2009 Mayıs Anneleri

birsencim hoşgeldin.maşşallah bebeişlere. inşallah geçer canım öksürüğü en kısa zamanda.ıhlamur iyi ama hemde iyi balgam söktürüyor.

bu arada kocama gölek aldım kocama doğum günü için kravat hediyeli 22 eylül doğum günüde

valla bende yapamaz sanıyordum eşim ama iş başa düşünce yapılıyormuş sibelcim. ama bununda altından kalktı ya, daha aklım kalmaz evde. veriyorum canım mama ama çok değil. günde 2 kere 90cc veriyorum. gerisinde emiyor. bugün ben okula gidince babası 90cc vermiş. bide uyumadan önce veririm tamam. doyuyormu bilmiyorum ama çok huzursuzluk çıkarmıyor. doymasa ağlardı.

canım bizimde 14 ünde bitiyor 4 ay,ne kadar oğluşunun kilosu benimki ayın 23 ünde gittik doktora 5850 idi merak ettim seninkinide yakınya bizimkiler..aynen biberon banadda öyle geliyo cnm..

canım dün gittik doktora. 7 kilo dedi. boyunada 66cm dedi. ama bence kilosu 6750 filandır. çünkü priması çok doluydu:kedi:

canım ilk başlarda dil sıkıştırmayı çok yapıyorlar ama zamanla geçiyor merak etme biz yedirirken kızıma acayip savaş verdik şimdi artık yavaş yavaş alıyor.
ayy ya inş. hiç alışamıyacak zannediyodum....
cnm valla ben 6 kaşık ama ucunla verdim az yedi reddetmeyi ögrenmesin acelemeiz yok nasılsa aptamilleri alıyo babamız şükürkaydirigubbakcemile3
yavaş yavaş. benm kzızım sebzeci olacak anası gibi inş.
buda son halimiz teyzeleri

hoşgeldin cnm nerelerdeydin???
gülce kızda çok güzel maş.
meyve yapımın neymiş ben kaçırdımmı onu??
çocuklarada maş.
kızlar yarın görüşmek üzre hepinizi öpüyorum.iyi akşamlar..bebişleride öptük kızımla

iyi akşamlar cnm bizde öptükopuyorumnanaktan

ben geldim
sabah okuldaydım kızı da kayınvalideme bıraktım sonra orda oturdum babannesi bakarken bende biraz uyudum
benim kız kaşıkla almamış sütü biberonlada zorla içmiş çok ağlamış alışıcak inşallah ofyaaa çalışmak çok zor
eşime çok kızıyorum tam gerekli zamanlarda yatırım yapmaya gerek yok diye ama yaptı bir kere inşallah en kısa sürede düzeliriz

tatlım allah kolyalık versin eminimki çok zor aklıma bile getirmek istemiyorum işe gitmeyi helede kayınvalideye bırakmakkkk offfff kabus yaaaa benm k.valide bebeyken bakamazda büyüyünce iyi bakar çabuk sıkılıyo az mızmızlanınca bana postalıyo...

ahh şu paranın gözü çıksınnnn ahhhh

borcunuzmu var esen??

buda son halimiz teyzeleri

maşallah kuzuma çok güzelleşmiş:)
oh oh kocaman oldular yavs maşallahh
bu arada kocama gölek aldım kocama doğum günü için kravat hediyeli 22 eylül doğum günüde
benimkininde 24 eylül ne alsam ki kravat takmıyor CADIARZU
canım dün gittik doktora. 7 kilo dedi. boyunada 66cm dedi. ama bence kilosu 6750 filandır. çünkü priması çok doluydu:kedi:
senin paşada büyümüş maşallah
hoşgeldin canım benim kuzumda oyuncaklarla pek ilgilenmiyor varsa yoksa kendi eli ve benim elim,
bi de dönencesiyle oynuyorr o kadar

oooo eşine helal olsun iyi becermiş benim eşimde altını almış ama sütünü içirememiş

selam kızlar ancak gelebildim okuldan gelince uyudum oğlumu sevdim yıkadık annemle yarın onu da yanımda götüreceğim arabasıyla ay çok mutluyum yarın ayrılık yooookk
herkes iyi mi

yok canım ya borcumuz yok Allaha şükür
eşim emlakçı ya benim düşeş bir ev bulmuş bütün birikimlerimizle ve arabayı da satarak o evi aldı şimdi onun satılmasını bekliyoruz o zamana kadar benim maaşıma ihtiyaç var
satsaydı okul açılmadan bende izin alacaktım

oo cerencim maşallah babaya:) iyi geçmiş ne güzel
cleris maşallah bebeğine çok tatlı
birsencim maşallah paşalarınaaaa :)
böcekcim ya adın neydi bu arada böyle hitap garip oluyo :) senin de maşallah oğluşuna benim oğlum da 64 cmdi 3 ay 1 haftlıkken ama kilosu azdı

canım ücretsiz izni çok düşündüm ama sonra alamayacağım 6-7 bin lira. o parayı oğluşuma harcarım diye düşündüm zaten yarım gün gidiyoruz şimdi okul başlayınca da 4 aylık olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…