Siboş iftar vakti diye kayıptır. Gelir birazdan. Heee okiş o zaman yerimseniben
arayacam arayacammm bi türlüüüü olmadııı
yaaaa tanıdık bi avukat arıyommm bişi danışacammmmmmm
Hayırdır lan napcan avukatı CADIARZU
Ay sonunda Bora sızdı.Kocişte koltukta uyuya kaldı.Bende cay demliyorum kendime.Şöyle bi kendimi dinleyeyim yaww
Semra yakın olsak gelirdım valla bacım.Senden haber beklıyoruz bacım.Haftaya kaldı artık heralde.Nereye gıdıcez kı
beyazcım kolay gelin yatılı misafir zor valla..ama en azından yabancı değiller daha rahat olursun.
bizde kocişle kapıştık accuk kızlar. para yüzünden!!:1shok: ben 4 aylık ücretsiz izine ayrılacam ya, şimdiden geçim sıkıntısı çöreklendi adamın içine!!:mymeka: ekonomik tedbir paketi hazırladı heralde kendince!!klava: akşam okuldan geldikten sonra evi süpürmeye başladı. bende "temizlikçi alırım yarına,biz altından kalkamayız,ev 2 aydır ellenmiyor" dedim. bu bi gayret süpürüyor. o süpürürmüş,ben silermişim, kapıları da silermiş,bende banyo tuvalet yıkadım mı bitti gittiymiş,temizlikçiye para vermeye gerek yokmuş!! klava: klava: deli olcem beee!! daha camlar var,duvarlar var, koltuklar var, balkonlar var aaaaaadelikafaduldendelikafadulden valla bu adam bu tek maaşlı 4 ayı burnumdan getirecek anlaşılan:çok üzgünüm: ayrılmasam mı izne ne yapsam:uhm: offf gurbet offf!!:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?