Ayşecim eşine tebrikler valla benimki onuda yapamaz sanmam.Yenge gibi heee çok güldüm valla.Kuzun doymuyosa ver tatlım vermek istemiyorum deme onun gelişimi için çok önemli sütünüz doyurmuyorsa ve çocuk hala açsa mama verdiğinde silip süpürüyorsa emzirmede ısrarcı olmanında anlamı yok.Mama yiyince meme emmiyecek değil ya.Bıraksa benim kuzum bırakırdı ilk aydan beri mama takviyesi yapıyoruz azıcık sütüm var ona bile nasıl dalıyo emecem diye.
Pınar kuzum ben sana dedim ama dimi bu çocuk doymuyo diye sütün yeterli olsa 120 cc yermi hiç.Hayırlısı olsun inşallah bu ay diğer ayların iki katını alacak kiloda defnem bir bakmışsın ayda 1 kilo.
Nurtencim bizde 15 gün sonra çorbalara geçicez bakalım benimki yiyecekmi.
birsencim hoşgeldin.maşşallah bebeişlere. inşallah geçer canım öksürüğü en kısa zamanda.ıhlamur iyi ama hemde iyi balgam söktürüyor.
canım bizimde 14 ünde bitiyor 4 ay,ne kadar oğluşunun kilosu benimki ayın 23 ünde gittik doktora 5850 idi merak ettim seninkinide yakınya bizimkiler..aynen biberon banadda öyle geliyo cnm..
canım dün gittik doktora. 7 kilo dedi. boyunada 66cm dedi. ama bence kilosu 6750 filandır. çünkü priması çok doluydu:kedi:
ayy ya inş. hiç alışamıyacak zannediyodum....canım ilk başlarda dil sıkıştırmayı çok yapıyorlar ama zamanla geçiyor merak etme biz yedirirken kızıma acayip savaş verdik şimdi artık yavaş yavaş alıyor.
cnm valla ben 6 kaşık ama ucunla verdim az yedi reddetmeyi ögrenmesin acelemeiz yok nasılsa aptamilleri alıyo babamız şükürkaydirigubbakcemile3Ayşecim eşine tebrikler valla benimki onuda yapamaz sanmam.Yenge gibi heee çok güldüm valla.Kuzun doymuyosa ver tatlım vermek istemiyorum deme onun gelişimi için çok önemli sütünüz doyurmuyorsa ve çocuk hala açsa mama verdiğinde silip süpürüyorsa emzirmede ısrarcı olmanında anlamı yok.Mama yiyince meme emmiyecek değil ya.Bıraksa benim kuzum bırakırdı ilk aydan beri mama takviyesi yapıyoruz azıcık sütüm var ona bile nasıl dalıyo emecem diye.
Pınar kuzum ben sana dedim ama dimi bu çocuk doymuyo diye sütün yeterli olsa 120 cc yermi hiç.Hayırlısı olsun inşallah bu ay diğer ayların iki katını alacak kiloda defnem bir bakmışsın ayda 1 kilo.
Nurtencim bizde 15 gün sonra çorbalara geçicez bakalım benimki yiyecekmi.
hoşgeldin cnm nerelerdeydin???buda son halimiz teyzeleri
meyve yapımın neymiş ben kaçırdımmı onu??merhaba hatunlarrr çok yorgun ve susuzum yawwww
doktora gittim arkadaşıma gittim doktorum bebeklerin gelişimlerini beğendi banada kızdı çocukları rahat bırak diye........şimdiye kadar 700-800 arası kilo almışlar hemde 25 günde ek gıda ile iyi gidiyorsunuz dedi..
dedim 4aydan itibaren olan herşeyi verdim dedim ohh iyi etmişsin dedi....
artık sebzeye geçebilirsin elinden geldiği kadar kendin yap dedi kavonuzlar güsel olmuyor dedi...dışardayken kavonozu dene dedi.....meyve yapımımı anlattım ohh çok iyi yapabilirsin yedir dedi masraftan kurutlursun dedi....yorutta erimiş dondurma gibi oluyor dedim yedilermi dedi yediler dedim o zaman devam dedi.....alişim için ciğerlerde hiçbişi yok antibiyotiğe başlanmasaydı keşeke dedi çünki antibiyotik bize daha zor zamanlarda lazım olacak bağışıklık yapmasın vücudu dedi.....şimdi başlandığı için 5 gün daha devam edin dedi....ama böle kuru öksürük olursa ıhlamur alın demleyin verin dedi
ilaca gerek yok dedi....ama poşet ıhlamur olamyacak dedi......
kızlar yarın görüşmek üzre hepinizi öpüyorum.iyi akşamlar..bebişleride öptük kızımla
ben geldim
sabah okuldaydım kızı da kayınvalideme bıraktım sonra orda oturdum babannesi bakarken bende biraz uyudum
benim kız kaşıkla almamış sütü biberonlada zorla içmiş çok ağlamış alışıcak inşallah ofyaaa çalışmak çok zor
eşime çok kızıyorum tam gerekli zamanlarda yatırım yapmaya gerek yok diye ama yaptı bir kere inşallah en kısa sürede düzeliriz
maşallah kuzuma çok güzelleşmiş:)buda son halimiz teyzeleri
oh oh kocaman oldular yavs maşallahhmerhaba hatunlarrr çok yorgun ve susuzum yawwww
doktora gittim arkadaşıma gittim doktorum bebeklerin gelişimlerini beğendi banada kızdı çocukları rahat bırak diye........şimdiye kadar 700-800 arası kilo almışlar hemde 25 günde ek gıda ile iyi gidiyorsunuz dedi..
dedim 4aydan itibaren olan herşeyi verdim dedim ohh iyi etmişsin dedi....
artık sebzeye geçebilirsin elinden geldiği kadar kendin yap dedi kavonuzlar güsel olmuyor dedi...dışardayken kavonozu dene dedi.....meyve yapımımı anlattım ohh çok iyi yapabilirsin yedir dedi masraftan kurutlursun dedi....yorutta erimiş dondurma gibi oluyor dedim yedilermi dedi yediler dedim o zaman devam dedi.....alişim için ciğerlerde hiçbişi yok antibiyotiğe başlanmasaydı keşeke dedi çünki antibiyotik bize daha zor zamanlarda lazım olacak bağışıklık yapmasın vücudu dedi.....şimdi başlandığı için 5 gün daha devam edin dedi....ama böle kuru öksürük olursa ıhlamur alın demleyin verin dedi
ilaca gerek yok dedi....ama poşet ıhlamur olamyacak dedi......
benimkininde 24 eylül ne alsam ki kravat takmıyor CADIARZUbu arada kocama gölek aldım kocama doğum günü için kravat hediyeli 22 eylül doğum günüde
senin paşada büyümüş maşallahcanım dün gittik doktora. 7 kilo dedi. boyunada 66cm dedi. ama bence kilosu 6750 filandır. çünkü priması çok doluydu:kedi:
hoşgeldin canım benim kuzumda oyuncaklarla pek ilgilenmiyor varsa yoksa kendi eli ve benim elim,selam kızlar uzun zamandır giremedim siteye hepinizi çok özledim geçmişi oku oku bitmedi bende bi yerden sonra vazgeçtim gülcede yaklaşık1 haftadır mama yemeye başladı çünkü sütüm yetmiyo artık arada birde kavanoz maması muhallebi veriyoruz bayıldı yerken keyiften homurdanıyo kız kaşığa 1 metre uzaktan sarılıyo kaşıkla yemeyi çok sevdi inşallah tamamen bırakmaz beni bir kaç oyuncak aldım ama henüz ilgilenmiyo bütün derdi parmaklarını emmek zilloşun
merhaba arkadaşlar. ben bugün ilk defa okula gittim,oğluşumu babasıyla bıraktım evde. mamasını hazırlıyor, uyutuyor, çiş varken altını değiştiriyordu. ama bir tek kaka varken değiştirmemişti. oda aksilik ya, 3 günde bir kaka yapan oğluşum ben okula gidince bir kaka yapmışki,babacık kelimelerle ifade edemedikaydirigubbakcemile3 silerek temizleyememiş,gitmiş popişi yıkamış.:lepi: mamasını da vermiş. sonra bi güzelde uyutmuşopuyorumnanaktan 2 saat sonra geldim,kuzum melekler gibi uyuyor. hihoyyyt çok zorlanmadık yani ilk iş günümde. (babamızı saymazsaknaniknanik) ben geldim,ardımdan da eşim çıktı okula. bu hafta böyle idare edecez bakalıma.s
tatlım allah kolyalık versin eminimki çok zor aklıma bile getirmek istemiyorum işe gitmeyi helede kayınvalideye bırakmakkkk offfff kabus yaaaa benm k.valide bebeyken bakamazda büyüyünce iyi bakar çabuk sıkılıyo az mızmızlanınca bana postalıyo...
ahh şu paranın gözü çıksınnnn ahhhh
borcunuzmu var esen??
yok canım ya borcumuz yok Allaha şükür
eşim emlakçı ya benim düşeş bir ev bulmuş bütün birikimlerimizle ve arabayı da satarak o evi aldı şimdi onun satılmasını bekliyoruz o zamana kadar benim maaşıma ihtiyaç var
satsaydı okul açılmadan bende izin alacaktım
sağol cnmmm evet ıhlamuurrrrrrr dedii söktürsün bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?