2009 Mayıs Anneleri

Siboş iftar vakti diye kayıptır. Gelir birazdan. Heee okiş o zaman yerimseniben

Ay sonunda Bora sızdı.Kocişte koltukta uyuya kaldı.Bende cay demliyorum kendime.Şöyle bi kendimi dinleyeyim yaww

Semra yakın olsak gelirdım valla bacım.Senden haber beklıyoruz bacım.Haftaya kaldı artık heralde.Nereye gıdıcez kı

Semra yakın olsak gelirdım valla bacım.Senden haber beklıyoruz bacım.Haftaya kaldı artık heralde.Nereye gıdıcez kı

valla bende bıran once hastalanmayı beklıyorum ama tık yok umarım 9 ay beklmek zorunda kalmayız :roflol::roflol:
canım bana buyrun gelın evımde halı yok yıkamaya verdım hepsını ama yabancı degılsınızkı bacım memnun olurum valla buyrun

sağol birsenım.

Ne farkeder semoşum boşver halıyı sen.Esrayada soralım ya bulvarda bıryerde görüşürüz.Ya da sana geiriz.9 AY MI AMAN DIYEYIM.

slm kizlar..

birsencim cok gecmis olsun canim inşaAllah biran önce toplar boncuk a.s.

pinarcim arada bir geliyorlar bu veletlere..sabir canim :S yapcak bişi yok valla..gece uykusuna yatinca sende güzelce uzat ayaklarini keyfine bak

afiyet olsun semrosum ve diettaşim :) banada kargoyla yollasaniz sevaba girersiniz valla

offfffffffffff bu evde kafayı yiyecemm devamlı zile basılıyor zilde aliş zıplıyo gelne giden bıktım yaaa kafayı yiyecem evimi özledim evimde bu saatte evimde oturuyodum ohh mis gibi yaaa ben alışmışım sakin bir yasantıya bneim evime kimse gelmez öle çat kapııı yaaa............şöleee bi çayımı alam ifil ifil balkonda

bizde kocişle kapıştık accuk kızlar. para yüzünden!!:1shok: ben 4 aylık ücretsiz izine ayrılacam ya, şimdiden geçim sıkıntısı çöreklendi adamın içine!!:mymeka: ekonomik tedbir paketi hazırladı heralde kendince!! klava: akşam okuldan geldikten sonra evi süpürmeye başladı. bende "temizlikçi alırım yarına,biz altından kalkamayız,ev 2 aydır ellenmiyor" dedim. bu bi gayret süpürüyor. o süpürürmüş,ben silermişim, kapıları da silermiş,bende banyo tuvalet yıkadım mı bitti gittiymiş,temizlikçiye para vermeye gerek yokmuş!!klava:klava: deli olcem beee!! daha camlar var,duvarlar var, koltuklar var, balkonlar var aaaaaadelikafaduldendelikafadulden valla bu adam bu tek maaşlı 4 ayı burnumdan getirecek anlaşılan:çok üzgünüm: ayrılmasam mı izne ne yapsam:uhm: offf gurbet offf!!:çok üzgünüm:

Tubacım ben şimdi kagoladım.Sahurda içersin artık.Hemde earl grey mis kokulu.

Birsenım bıraz daha sabır az kaldı evıne kavuşmana.

ohhhhhhhhhhhh tüm işler bitti çok şükürrrrrrrr
ama ben öldüm bittimakannehir
yemeğimi de annem yaptı sağolsun yarın bi pilav yapıcam:1rolleyes:
daha erken ama dayanamayacağım artık hem yorgun hemd uykusuzum
herkese ii geceler
artık bi hafta sonra görüşürüz

Allah sabır versin cnm
ne oluyorsa bu adamlara bugnlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…