun.
Pınar senin kocişte döndü anasına valla hemen ipleri eline al
Sibelcim nasılsın
incihan canım damadım nasıl sende kışlık hazırlıyon sanırım ne hamaratız yahu
MUTAHARA ıLGıN ne kargosu kim kime ne gönderiyor alıp veriyor anlamadım.
Civcivim Seherim Beyazım Aysunum Kıvılcım,nabersiniz.
bu ara Fulya da yok Yeni Annede gelmedi ojeli yok oldu haberarmısınız onlardan
unuttuklarım var mı kafam çok dolu kusura bAKMASINLAR
Bide Marlın var nerdesin kız

günaydinnn
benim canavarlar uyandi öksürüyorlar kuzucuklarim
yarinda asilari var nasil olcak yaparlarmi yapmazlarmi
doktoru ariycam birazda

birde ek giga beni cok korkutuyor
oglum yer gibi sanki ama kiz mamayi bile zor yiyor
dün aksam yemek istemedi bende biraz zorladim oldugu gibi cikartti

klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…