canım ücretsiz izni çok düşündüm ama sonra alamayacağım 6-7 bin lira. o parayı oğluşuma harcarım diye düşündüm zaten yarım gün gidiyoruz şimdi okul başlayınca da 4 aylık olacak
h.g. cnm yrn alışmış olacak oglan okullara oo ne güzel..selam kızlar ancak gelebildim okuldan gelince uyudum oğlumu sevdim yıkadık annemle yarın onu da yanımda götüreceğim arabasıyla ay çok mutluyum yarın ayrılık yooookk
herkes iyi mi
anladım cnm inş. çabucak satılırda rahat edersiniz..yok canım ya borcumuz yok Allaha şükür
eşim emlakçı ya benim düşeş bir ev bulmuş bütün birikimlerimizle ve arabayı da satarak o evi aldı şimdi onun satılmasını bekliyoruz o zamana kadar benim maaşıma ihtiyaç var
satsaydı okul açılmadan bende izin alacaktım
iyi akşamlar cnmherkese iyi akşamalar kızlar...
okul açıldığında benim kızımda 5 aylık olacak inşallah ama benimki ağlıyor ya çok yabancılıyor zamanla alışır dimi çok üzülüyorumm
ben geldiim
ay gnlerdir o kadar çok alıntı yaptım ki imkansız hepsine cevap veremem diyodum ki sağolsun internetin azizliği beni o dertten de kurtardı. bütün alıntılarım silinmiş. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. neyse aklımda kaldığı kadarıyla....
sütümün azaldığını yazdığımda bana destek olan canlarım hepinize çok teşekkür ediyorum. beni çok mutlu ettiniz. tek tek alıntı yapmıştım ama:gitme:
ayşecim evine hoşgeldin... ve geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelirsin... ve işe başlamışsın hem hayırlı olsun hem kolay gelsinyerimseniben
claries sen de hoşgeldin.
esen, tutkun, bengi... işe başlayan diğer arkadaşlarım sizlere de hayırlı olsun. inşallah kolayca ve sorunsuzca alışırsınız...
yaw daha yazmaya başladığımda bile bi sürü şey vardı aklımda uçup gitti
KIVILCIm filizcim FENUGREEK demişsin. aslında bildiğimiz çemen otu ama yurtdışında kapsül olarak satılıyormuş. ben de yurtdışındaki bir akrabamdan rica ettim getirdi. 2kutu fenugreek (çemen otu) 1 kutu da nettle (ısırganotu) tableti. baya faydasını gördüm. hatta sütüm o kadar artmıştı ki mamayı azaltayım diyodum ama belki duymuşsundur bir can sıkıntısı ertesi sütüm neredeyse kesildi. ondan sonra bir 10 gün kadar falan daha kullandım. şimdi sütüm yine geliyor ama eskisi kadar mı bilemiyorum çünkü oğlum o kadar hızlı ve güçlü emiyor ki süt beş dakkada bitiyor. ama azaldı diye mi yoksa oğlum güçlü emiyor diye mi ayırt edemiyorum artık. bu arada kapsüller de bitti maalesef. şimdi babam hazır çemen alacakmış bana. kaydirigubbakcemile3 haa bir de hapları alırken yürüyen pastırma gibi geziyosun. hatta sağlık ocağına gittiğimde hemşireler dalga geçti benimle. imkanın varsa dene sen de tek dezavantajı koku oluyor o kadar ::))
hmmm başka ne dicektim ki ben yaa:uhm:
ben geldiim
ay gnlerdir o kadar çok alıntı yaptım ki imkansız hepsine cevap veremem diyodum ki sağolsun internetin azizliği beni o dertten de kurtardı. bütün alıntılarım silinmiş. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. neyse aklımda kaldığı kadarıyla....
sütümün azaldığını yazdığımda bana destek olan canlarım hepinize çok teşekkür ediyorum. beni çok mutlu ettiniz. tek tek alıntı yapmıştım ama:gitme:
ayşecim evine hoşgeldin... ve geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelirsin... ve işe başlamışsın hem hayırlı olsun hem kolay gelsinyerimseniben
esen, tutkun, bengi... işe başlayan diğer arkadaşlarım sizlere de hayırlı olsun. inşallah kolayca ve sorunsuzca alışırsınız...
KIVILCIm filizcim FENUGREEK demişsin. aslında bildiğimiz çemen otu ama yurtdışında kapsül olarak satılıyormuş. ben de yurtdışındaki bir akrabamdan rica ettim getirdi. 2kutu fenugreek (çemen otu) 1 kutu da nettle (ısırganotu) tableti. baya faydasını gördüm. hatta sütüm o kadar artmıştı ki mamayı azaltayım diyodum ama belki duymuşsundur bir can sıkıntısı ertesi sütüm neredeyse kesildi. ondan sonra bir 10 gün kadar falan daha kullandım. şimdi sütüm yine geliyor ama eskisi kadar mı bilemiyorum çünkü oğlum o kadar hızlı ve güçlü emiyor ki süt beş dakkada bitiyor. ama azaldı diye mi yoksa oğlum güçlü emiyor diye mi ayırt edemiyorum artık. bu arada kapsüller de bitti maalesef. şimdi babam hazır çemen alacakmış bana. kaydirigubbakcemile3 haa bir de hapları alırken yürüyen pastırma gibi geziyosun. hatta sağlık ocağına gittiğimde hemşireler dalga geçti benimle. imkanın varsa dene sen de tek dezavantajı koku oluyor o kadar ::))
sağol canım inşallah. ben bol bol ısırgan çayı içiyorum tavsiye ederim. bir de hipp in natal aktif emziren anneler için çayı da güzel.hoş geldin canım sağolasın
benim de azaldı sütüm ya hem de bi günde pat diye çok üzülüyorum umarım düzelir
duymasan daha iyi olabilir kanımca çok fena zaten pastırma kibin. yolda yürümeye çekiniyodum vallakaydirigubbakcemile3meltem hoşgeldin cnm çemen otunu hiç duymamıştım..
cnm boşver alıntıları sen nasılsın bebişin nasıl??
ya kızlar benim kafama bi şey takıldı. bana bi şey söleyin. ben oğlumun dr undan memnunum. çok zor bulduk bu adamı. gittiğimiz bütün dr lar mamaya yönlendirirken bu adam memede direndi. olabildiğince her şeyi denedi. ama bu ay ek gıdaya geçmek için gittiğimizde bana danino ya da büyümix ver dedi. inanamadım şok oldum. arkadaşlarım meyve püresi ve ev yapımı yoğurt yediriyo dedim. meyve püresi benim için anlamsız illa protein olmalı meyve tek başına sadece vitamin, beyin gelişimine bi katkısı yok dedi. e hadi tamam eyvallah diyeliim ama danino ne yaaa??? yoğurt mayalamaktan sıkılırsın bir ay sonra bunlar çok güvenilir hiç bir katkı maddesi yok dediiiii. ben çok bozuldum. allak bullak olduğumu görünce istersen evde kendin de yapabilirsin ben sana yapma demiyorum ama bu da aynı şey dedi. napıcamı bilemedim. sibelin tarifine göre yoğurt mayalamaya çalıştım ama tutmadı iki gündür büyümix veriyorum. feci vicdan azabı içindeyim imdaaat
canım boyu,kilosu iyi ama doymuyor kuzum:uhm: 2.ayda 1300gr almıştı, 3.ayda 600gr almış. gerçi doktor normal dedi ama. sütümün yetmediğini, emdikten sonra ağlamay başladığını söyleyince mama ver, 4.ay bittikten sonrada ek gıdaya başlarız dedi doktorumuza.smaşallah ya çok çok iyi boyuda uzun ona rağmen mama veriyosun doktora danıştınmı cnm sen?
valla bende çok şaşırdım ama yapmış:) gerçi sadece duru suyla yıkamış,duş kremini kullanmamış ama biraz önce banyo yaptırdık işte,oldu bitti:1rolleyes: alışık değilse kuzu biberona,verememiş olabilir. biz dr.brown'un biberonunu aldık, boğazına filan kaçmıyor onunla.maşallah kuzuma çok güzelleşmiş:)
oh oh kocaman oldular yavs maşallahh
benimkininde 24 eylül ne alsam ki kravat takmıyor CADIARZU
senin paşada büyümüş maşallah
hoşgeldin canım benim kuzumda oyuncaklarla pek ilgilenmiyor varsa yoksa kendi eli ve benim elim,
bi de dönencesiyle oynuyorr o kadar
oooo eşine helal olsun iyi becermiş benim eşimde altını almış ama sütünü içirememiş
selam kızlar ancak gelebildim okuldan gelince uyudum oğlumu sevdim yıkadık annemle yarın onu da yanımda götüreceğim arabasıyla ay çok mutluyum yarın ayrılık yooookk
herkes iyi mi
oo cerencim maşallah babaya:) iyi geçmiş ne güzel
cleris maşallah bebeğine çok tatlı
birsencim maşallah paşalarınaaaa :)
böcekcim ya adın neydi bu arada böyle hitap garip oluyo :) senin de maşallah oğluşuna benim oğlum da 64 cmdi 3 ay 1 haftlıkken ama kilosu azdı
hoşgeldin canım. sağolasın iyi dileklerin için. dün tomografi çekildim. iki böbreğimde de varmış taş:çok üzgünüm: neyseki küçükmüş. biri de düşmek üzereymişa.sben geldiim
canım vicdan azabı çekeceğine verme. yoğurdu ve muhallebiyi de kendi bildiğin gibi sulandırılmış süt ile yap. en azından katkı maddesi olmadığına emin olacaksın. yani en azından ben öyle yapmayı düşünüyorum. daninodan daha iyi olacağını düşünüyorumya kızlar benim kafama bi şey takıldı. bana bi şey söleyin. ben oğlumun dr undan memnunum. çok zor bulduk bu adamı. gittiğimiz bütün dr lar mamaya yönlendirirken bu adam memede direndi. olabildiğince her şeyi denedi. ama bu ay ek gıdaya geçmek için gittiğimizde bana danino ya da büyümix ver dedi. inanamadım şok oldum. arkadaşlarım meyve püresi ve ev yapımı yoğurt yediriyo dedim. meyve püresi benim için anlamsız illa protein olmalı meyve tek başına sadece vitamin, beyin gelişimine bi katkısı yok dedi. e hadi tamam eyvallah diyeliim ama danino ne yaaa??? yoğurt mayalamaktan sıkılırsın bir ay sonra bunlar çok güvenilir hiç bir katkı maddesi yok dediiiii. ben çok bozuldum. allak bullak olduğumu görünce istersen evde kendin de yapabilirsin ben sana yapma demiyorum ama bu da aynı şey dedi. napıcamı bilemedim. sibelin tarifine göre yoğurt mayalamaya çalıştım ama tutmadı iki gündür büyümix veriyorum. feci vicdan azabı içindeyim imdaaat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?