2009 Mayıs Anneleri

ayyy birsencim ben o hataya düştüm 3 aylık bebeğime antibiyotik verdik gerçi dr tavsiye etti ama bide asistimiz vardı bitti şimdi

canım ücretsiz izni çok düşündüm ama sonra alamayacağım 6-7 bin lira. o parayı oğluşuma harcarım diye düşündüm zaten yarım gün gidiyoruz şimdi okul başlayınca da 4 aylık olacak

okul açıldığında benim kızımda 5 aylık olacak inşallah ama benimki ağlıyor ya çok yabancılıyor zamanla alışır dimi çok üzülüyorumm

selam kızlar ancak gelebildim okuldan gelince uyudum oğlumu sevdim yıkadık annemle yarın onu da yanımda götüreceğim arabasıyla ay çok mutluyum yarın ayrılık yooookk
herkes iyi mi
h.g. cnm yrn alışmış olacak oglan okullara oo ne güzel..
anladım cnm inş. çabucak satılırda rahat edersiniz..
borç olunca zor oluyor bizimde borçlar var k.kartları yeni bitti eşim iptal ettihepsini artık bıktık borçtan araba kredisi var oda bitse yine var bitmiyo yaa bitmiyooo
herkese iyi akşamalar kızlar...
iyi akşamlar cnm
okul açıldığında benim kızımda 5 aylık olacak inşallah ama benimki ağlıyor ya çok yabancılıyor zamanla alışır dimi çok üzülüyorumm

offf yabancılama çok zor oluyor ama bazen çok uzun sürüyo esen ama zamanla babanneyede alışacak onu yabancılamaz..
bizimkide erkeklere çok aglıyo dudak büke büke erkekelere göstermiyom valla zor susuturuyorum geçen markette birine yabancıladı eve gidene kadar kucagımda geldim bebek arabasıda boş gitti ve gelene kadarda agladımafoldumben

ben geldiim
ay gnlerdir o kadar çok alıntı yaptım ki imkansız hepsine cevap veremem diyodum ki sağolsun internetin azizliği beni o dertten de kurtardı. bütün alıntılarım silinmiş. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. neyse aklımda kaldığı kadarıyla....
sütümün azaldığını yazdığımda bana destek olan canlarım hepinize çok teşekkür ediyorum. beni çok mutlu ettiniz. tek tek alıntı yapmıştım ama:gitme:
ayşecim evine hoşgeldin... ve geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelirsin... ve işe başlamışsın hem hayırlı olsun hem kolay gelsinyerimseniben

claries sen de hoşgeldin.

esen, tutkun, bengi... işe başlayan diğer arkadaşlarım sizlere de hayırlı olsun. inşallah kolayca ve sorunsuzca alışırsınız...
yaw daha yazmaya başladığımda bile bi sürü şey vardı aklımda uçup gitti

KIVILCIm filizcim FENUGREEK demişsin. aslında bildiğimiz çemen otu ama yurtdışında kapsül olarak satılıyormuş. ben de yurtdışındaki bir akrabamdan rica ettim getirdi. 2kutu fenugreek (çemen otu) 1 kutu da nettle (ısırganotu) tableti. baya faydasını gördüm. hatta sütüm o kadar artmıştı ki mamayı azaltayım diyodum ama belki duymuşsundur bir can sıkıntısı ertesi sütüm neredeyse kesildi. ondan sonra bir 10 gün kadar falan daha kullandım. şimdi sütüm yine geliyor ama eskisi kadar mı bilemiyorum çünkü oğlum o kadar hızlı ve güçlü emiyor ki süt beş dakkada bitiyor. ama azaldı diye mi yoksa oğlum güçlü emiyor diye mi ayırt edemiyorum artık. bu arada kapsüller de bitti maalesef. şimdi babam hazır çemen alacakmış bana. kaydirigubbakcemile3 haa bir de hapları alırken yürüyen pastırma gibi geziyosun. hatta sağlık ocağına gittiğimde hemşireler dalga geçti benimle. imkanın varsa dene sen de tek dezavantajı koku oluyor o kadar ::))

hmmm başka ne dicektim ki ben yaa:uhm:

oyy oyy ne güldüm burdada yazışrken bi koku geldi dalmışım ben bu kokuyu tanıyorum dedim arkamı döndüm bi bakem bnm kız salıncagında pis pis gülüyo banaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bir sıçrayışım var kız bile korktu!!!

allahtan bele kadar yapmamış yeni yıkamıştım sildim üstünü degiştiridm şimdi beşiginde cırlıyooo

artık dışardanda yedigi için kaka kokusu degişiyorrrrrr

hoş geldin canım sağolasın
benim de azaldı sütüm ya hem de bi günde pat diye çok üzülüyorum umarım düzelir

meltem hoşgeldin cnm çemen otunu hiç duymamıştım..

cnm boşver alıntıları sen nasılsın bebişin nasıl??

kızlar iftar vakti yaklaşıyo ben kaçem aslında annemlerle eyüp camine giicektik ama vazgeçtim çok kalabalıklar bide bu akşam aşkı memnu var yaaaa :kedi:

hoş geldin canım sağolasın
benim de azaldı sütüm ya hem de bi günde pat diye çok üzülüyorum umarım düzelir
sağol canım inşallah. ben bol bol ısırgan çayı içiyorum tavsiye ederim. bir de hipp in natal aktif emziren anneler için çayı da güzel.

meltem hoşgeldin cnm çemen otunu hiç duymamıştım..

cnm boşver alıntıları sen nasılsın bebişin nasıl??
duymasan daha iyi olabilir kanımca çok fena zaten pastırma kibin. yolda yürümeye çekiniyodum vallakaydirigubbakcemile3
bebişim fena değil büyüyoruz işte. ama biraz kucak çocuğu oldu. bana hiç nefes aldırmıyor. hiçbi işe yetişemiyorum valla çok zor.
sizde bi yaramazlık yok di mi??
hah şimdi hatırladım sana da geçmiş olsun dicektim neler gelmiş başınıza öyleee. amaaan sinir bozukluğu valla. geçmiş olsuunn

ya kızlar benim kafama bi şey takıldı. bana bi şey söleyin. ben oğlumun dr undan memnunum. çok zor bulduk bu adamı. gittiğimiz bütün dr lar mamaya yönlendirirken bu adam memede direndi. olabildiğince her şeyi denedi. ama bu ay ek gıdaya geçmek için gittiğimizde bana danino ya da büyümix ver dedi. inanamadım şok oldum. arkadaşlarım meyve püresi ve ev yapımı yoğurt yediriyo dedim. meyve püresi benim için anlamsız illa protein olmalı meyve tek başına sadece vitamin, beyin gelişimine bi katkısı yok dedi. e hadi tamam eyvallah diyeliim ama danino ne yaaa??? yoğurt mayalamaktan sıkılırsın bir ay sonra bunlar çok güvenilir hiç bir katkı maddesi yok dediiiii. ben çok bozuldum. allak bullak olduğumu görünce istersen evde kendin de yapabilirsin ben sana yapma demiyorum ama bu da aynı şey dedi. napıcamı bilemedim. sibelin tarifine göre yoğurt mayalamaya çalıştım ama tutmadı iki gündür büyümix veriyorum. feci vicdan azabı içindeyim imdaaat

direk olaya dalıyorummmm deetttttttttttkötükedihüso ne büyümixi bee 6 aydan önce verilmezzz...danino neeee....burada hiç okudunmu cnm yaaa
benimde yoğurdum erimiş dondurma gibi oluyor ama yiyolar doktorda yiyorsa sorun yok dedi.........meyveyidi ana öğün değil ara öğün veriyooo ve kavonoz demesi içinde ekstra vitaminlerin olması ama evde yaptığımı tafi edince yedir dedi...muahllebiyide hazır pirinç diyoo en azından 6 aya kadar eeeeeeeee senin velet sütte alıyorr.......manyamışş doktorunuz protein ne yaaa...........iki ay sonra etsuyu içir der sana yapma gülüm
okuyorsun bizim yedirdiklerimiiii yawww

canım ya büyümix yada yoğurt için erken değilmi bizde ek gıdaya geçtik ama sadece meyve püreleri ve muhallebi veriyoruz arkadaşlar siz neler yediriyosunuz doktora kalsa 6 ay hiç bişi yok anne sütünden başka ama napayım yetmiyo sütüm artık mızmızlanıyo kız iyice

maşallah ya çok çok iyi boyuda uzun ona rağmen mama veriyosun doktora danıştınmı cnm sen?
canım boyu,kilosu iyi ama doymuyor kuzum:uhm: 2.ayda 1300gr almıştı, 3.ayda 600gr almış. gerçi doktor normal dedi ama. sütümün yetmediğini, emdikten sonra ağlamay başladığını söyleyince mama ver, 4.ay bittikten sonrada ek gıdaya başlarız dedi doktorumuza.s
valla bende çok şaşırdım ama yapmış:) gerçi sadece duru suyla yıkamış,duş kremini kullanmamış ama biraz önce banyo yaptırdık işte,oldu bitti:1rolleyes: alışık değilse kuzu biberona,verememiş olabilir. biz dr.brown'un biberonunu aldık, boğazına filan kaçmıyor onunla.
selam kızlar ancak gelebildim okuldan gelince uyudum oğlumu sevdim yıkadık annemle yarın onu da yanımda götüreceğim arabasıyla ay çok mutluyum yarın ayrılık yooookk
herkes iyi mi

bende götürmeyi düşünüyordum ama bizim gıcık müdür köy okulu olmamıza rağmen kendi kelinden bir seminer programı hazırlamış. o yüzden babaya bırakıyorum:gitme: neyseki babacık iyi bakıyor kuzuma:lepi:

hoşgeldin canım. sağolasın iyi dileklerin için. dün tomografi çekildim. iki böbreğimde de varmış taş:çok üzgünüm: neyseki küçükmüş. biri de düşmek üzereymişa.s

canım,benimde sütüm azaldı. artık mama takviyesi yapıyoruz:çok üzgünüm:

canım vicdan azabı çekeceğine verme. yoğurdu ve muhallebiyi de kendi bildiğin gibi sulandırılmış süt ile yap. en azından katkı maddesi olmadığına emin olacaksın. yani en azından ben öyle yapmayı düşünüyorum. daninodan daha iyi olacağını düşünüyorum

ek gıda bilgilerimiz ayrı konu olarak mevcut kızlarrr

aşkı memnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu basladıııııı

Merhabalar artık eskisi gibi giremiyorum hiçbişey yetişmiyor çok yoğunum bugün kendime alışveriş yaptım kendime inanılmaz harcama yaptım çanta yelek gömlek bluz pantalon ayakkabı bide Türkize kıyafet haftaya yine iftar var şık bişeylere ihtiyacım vardı aldım gözümü kırpmadan eşim görünce nediycek bakalım.sizler nasılsınız iyimisiniz?çok yorgunum çooook eşim üzümsuyu verdi kızıma bişey yapmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…