2009 Mayıs Anneleri

birsencim dogum günün sanirim dogum günün kutlu olsun

hepiniz cok saoul kizlarr hosbuldum keske daha önce bulsaydim burayii

bebeklerimin biri kiz biri erkek efe ve naz

emziriyorum yalniz aksamlari 120 ml mama veriyorum

sütüm ilk basta hic gelmedi sonrada düzene girdi ama hic bir zaman öyle gögsümden akan sütüm olmadi ama bunada sükür

kızlaaaaarrrr ben geldim geçmişe bakamadım geldim oğluma doyamadım sevdim sevdim malum ilk iş günümdü iyi geçti hiç huzursuzlanmamış sağdığım sütü içmiş uyumuş 1-2 saat oldu geleli çok özlemişim vallahi ya o yokken ne yapıyormuşum ben ne kadar anlamsız bi hayatım varmış :)

birsencim 1 eylül bugüüüüüüüüüünnnnn kocişin ne yaptı hatırladı mı
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM
GÜZEL GÜNLER GÖRMEN BU GÜZEL GÜNLERDE KIYMETıNıN BıLıNMESı DıLEĞıYLEEE
:)

[/COLOR]

Allah bagıslasın canım bnımde kızım nazlı ama naz dıyoruz bız mama v ek gıdayla bslnıyoruz ben ılk 2 ay meme verbıldım oda hp mama takvıyelı sımdı ıse hıc sutum yok

BU YAZIYI YENİ GÖRDÜM e kutlamış bu da yeter canım bizim de maddi durum çok iyi olmadığı için bu sene çiçek almış bi de pembe panter:) bi de en güzeli o öpücük canım inşallah her şey düzelecek sen yine aşk kadını olacaksın :)
alişime geçmiş olsun bizimki de öyle oldu 2 gün sonra ilaçları kusmaya başladı canım
hangi ilaçları vermiş adları ne

valla bende anlamadim..hem eşlere hem cocuklara bişi oldu..serra iftarda cok huysuzlaşiyor..sahurda da cok keyifli oluyor..muhakkak kalkiyor..eşlerin bi saati bi saatine uymuyor zaten..artik dicek bişi bulamiyorum..içimden bişi demekte gelmiyor :S

ay cok sukur hatirladi :) valla cok sevindim hatirlamasina :)

gel bacim gel kocasinla papaz olanlar kulubune gel

oyy 3.ikizlerimizde gelmiş :) hoşgeldin canim..Allah bagislasin :)

oglum 6 ,130 kizim 5 ,900

eve hemsire geliyor haftada bir mama verme yeterli diyor ama susmuyorlar cok agliyorlar anca mamayi yiyince uyuyorlar

3 ,130 ve 3 ,30 gram dogdular 38 haftalikken
normal dogum icin okadar ugrasmama ragmen sancim gelmedi suni sanciylada acilmam olmadi mecbur sezeryan oldum

buarada benim oglumla kizimda sabahtan beri öksürüyor
insallah hastalanmazlar

sağolun kızlar

herkeler meşgul müüüüü
neyse ben biraz daha seveyim çocuğumuuuuu
ilk günü atlattım ya gelir artık gerisi

aaaa kimse bişe yazmıyor mu
bende çıkayım bari bir iki işimi halledeyim
yarın kıza bakmaya kayınvalidem gelecek

valla oğlum yine uyudu emzirdim iki keredir fazla emmeden mızıldanarak bırakıyor,gazı oluyoo sanki ondan,hala gaz sorunu yaşayan varmı kızlar?yine ayağımda uyudu hiç iş yapılmıyorki böylede,valizimi bile hazırlayamıyorum.toz almam lazım yok olmuyor böyle,salıncak siparişini veriyorum :))
ılknurcum hoşgeldin aramıza..hangi ülkede yaşıyosun?

iyi olmuşşş dünereee bisüre daha sürsünnnn

oooo çok iyii maşallahhhh 38 hafta heeee :lepi:ben 33+2 de doğurdum
2310 ve 2440 gr doğdular erken sancıdan 32 yattım 33 gün doğurdummm
doğumgünü dileğin için çok sağoll cnmmm

aynen cnmmmm

evett cnm kutladııı benimkininde parasıı yokkk hediye almaya çicek de alamaz çünkki yok buradaaa

cnm bi asist vermişş bide klamoks verdi yarm ölçekk

maşşallahhh çok iyilerrr

herkeler meşgul müüüüü
neyse ben biraz daha seveyim çocuğumuuuuu
ilk günü atlattım ya gelir artık gerisi
cnm çocuklarla uğraşıyorum artı nette sorun var yaaa iki kaptop kullanıyorummm

selam kzılar naıslsınız?arada girip okumaya çalıştım ama tam okuyamadım geçmişi
evde temizlik falan yapıyroum bi kaç gündür de iftara davertliydik eşimde evdeydi giremedim nete
Filiz gönderdiği hediyelerimiz geldi,çok güzel,tekrar teşekkürler Filiz,bizde Doruğumuzuzn hediyesini yolladık dün ,umatım beğenirsiniz,bi ara resim çekip eklemeye çalışırım
eşimin babası ve kız kardeşi geliyor memleketten,2 hafta bizdeler belki daha çok
o yüzden giremem artık nete ramazanda zor olacak yatılı misafir
bana dua edin
akşam uğramaya çalışırım yine
çamaşırlar çıktı onları asayıp,diğerlerini toplayayaım,ütü yapılacakitoz alıbnacak,daha yemek işi var offffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…