birsencim dogum günün sanirim dogum günün kutlu olsun
hepiniz cok saoul kizlarr hosbuldum keske daha önce bulsaydim burayii
bebeklerimin biri kiz biri erkek efe ve naz
emziriyorum yalniz aksamlari 120 ml mama veriyorum
sütüm ilk basta hic gelmedi sonrada düzene girdi ama hic bir zaman öyle gögsümden akan sütüm olmadi ama bunada sükür
kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim çok sağolun
sabahtan beridir eşimle konuşuyorummm alişim hasta olduu öksürüyoduu annem kaptığı gibii sağlık ocağınagötürdü bi antibiyotik şurup bide öksürük şurubu bide antibiyotik vermiş........şuruplardan birini içince daha çok öksürdü ....öle atıyormuşşşş ........... .
gelelim kocama hatırladııı aradı doğumgünümü kutladıııı bişey alamayacağım için üzgünüm .dedi
gelince kocaman öpücük verecekmişşş
Şöyle bir bakındım da Nurten canım fena bir gün olmuş. Böyle terbiyesizler var ne yazık ki geçmiş olsun diyelim :çok üzgünüm:
Ayşe'cim geçmiş olsun tatlım. İnşallah ameliyata falan gerek kalmadan kolayca düşürürsün a.s.
Tuba'cım valla bu adamlar adam olmaz. Dediğin gibi 2 gün iyi 3.gün su koyveriyolar :1no2: Bu bebeklere de iftar vakti bişey oluyor. Bizde dün arkadaşlardaydık. Tam iftar saati bizimki bi cırlamaya başladı. Allah'tan yanımıza şampuanını, havlusunu falan almıştım. Hemen soktum duşum altına yıkadım. Salıncağına yatırdım uyuttum. Tabi ben yemek yediğimde saat 9'a geliyordu :bbo: Bizim paşada arkadaşlarıyla yemeğini yemiş sohbet ediyodu o sıradaklava:
Defnoş uyudu sanırım. Bende en azından şu çamaşırlarımı asayım. Bide babam 3 kilo kadar börülce almış. Onları haşlamadan mı buzluğa atayım kızlar :uhm:
kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim çok sağolun
sabahtan beridir eşimle konuşuyorummm alişim hasta olduu öksürüyoduu annem kaptığı gibii sağlık ocağınagötürdü bi antibiyotik şurup bide öksürük şurubu bide antibiyotik vermiş........şuruplardan birini içince daha çok öksürdü ....öle atıyormuşşşş ........... .
gelelim kocama hatırladııı aradı doğumgünümü kutladıııı bişey alamayacağım için üzgünüm .dedi
gelince kocaman öpücük verecekmişşş
slam bacılarım ıkı gundur gıremedım hıc ablam bende bıcırıklarımda bu aralar pek huysuz kafayı sıyırmak uzreyım bıde aclık var ramazandan dolayı umarım hrkes ıyıdır kocışlrle kavga eden bacılarım bende sızınle aynı durumdayım akşam nerdeyse boşanma asamasına geldık valla hıc tahammulum yok bırsye bıde o ustume gelınce bogasım gelıyor
sütüm ilk basta hic gelmedi sonrada düzene girdi ama hic bir zaman öyle gögsümden akan sütüm olmadi ama bunada sükür
Günaydin Herkese,
Öncelikle gecmis olsun dileklerini ileten tüm arkadaslara tesekkürler.
Bizim dün doktor kontrolümüz vardi ama yine fiyasko. Ne zaman bu doktora gitsek, mutlaka bir sorun olmak zorunda zaten. Randevuyu yazdiklari kagitta, saati öyle bir yazmislar ki, 15:00 gibi anlasiliyor, meger 9.15'mis. Bir özürler, bir özürler ama yogunluktan dolayi alamazlarmis. Esimin is durumuda araya girince ta 3 hafta sonraya sarkti. Sinir oldum. Bugün Dorugun böbrekleriyle ilgili Ürolog'da randevumuz var, asil önemlisi bu gerci.
Birsen dogum günün kutlu olsun canim, nice güzel senelere bizdiklarinla birlikte.
Gülhan'cigim, sana imreniyorum, bende emzirmeyi bitirdikten sonra, Afrika usulü bir diyete baslamayi düsünüyorum.
Nurten, feci bir aksam yasamissiniz, cok gecmis olsun.
Sibel ne mutlu sana canim, felekten bir gün calmissin. Umarim artar böyle günlerin.
Bengi'cigim, üzülme benim oglumda gecen ay sürekli boya gitti ve kilo kaybetti. Gerci hastaydi birazda. Ama bu ay toparliyor. Sen doyduguna ve saglikli olduguna emin ol yeter.
Esen'cigim, masallah Ahsen'e. Büyümüste ek gidalara da baslayacakmis cadi.
Bana dün bir sürü indirim kuponlari gelmis degisik markalarin kizlar. Hastanedeyken doldurmustum elime gecen her kuponu, unutmus gitmisim. Ek gidalara basliyacagiz ya ay sonu, kendi ürünlerini cogu numune olarak bedava yollayacakmis ve kullandiktan sonra da, bir süre yari fiyatina, yüzde 30 falan indirimleri var. Bende kendim yapmayi düsünüyordum ama sanirim yararlanirim bir süre.
birsencim doğum günün kutlu olsun
nurtencim gerçekten üzüldüm tatlım
ahsencim ek gıdalara geçmişsiniz hayırlı olsun ahsen umarım sever yeni tatları
bengicim işe başlıyormuşsun ilk günler zor olacak bebişinden ayrılman iyi mesailer
sibelcim nasılsın canım yağız nasıl
pınarcım sanada günaydın
bu ne yaaa hayırdır inşallah eşlere noldu böyle
aman aman bizimki bugünlerde pek iyi hala yıldönümünün etkileri var üzerinde herhaldekaydirigubbakcemile3
Ahsende uyuyor hala aşının etkisiyle maşallah
ateşi de yok süperr
kızlaaaaarrrr ben geldim geçmişe bakamadım geldim oğluma doyamadım sevdim sevdim malum ilk iş günümdü iyi geçti hiç huzursuzlanmamış sağdığım sütü içmiş uyumuş 1-2 saat oldu geleli çok özlemişim vallahi ya o yokken ne yapıyormuşum ben ne kadar anlamsız bi hayatım varmış :)
birsencim 1 eylül bugüüüüüüüüüünnnnn kocişin ne yaptı hatırladı mı
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM
GÜZEL GÜNLER GÖRMEN BU GÜZEL GÜNLERDE KIYMETİNİN BİLİNMESİ DİLEĞİYLEEE
:)
BU YAZIYI YENİ GÖRDÜM e kutlamış bu da yeter canım bizim de maddi durum çok iyi olmadığı için bu sene çiçek almış bi de pembe panter:) bi de en güzeli o öpücük canım inşallah her şey düzelecek sen yine aşk kadını olacaksın :)
alişime geçmiş olsun bizimki de öyle oldu 2 gün sonra ilaçları kusmaya başladı canım
hangi ilaçları vermiş adları ne
oglum 6 ,130 kizim 5 ,900
eve hemsire geliyor haftada bir mama verme yeterli diyor ama susmuyorlar cok agliyorlar anca mamayi yiyince uyuyorlar
3 ,130 ve 3 ,30 gram dogdular 38 haftalikken
normal dogum icin okadar ugrasmama ragmen sancim gelmedi suni sanciylada acilmam olmadi mecbur sezeryan oldum
buarada benim oglumla kizimda sabahtan beri öksürüyor
insallah hastalanmazlar
cnm çocuklarla uğraşıyorum artı nette sorun var yaaa iki kaptop kullanıyorummmherkeler meşgul müüüüü
neyse ben biraz daha seveyim çocuğumuuuuu
ilk günü atlattım ya gelir artık gerisi
birsencim alişe geçmiş olsun tatlım eşinin hatırlamasına sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?