özlemciğim sağol cnmm özlem cnm kargo eve geliyormu cnm sen sormuştun hanii
Allah sabır versin cnm
ne oluyorsa bu adamlara bugnlerde
bizde kocişle kapıştık accuk kızlar. para yüzünden!!:1shok: ben 4 aylık ücretsiz izine ayrılacam ya, şimdiden geçim sıkıntısı çöreklendi adamın içine!!:mymeka: ekonomik tedbir paketi hazırladı heralde kendince!!klava: akşam okuldan geldikten sonra evi süpürmeye başladı. bende "temizlikçi alırım yarına,biz altından kalkamayız,ev 2 aydır ellenmiyor" dedim. bu bi gayret süpürüyor. o süpürürmüş,ben silermişim, kapıları da silermiş,bende banyo tuvalet yıkadım mı bitti gittiymiş,temizlikçiye para vermeye gerek yokmuş!! klava: klava: deli olcem beee!! daha camlar var,duvarlar var, koltuklar var, balkonlar var aaaaaadelikafaduldendelikafadulden valla bu adam bu tek maaşlı 4 ayı burnumdan getirecek anlaşılan:çok üzgünüm: ayrılmasam mı izne ne yapsam:uhm: offf gurbet offf!!:çok üzgünüm:
evet canım eve kadar geliyorlar
şehirler arası gönderim içinmiş sadece
adamlar kapıya kadar geldiler Almanya deyince gönderememeiştim ben
şubeden teslim aloıyorlarmış yurtdışını
sitelerinden masil atmıştım hemen geldiler 2 saat sonra
yurtiçi kargo cnmhımm ben izmire yollayacam hangi kargoo
Ben yatıyorum kızlar daha bıberon ve su hazırlıycam Boraya.İyı geceler.Öpüldünüz.
Allah yardımcınız olsun canım. bizde şu zamana kadar çift maaş rahat rahat yaşadık. artık 3 kişiyiz,kirada oturuyoruz ve tek maaş olunca adamın gözü korktu. bence hiçde sıkıntıya girmeyecez ama o baba olunca endişeleri var anlaşılan:umursamaz:cnm ya saçmalamasın kocan biz tek maasla iki çocuğa bakıyoruzz heee güllük gülüstanlık değil ama geçiniyoruzz......yapma oğlunla 4 ayy hiç bir maddiyatla ölçülmezz
Ben yatıyorum kızlar daha bıberon ve su hazırlıycam Boraya.İyı geceler.Öpüldünüz.
hadi kızlar ben kaçar yatacam uyuyacam
öptümm
hepinize iyi geceler. beyazcım nereye gidiyosun?bnede yatıyorum ii gecelerrr
beni özleyinnnnnn
uzuzn bi süre yokumm
ben sizi çokk özliycem:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?